Haydi Yine Yeniden...

Hım o halde devam et canım sonra vizede tavsiye edersin

Baya işin var kuzum perdeler boyama falan bir günde yapmaya çalışma bari canım perdeleri de eşine taktir ben öyle yapıyorum:) senin boyun uzun hayatım deyip kandırıyorum oysa aramızda üç santim var :)
Perdeleri yikadim canim esim evde yoktu bizde oglusla taktik biraz o takti biraz ben taktim normalde hep kendim takarim ama salonunkiler gercekten devasa buyuklukte ve cok agirrr ...boyayi sonra yapicam canim duvar iyice kurumali ama cok yorulmusum ben yaa ...

Kizz bunlar esinden tirsiyor ya bak is yapmaya gelince kacmis cadilar ahanda yolunu buldumm hastayim diyip her geldiklerinde esin is yaptirsin bunlar hic kalmazlar sende he he he pis cadilar ...

Cok sukur canim rabbim kimseyi sogukta birakmasin valla ....evet boya alci hatta seramiklere derz bile cekerim cok seviyorum boyle islerle ugrasmayi genc kizkende boyleydim canim babamla tum evin kapilarini ziparalayip boyamistik birde ev giris katti tum demirleri ben boyamistim ee o zamanlar 43 kiloydum simdi nerdeee .....

Sihatler olsun canim gule gule kullan saclarini ... ben sipalar cok buyur uzun boylu olurlar diye (dedeleri 190 ) yataklari 100 200 aldim iyiki oyle almisim simdi iyi oldu ... hava guzelken kim ister is yamayi ...

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Uc tane zeytin
Uc bes dal roka
Ara 12 30
Yesil cayli hibiskus
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Uc kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Iki bardak ayran
Uc parca fasulye tursusu
Su 1.5 oldu icerim daha

Kolay gelsin canım güle güle kirlet evini

Kizz bunlar esinden tirsiyor ya bak is yapmaya gelince kacmis cadilar ahanda yolunu buldumm hastayim diyip her geldiklerinde esin is yaptirsin bunlar hic kalmazlar sende he he he pis cadilar ...

Ama eşim gerçekten hasta olduğuma inanmazsa iş yaptirmazki bunlara bende numara yapmayı beceremez Allah ıslah etsin bunları

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı: 2 has yum 5 zeytin
Kk peynir 2 küp helva
Yarım dilim ekmek
3 4 çatal patates kız. Az bal
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter 1 hurma
Ara: tarçınlı yarım elma ve muz 1 kaşık ceviz kırığı üzerine ve süt

Aksam 18.20: 1 kepçe çorba
4 kaşık et sote
Bol yeşillik biraz turp
Ara: türk kahvesi 2 kadar kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: yarım saat 500 kalori videosu
Yarım saat leslie 5 mil den

Menu guzel spor sahane afiyet olsun canim ..

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Uc tane zeytin
Uc bes dal roka
Ara 12 30
Yesil cayli hibiskus
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Uc kasik bulgur pilavi
Dort parca tavuk kanat
Iki bardak ayran
Uc parca fasulye tursusu
Su 1.5 oldu icerim daha
Harika menü canım gayet sağlıklı..

Merhabalar bayanlar
Nasılsınız???
Ben dün kaçırdım biraz
Bugün babamlara gitcez ablamlar da gelecek
Yine kaçacağa benziyor, hayırlısı artık
Canım her şeyden az az güzel bir yöntem seni artı da yapmaz. Emegini düşün sadece

maşallah herkes enerjik günaydın demiş mutlu pazarlar kızlar
kalktığım dan beri mola vere vere iş yapıyorum benimkiler sadece oğlanın odasına yardım ettiler dolapların, çalışma masasının yerini değiştik her şeyi çektim süpürdüm sildim 120 ye 200 yatağını dört gözle bekliyor sıpam :) yarına haber vereceklermiş depoda varsa getirecekler yoksa da sonraya kalacak o sorun değil de eşim tutturdu bu yatağı da diğer odaya koyalım misafir gelince rahat yatsın yer yok ki nereye koyucam kanepenin birini çıkaralım atalım v.s. bir dolu fikir çıkarıyor sabrediyorum hala:))
nevresimleri değiştim bir parti çamaşırı serdim şimdi nevresimlerde sıra benim odaya giriştim bir kaç değişiklik yapıcam mola verdim 5 dk sütü ısıtıyorum mayalıyım azcıkta hamur yapayım yarına hazırda poğaça olsun benimkilere ne de olsa okul var :))
yaşasın okullar açılıyor modun da benim oğlan ev de durmak batıyor ben de yaşasııın diycem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…