- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.801
O kadar bakımdan sonra uyumaman lazım ya neyseKızlar duş + Cilt bakımı kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum
Herkese iyi geceler
Uyudum valla :))O kadar bakımdan sonra uyumaman lazım ya neyse
Canım oğlum bu gece sabaha karşı yine ateşleditevafuk55 bu geceniz nasıl geçti kuzunun ateşi inşallah daha çıkmamıştır iyileşmiştir
Canim galiba ufak bir enfeksiyon var yada dedigin gibi azi disi ateside olabilir dis atesi cok yuksek olmuyo ama enfeksiyon atesi cok yuksek olabiliyo sen atesin seyrine ve derecesine bak ates denilince uzman oldum valla .. birde ates geceleri sever en cok gece yukselir tecrubeyle sabitCanım oğlum bu gece sabaha karşı yine ateşlediüstünü azalttım su verdim ama niye böyle geceleri atesleniyor.. son azıları kaldı acaba o yüzden mi bilemedim
Sagol canim benim inan hissediyorum emin ol.gun de guzel baslamisti.ta ki az once patronum arayana kadar.soguk soguk mesafeli mesafeli konustu canimi sıktı biraz.isler cok birikmis cumartesi bir iki saatligine gelir misin iyi hissedersen dedi.bende zaten gelecektim cumartesi siz benden once soylediniz dedim.esimle konustum cunku dun icime sinmiyor yavas yavas gidelim bi bakayim durumlara demistim.neyse bu gunler de gececek bakalim.suan yine aglama hissi geldi off yaaatomurcukkk gülüm inşallah bu güne hem bedenen hem ruhen çok daha güzel uyanmışsındır lütfen duygu geçiş kanallarını enerji kanallarını aç sana yolladığımız sevgiyi enerjiyi al gücü hisset ihtiyacın olan desteği bizden al
seni düşünerek sesli sesli ebruya diyerek dua ediyorum sana ulaşmaması imkansız bir kaç dakikaya hissedeceksin içindeki duygusal değişimi (sakın gaza gelip kendini çok yorma o enerjiyi iyileşmen hızlansın diye yolluyorum )
kız kardeşimden gördüm onun da oğlunun ateşi çıktığın da klozete oturtup soğuk suyla poposunu avret yerlerini iyice yıkadı çocuk artık sok soğuk deyip bağırmaya başlayıncaya kadar su tuttu çok işe yarıyor abla bu doktorumuz söylemişti küçüklüğünden beri ateşi çıkmaya başlayınca yapıyorum dedi inşallah gerek kalmaz ama ateşi çoğalmaya başlarsa aklında bulunsun gülümCanım oğlum bu gece sabaha karşı yine ateşlediüstünü azalttım su verdim ama niye böyle geceleri atesleniyor.. son azıları kaldı acaba o yüzden mi bilemedim
karşında ki insan 2 ameliyat olduğunu acı çektiğini düşünmeden iş birikti derse hafta sonuna gel derse ki senin zaten aklın işte kaldı, sorumsuzca oh iyi olsam da nazlansam işe gitmesem demedin, sen böyle ince düşünürken soğuk bir sesle konuşan patronuna gönlün elbette kırılır ağlama hissi olur o anda ağla 1 dk yı geçme ama akıt içinde kalmasın sonra elini yüzünü soğuk suyla yıka tazelen yüzünü yıkarken akıp giden suyla beraber kötü üzüntülü ruh halinin de akıp gittiğini düşün mis gibi tap taze yeni tomurcuk var artıkSagol canim benim inan hissediyorum emin ol.gun de guzel baslamisti.ta ki az once patronum arayana kadar.soguk soguk mesafeli mesafeli konustu canimi sıktı biraz.isler cok birikmis cumartesi bir iki saatligine gelir misin iyi hissedersen dedi.bende zaten gelecektim cumartesi siz benden once soylediniz dedim.esimle konustum cunku dun icime sinmiyor yavas yavas gidelim bi bakayim durumlara demistim.neyse bu gunler de gececek bakalim.suan yine aglama hissi geldi off yaaa
Ne de guzel anlatmissin icimden gecenleri canim.gercekten de oyle ki kendi gelini sirtinda ufak bi yag bezesi sertligi olustu diye fizik tedaviye gidiyomus ve 1 aydir raporluymus.ise gitmiyormus.ama onu gozu gormuyor iste.benim ameliyatim daha buyuk ve riskliydi sonucta.benim 3 hafta ise gitmemem batti.doktorum bu raporu gerekli goruyorsa ve devlet de bana bu imkani veriyorsa birsey diyemez tabi ama kurumsal bi firma olmayisi ve yuz yuze bakiyor olmamiz beni icten ice sıkıyor.kurumsal olsa zaten bi Allah in kulu cagiramaz.neyse bunlari da Allah a havale ettim artik.keske boyle olmasa iyilessem de 2 haftada is basi yapsaydim ama benim istemim disinda gelisti sonrasi.keyfekeder evde durmuyorum suanda.benim hassas dusundugum kadar o da dusunse suan bu diyalog olmazdi aramizda...karşında ki insan 2 ameliyat olduğunu acı çektiğini düşünmeden iş birikti derse hafta sonuna gel derse ki senin zaten aklın işte kaldı, sorumsuzca oh iyi olsam da nazlansam işe gitmesem demedin, sen böyle ince düşünürken soğuk bir sesle konuşan patronuna gönlün elbette kırılır ağlama hissi olur o anda ağla 1 dk yı geçme ama akıt içinde kalmasın sonra elini yüzünü soğuk suyla yıka tazelen yüzünü yıkarken akıp giden suyla beraber kötü üzüntülü ruh halinin de akıp gittiğini düşün mis gibi tap taze yeni tomurcuk var artık
seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen sene bu zamanlar kız kardeşime minibüs çarpıp bacağı atelli mosmor 3katı şişken yanına gitmiştim doktor 1 ay üstün basma demişti daha 2 hafta olmamışken gözü bile morken patronu arayıp seni arabayla alalım 2-3 saat gel işlere bak diye aradı o işi yapacak başkaları olduğu halde hem de telefonu alıp adama azıcık insan ol demek geçti içimden küfür de geçmişti sesli dememiştim tabi ki )..Ne de guzel anlatmissin icimden gecenleri canim.gercekten de oyle ki kendi gelini sirtinda ufak bi yag bezesi sertligi olustu diye fizik tedaviye gidiyomus ve 1 aydir raporluymus.ise gitmiyormus.ama onu gozu gormuyor iste.benim ameliyatim daha buyuk ve riskliydi sonucta.benim 3 hafta ise gitmemem batti.doktorum bu raporu gerekli goruyorsa ve devlet de bana bu imkani veriyorsa birsey diyemez tabi ama kurumsal bi firma olmayisi ve yuz yuze bakiyor olmamiz beni icten ice sıkıyor.kurumsal olsa zaten bi Allah in kulu cagiramaz.neyse bunlari da Allah a havale ettim artik.keske boyle olmasa iyilessem de 2 haftada is basi yapsaydim ama benim istemim disinda gelisti sonrasi.keyfekeder evde durmuyorum suanda.benim hassas dusundugum kadar o da dusunse suan bu diyalog olmazdi aramizda...
Sagol canim benim yazdiklariniz terapi gibi geliyor.cok daha iyi hissediyorum.Allah buyuk illa ki iyi olacagim zamanla.hersey gecer ama bu laflar kaliyor akilda.yara izleri siliniyor ama bunlar silinmeyecek.benim de tavrim degisecek artik is konusunda.ne zaman iyi olursam o zaman gidecegimseni o kadar iyi anlıyorum ki geçen sene bu zamanlar kız kardeşime minibüs çarpıp bacağı atelli mosmor 3katı şişken yanına gitmiştim doktor 1 ay üstün basma demişti daha 2 hafta olmamışken gözü bile morken patronu arayıp seni arabayla alalım 2-3 saat gel işlere bak diye aradı o işi yapacak başkaları olduğu halde hem de telefonu alıp adama azıcık insan ol demek geçti içimden küfür de geçmişti sesli dememiştim tabi ki )..
bence hiç takma doktor ne kadar diyorsa o kadar dinlen aceleye gerek yok 2 hafta sonrası da gitsen 1 ay sonrası da özel sektör patronları asla mutlu olmaz zaten asıl yüzlerini bu gibi zamanlar da görürsün sağlıklı çalışırken pek fark etmezsin
yağ bezesi için 1 ay raporla işe gitmeyen gelinine aman dikkat et kendine boş ver işi diyordur kesin işte böyle insanlar kendi nefsinin en iyi avukatı başkalarınınsa yargıcı hatta celladı olabilecek kişiler o yüzden onun lafına soğukluğuna sakın üzülme değmeyecek insanlar için hiç bir duygunu zayi etme
işte bu kadarrr kim neyi hak ediyorsa iyi yada kötü ne bir fazlası ne bir eksiği tam hak ettiği kadarını vermelisinSagol canim benim yazdiklariniz terapi gibi geliyor.cok daha iyi hissediyorum.Allah buyuk illa ki iyi olacagim zamanla.hersey gecer ama bu laflar kaliyor akilda.yara izleri siliniyor ama bunlar silinmeyecek.benim de tavrim degisecek artik is konusunda.ne zaman iyi olursam o zaman gidecegim
Amin canim.Allah bana sizleri nasip etti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?