- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.721
benim canım nadiren bişeyleri çok çeker çarşamba 99.1 dim bu gün 98.4 işe yarıyor gibime geliyor aklım da ne yemek ne de şişmanlık hiç yok yiyorsam ihtiyaçtan lazım da yiyiorum diyorum kendime pişmanlık olmuyor o yüzden de kilo da olmuyor
tabii anasını ağlatacak kadar yemiyorum:))
Kızlar 1 saat sporumu yaptım
süt günümdü onu pisirdim
şimdi bir süt içmeyi hak ettim değil mi
Perdeleri yikadim canim esim evde yoktu bizde oglusla taktik biraz o takti biraz ben taktim normalde hep kendim takarim ama salonunkiler gercekten devasa buyuklukte ve cok agirrr ...boyayi sonra yapicam canim duvar iyice kurumali ama cok yorulmusum ben yaa ...Baya işin var kuzum perdeler boyama falan bir günde yapmaya çalışma bari canım perdeleri de eşine taktirben öyle yapıyorum:) senin boyun uzun hayatım deyip kandırıyorum oysa aramızda üç santim var :)
Kizz bunlar esinden tirsiyor ya bak is yapmaya gelince kacmis cadilar ahanda yolunu buldumm hastayim diyip her geldiklerinde esin is yaptirsin bunlar hic kalmazlar sende he he he pis cadilar ...Kızlar çok şükür kaynanamlar bugün gitti ben dun dişimi aldırdım sadece bir gün yemek yapıp ki corbami bile ben yaptim sofrayi kurup kaldırdılar esimde saranin suyunu verin ilaç icecek süt isitin icsin deyince biz yarın evimize gidiyoruz dediler ve gittiler bende kurtulduguma sevinerek evi havalandırdim biraz evi topladim mutfagi oldugu gibi bıraktıkları icin mutfağı temizledim çamaşır attım makinaya şimdi oturdum ki yüzüm zonkluyor resmen
Cok sukur canim rabbim kimseyi sogukta birakmasin valla ....evet boya alci hatta seramiklere derz bile cekerim cok seviyorum boyle islerle ugrasmayi genc kizkende boyleydim canim babamla tum evin kapilarini ziparalayip boyamistik birde ev giris katti tum demirleri ben boyamistim ee o zamanlar 43 kiloydum simdi nerdeee .....iyi şükür soğukta kalmamışsınız senelik bakımına bile burada 200 lira alıyorlar bişey yaptıkları da yok aman aman valla ev sahibiniz sağ olsun tanıdığı iyi biriymiş para almamış ..
sen zaten titizsin bacım boyayı alçıyı senin yaptığına o yüzden hiç şaşırmadım maşallah beceriyorsun elinden geliyor da yapabiliyorsun
Sihatler olsun canim gule gule kullan saclarini ... ben sipalar cok buyur uzun boylu olurlar diye (dedeleri 190 ) yataklari 100 200 aldim iyiki oyle almisim simdi iyi oldu ... hava guzelken kim ister is yamayi ...benim ev olduğu gibi duruyor kuaföre gittim geldim saçımı kestirdim fön çektirdim benimkiler de çıktı oğlana yatak bakmaya, şimdi ki küçük geliyor beyfendiye 2 yorgan 3 yastık bir de kendi 90*190 yatağa sığmıyorlar tabi ki :))
ıspanağı 3 su yıkayıp sirkeli suya basmıştım kalkıp onu iyice yıkamam lazım aman canım iş yemek yapmak istemiyor hava da güzel mis gibi keyfim de yerin de ama iş sevmiyiim bu gün :)) mecbur yapıcam kaldırayım totoşumu artık
Perdeleri yikadim canim esim evde yoktu bizde oglusla taktik biraz o takti biraz ben taktim normalde hep kendim takarim ama salonunkiler gercekten devasa buyuklukte ve cok agirrr ...boyayi sonra yapicam canim duvar iyice kurumali ama cok yorulmusum ben yaa ...
Kizz bunlar esinden tirsiyor ya bak is yapmaya gelince kacmis cadilar ahanda yolunu buldumm hastayim diyip her geldiklerinde esin is yaptirsin bunlar hic kalmazlar sende he he he pis cadilar ...
Menu guzel spor sahane afiyet olsun canim ..Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı: 2 has yum 5 zeytin
Kk peynir 2 küp helva
Yarım dilim ekmek
3 4 çatal patates kız. Az bal
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter 1 hurma
Ara: tarçınlı yarım elma ve muz 1 kaşık ceviz kırığı üzerine ve süt
Aksam 18.20: 1 kepçe çorba
4 kaşık et sote
Bol yeşillik biraz turp
Ara: türk kahvesi 2 kadar kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: yarım saat 500 kalori videosu
Yarım saat leslie 5 mil den
Harika menü canım gayet sağlıklı..Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Uc tane zeytin
Uc bes dal roka
Ara 12 30
Yesil cayli hibiskus
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Uc kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Iki bardak ayran
Uc parca fasulye tursusu
Su 1.5 oldu icerim daha
Merhaba canim herseyden ye ama az az ye daha az kalori almis olursun bol eglenceler ..Merhabalar bayanlar
Nasılsınız???
Ben dün kaçırdım biraz
Bugün babamlara gitcez ablamlar da gelecek
Yine kaçacağa benziyor, hayırlısı artık
Canım her şeyden az az güzel bir yöntem seni artı da yapmaz. Emegini düşün sadeceMerhabalar bayanlar
Nasılsınız???
Ben dün kaçırdım biraz
Bugün babamlara gitcez ablamlar da gelecek
Yine kaçacağa benziyor, hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?