- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.841
Yaa canim cagirdi iste merhamet yoksunu.ki ben zatne gidecektim esime soyleyip duruyordum bir iki saat gitsem gorunsem diye.ben gelicem desem bile onun gelme demesi gerekir.neyse gidelim bakalim.benim icin sorun yok ama o kaybetti artikAaaa inanmiyorum yaa ameliyatli kadini nasil cagirir is biriktiyse kendi halletsin sanki her zaman olan biseyde canim sakin aglama rahat ol gececek bu gunler cok hirpaladi bu ameliyat seni ..
Yok canim uzgunluk yerini sinire birakti artik.dedigin gibi kapi gibi rapor var.iş inada binerse farkli durumlara tasinir mevzuu.damarima basarsa heyet raporu alir daha da uzatirimtomurcukkk ne diyim bilemedim
Allah akıl fikir versin o patronuna..
Sen sakın üzme kendini, kapı gibi de raporun var. Hiç bişiycik yapamaz!!
tevafuk55 canım evet katılıyorum kızlara
Yarın senden güzel bi sonuç görcez sanırsam
M Melrin canım sen nasılsın, Yen'i eve alışabildin mi?
ekim2009 'im naptın canım ya, bayıldım paylaştığın fotoya..
"Geleydin bir çay içimi
Sen çay dökerdin, ben içimi.."
angelina35 spor, menü şahane
Yarın senden de güzel bi sonuç bekliyorum
@sara_28 seni de anmış olayım
Nerelerdesin, nasılsın...?
Yarın ben artı olacağım sanki geçen hf ya göre..
Ben o rakamı bi daha göremedim zira...
Hayırlısı bakalım..
Oyle tabi canim ama bunu koskoca adam dusunemiyor.bencil cunku karsidakinin psikolojosi umrunda degil.tomurcukkk canım patronunu takma kafana önemli olan senin sağlığın işler her şekilde yapılır sen iyi olacaksın ki işine dönebilesin
Vayyy be o nasıl bi adım süper olmuşSabah 10 30
Bir tane simit
Biraz tel peynir
Uc kup kasar p
Bol limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 19 00
Iki dilim ekmek kadar bir parca
Icine uc kasik tavuk doner
Bol yesillikli salata
Iki bardak ayran
Su 1.5 oldu
Spor 20.000 adimmmevett 10.000 ni hizli tempoda yurudum 10.000 ni carsida yurudum cok yorulmusum valla basim catliyo bir sicak cay iceyimde kendime geleyim
Fanta hariç güzel bir menü olmuş bolcada yürümüşsün böyle devamBen bugünkü menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Bir çay kaşığı krem helva
Öğle 12:00
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran
Salata
Ara 14 : 00
Bir dilim yaş pasta
Bir bardak fanta
Akşam 19:00
Acısız Adana kebap
Ayran
Salata
Birazdan bir bardak ev yapımı kızılcık suyu içecek
Spor olarak üç saat yürüyüş
Su birbucuk litre
o fotoğraf ve yazısı çok hoşuma gitti burası bizim için yazılmış tek eksiğimiz yanyana gelip karşılıkllı çay döküp içemiyoruz.. içimizi rahatçaaaa döküyoruz ne demişler iyi dostları olanın psikolağa ihtiyacı olmazmış :)))tomurcukkk ne diyim bilemedim
Allah akıl fikir versin o patronuna..
Sen sakın üzme kendini, kapı gibi de raporun var. Hiç bişiycik yapamaz!!
tevafuk55 canım evet katılıyorum kızlara
Yarın senden güzel bi sonuç görcez sanırsam
M Melrin canım sen nasılsın, Yen'i eve alışabildin mi?
ekim2009 'im naptın canım ya, bayıldım paylaştığın fotoya..
"Geleydin bir çay içimi
Sen çay dökerdin, ben içimi.."
angelina35 spor, menü şahane
Yarın senden de güzel bi sonuç bekliyorum
@sara_28 seni de anmış olayım
Nerelerdesin, nasılsın...?
Yarın ben artı olacağım sanki geçen hf ya göre..
Ben o rakamı bi daha göremedim zira...
Hayırlısı bakalım..
Doğru vallao fotoğraf ve yazısı çok hoşuma gitti burası bizim için yazılmış tek eksiğimiz yanyana gelip karşılıkllı çay döküp içemiyoruz.. içimizi rahatçaaaa döküyoruz ne demişler iyi dostları olanın psikolağa ihtiyacı olmazmış :)))
Canım benim özel sektörde maalesef o kadar bencil oluyor lar ki vicdan larının yerini maalesef para alabiliyor... sen zaten kafa izni ile gitmiyor değilsin o da bunu anlamak zorunda. Ama birde bunu kafaya takma canım senin gibi bir insanın iyi niyetini kaybettiği için o düşünsün...Yaa canim cagirdi iste merhamet yoksunu.ki ben zatne gidecektim esime soyleyip duruyordum bir iki saat gitsem gorunsem diye.ben gelicem desem bile onun gelme demesi gerekir.neyse gidelim bakalim.benim icin sorun yok ama o kaybetti artik
Yok canim uzgunluk yerini sinire birakti artik.dedigin gibi kapi gibi rapor var.iş inada binerse farkli durumlara tasinir mevzuu.damarima basarsa heyet raporu alir daha da uzatirim
Oyle tabi canim ama bunu koskoca adam dusunemiyor.bencil cunku karsidakinin psikolojosi umrunda degil.
oğlum daha 1 aylık gibiyken aynen öyle pişik oldu kremler işe yaramıyordu aspirini ezip zeytin yağına karıştırıp sürmüştük biri demişti işe yaradı kanama soyulma kalmadı şimdi çok etkili kremler vardır benim bilmediğim bulamazsan iyi bir krem asprin zeytin yağını dene istersenOğlum yine öksürerek uyudu bu gece de ateşli olacak sankiacayip de pisigi var hiçbir krem ise yaramıyor maalesef ten yapıları bana çektiği için.. Gokce29 genel bir pişik değil ama sadece iki kaba etinde biri yarım santim kadar diğeri daha küçük kanıyor resmen bezini değiştirirken hem onun hem benim canım yanıyor.. böyle şeyler küçük ama insan takılıyor işte..
iyi geceler gülüm allah rahatlık versinYarın herbirimize sağlıklı eksiler getirsin inşallah...
Hayırlı geceler
Dengesiz adam yaptigi cok ayip o isler yiginla bile olsa insan bi sorar kendini iyi hissediyomusun sensiz yapamadik falan diye bir gonul alinir dimi soguk nevale yaptigi bencillik .. senin gibi elemani mumla arasa bulamaz raporlu insani nasil cagirir ise cok kizdim varyaYaa canim cagirdi iste merhamet yoksunu.ki ben zatne gidecektim esime soyleyip duruyordum bir iki saat gitsem gorunsem diye.ben gelicem desem bile onun gelme demesi gerekir.neyse gidelim bakalim.benim icin sorun yok ama o kaybetti artik
Yok canim uzgunluk yerini sinire birakti artik.dedigin gibi kapi gibi rapor var.iş inada binerse farkli durumlara tasinir mevzuu.damarima basarsa heyet raporu alir daha da uzatirim
Oyle tabi canim ama bunu koskoca adam dusunemiyor.bencil cunku karsidakinin psikolojosi umrunda degil.
Canim ufak oglumun kirkli iken ciddi derecede pisigi oldu kremler hic birsey fayda etmedi burde 40 li cocuga antibiyotikli krem vereceklerdi almadim bir arkadas saf zeytinyagi sur demisti hakiki sizma zeytin yagi surdum o kanayan yerler kople gecti dr tum vucudunu sarar demisti ama cok sukur gecirdim ayrica oglumda ayobik egzama var olustugu anda zeytinyagi suruyorum hic biseyi kalmiyor bir dene canim ins sizede iyi gelir kuzumm nasil cigliklar atiyodur alti degisirkenOğlum yine öksürerek uyudu bu gece de ateşli olacak sankiacayip de pisigi var hiçbir krem ise yaramıyor maalesef ten yapıları bana çektiği için.. Gokce29 genel bir pişik değil ama sadece iki kaba etinde biri yarım santim kadar diğeri daha küçük kanıyor resmen bezini değiştirirken hem onun hem benim canım yanıyor.. böyle şeyler küçük ama insan takılıyor işte..
aynen gülüm canın sağ olsun sen isteyince 1 hafta da 1.5-2 kilo verebilen birisin böyle küçük aksaklıklara takılmaya gerek yok nazarın olsun bu defalık :)Günaydınlarrrr
Nasılsınız
Güncel kilo:97,8
Geçen hf:97,1
Fark +700gr
Canım sağolun Ne diyeyim
Gunaydin tatlim napalim demekki isi biraz daha siki tutmak gerekiyor bu hafta duzenli bir beslenme vede sporla 96 yi hatta 95 li bir rakami gorecegine inaniyorum canim dedigin gibi canin sagolsun ...Günaydınlarrrr
Nasılsınız
Güncel kilo:97,8
Geçen hf:97,1
Fark +700gr
Canım sağolun Ne diyeyim
bababakkk özel mesajlar özel ilgiler ahan daaa kıskandım benim sıpa da mı pişik oldu desem ne yapsam oğlan kazık kadar bu yalan tutmaz hihihihhi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?