Haydi Yine Yeniden...

Aaaa inanmiyorum yaa ameliyatli kadini nasil cagirir is biriktiyse kendi halletsin sanki her zaman olan biseyde canim sakin aglama rahat ol gececek bu gunler cok hirpaladi bu ameliyat seni ..
Yaa canim cagirdi iste merhamet yoksunu.ki ben zatne gidecektim esime soyleyip duruyordum bir iki saat gitsem gorunsem diye.ben gelicem desem bile onun gelme demesi gerekir.neyse gidelim bakalim.benim icin sorun yok ama o kaybetti artik

Yok canim uzgunluk yerini sinire birakti artik.dedigin gibi kapi gibi rapor var.iş inada binerse farkli durumlara tasinir mevzuu.damarima basarsa heyet raporu alir daha da uzatirim

tomurcukkk canım patronunu takma kafana önemli olan senin sağlığın işler her şekilde yapılır sen iyi olacaksın ki işine dönebilesin
Oyle tabi canim ama bunu koskoca adam dusunemiyor.bencil cunku karsidakinin psikolojosi umrunda degil.

Vayyy be o nasıl bi adım süper olmuş

Fanta hariç güzel bir menü olmuş bolcada yürümüşsün böyle devam

o fotoğraf ve yazısı çok hoşuma gitti burası bizim için yazılmış tek eksiğimiz yanyana gelip karşılıkllı çay döküp içemiyoruz.. içimizi rahatçaaaa döküyoruz ne demişler iyi dostları olanın psikolağa ihtiyacı olmazmış :)))

Canım benim özel sektörde maalesef o kadar bencil oluyor lar ki vicdan larının yerini maalesef para alabiliyor... sen zaten kafa izni ile gitmiyor değilsin o da bunu anlamak zorunda. Ama birde bunu kafaya takma canım senin gibi bir insanın iyi niyetini kaybettiği için o düşünsün...

Oğlum yine öksürerek uyudu bu gece de ateşli olacak sanki acayip de pisigi var hiçbir krem ise yaramıyor maalesef ten yapıları bana çektiği için.. Gokce29 genel bir pişik değil ama sadece iki kaba etinde biri yarım santim kadar diğeri daha küçük kanıyor resmen bezini değiştirirken hem onun hem benim canım yanıyor.. böyle şeyler küçük ama insan takılıyor işte..

oğlum daha 1 aylık gibiyken aynen öyle pişik oldu kremler işe yaramıyordu aspirini ezip zeytin yağına karıştırıp sürmüştük biri demişti işe yaradı kanama soyulma kalmadı şimdi çok etkili kremler vardır benim bilmediğim bulamazsan iyi bir krem asprin zeytin yağını dene istersen
geniz akıntısı oluyor kuzunun ondan öksürüyor değil mi tuzlu solüsyon denedin mi akıntıyı kesince öksürükte gidiyor
inşallah ateşlenmez

Dengesiz adam yaptigi cok ayip o isler yiginla bile olsa insan bi sorar kendini iyi hissediyomusun sensiz yapamadik falan diye bir gonul alinir dimi soguk nevale yaptigi bencillik .. senin gibi elemani mumla arasa bulamaz raporlu insani nasil cagirir ise cok kizdim varya neyse keser doner sap doner bir gun olur o keserin sapi ............. anladiniz siz git bakalim neymis derdi potroncugun ama sakin yorma kendini lutfen ...

Canim ufak oglumun kirkli iken ciddi derecede pisigi oldu kremler hic birsey fayda etmedi burde 40 li cocuga antibiyotikli krem vereceklerdi almadim bir arkadas saf zeytinyagi sur demisti hakiki sizma zeytin yagi surdum o kanayan yerler kople gecti dr tum vucudunu sarar demisti ama cok sukur gecirdim ayrica oglumda ayobik egzama var olustugu anda zeytinyagi suruyorum hic biseyi kalmiyor bir dene canim ins sizede iyi gelir kuzumm nasil cigliklar atiyodur alti degisirken

Günaydınlarrrr
Nasılsınız

Güncel kilo:97,8
Geçen hf:97,1
Fark +700gr

Canım sağolun Ne diyeyim
aynen gülüm canın sağ olsun sen isteyince 1 hafta da 1.5-2 kilo verebilen birisin böyle küçük aksaklıklara takılmaya gerek yok nazarın olsun bu defalık :)

Günaydınlarrrr
Nasılsınız

Güncel kilo:97,8
Geçen hf:97,1
Fark +700gr

Canım sağolun Ne diyeyim
Gunaydin tatlim napalim demekki isi biraz daha siki tutmak gerekiyor bu hafta duzenli bir beslenme vede sporla 96 yi hatta 95 li bir rakami gorecegine inaniyorum canim dedigin gibi canin sagolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…