Haydi Yine Yeniden...

Tebrikler

ne demek canım sen iste yeter ki ben sana özel mesajın kralını atarım
İlaç ismi verdim de canım
Ondan şey oldu...
zibilliğim tuttu gülüm biliyorum ilaç ismi verdiğini ondan dedim ya benim oğlan da mı pişik oldu desem diye

Canım söylediğin nedenlerden de olabilir
Ve evet kardiyoloji'ye de muhakkak görünmelisin
Hiç korkma, olduğunu ya da olmadığını bilmek her zaman belirsizlikten iyidir

İstersen senle de gece 12 den sonra konuşabiliriz
12 den sonra ki sohbetten sonra uykun kaçmaz mı ben evdeyim gece 12 değil 3 e kadar bile dururum sabah benimkileri yollar horul horul yatar uyurum sen işe gidicen erken kalkıcan ne haberrr cicim

Vuhuuu

Geçmiş olsun canım ama hiç ihmal etmeyip doktora gidiyorsun korkunun ecele faydası yok biliyorsun sağlık ihmale gelmez gülüm tamam mı

İstersen senle de gece 12 den sonra konuşabiliriz

Woooow

Selam kizlar bugun bildirim gunu valla liste hazirlamayi ozledim ben yaaa bildirimler guzel masallah. Gokce29 ufak bi artin var ama toparlarsin canim. angelina35 sende sabitsin canim ama okudugum kadariyla biraz yuruyusler fazla olmus.gecmis olsun bu arada.arkadaslarin da dedigi gibi hic ihmal etme en kisa zamanda ilgili bolume muayene ol.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Kızlarkilomu bildireyim hemen ama iki gündür kabızlık yaşıyorum onuda diyeyim

Geçen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : -1 kg

Demekki biraz dikkat etsem kolayca verecem bu kiloları
süperrr kabızlık olmasa daha çok eksi görürdün açlık otu denesen 4-5 yaprak kadar ben ara ara içiyorum mecbur kabızlığı başka birşey çözmüyor ben de

tomurcuğum bu gün nasılsın moralin daha iyi mi

Canım söylediğin nedenlerden de olabilir
Ve evet kardiyoloji'ye de muhakkak görünmelisin
Hiç korkma, olduğunu ya da olmadığını bilmek her zaman belirsizlikten iyidir
Haklisin canim gidelim bi bakalim aramizda kalsinda ben hicc dr gitmeyi sevmiyimm buyuk oglum oyle cok astim atagi geciriyoduki gunlerce hastanede yatiyorduk ondan beri nefret eder oldum sanki oraya girersem cikamiycskmisim gibi geliyiii

Oyy kuzumm bende senin menulerini ozledim menume yaptigin yorumlari insallah iyi olursun cabucak aramiza donersin gidicez artik canim bir dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…