- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.741
İyi enerji sarfetmissin kuzum güle güle kirletin :) oğlan da yatağını güle güle kullansın canım. Dinlene Dinlene yap ki boynun ağrımasın canım..maşallah herkes enerjik günaydın demiş mutlu pazarlar kızlar
kalktığım dan beri mola vere vere iş yapıyorum benimkiler sadece oğlanın odasına yardım ettiler dolapların, çalışma masasının yerini değiştik her şeyi çektim süpürdüm sildim 120 ye 200 yatağını dört gözle bekliyor sıpam :) yarına haber vereceklermiş depoda varsa getirecekler yoksa da sonraya kalacak o sorun değil de eşim tutturdu bu yatağı da diğer odaya koyalım misafir gelince rahat yatsın yer yok ki nereye koyucam kanepenin birini çıkaralım atalım v.s. bir dolu fikir çıkarıyor sabrediyorum hala:))
nevresimleri değiştim bir parti çamaşırı serdim şimdi nevresimlerde sıra benim odaya giriştim bir kaç değişiklik yapıcam mola verdim 5 dk sütü ısıtıyorum mayalıyım azcıkta hamur yapayım yarına hazırda poğaça olsun benimkilere ne de olsa okul var :))
yaşasın okullar açılıyor modun da benim oğlan ev de durmak batıyorben de yaşasııın diycem valla
maşallah sen baya baya alıştın lesliye :))Bende iyi spor yaptım
1 saat 10 dakika leslie 5 mile
60 spuat 60 mekik 60 jumping Jack
Şu an çok yoruldum önümde de yeşil çay ve tarçınlı cevizli meyve var
Baya ilginçmiş kuzum bakayım birara.. sen buraya video atıyordun eskiden obez kişiler zayifliyorlardi o mu..maşallah sen baya baya alıştın lesliye :))
ay ben de timelife kanalın da ki fit to fat to fit programını izlerken onlarla bir hoplayıp zıplıyorum antrönörler şişman kişileri zayıflatman önce gidip tanışıyor bildiğin kas yığını adamlar sonra 4 ay sonra görüşücez kilo alıcam beraber zayıflıycaz diyorlar 4 ayda 20 -25 hatta 30 kilo alanlar var o kaslar gidip bıngıl bıngıl yağ oluyor sonra 4 ayda beraber şişman olan kişiyle beraber antreman spor sağlıklı beslenme yapıp zayıflıyorlar siz de izleyin zamanınız olursa çok güzel gaza getiriyor insanı
Evet canim bugun oglen yolcu ettik.birazdan varir Allah'in izniyle.kv yan evde oturuyor ya zaten o yardimci olur.biraz biraz ayaklandim zaten bendesiz ne yapıyorsunuz koşturmaca temizlik pazar marotonun da herkes değil mi
tomurcukkk umm kız kardeşin bu gün gidiyordu değil mi tek mi kalıcan sana yardım edecek birileri gelecek mi
Canım yakın kontrolün ne zaman. Ağrıların ne durumda.. inş daha da iyi olursunEvet canim bugun oglen yolcu ettik.birazdan varir Allah'in izniyle.kv yan evde oturuyor ya zaten o yardimci olur.biraz biraz ayaklandim zaten bende
maşallah herkes enerjik günaydın demiş mutlu pazarlar kızlar
kalktığım dan beri mola vere vere iş yapıyorum benimkiler sadece oğlanın odasına yardım ettiler dolapların, çalışma masasının yerini değiştik her şeyi çektim süpürdüm sildim 120 ye 200 yatağını dört gözle bekliyor sıpam :) yarına haber vereceklermiş depoda varsa getirecekler yoksa da sonraya kalacak o sorun değil de eşim tutturdu bu yatağı da diğer odaya koyalım misafir gelince rahat yatsın yer yok ki nereye koyucam kanepenin birini çıkaralım atalım v.s. bir dolu fikir çıkarıyor sabrediyorum hala:))
nevresimleri değiştim bir parti çamaşırı serdim şimdi nevresimlerde sıra benim odaya giriştim bir kaç değişiklik yapıcam mola verdim 5 dk sütü ısıtıyorum mayalıyım azcıkta hamur yapayım yarına hazırda poğaça olsun benimkilere ne de olsa okul var :))
yaşasın okullar açılıyor modun da benim oğlan ev de durmak batıyorben de yaşasııın diycem valla
Evet canim bugun oglen yolcu ettik.birazdan varir Allah'in izniyle.kv yan evde oturuyor ya zaten o yardimci olur.biraz biraz ayaklandim zaten bende
Kontrolum persembe gunu canim.agri pek yok batma ve sizlama oluyor ara siraCanım yakın kontrolün ne zaman. Ağrıların ne durumda.. inş daha da iyi olursun
Sukur canim iyi ve pozitif dusunmeye calisiyorum elimden baska birsey gelmiyorAllah kavuştursun canım nasıl oldun daha iyisin inşallah
Yok canim ayaklansam da is miş yapmiyorum zaten.cok hareketsiz kalmak da iyi degil dolasim problemi olur.kendimi yormadan geziniyorum iste evdeEn büyük yıldıztevafuk55 canım sana menü şahane spor süper valla harikasın
ekim2009 canım bi dünya iş yapmışsın yiğenimiz artık rahat edecek ben beşikten hemen sonra ikisine de genç bazası almıştım çok güzel olacak okulun açılmasına en çok veli ve kantincinin sevindiği resimler görmüştüm yazdığın ona benziyor tüm hepimiz için hayırlı bir dönem olur inşallah
tomurcukkk canım şükür ayaklanmışsın ama lütfen acele etme yavaş yavaş toparlayacaksın birisi gelince sakın iş yapma kahve bile
sara_28 şükür gitmişler güzel menüler gidecek kilolar seni bekliyor
Kontrolum persembe gunu canim.agri pek yok batma ve sizlama oluyor ara sira
Sukur canim iyi ve pozitif dusunmeye calisiyorum elimden baska birsey gelmiyor
Yok canim ayaklansam da is miş yapmiyorum zaten.cok hareketsiz kalmak da iyi degil dolasim problemi olur.kendimi yormadan geziniyorum iste evde
Haftasonu menüsü olmuş kuzum bu :) ama yapılan işle yakmisisndir sen afiyet olsun canım.Uyanınca
1 hurma, 5 çiğ badem, yeşil çay
Kahvaltı
Tost,1 tereyağında yumurta, 4 zeytin, kk peynir, meyve suyu
Ara
Bitki çayı, 2 yk irmik helvasi, 1,5 dilim pırasalı börek, komposto
Akşam
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt, 2 yk makarna
Spor yapamadım ama bugün halıları kaldırdım kanepe yatak çekip her yeri sildim süpürdüm çamaşır ütü derken dolu bir gün geçirdim
Ayy sabah uyanamama korkusu var bende 6.20 de kalkmam lazım
Canım inş guz3l haberler alırız perşembe günü. Bu arada kuzum fark ettiğim kadarı ile içten içe psikolojik olarak iyi değilsin bizimle paylaş kuzum belki bi faydamız olurKontrolum persembe gunu canim.agri pek yok batma ve sizlama oluyor ara sira
Sukur canim iyi ve pozitif dusunmeye calisiyorum elimden baska birsey gelmiyor
Yok canim ayaklansam da is miş yapmiyorum zaten.cok hareketsiz kalmak da iyi degil dolasim problemi olur.kendimi yormadan geziniyorum iste evde
Eh işte diyeyimGokce29 inşallah abartmadan günün tadını çıkarmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?