- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.901
Vayy eksidesin canim tebrikler ...Slm kızlar
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 66.5
Ohh anne ogul saatleri alisti sana oglus ise baslayinca acik huy yapar artik ..insallah guzel haberler alirsin canim bolca dua edicem sana ...Şukur canim nasil olayim.oglumla bol bol ilgilenip kafami dagitmaya calisiyorum.yarin kontrolum var Allah izin verirse insallah iyi haberler duyarim
hastalığa strese rağmen çok şükür eksi görmüşsün gülüm canı gönülden tebriklerSlm kızlar
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 66.5
inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın buna çok ihtiyacın var moralin de daha iyi olur böylece iyileşme süren hızlanırŞukur canim nasil olayim.oglumla bol bol ilgilenip kafami dagitmaya calisiyorum.yarin kontrolum var Allah izin verirse insallah iyi haberler duyarim
kız seni olumsuz düşünme kraliçesi ilan edicem yaa o nasıl bir düşünce hastaneye gidersem geri çıkamıyacak gibi hissediyorum demek bildiğin ayak diriyorsun doktora gitmemek için yarın ya da cumaya doktora gitmiş olacaksın eli sopalıya çevirme beniiiiiiiiiiiiiHaklisin canim gidelim bi bakalim aramizda kalsinda ben hicc dr gitmeyi sevmiyimm buyuk oglum oyle cok astim atagi geciriyoduki gunlerce hastanede yatiyorduk ondan beri nefret eder oldum sanki oraya girersem cikamiycskmisim gibi geliyiii
hayal gücünü kullan ne konuşuruz aceppBak bakk gece 12 den sonraa vayyyysohbetin konusunu merak ettim valla
süperrr kabızlık olmasa daha çok eksi görürdün açlık otu denesen 4-5 yaprak kadar ben ara ara içiyorum mecbur kabızlığı başka birşey çözmüyor ben de
O dedigin tarihlere imkani yok randevu alinmazda.. yani cikamiycakmisim dedigim hastaneye gidince 40 cesit tahlil yapiyolarya ben cok geriliyorum o yani .... cumada zaten toplanti var benim akil gitmis sabah vermem gereken kana oglen gittim onuda veremedim yarin sabah gidicem artik amann akilmi kaldi bende ...kız seni olumsuz düşünme kraliçesi ilan edicem yaa o nasıl bir düşünce hastaneye gidersem geri çıkamıyacak gibi hissediyorum demek bildiğin ayak diriyorsun doktora gitmemek için yarın ya da cumaya doktora gitmiş olacaksın eli sopalıya çevirme beniiiiiiiiiiiii
Hayal gucum yetmiyii oy oy oyhayal gücünü kullan ne konuşuruz acepp
İnşallah kuzum bence göreceksin bu hafta daha düzenli olacak çünkütevafuk55 tatlim tebrik ediyorum senide cok guzel bir rakamm insallah haftayada ben iyi bir rakam yakalarim ustume yapismadan su 69 kurtulmaliyim ...
Afiyet olsun canım menü ve spor çok güzelSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
5 siyah zeytin
4 yesil zeytin
Bir kucuk kase karisik salata
Oglen 14 30
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Yesil cay bes tane cubuk kraker
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Iki kasik domatesli kavrulmus kiyma
Su 1.5 litre
Spor 12 540 adim hizli tempoda yurudum
Esim yapti yemekleri elim kolum tutmuyo bogazimda yaniyo himm birde yemegi yerken migdem bulandi galiba usuttum
Oglen ayran yada salgam icseydin menu mukemmel olurdu sen hic icmezdin bu tarz seyler reglin etkisi galiba afiyet olsun canim ..Çok yoğun bir gündü kızlar üstüne de regl şu an hiç halim yok ve çok sisim
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı 1 avuç k üzüm
Saat 10: 1 yum omlet
Öğle 13.00: 1 yemek tabağı buy sucuklu yum pide
1 bardak fanta
Ara: Nescafe 2 dilim bitter
Akşam 19.30: 1 kase çorba
Ara: türk kahvesi 1 k kayısı
Bitki çayları 2.5 litre su
Insallah canim dun okul uc dersti arkadasla yuruduk biraz sonrasindada oturunca galiba usuttum ev uzak gittigime degmez diye bekledim bogazim yaniyo malesef sanada gecmis olsun okullar acildi hastaliklar basladi yineAfiyet olsun canım menü ve spor çok güzel
Geçmiş olsun kuzum benim de boğazlar fena öksürmeye de başladım inş çabuk atlatırsın.
Evet canım öğlen okulda yedik yemeği tek menuydu. fanta kolalarda masadaydi herkes içince canım çekti sanırım dediğin gibi reglden.. normalde evime almıyorum düşün yani..Oglen ayran yada salgam icseydin menu mukemmel olurdu sen hic icmezdin bu tarz seyler reglin etkisi galiba afiyet olsun canim ..
Aynen hem.oglum hem ben hastayız bari o iyi olsaydı... Allah tüm hastalara şifa versin..Insallah canim dun okul uc dersti arkadasla yuruduk biraz sonrasindada oturunca galiba usuttum ev uzak gittigime degmez diye bekledim bogazim yaniyo malesef sanada gecmis olsun okullar acildi hastaliklar basladi yine
üşütmüşsünn ah canom ahh şimdi de üşütmüşsün işte iyice belirtiler artmadan dayan ballı baharatlara sirkeli sularaSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
5 siyah zeytin
4 yesil zeytin
Bir kucuk kase karisik salata
Oglen 14 30
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Ara 16 00
Yesil cay bes tane cubuk kraker
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Iki kasik domatesli kavrulmus kiyma
Su 1.5 litre
Spor 12 540 adim hizli tempoda yurudum
Esim yapti yemekleri elim kolum tutmuyo bogazimda yaniyo himm birde yemegi yerken migdem bulandi galiba usuttum
ballı sıcağa yakın su denedin mi biliyorsundur balın hikmetlerinden biri de sıcak suyla içilince kabızlığa soğuksuyla içilince ishale çok iyi geliyorBol su içiyorum inşallah geçer çok rahatsız ediyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?