Haydi Yine Yeniden...

Şukur canim nasil olayim.oglumla bol bol ilgilenip kafami dagitmaya calisiyorum.yarin kontrolum var Allah izin verirse insallah iyi haberler duyarim
Ohh anne ogul saatleri alisti sana oglus ise baslayinca acik huy yapar artik ..insallah guzel haberler alirsin canim bolca dua edicem sana ...

Şukur canim nasil olayim.oglumla bol bol ilgilenip kafami dagitmaya calisiyorum.yarin kontrolum var Allah izin verirse insallah iyi haberler duyarim
inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın buna çok ihtiyacın var moralin de daha iyi olur böylece iyileşme süren hızlanır
eni sonu iyileşeceksin bu günleri rüya gibi hatırlayacaksın da senin yumurcak cidden çok alıştı ev de olmana iyileşip tekrar eski düzene geçince asıl zorluğu kuzum çekecek

Haklisin canim gidelim bi bakalim aramizda kalsinda ben hicc dr gitmeyi sevmiyimm buyuk oglum oyle cok astim atagi geciriyoduki gunlerce hastanede yatiyorduk ondan beri nefret eder oldum sanki oraya girersem cikamiycskmisim gibi geliyiii
kız seni olumsuz düşünme kraliçesi ilan edicem yaa o nasıl bir düşünce hastaneye gidersem geri çıkamıyacak gibi hissediyorum demek bildiğin ayak diriyorsun doktora gitmemek için yarın ya da cumaya doktora gitmiş olacaksın eli sopalıya çevirme beniiiiiiiiiiiii

O dedigin tarihlere imkani yok randevu alinmazda.. yani cikamiycakmisim dedigim hastaneye gidince 40 cesit tahlil yapiyolarya ben cok geriliyorum o yani .... cumada zaten toplanti var benim akil gitmis sabah vermem gereken kana oglen gittim onuda veremedim yarin sabah gidicem artik amann akilmi kaldi bende ...

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
5 siyah zeytin
4 yesil zeytin
Bir kucuk kase karisik salata
Oglen 14 30
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Yesil cay bes tane cubuk kraker
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Iki kasik domatesli kavrulmus kiyma
Su 1.5 litre
Spor 12 540 adim hizli tempoda yurudum
Esim yapti yemekleri elim kolum tutmuyo bogazimda yaniyo himm birde yemegi yerken migdem bulandi galiba usuttum

Çok yoğun bir gündü kızlar üstüne de regl şu an hiç halim yok ve çok sisim
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı 1 avuç k üzüm
Saat 10: 1 yum omlet

Öğle 13.00: 1 yemek tabağı buy sucuklu yum pide
1 bardak fanta
Ara: Nescafe 2 dilim bitter

Akşam 19.30: 1 kase çorba
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su

Afiyet olsun canım menü ve spor çok güzel
Geçmiş olsun kuzum benim de boğazlar fena öksürmeye de başladım inş çabuk atlatırsın.

Oglen ayran yada salgam icseydin menu mukemmel olurdu sen hic icmezdin bu tarz seyler reglin etkisi galiba afiyet olsun canim ..

Afiyet olsun canım menü ve spor çok güzel
Geçmiş olsun kuzum benim de boğazlar fena öksürmeye de başladım inş çabuk atlatırsın.
Insallah canim dun okul uc dersti arkadasla yuruduk biraz sonrasindada oturunca galiba usuttum ev uzak gittigime degmez diye bekledim bogazim yaniyo malesef sanada gecmis olsun okullar acildi hastaliklar basladi yine

Oglen ayran yada salgam icseydin menu mukemmel olurdu sen hic icmezdin bu tarz seyler reglin etkisi galiba afiyet olsun canim ..
Evet canım öğlen okulda yedik yemeği tek menuydu. fanta kolalarda masadaydi herkes içince canım çekti sanırım dediğin gibi reglden.. normalde evime almıyorum düşün yani..

Insallah canim dun okul uc dersti arkadasla yuruduk biraz sonrasindada oturunca galiba usuttum ev uzak gittigime degmez diye bekledim bogazim yaniyo malesef sanada gecmis olsun okullar acildi hastaliklar basladi yine
Aynen hem.oglum hem ben hastayız bari o iyi olsaydı... Allah tüm hastalara şifa versin..
Bu arada canım senin kendin ile şu uyuşma şikayetlerini bi ara söylemiştin ve hala bekliyorsun hemen gitmen lazım canım belki de sadece stres yüzünde bu yıl 1. Sınıf stresi sana yetti maalesef

üşütmüşsünn ah canom ahh şimdi de üşütmüşsün işte iyice belirtiler artmadan dayan ballı baharatlara sirkeli sulara
eee randevuyu ne zaman alıcan madem bu hafta içi olmuyor aksatma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…