- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.681
Aksam yemeğin az geldi kuzum yanında yoğurt veya salata olsaydı sanki. Onun dışında harika canım afiyet olsunMenümü de vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim börek, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, ıhlamur çayı, kk peynir, 4 zeytin
Ara
Zencefilli yeşil çay
Ara
Türk kahvesi,4-5 çakıl taşı çikolata
Akşam
3 ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte
Ara
Çay,2 bisküvi arasında 1 lokum ezip yapıştırdım, 1 zeytinyağlı yaprak sarma
Gunaydin canimGünaydınlar mutlu haftasonlari canlarım
çok geçmiş olsun şimdi sıcak soğuk hiç bir şey yiyip içemezsin bir kaç gün hep ılık yiyip içeceksin dikkat et gülüm kendine hızlı iyileşirsin inşallahMerhaba kızlar ben bugün dişimin ağrısına dayanamadım eşim başka bir doktora götürdü ameliyatla aldılar dişimi şimdi de ağrısı var ama dünkü gibi değil iki dikiş düştü ağzımı açamıyorum
hay allah sızıntı olunca fark etmemişsin şıp şıp damlasa çocuklar da fark ederdi inşallah yapılmıştır akşam soğukta kalmamışsınızdırSelam kizlarr bugunde biz sogukta kaldik cocuklarin odasinin perdesini yikiycaktim bi baktim su akiyo duvar kuf olmus allahim hemen perdeyi soktum duvari sildim ama su akitiyor petek parkede kabarmis azicik of off esim dedi ben yaparim amannnn hepten kotu oldu suyu durduramadik oncekinde siziyodu sadecesimdi sogukta oturuyoruz tesisatciyi bekliyoruz insallah bir an once gelir allahtan evim guney cepe yoksa donmustuk simdiye bende bir kac gundur odada bir koku var diyorum havalandiriyorum supurup siliyorum hic gormedim dolaplari hep bosalttim megerse orasi koku yapiyormus tovbee dua edinde bir an once gelsin su tesisatci 2 saat oldu yaaa ....
rabbim şifa versin inşallah bir daha da olmaz bundan sonra yeni evin de sağlıkla huzurla yaza kadar oturursun.. inşallah sonrada izmire taşınırsınSlm kızlar yoğun bi gün sonunda yeni evime girdim namazımı kıldım oturdum buna şükür ben otit olmuşum bugüne kadar hiç yaşamadım sol kulağımda iltihap varmış 2 tane damla 1 ağrı kesici verdi damlanın biri antibiyotik bu yıl ömrümde ilk kez bademcik şişti şimdi de otit Allahtan ağır hastalık değil ama ilk kez yaşayınca ve eşim olmaynca zorladi damlayı arkadaşım damlattı bugün burda hava çok güzeldi 1-2 saat arası dışarda yürüdüm içli köfte yaptım alışveriş ile uğraştım başka bi arkadasa uğrayıp kahve içip eve döndüm diğer arkadaşta ilaç yemek çay faslı oldu şimdi kulağım çınlıyor
nasip gülüm belli mi olur bir yerler de karşılaşır komşu bile olabiliriz çocuk bakmak hariç (hasta olan komşuların çocuklarını yedirip içirip baktım onu saymıyorum o mecbur insanlık görevi) gerçekten iyi komşu olduğum söylenir samimi gördüğüm kişilerin üzüntüsünü stresini çekip çıkarabiliyormuşum hihihih övündüm gibi oldu ama valla onlar diyor ben demiyorum :))tevafuk55 yeni telefon yapmışız şahane olmuş biraz kasabilir ama napalım cana geleceğine mala gelsin
angelina35 ayyy çok geçmiş olsun valla bugün kemiğim ısınıyor veee kanepe de değil yatakta yatcam Rabbim sana da kolaylık versin
sara_28 gelmiş geçmiş olsun ameliyatta bitmiş inşallah tez zamanda şifa bulursun
Gokce29 canım spor yapılmış şahane valla bu arada o boş kavanoz benim içinde sorun ekim2009 gibi hiç atamıyorum yaza gene lazım nereye koyacağımı şaşırıyorum
tomurcukkk canım benim şükür toparlanıyosun kardeşin gidince başta zorlansanda çabucak toparlanacaksın kendinle kalmakta seni rahatlatacaktır
ekim2009 canım benim inşallah hastalık başlangıcı değildir senin yaptığın herşey şifa verir varya senle aynı yerde olsam hiç gamım kederim olmaz gibi geliyor
hafta sonu için mi yandı erkenden kalktın azıcık daha uyusaydın ( benim ki de laf sanki çoluk çocuk eş yok uyumana izin verecekler de) günün güzel geçer inşallah enerjik hatunGünaydınlar mutlu haftasonlari canlarım
Aynen öyle canım çocuklar olunca hemen kalkıp yatağa zipliyorlar :) çok şükür diyorum o anı yaşadığım için erken kalkmak hiç dert değil (pazartesi hariçhafta sonu için mi yandı erkenden kalktın azıcık daha uyusaydın ( benim ki de laf sanki çoluk çocuk eş yok uyumana izin verecekler de) günün güzel geçer inşallah enerjik hatun
Cok sukur yapildi canim sagolsun ev sahiplerinin tanidigi imis para bile almadi adam yapildi kombimizi yaktik aksam ..duvar biraz kurusunda alci cekip boyarim artik bu arada pek seviyorum boya ile oynamayi sagi solu boyamayihay allah sızıntı olunca fark etmemişsin şıp şıp damlasa çocuklar da fark ederdi inşallah yapılmıştır akşam soğukta kalmamışsınızdır
Offf dimi yaa pazartesi okul var aci ama gercek benimde mesai baslar valla okul acilmadan perdeleri yikayim dedim salon baya kotu olmus iki tur yikiyorum birde tuller oyle agirki aglaya aglaya takarim yineAynen öyle canım çocuklar olunca hemen kalkıp yatağa zipliyorlar :) çok şükür diyorum o anı yaşadığım için erken kalkmak hiç dert değil (pazartesi hariç) pazartesi 6.30 da kalkacam yine sizin enerjiniz bana da yansıyor canım . sabah Arap müzikleri ile kıvıran kivira kahvaltı hazırladım
Baya işin var kuzum perdeler boyama falan bir günde yapmaya çalışma bari canım perdeleri de eşine taktirOfff dimi yaa pazartesi okul var aci ama gercek benimde mesai baslar valla okul acilmadan perdeleri yikayim dedim salon baya kotu olmus iki tur yikiyorum birde tuller oyle agirki aglaya aglaya takarim yineohh sen de enerjikmissin bu sabah masallah sana canim ...
Canim cok gecmis olsun.insallah suan daha iyisindir.iyi yapmissiniz baska doktora gitmekle.daha kotu olabilirdin Allah korusun
Gecmis olsun canim ne kadar surdu ameliyatin baya dikisli falan olmus kardesiminki gibi yediklerine dikkat et cok soguk sicak yiyip icme cok gecmis olsun canim ...
Halen gelmedi tesisatci 20 30 da gelirim anca demisufaklik tutturdu soguk donuyorum diye ama ev gayet iyi socacik cay bile yaptim yok sipa ille beni delirtececek duvari baya kurutmustum havada guzeldi su tesisat yapilsin hemen yarin alci cekerim boyada var evde boyarim yoksa buyuk oglumun astimi tutar amann bu eve girdigim gunden beri problem sifir bina ama bes para etmez bir yeri yaptiriyosun digeri basliyo yeni biryer bulsam cikicam ama ev yok istedigim gibi
Slm kızlar yoğun bi gün sonunda yeni evime girdim namazımı kıldım oturdum buna şükür ben otit olmuşum bugüne kadar hiç yaşamadım sol kulağımda iltihap varmış 2 tane damla 1 ağrı kesici verdi damlanın biri antibiyotik bu yıl ömrümde ilk kez bademcik şişti şimdi de otit Allahtan ağır hastalık değil ama ilk kez yaşayınca ve eşim olmaynca zorladi damlayı arkadaşım damlattı bugün burda hava çok güzeldi 1-2 saat arası dışarda yürüdüm içli köfte yaptım alışveriş ile uğraştım başka bi arkadasa uğrayıp kahve içip eve döndüm diğer arkadaşta ilaç yemek çay faslı oldu şimdi kulağım çınlıyor
tevafuk55 yeni telefon yapmışız şahane olmuş biraz kasabilir ama napalım cana geleceğine mala gelsin
angelina35 ayyy çok geçmiş olsun valla bugün kemiğim ısınıyor veee kanepe de değil yatakta yatcam Rabbim sana da kolaylık versin
sara_28 gelmiş geçmiş olsun ameliyatta bitmiş inşallah tez zamanda şifa bulursun
Gokce29 canım spor yapılmış şahane valla bu arada o boş kavanoz benim içinde sorun ekim2009 gibi hiç atamıyorum yaza gene lazım nereye koyacağımı şaşırıyorum
tomurcukkk canım benim şükür toparlanıyosun kardeşin gidince başta zorlansanda çabucak toparlanacaksın kendinle kalmakta seni rahatlatacaktır
ekim2009 canım benim inşallah hastalık başlangıcı değildir senin yaptığın herşey şifa verir varya senle aynı yerde olsam hiç gamım kederim olmaz gibi geliyor
çok geçmiş olsun şimdi sıcak soğuk hiç bir şey yiyip içemezsin bir kaç gün hep ılık yiyip içeceksin dikkat et gülüm kendine hızlı iyileşirsin inşallah
Gözün aydın canım demek ki onları sadece esin durdurabilir :))Kızlar çok şükür kaynanamlar bugün gitti ben dun dişimi aldırdım sadece bir gün yemek yapıp ki corbami bile ben yaptim sofrayi kurup kaldırdılar esimde saranin suyunu verin ilaç icecek süt isitin icsin deyince biz yarın evimize gidiyoruz dediler ve gittiler bende kurtulduguma sevinerek evi havalandırdim biraz evi topladim mutfagi oldugu gibi bıraktıkları icin mutfağı temizledim çamaşır attım makinaya şimdi oturdum ki yüzüm zonkluyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?