Haydi Yine Yeniden...

Günaydın kızlar hepimiz için yeni gün güzellikler getirsin sağlık mutluluk ve huzur hiç yakamizi bırakmasın
Amin canım
günaydınnn...

Neyse çok fazla artı okumamış kiloda...
98,2 ile yırttım kızlar...
Çarşambaya eksiye geçmem lazım tabi..

Öğretmenlerimiz öğrencilerimiz başlamışlardır Yen'i döneme..
Hayırlı uğurlu olsun
Ve de anne babalara tabi

Günaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Oğlum gece ateşledi ve maalesef uyuyamadık . sabah da bakıcinin kapı çalması ile uyandım bu hafta pek güzel başlamadı yani...
Cok gecmis olsun canim neyi varki pasanin tuhh .. valla bizde sabah gec kaldik.. birazda beslenmeye patates kizartmasi istedide sipa ... insallah kotu bisey yoktur olmazsa dr gotur okuldan sonra canim ... cok gecmis olsun canim ...

Bu sabah kamyon carpmis gibi uyandim ufaklik da cok zor uyandi ne guzel uyuyordum bugun gitmesek ne olacak diye mirildandi uykusunda amaa ben zorla kaldirdimm baktim kus cucugu gibi kalorifer petegine yapismis ikiside hadi diyorum uyanin yokk birer bardak sutu zor icti sipalar ilk gun uyku mahmurlugu ile gecer galiba ohhh aksamda erkenden bayilip uyurlarr bende keyfime bakarimm

Günaydın canlar yeni eğitim donemimiz hayırlı olsun :)
Oğlum gece ateşledi ve maalesef uyuyamadık . sabah da bakıcinin kapı çalması ile uyandım bu hafta pek güzel başlamadı yani...

Geçmiş olsun canım usuttumu acaba

Selam kizlar hayirli haftalar...
tevafuk55 gecmis olsun canim oglusuna.insallah cok ilerlemeden toparlar

Sen pek keyifsizsin canım ameliyatın dışında bisey yok dimi

Evet canim keyifsizim ama baska birseyden degil.bu ameliyat sonrasi surecle alakali canim sıkılıyor.beklemek ise baslayamamak ne zamana kadar devam edecek bu durum gibi sorular beynimden hic silinmiyor.esime evdekilere yansitmamaya calisiyorum ama icimde firtilalar kopuyor.
Biraz once kulagimda tikandi bi bu eksikti.her yil tekrarliyor nedense ve doktora gitmeden de duzelmiyor.
Vallahi goz yasim hazir gozumun dibinde inmeyi bekliyor.icim dolup dolup tasiyor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.sabir diliyorum surekli

Kuzummm sikildin tabi evde ee kardesinde gitti o nedenle bir boslukta kaldin sen eger biraz iyiysen kisa bir yuruyus yap insanlarin fazla olmadigi yerlerde malum ameliyatlisin carpabilirler ..biraz daha sabirli ol canim hersey yoluna girecek iyilesecek isinede doneceksin uzme kendini bu kadar ....

Cok gecmis olsun canim neyi varki pasanin tuhh .. valla bizde sabah gec kaldik.. birazda beslenmeye patates kizartmasi istedide sipa ... insallah kotu bisey yoktur olmazsa dr gotur okuldan sonra canim ... cok gecmis olsun canim ...

Selam kizlar hayirli haftalar...
tevafuk55 gecmis olsun canim oglusuna.insallah cok ilerlemeden toparlar

Çok Sağolun canlarım eve geldiğimde daha iyiydi ama gün boyu aklımı kurcaladı durdu. Eve gelince gülen yüzünü görünce içime su serpildi ...

Çok Sağolun canlarım eve geldiğimde daha iyiydi ama gün boyu aklımı kurcaladı durdu. Eve gelince gülen yüzünü görünce içime su serpildi ...
Ohh cok iyi canim masallah keyfi yerindeymis oglusunun yinede tedbiri elden birakma sen canim sik sik kontrol et atesini ...

Ohh cok iyi canim masallah keyfi yerindeymis oglusunun yinede tedbiri elden birakma sen canim sik sik kontrol et atesini ...
Bur gündür öksürüyordu muhtemelen boğaz enfeksiyon u çünkü yatınca öksürmeye başlıyor

tomurcukkk canım benim evde oturmaya alışık olmadığından sıkılıyorsun ben 1 ay sonra işe başladım yaz tatilinde ameliyat oldum ağustosta oldum eylülde işe başladım acele etme işe başlayınca da tatillllll diyeceksin hiç kendini üzme hassas olman normal biraz çetrefilli oldu ama güzel oldu yıllardır içinde tuttuğun isteğine kavuştun şükürler olsun ağrında kalmadı ufak sızlama normal bıçak değdi bence bu sürecin tadını çıkar boşuna yıpratma kendini

tomurcukkk canım
Yaşadıkların çok normal,
Az şey atlatmadın ki
Bugünler geçecek tatlım, bunu hatırlat kendine sürekli
Ağlamamak için de tutma kendini
Kuzucuğun olmadığı yerde salıver gitsin gözyaşlarını
Ağlamak bana çok iyi gelir, rahatlarım
Eşine de söyle hissettiklerini
O böyle bunalmış olsa sana söylemese üzülmez misin
Hayat arkadaşın o senin
Ona anlatmak da iyi gelecektir
Kimseyi üzmeyeyim diye kendini yıprattığınla kalma bitanem
Allah'ım gönlüne ferahlık, bedenine şifa versin canım benim...

tevafuk55 canım yatınca öksürüyor
demişsin
Muhtemelen geniz akıntısı var kuzunun
Soğuk algınlığı şurubu içirebilirsin
yatmadan bi yarım saat kadar önce
Rahat yatar kuzum en azından
Dinlenmiş olur
Bol bol da doğal yöntemlerle de
kolaylıkla atlatır inşallah annesi
Çok geçmiş olsun canım

Sagolasin canım inş ilerlemeden biter.. pekmez bal çok seviyor düzenli de tüketiyor ise yarar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…