- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.701
Sağol canım daha iyileri senin olsun..tevafuk55 telefonunu güle güle kullan canım
ohh ohh ohh oryantal de yapılmış en sevdiğimmm:)))Aynen öyle canım çocuklar olunca hemen kalkıp yatağa zipliyorlar :) çok şükür diyorum o anı yaşadığım için erken kalkmak hiç dert değil (pazartesi hariç) pazartesi 6.30 da kalkacam yine sizin enerjiniz bana da yansıyor canım . sabah Arap müzikleri ile kıvıran kivira kahvaltı hazırladım
iyi şükür soğukta kalmamışsınız senelik bakımına bile burada 200 lira alıyorlar bişey yaptıkları da yok aman aman valla ev sahibiniz sağ olsun tanıdığı iyi biriymiş para almamış ..Cok sukur yapildi canim sagolsun ev sahiplerinin tanidigi imis para bile almadi adam yapildi kombimizi yaktik aksam ..duvar biraz kurusunda alci cekip boyarim artik bu arada pek seviyorum boya ile oynamayi sagi solu boyamayi
hahahah kız süpersin yeminle benim ki benden 10 santim uzun hiç takmaz benim boyun fıtığım var sen benden gençsin der olmadı sırık gibi oğlun var ona taktır der :))Baya işin var kuzum perdeler boyama falan bir günde yapmaya çalışma bari canım perdeleri de eşine taktirben öyle yapıyorum:) senin boyun uzun hayatım deyip kandırıyorum oysa aramızda üç santim var :)
cidden ya biz hep beraber komşu olsaydık var yaaaa ne eğlenirdik spor da neymiş vışş der açardım oryandal müziği şıngırtılı kemerleri de takardık oynardık ohhh sonra başı ben çekerdim kötü ve hain planlar yapardık senin evdekileri püskürtmek için sen işe gidince ben sabahın körün de zile basardım evdeki kv ve görümcelerin uyuyamasın diye diye hahahah yaşasın kötülükkkkSağol canım
Sagol canım diş ağrısı hele yirmilik diş ağrısı dayanılır gibi değil
Çok sürmedi canim 15 - 20 dakika kadar sürdü yarı gömülü dişti iki dikiş attı doktor ama agzimi tam açamıyorum ilik ve hafif şeyler yemeliymisim bende corba yaptım ekmek doğrayıp yiyorum böyle iste
Sanada çok geçmiş oldun canım
Cok gecmis oldun canım bize nazarmi değdi ne topikce hastayiz
Sağol canım
Sağolasın gülüm dikkat ediyorum elimden geldikçe bu arada bende seninle komşu olmayı çok isterdim
her şey de bir hayır vardır senin diş ameliyatın kv ve tayfasını gitmesine vesile oldu da benim şaştığım nasıl oldu da eşin senin için onlara su süt getirin dedi 40 binkere maşallah diyim aman nazar olmasın inşallah bundan sonra sana daha da değer verip düşünür önceliği hep sen olursunKızlar çok şükür kaynanamlar bugün gitti ben dun dişimi aldırdım sadece bir gün yemek yapıp ki corbami bile ben yaptim sofrayi kurup kaldırdılar esimde saranin suyunu verin ilaç icecek süt isitin icsin deyince biz yarın evimize gidiyoruz dediler ve gittiler bende kurtulduguma sevinerek evi havalandırdim biraz evi topladim mutfagi oldugu gibi bıraktıkları icin mutfağı temizledim çamaşır attım makinaya şimdi oturdum ki yüzüm zonkluyor resmen
Gözün aydın canım demek ki onları sadece esin durdurabilir :))
cidden ya biz hep beraber komşu olsaydık var yaaaa ne eğlenirdik spor da neymiş vışş der açardım oryandal müziği şıngırtılı kemerleri de takardık oynardık ohhh sonra başı ben çekerdim kötü ve hain planlar yapardık senin evdekileri püskürtmek için sen işe gidince ben sabahın körün de zile basardım evdeki kv ve görümcelerin uyuyamasın diye diye hahahah yaşasın kötülükkkk
her şey de bir hayır vardır senin diş ameliyatın kv ve tayfasını gitmesine vesile oldu da benim şaştığım nasıl oldu da eşin senin için onlara su süt getirin dedi 40 binkere maşallah diyim aman nazar olmasın inşallah bundan sonra sana daha da değer verip düşünür önceliği hep sen olursun
dişin için de yanağına buz kompleksi tavsiye etmedi mi doktor
benim ev olduğu gibi duruyor kuaföre gittim geldim saçımı kestirdim fön çektirdim benimkiler de çıktı oğlana yatak bakmaya, şimdi ki küçük geliyor beyfendiye 2 yorgan 3 yastık bir de kendi 90*190 yatağa sığmıyorlar tabi ki :))
ıspanağı 3 su yıkayıp sirkeli suya basmıştım kalkıp onu iyice yıkamam lazım aman canım iş yemek yapmak istemiyor hava da güzel mis gibi keyfim de yerin de ama iş sevmiyiim bu gün :)) mecbur yapıcam kaldırayım totoşumu artık
kız adam sana düşkün aşık hala hep anasıgil yüzünden arada dere de kalıyor ona da yazık üzüldüm şimdiAynen canım :)))
Ne güzel olurdu yaaaa
Ben hasta oldummu eşim dayanamaz kendiside etrafimda pervane olur dunde boyle olunca gorumcekler bunada dayanamadılar
Yanagima dün buz koymami soyledi ama bugun koymadim boyle agrirsa buz kompleksi yaparım canım
afiyet şifa olsun sarama :))Saçını gule gule kullan canım isi bos ver bugunde keyif yap
Bende Şehriye çorbasıyla korili patates yemegi yaptım
kız adam sana düşkün aşık hala hep anasıgil yüzünden arada dere de kalıyor ona da yazık üzüldüm şimdi
benim ki ilk başta bir iki hastalanınca ilgiliydi sonrası yokkk benim belim ağrısa onun hem beli hem boynu ağrır ben daha kötüyüm der bebek gibi hasta halim de bile ilgi ister
senin işin kolay aslın da bir daha geldiklerin de gözünün altına koyu far sür mor gibi görünsün başım ağrıyor de ayakta duramıyorum de mızmızlan karı koca arasını iyi tutmak düzeltmek için ve savaşta yalan söylemek günah değil biliyorsun :))
afiyet şifa olsun sarama :))
ben de de köri var tavuğa kullandım 2 kere patatese hiç kullanmadım güzel olur kesin
kızlar aklıma gelmişken hemen yazayım 2 gündür yazıcam hep unutuyorum bana bir süre menü verme için müsade istiycem en azından çarşambaya kadar menü vermeyeyim abarttığım dan değil benim yeme şeklim size göre eleştirilecek tarzda olabilir bünyeyi eski normal haline getirmek için acıkınca ye canın ne istiyorsa onu ye yöntemin bu hafta deniyorum böylece aklım rahat bakıcam işe yararsa devam edicem .. menü vermeyip sizi de yoldan çıkarmamış olucam çünkü sabah kalktığım da o gün nasıl hissediyorsam öyle besleniyorum misal tüm gün çorba içmek yada bi gün sabah bile yaprak sarması yemek gibi :)
bence direk far belli olur az kremle karıştırmak lazım kendimi çizgi filmlerde ki kazan başındaki cadı gibi hissediyorum şu an kendimi seviyorum yaaaa hhihihGözün altına koyu far sürmek iyi fikir :))))
Evet arada kalıyor cadı anası ve bacilari yüzünden oda farkinda ama cevre baskısıda var tek ogulsun anani bacilarini ihmal etme gibi aslinda burdan bi gitsek herşey daha güzel olacak bunlardan uzakta
benim canım nadiren bişeyleri çok çeker çarşamba 99.1 dim bu gün 98.4 işe yarıyor gibime geliyor aklım da ne yemek ne de şişmanlık hiç yok yiyorsam ihtiyaçtan lazım da yiyiorum diyorum kendime pişmanlık olmuyor o yüzden de kilo da olmuyorCanın ne istiyorsa yiyince daha çok kilo almayasın canım
İse yarıyor demek ki canım sürekli zayıf olan insanların sırrı da budur belki kafaya takmamakbenim canım nadiren bişeyleri çok çeker çarşamba 99.1 dim bu gün 98.4 işe yarıyor gibime geliyor aklım da ne yemek ne de şişmanlık hiç yok yiyorsam ihtiyaçtan lazım da yiyiorum diyorum kendime pişmanlık olmuyor o yüzden de kilo da olmuyor
tabii anasını ağlatacak kadar yemiyorum:))
bence direk far belli olur az kremle karıştırmak lazım kendimi çizgi filmlerde ki kazan başındaki cadı gibi hissediyorum şu an kendimi seviyorum yaaaa hhihih
tek oğul diye tüm bacılarının ömür boyu sorumluluğunu alması, bacılarının da erkek kardeş diye keyiflerine bakıp kardeşlerinin yuvasını önemsememesini hiç düşünmüyor o çevre maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?