Haydi Yine Yeniden...

Aksam yemeğin az geldi kuzum yanında yoğurt veya salata olsaydı sanki. Onun dışında harika canım afiyet olsun

çok geçmiş olsun şimdi sıcak soğuk hiç bir şey yiyip içemezsin bir kaç gün hep ılık yiyip içeceksin dikkat et gülüm kendine hızlı iyileşirsin inşallah

hay allah sızıntı olunca fark etmemişsin şıp şıp damlasa çocuklar da fark ederdi inşallah yapılmıştır akşam soğukta kalmamışsınızdır

rabbim şifa versin inşallah bir daha da olmaz bundan sonra yeni evin de sağlıkla huzurla yaza kadar oturursun.. inşallah sonrada izmire taşınırsın
günün güzel geçmiş ağrın hastalağın da olmasa daha da güzel olurmuş

nasip gülüm belli mi olur bir yerler de karşılaşır komşu bile olabiliriz çocuk bakmak hariç (hasta olan komşuların çocuklarını yedirip içirip baktım onu saymıyorum o mecbur insanlık görevi) gerçekten iyi komşu olduğum söylenir samimi gördüğüm kişilerin üzüntüsünü stresini çekip çıkarabiliyormuşum hihihih övündüm gibi oldu ama valla onlar diyor ben demiyorum :))
nasip belki bir gün karşılaşırız komşu bile olabiliriz

hafta sonu için mi yandı erkenden kalktın azıcık daha uyusaydın ( benim ki de laf sanki çoluk çocuk eş yok uyumana izin verecekler de) günün güzel geçer inşallah enerjik hatun
Aynen öyle canım çocuklar olunca hemen kalkıp yatağa zipliyorlar :) çok şükür diyorum o anı yaşadığım için erken kalkmak hiç dert değil (pazartesi hariç ) pazartesi 6.30 da kalkacam yine sizin enerjiniz bana da yansıyor canım . sabah Arap müzikleri ile kıvıran kivira kahvaltı hazırladım

hay allah sızıntı olunca fark etmemişsin şıp şıp damlasa çocuklar da fark ederdi inşallah yapılmıştır akşam soğukta kalmamışsınızdır
Cok sukur yapildi canim sagolsun ev sahiplerinin tanidigi imis para bile almadi adam yapildi kombimizi yaktik aksam ..duvar biraz kurusunda alci cekip boyarim artik bu arada pek seviyorum boya ile oynamayi sagi solu boyamayi

Offf dimi yaa pazartesi okul var aci ama gercek benimde mesai baslar valla okul acilmadan perdeleri yikayim dedim salon baya kotu olmus iki tur yikiyorum birde tuller oyle agirki aglaya aglaya takarim yine ohh sen de enerjikmissin bu sabah masallah sana canim ...

Baya işin var kuzum perdeler boyama falan bir günde yapmaya çalışma bari canım perdeleri de eşine taktir ben öyle yapıyorum:) senin boyun uzun hayatım deyip kandırıyorum oysa aramızda üç santim var :)

angelina35 hemwn yapılır inşallah canım
sara_28 geçmiş olsun canım

Sağol canım

Canim cok gecmis olsun.insallah suan daha iyisindir.iyi yapmissiniz baska doktora gitmekle.daha kotu olabilirdin Allah korusun

Sagol canım diş ağrısı hele yirmilik diş ağrısı dayanılır gibi değil

Gecmis olsun canim ne kadar surdu ameliyatin baya dikisli falan olmus kardesiminki gibi yediklerine dikkat et cok soguk sicak yiyip icme cok gecmis olsun canim ...

Çok sürmedi canim 15 - 20 dakika kadar sürdü yarı gömülü dişti iki dikiş attı doktor ama agzimi tam açamıyorum ilik ve hafif şeyler yemeliymisim bende corba yaptım ekmek doğrayıp yiyorum böyle iste

Sanada çok geçmiş oldun canım

Cok gecmis oldun canım bize nazarmi değdi ne topikce hastayiz

Sağol canım

çok geçmiş olsun şimdi sıcak soğuk hiç bir şey yiyip içemezsin bir kaç gün hep ılık yiyip içeceksin dikkat et gülüm kendine hızlı iyileşirsin inşallah

Sağolasın gülüm dikkat ediyorum elimden geldikçe bu arada bende seninle komşu olmayı çok isterdim

Son düzenleme:
Kızlar çok şükür kaynanamlar bugün gitti ben dun dişimi aldırdım sadece bir gün yemek yapıp ki corbami bile ben yaptim sofrayi kurup kaldırdılar esimde saranin suyunu verin ilaç icecek süt isitin icsin deyince biz yarın evimize gidiyoruz dediler ve gittiler bende kurtulduguma sevinerek evi havalandırdim biraz evi topladim mutfagi oldugu gibi bıraktıkları icin mutfağı temizledim çamaşır attım makinaya şimdi oturdum ki yüzüm zonkluyor resmen

Gözün aydın canım demek ki onları sadece esin durdurabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…