- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.821
sen bu hafta pek kaçamak yapmadın değil mi spor da hep var maşallahMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı 1 yum omlet 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 2 tane bayram çık
Nescafe 1 bardak süt
Öğle 14.30: 1 kepçe çorba
2 kepce kiymali bamya susuz
2 yk bulgur pilavı salata 1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 hurma
Akşam 18.00: 2 köfte ve salata (öğlen çok doymuştum sırf yemek için yedim)
Ara: türk kahvesi soda
Bitki çayları 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step artı yer hareketleri
Squat mekik jumping Jack
çok şükür gülüm birbirimizi nasip etti rabbim arkadaştan öte dost oldukAmin canim.Allah bana sizleri nasip etti cok sukur
Klasik patron tepkisi vermiş yalnız bu durumu kullananlar için yapılır iyidir ama az daha yatayım diye gitmez yalnız biz yüzünü görmeden seni tanıdık o nasıl tanımamış pes doğrusu hiç takma canım benim Allah biliyorSagol canim benim inan hissediyorum emin ol.gun de guzel baslamisti.ta ki az once patronum arayana kadar.soguk soguk mesafeli mesafeli konustu canimi sıktı biraz.isler cok birikmis cumartesi bir iki saatligine gelir misin iyi hissedersen dedi.bende zaten gelecektim cumartesi siz benden once soylediniz dedim.esimle konustum cunku dun icime sinmiyor yavas yavas gidelim bi bakayim durumlara demistim.neyse bu gunler de gececek bakalim.suan yine aglama hissi geldi off yaaa
Ayakta alkışlıyorum seni yarın inşallah güzel sayıları seninle göreceğizMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı 1 yum omlet 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 2 tane bayram çık
Nescafe 1 bardak süt
Öğle 14.30: 1 kepçe çorba
2 kepce kiymali bamya susuz
2 yk bulgur pilavı salata 1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 hurma
Akşam 18.00: 2 köfte ve salata (öğlen çok doymuştum sırf yemek için yedim)
Ara: türk kahvesi soda
Bitki çayları 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step artı yer hareketleri
Squat mekik jumping Jack
Çok şükür gülümçok şükür gülüm birbirimizi nasip etti rabbim arkadaştan öte dost olduk
Sagol canim benim.bakmakla gormek farkli seyler iste.bazen bakarsin ama goremezsin.sizler gonul gozuyle bakiyorsunuz ve beni ondan daha iyi anliyor ve taniyabiliyorsunuz.ve benim icin 8 yillik patronumdan cok cok daha kiymetlisiniz her birinizKlasik patron tepkisi vermiş yalnız bu durumu kullananlar için yapılır iyidir ama az daha yatayım diye gitmez yalnız biz yüzünü görmeden seni tanıdık o nasıl tanımamış pes doğrusu hiç takma canım benim Allah biliyor
Aaaa inanmiyorum yaa ameliyatli kadini nasil cagirir is biriktiyse kendi halletsin sanki her zaman olan biseyde canim sakin aglama rahat ol gececek bu gunler cok hirpaladi bu ameliyat seni ..Sagol canim benim inan hissediyorum emin ol.gun de guzel baslamisti.ta ki az once patronum arayana kadar.soguk soguk mesafeli mesafeli konustu canimi sıktı biraz.isler cok birikmis cumartesi bir iki saatligine gelir misin iyi hissedersen dedi.bende zaten gelecektim cumartesi siz benden once soylediniz dedim.esimle konustum cunku dun icime sinmiyor yavas yavas gidelim bi bakayim durumlara demistim.neyse bu gunler de gececek bakalim.suan yine aglama hissi geldi off yaaa
Sen de özel bi yerdesin üzülmeni hiç istemiyorum insanlığın özünde olan bencillik şükürler olsun bu güzel sayfada yok bunu oluşturan sensin seni seviyoruzSagol canim benim.bakmakla gormek farkli seyler iste.bazen bakarsin ama goremezsin.sizler gonul gozuyle bakiyorsunuz ve beni ondan daha iyi anliyor ve taniyabiliyorsunuz.ve benim icin 8 yillik patronumdan cok cok daha kiymetlisiniz her biriniz
Dun iki dilim baklava yemiştimsen bu hafta pek kaçamak yapmadın değil mi spor da hep var maşallah
yarını dört gözle bekliyorum söyle kahkaha attıracak kadar yüzümüzü güldürecek bir rakamı görürsün inşallah
Çok dengeli ve güzel bir menü canım afiyet olsunKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, Zencefilli yeşil çay
Ara
5-6 çiğ badem, Zencefilli yeşil çay
Öğle
3-4 yk fırında sebze sote, yoğurt, 4 zeytinyağlı yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi, bitki çayı, 2 petibör
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası, 6 zeytinyağlı yaprak sarma, 3 yk fırında sebze sote, yoğurt, 1 su bardağı karadutlu hoşaf
Ara
Şimdi süt geldi kaynatıyorum 1 su bardağı içerim
Suppersin canım maşallah hele sporun harikaSabah 10 30
Bir tane simit
Biraz tel peynir
Uc kup kasar p
Bol limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 19 00
Iki dilim ekmek kadar bir parca
Icine uc kasik tavuk doner
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 1.5 oldu
Spor 20.000 adimmmevett 10.000 ni hizli tempoda yurudum 10.000 ni carsida yurudum cok yorulmusum valla basim catliyo bir sicak cay iceyimde kendime geleyim
tomurcukkk ne diyim bilemedim
Allah akıl fikir versin o patronuna..
Sen sakın üzme kendini, kapı gibi de raporun var. Hiç bişiycik yapamaz!!
tevafuk55 canım evet katılıyorum kızlara
Yarın senden güzel bi sonuç görcez sanırsam
M Melrin canım sen nasılsın, Yen'i eve alışabildin mi?
ekim2009 'im naptın canım ya, bayıldım paylaştığın fotoya..
"Geleydin bir çay içimi
Sen çay dökerdin, ben içimi.."
angelina35 spor, menü şahane
Yarın senden de güzel bi sonuç bekliyorum
sara_28 seni de anmış olayım
Nerelerdesin, nasılsın...?
Yarın ben artı olacağım sanki geçen hf ya göre..
Ben o rakamı bi daha göremedim zira...
Hayırlısı bakalım..
İyiyim ben de canım, tşk ediyorumAllah razı olsun canım benide anmissin iyiyim ben sen nasılsın
saat 2 deki ara dışında menü şahaneBen bugünkü menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Bir çay kaşığı krem helva
Öğle 12:00
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran
Salata
Ara 14 : 00
Bir dilim yaş pasta
Bir bardak fanta
Akşam 19:00
Acısız Adana kebap
Ayran
Salata
Birazdan bir bardak ev yapımı kızılcık suyu içecek
Spor olarak üç saat yürüyüş
Su birbucuk litre
Bilmiyorumki canim bacaklarim kac gundur sis odem olmusum nasil oluyorsa galiba o bir ck cokokremler odem yapti bende insallah azicikta olsa eksi gorebilirim yoksa gercekten bu kez cok uzulurumtomurcukkk ne diyim bilemedim
Allah akıl fikir versin o patronuna..
Sen sakın üzme kendini, kapı gibi de raporun var. Hiç bişiycik yapamaz!!
tevafuk55 canım evet katılıyorum kızlara
Yarın senden güzel bi sonuç görcez sanırsam
M Melrin canım sen nasılsın, Yen'i eve alışabildin mi?
ekim2009 'im naptın canım ya, bayıldım paylaştığın fotoya..
"Geleydin bir çay içimi
Sen çay dökerdin, ben içimi.."
angelina35 spor, menü şahane
Yarın senden de güzel bi sonuç bekliyorum
sara_28 seni de anmış olayım
Nerelerdesin, nasılsın...?
Yarın ben artı olacağım sanki geçen hf ya göre..
Ben o rakamı bi daha göremedim zira...
Hayırlısı bakalım..
İyiyim ben de canım, tşk ediyorum
saat 2 deki ara dışında menü şahane
O ara da şahane sporunla gitmiştir zaten
İnşallah canımBilmiyorumki canim bacaklarim kac gundur sis odem olmusum nasil oluyorsa galiba o bir ck cokokremler odem yapti bende insallah azicikta olsa eksi gorebilirim yoksa gercekten bu kez cok uzulurum
canım benimmmArkadaşımın doğum günü vardı o yüzden yedim ama sporla kesin gitmiştir tabanlarim hala sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?