Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk canım benim gulsayszey e katılıyorum paylaş eşinle çocuk etkilenmesin diyorsan gece paylaş. Seni mutlu edecek şeyleri yapmaya çalış kuzum geçecek tabiki... seni de anlıyorum o tekrar ameliyat psikolojisi seni yıprattı Rabbim seni tekrar mutlu ve canlı hissetmeyi bize, sana da o şekilde yaşamayı nasip etsin ....

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 6.45: 1 has yum 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 10.00: 2 dilim baklava ve kahve
Ara 13.00: türk kahvesi 2 dilim bitter 1 kayısı
Ara 15.30: 1 elma 2 ceviz 6 fındık yeşil çay

Akşam 17.40: 1 tabak kiymali bamya
Bol salata iki kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi soda olabilir
2.5 litre su bitki çayları
Spor bugün yok

Sabah : 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar p
Biraz tel peynir
Bol limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Bir lokma yagda yumurta
Bir ck cokokrem
Aksam
Kucuk bir tabak kavrulmus fasulye
Dort tatli kasigi sarimsakli yogurt
Bol yesillikli salata
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 7850 adimm

Regl cok yakin galiba baklava her zaman olan bisey degil olsun bugun boyle olmus hem oglen yemissin canim aksamin zaten harika afiyet olsun canim ..

Tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin.esim biliyor durumu ne kadar uzuldugumu yiprandigimi biliyor.o da destek sagolsun ama ikide bir surat asip aglayip onu da bunaltmak istemiyorum.
Sizlere de ikide bir yaziyorum ama bu durumu paylasacak pek kimsem yok maalesef.iyi ki varsiniz hepiniz

O kadar güzel menüler veriyorsun ki baklava hiç beni rahatsız etmedi hep Ara öğün şeklinde geçmiş akşam desen zaten erken ve iyi bir menü afiyet olsun arkadaşım
Senin menünde süper hele adım sayın harika olmuş afiyet olsun arkadaşım

Tabiki buraya yazacaksın senin gibi bir arkadaşa sahip olmak çok güzel hep karşı tarafı düşünen canım arkadaşım senden iyiyim haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum tez zamanda şifa bulursun inşallah

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, Zencefilli yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
Yarım pide,ayran, sıcak çikolata
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kase tarhana çorbası, 3 yk makarna, 4-5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Ara
Zencefilli yeşil çay olacak

Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuş spor da var bol eksi olsun

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş ama makarna olmasa da olurdu sanki

Yazicaksin tabi canim uzuntuler paylasildikca azalir ..sende iyiki varsin bitanem ..biraz zamana ihtiyacin var o kadar hersey zamanla harika olacak

Afiyet olsun canim oglen sendede ufak bir ciss var cukalata olunca dayanamiyoruz hic birimiz ..bu ara bendede tatliya duskunluk basladi reglde yeni bittti ama ..afiyet olsun canim ..

Çok Sağolun canlarım eve geldiğimde daha iyiydi ama gün boyu aklımı kurcaladı durdu. Eve gelince gülen yüzünü görünce içime su serpildi ...

Oğlusunun iyi olmasına sevindim canım

Canım benim sende iyiki varsın senin sayende bir çok iyi insan tanıdım burda sen kolay bir operasyon gecirmedin böyle gelgitler yaşanan çok normal ama içinde tutma eşinle paylaş olmadı bizimle paylaş ben kendi adıma hiç sıkılmam aksine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bugünlerde geçecek ve normal hayatına döndüğünde herşeyi unutarak güzelliğinin keyfini sureceksin inan bana

Evet uzun bir aradan sonra menümu yazayım

Sabah 08:00

Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir küp peynir
Bir çay kaşığı krem helva

Öğle 12:00

Bir tabak dinle
Bir kase yoğurt

Ara 17:00

İki dilim ekmek
Bir dilim peynir

Akşam 20:00

Sarımsaklı yoğurtlu 7 tane havuçlu karnabahar köftesi

Bir litre su
Bir bardak ev yapımı kızılcık suyu

Spor yok çünkü kendimi çok bitkin hissediyorum niye bilmiyorum ama bir haftadır diş ağrısı çektigimden bedenim yorgun düştü sanırım

Menün gayet güzel 17:00 da tek dilim olsa süper olacaktı uzun aradan sonrası için çok iyi bir başlangıç afiyet olsun arkadaşım

Sagol canim benim.inan varliginizi ve dualarinizi hep hissettim.dedigin gibi kolay seyler yasamadim.yasamiyor da insanlar.sukur sebeplerim daha cok tabi ki.sabirla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…