Haydi Yine Yeniden...

ohh ohh ohh oryantal de yapılmış en sevdiğimmm:)))

Cok sukur yapildi canim sagolsun ev sahiplerinin tanidigi imis para bile almadi adam yapildi kombimizi yaktik aksam ..duvar biraz kurusunda alci cekip boyarim artik bu arada pek seviyorum boya ile oynamayi sagi solu boyamayi
iyi şükür soğukta kalmamışsınız senelik bakımına bile burada 200 lira alıyorlar bişey yaptıkları da yok aman aman valla ev sahibiniz sağ olsun tanıdığı iyi biriymiş para almamış ..
sen zaten titizsin bacım boyayı alçıyı senin yaptığına o yüzden hiç şaşırmadım maşallah beceriyorsun elinden geliyor da yapabiliyorsun

Baya işin var kuzum perdeler boyama falan bir günde yapmaya çalışma bari canım perdeleri de eşine taktir ben öyle yapıyorum:) senin boyun uzun hayatım deyip kandırıyorum oysa aramızda üç santim var :)
hahahah kız süpersin yeminle benim ki benden 10 santim uzun hiç takmaz benim boyun fıtığım var sen benden gençsin der olmadı sırık gibi oğlun var ona taktır der :))

cidden ya biz hep beraber komşu olsaydık var yaaaa ne eğlenirdik spor da neymiş vışş der açardım oryandal müziği şıngırtılı kemerleri de takardık oynardık ohhh sonra başı ben çekerdim kötü ve hain planlar yapardık senin evdekileri püskürtmek için sen işe gidince ben sabahın körün de zile basardım evdeki kv ve görümcelerin uyuyamasın diye diye hahahah yaşasın kötülükkkk

her şey de bir hayır vardır senin diş ameliyatın kv ve tayfasını gitmesine vesile oldu da benim şaştığım nasıl oldu da eşin senin için onlara su süt getirin dedi 40 binkere maşallah diyim aman nazar olmasın inşallah bundan sonra sana daha da değer verip düşünür önceliği hep sen olursun
dişin için de yanağına buz kompleksi tavsiye etmedi mi doktor

benim ev olduğu gibi duruyor kuaföre gittim geldim saçımı kestirdim fön çektirdim benimkiler de çıktı oğlana yatak bakmaya, şimdi ki küçük geliyor beyfendiye 2 yorgan 3 yastık bir de kendi 90*190 yatağa sığmıyorlar tabi ki :))
ıspanağı 3 su yıkayıp sirkeli suya basmıştım kalkıp onu iyice yıkamam lazım aman canım iş yemek yapmak istemiyor hava da güzel mis gibi keyfim de yerin de ama iş sevmiyiim bu gün :)) mecbur yapıcam kaldırayım totoşumu artık

Gözün aydın canım demek ki onları sadece esin durdurabilir :))

Aynen canım :)))

Ne güzel olurdu yaaaa

Ben hasta oldummu eşim dayanamaz kendiside etrafimda pervane olur dunde boyle olunca gorumcekler bunada dayanamadılar

Yanagima dün buz koymami soyledi ama bugun koymadim boyle agrirsa buz kompleksi yaparım canım

Saçını gule gule kullan canım isi bos ver bugunde keyif yap

Bende Şehriye çorbasıyla korili patates yemegi yaptım

kız adam sana düşkün aşık hala hep anasıgil yüzünden arada dere de kalıyor ona da yazık üzüldüm şimdi
benim ki ilk başta bir iki hastalanınca ilgiliydi sonrası yokkk benim belim ağrısa onun hem beli hem boynu ağrır ben daha kötüyüm der bebek gibi hasta halim de bile ilgi ister
senin işin kolay aslın da bir daha geldiklerin de gözünün altına koyu far sür mor gibi görünsün başım ağrıyor de ayakta duramıyorum de mızmızlan karı koca arasını iyi tutmak düzeltmek için ve savaşta yalan söylemek günah değil biliyorsun :))

kızlar aklıma gelmişken hemen yazayım 2 gündür yazıcam hep unutuyorum bana bir süre menü verme için müsade istiycem en azından çarşambaya kadar menü vermeyeyim abarttığım dan değil benim yeme şeklim size göre eleştirilecek tarzda olabilir bünyeyi eski normal haline getirmek için acıkınca ye canın ne istiyorsa onu ye yöntemin bu hafta deniyorum böylece aklım rahat bakıcam işe yararsa devam edicem .. menü vermeyip sizi de yoldan çıkarmamış olucam çünkü sabah kalktığım da o gün nasıl hissediyorsam öyle besleniyorum misal tüm gün çorba içmek yada bi gün sabah bile yaprak sarması yemek gibi :)

Gözün altına koyu far sürmek iyi fikir :))))
Evet arada kalıyor cadı anası ve bacilari yüzünden oda farkinda ama cevre baskısıda var tek ogulsun anani bacilarini ihmal etme gibi aslinda burdan bi gitsek herşey daha güzel olacak bunlardan uzakta

Canın ne istiyorsa yiyince daha çok kilo almayasın canım

bence direk far belli olur az kremle karıştırmak lazım kendimi çizgi filmlerde ki kazan başındaki cadı gibi hissediyorum şu an kendimi seviyorum yaaaa hhihih
tek oğul diye tüm bacılarının ömür boyu sorumluluğunu alması, bacılarının da erkek kardeş diye keyiflerine bakıp kardeşlerinin yuvasını önemsememesini hiç düşünmüyor o çevre maleseff

Canın ne istiyorsa yiyince daha çok kilo almayasın canım
benim canım nadiren bişeyleri çok çeker çarşamba 99.1 dim bu gün 98.4 işe yarıyor gibime geliyor aklım da ne yemek ne de şişmanlık hiç yok yiyorsam ihtiyaçtan lazım da yiyiorum diyorum kendime pişmanlık olmuyor o yüzden de kilo da olmuyor
tabii anasını ağlatacak kadar yemiyorum:))

İse yarıyor demek ki canım sürekli zayıf olan insanların sırrı da budur belki kafaya takmamak daha güzel sonuçlar olsun canım:)

Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…