Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlarr
Gecen hafts 69
Bu hafta 69
Sabit oglu sabitimmmm wc ye cikamadim bacaklarim sismis sabah dunya kadar yurudum dun zaten 20.000 adim attim galiba vucudum ne oluyor yaa diyip kilomu tutmayi tercih etti ..uzuldum mü hem de cokkkk
o kadar çok yürürsen bacakların şişer tabii kas yapıyorsun hatun kilon o yüzden aynı sen ancak farkı her yerinin ölçüsünü alıp bir kenara yazıcaksın önceki ölçü sonra ki ölçü karşılaştıracaksın ki anlayasın bundan sonra tartıya güvenme ölçülere güven bence

Son iki uc haftadir yasadigim bi durum var anlam veremiyorum boyle otururken yada ortada hic bisey yokken kalbimin resmen cirpindigini hissediyorum hatta bir keresinde agzimin icinde atti sanki o kadar siddetliydi ..bu durumu yasarken nefes almakta zorlaniyorum sonrasinda ise asiri derecede yorgun vede uyku halim oluyo yani o an yatsam aninda uyurum .. birde surekli elimde kolumda hatta bacaklarimda uyusmalar var ozellikle solda off offf benim neyim var dr gittigimde bir soracam bakiyim neden oluyo kan ilacindanmi b12 ignesindenmi birde troit sinirda demisti ondanmi neden olaki esim kardiologa goturcem seni dedi hatta dr bulmus birde randevu alacakti ben engelledim korkuyorum dr gitmeye malum babamda kalp hastasi benim

çaresi yok gideceksin uyuşmalar diyince ben de huylandım şimdi

Dunku yurume istem disi oldu canim 10.000 zaten yuruyordum dun birde carsi isi olunca 20.000 oldu bilsem sabah yuruyusu yapmazdim

Dunku yurume istem disi oldu canim 10.000 zaten yuruyordum dun birde carsi isi olunca 20.000 oldu bilsem sabah yuruyusu yapmazdim
biliyorum istem dışı da bir daha çarşı işi olunca yürüyüşü sonraya bırak vücudun hem yorgunluk hem stresi kaldıramıyor işte alarm veriyor

Sorma babamda kalp krizi gecirmeden once yuzunde uyusmalar olmus gecen cok endiselendi yavrum seni korkutmayim ama bi dr gotureyimmi seni dedi bende gideriz olmazsa dedim ama
bak şimdi aklıma ne geldi sen troid ilacı kullanıyor musun
troidi yavaş olanlara verilen ilacın dozu bazen fazla gelebiliyor o da taşikardiye sebep oluyor doktor ilacın dozunu tekrar ayarlayınca sorun kalmıyor yada troid ilacı olmadan da taşikardi olabilir o zaman dideral diye bir ilaç veriyorlar kalbin atışını normale çeviriyor bu kadar basit .. bak böyle bir şeyse eğer ve sen doktora gitmeyi ertelersen o zaman cidden sorun çıkabilir allah korusun kalp ritmin bozulabilir o yüzden korksan da korkmasan da en kısa süre de doktora gitmen şart

Yok canim troitim bir onceki ay cok iyiydi kan ilacini bir ay kullandim tabi b12 de igne seklinde o ayki olcumde troit sinirda dedi ama ben gecen ay 67 kiloya kadar dusmustum ilac kullanmiyorum endokrine bir git demisti tabi ben gitmedim tedbir olsun demisti dr o nedenle ilacta yok kullanmiyorum galiba mecbur gidecez simdi bir aylik kan kontrolum var onu yaptirayim bi dr ma sorayim bu durumu ona gore gidecez herhalde bir dr

ekim2009 angelina35 Gokce29 kızlar çok teşekkür ederim hepinizin önerilerini uygulayacam zeytinyağı yapıyorum aslında ama ah ahhh genetik çok etkili sanırım. Doktor demişti ki derileri o kadar ince ve hassas ki o yüzden az pişik büyük etki yapıyor demişti. Hepinize teşekkür ederim tekrar

Günaydınlarrrr
Nasılsınız

Güncel kilo:97,8
Geçen hf:97,1
Fark +700gr

Canım sağolun Ne diyeyim
Fıstığım haftasonlari s3ni çok etkiliyor buna bir çözüm üretelim hepimiz ama aşırı bi fark değil bir günde bile gidebilir..
sonun da buldum geçen hafta ki kilomu yine unutmuştum da:))

geçen hafta 99.1
bu hafta 98.2
fark - 900 gr
Vayyy ekimim tebrik ederim süpersin arkadaşım..
Gunaydin kizlarr
Gecen hafts 69
Bu hafta 69
Sabit oglu sabitimmmm wc ye cikamadim bacaklarim sismis sabah dunya kadar yurudum dun zaten 20.000 adim attim galiba vucudum ne oluyor yaa diyip kilomu tutmayi tercih etti ..uzuldum mü hem de cokkkk
Kuzum akşam ekmeklerini kesmelisin bence sadece kahvaltı yeterli diye düşünüyorum. Ama sabitsin yine çok şükür dert etme gider Allahını izniyle

aynen gülüm canın sağ olsun sen isteyince 1 hafta da 1.5-2 kilo verebilen birisin böyle küçük aksaklıklara takılmaya gerek yok nazarın olsun bu defalık :)
Gunaydin tatlim napalim demekki isi biraz daha siki tutmak gerekiyor bu hafta duzenli bir beslenme vede sporla 96 yi hatta 95 li bir rakami gorecegine inaniyorum canim dedigin gibi canin sagolsun ...

sonun da buldum geçen hafta ki kilomu yine unutmuştum da:))

geçen hafta 99.1
bu hafta 98.2
fark - 900 gr
Tebrikler
bababakkk özel mesajlar özel ilgiler ahan daaa kıskandım benim sıpa da mı pişik oldu desem ne yapsam oğlan kazık kadar bu yalan tutmaz hihihihhi
ne demek canım sen iste yeter ki ben sana özel mesajın kralını atarım
İlaç ismi verdim de canım
Ondan şey oldu...

Kızlar kızlar kizlarrrr ben dun cok guzel bir rakam gördüm. bugün düne göre artidayim ama geçen haftaya göre eksideyim . Sebebim ise net belli, tam şu an regl hafiften başlamaya basladi (nasıl cümle oldu ya )
Tamam çok. Uzattım gelelim sadede

Gec3n hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark _500 gr

Laf aramızda dün 65.9 gördüm bugün daha az bekliyordum ama sağlık olsun

illa merak ettiricen sorana kadar yazma sen
kaç kilo verdin yaz daaaa en çok seni merak ediyordum bu hafta ne kadar eksi çıkacaksın diye

Tebrikler

ne demek canım sen iste yeter ki ben sana özel mesajın kralını atarım
İlaç ismi verdim de canım
Ondan şey oldu...
Aaaa neden açıklama yapıyorsun bebeeemm ama neyseki diğer konuştuğumuz şeyleri söylemedin

oo süper regl olmasan 65 buçuğa yakınsın demek ki maşallah diyim

Gunaydin kizlarr
Gecen hafts 69
Bu hafta 69
Canım spor ödemi de olabilir
bi de lavaboya da çıkamamışsın
Hiç bozma Moralini
Haftaya kesin eksi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…