- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.881
zibilliğim tuttu gülüm biliyorum ilaç ismi verdiğini ondan dedim ya benim oğlan da mı pişik oldu desem diye
Tebrikler
ne demek canım sen iste yeter ki ben sana özel mesajın kralını atarım
İlaç ismi verdim de canım
Ondan şey oldu...
bak yaaaa sni seniii hahahahahaAaaa neden açıklama yapıyorsun bebeeemm ama neyseki diğer konuştuğumuz şeyleri söylemedin
İstersen senle de gece 12 den sonra konuşabilirizbak yaaaa sni seniii hahahahaha
Canım söylediğin nedenlerden de olabilirSon iki uc haftadir yasadigim bi durum var anlam veremiyorum boyle otururken yada ortada hic bisey yokken kalbimin resmen cirpindigini hissediyorum hatta bir keresinde agzimin icinde atti sanki o kadar siddetliydi ..bu durumu yasarken nefes almakta zorlaniyorum sonrasinda ise asiri derecede yorgun vede uyku halim oluyo yani o an yatsam aninda uyurum .. birde surekli elimde kolumda hatta bacaklarimda uyusmalar var ozellikle solda off offf benim neyim var dr gittigimde bir soracam bakiyim neden oluyokan ilacindanmi b12 ignesindenmi birde troit sinirda demisti ondanmi neden olaki esim kardiologa goturcem seni dedi hatta dr bulmus birde randevu alacakti ben engelledim korkuyorum dr gitmeye malum babamda kalp hastasi benim
12 den sonra ki sohbetten sonra uykun kaçmaz mıİstersen senle de gece 12 den sonra konuşabiliriz
VuhuuuKızlar kızlar kizlarrrr ben dun cok guzel bir rakam gördüm. bugün düne göre artidayim ama geçen haftaya göre eksideyim. Sebebim ise net belli, tam şu an regl hafiften başlamaya basladi (nasıl cümle oldu ya )
Tamam çok. Uzattım gelelim sadede
Gec3n hafta 66.7
Bu hafta 66.2
Fark _500 gr
Laf aramızda dün 65.9 gördüm bugün daha az bekliyordum ama sağlık olsun
Aaaa neden açıklama yapıyorsun bebeeemm ama neyseki diğer konuştuğumuz şeyleri söylemedin
zibilliğim tuttu gülüm biliyorum ilaç ismi verdiğini ondan dedim ya benim oğlan da mı pişik oldu desem diye
Son iki uc haftadir yasadigim bi durum var anlam veremiyorum boyle otururken yada ortada hic bisey yokken kalbimin resmen cirpindigini hissediyorum hatta bir keresinde agzimin icinde atti sanki o kadar siddetliydi ..bu durumu yasarken nefes almakta zorlaniyorum sonrasinda ise asiri derecede yorgun vede uyku halim oluyo yani o an yatsam aninda uyurum .. birde surekli elimde kolumda hatta bacaklarimda uyusmalar var ozellikle solda off offf benim neyim var dr gittigimde bir soracam bakiyim neden oluyokan ilacindanmi b12 ignesindenmi birde troit sinirda demisti ondanmi neden olaki esim kardiologa goturcem seni dedi hatta dr bulmus birde randevu alacakti ben engelledim korkuyorum dr gitmeye malum babamda kalp hastasi benim
İstersen senle de gece 12 den sonra konuşabiliriz
süperrr kabızlık olmasa daha çok eksi görürdün açlık otu denesen 4-5 yaprak kadar ben ara ara içiyorum mecbur kabızlığı başka birşey çözmüyor ben deKızlarkilomu bildireyim hemen ama iki gündür kabızlık yaşıyorum onuda diyeyim
Geçen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : -1 kg
Demekki biraz dikkat etsem kolayca verecem bu kiloları
tomurcuğum bu gün nasılsın moralin daha iyi miSelam kizlar bugun bildirim gunu valla liste hazirlamayi ozledim ben yaaabildirimler guzel masallah. Gokce29 ufak bi artin var ama toparlarsin canim. angelina35 sende sabitsin canim ama okudugum kadariyla biraz yuruyusler fazla olmus.gecmis olsun bu arada.arkadaslarin da dedigi gibi hic ihmal etme en kisa zamanda ilgili bolume muayene ol.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Şukur canim nasil olayim.oglumla bol bol ilgilenip kafami dagitmaya calisiyorum.yarin kontrolum var Allah izin verirse insallah iyi haberler duyarimtomurcuğum bu gün nasılsın moralin daha iyi mi
Haklisin canim gidelim bi bakalim aramizda kalsinda ben hicc dr gitmeyi sevmiyimm buyuk oglum oyle cok astim atagi geciriyoduki gunlerce hastanede yatiyorduk ondan beri nefret eder oldum sanki oraya girersem cikamiycskmisim gibi geliyiiiCanım söylediğin nedenlerden de olabilir
Ve evet kardiyoloji'ye de muhakkak görünmelisin
Hiç korkma, olduğunu ya da olmadığını bilmek her zaman belirsizlikten iyidir
Bak bakk gece 12 den sonraa vayyyyİstersen senle de gece 12 den sonra konuşabiliriz
El mahkum randevu alcaz hic gitmek istemesemde ...Geçmiş olsun canım ama hiç ihmal etmeyip doktora gidiyorsun korkunun ecele faydası yok biliyorsun sağlık ihmale gelmez gülüm tamam mı
Woooow
Ooo cok guzel canim tebrik ederim ...Kızlarkilomu bildireyim hemen ama iki gündür kabızlık yaşıyorum onuda diyeyim
Geçen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : -1 kg
Demekki biraz dikkat etsem kolayca verecem bu kiloları
Oyy kuzumm bende senin menulerini ozledim menume yaptigin yorumlari insallah iyi olursun cabucak aramiza donersinSelam kizlar bugun bildirim gunu valla liste hazirlamayi ozledim ben yaaabildirimler guzel masallah. Gokce29 ufak bi artin var ama toparlarsin canim. angelina35 sende sabitsin canim ama okudugum kadariyla biraz yuruyusler fazla olmus.gecmis olsun bu arada.arkadaslarin da dedigi gibi hic ihmal etme en kisa zamanda ilgili bolume muayene ol.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?