Haydi Yine Yeniden...

Bugün öğlen asistanlıktan arkadaşlarla buluştum
Canlarım benim, çok özlemişim
İnsan 3 sene beraber olunca, aynı sıkıntılarla uğraşınca (asker arkadaşı gibi)
Çok Yakın oluyor
2 'si de ankaradalardı
Birinin tayini Sakarya'ya çıktı
Zaten az görüşüyorduk, şimdi iyice özleriz birbirimizi..
Neyse annesi babası burada geldikçe görüşürüz inş..

sara_28 , M Melrin eksidesiniz tebrik ederim

@angelina, tevafuk55 geçmiş olsun kızlar..

ekim2009 , tevafuk55 konu gruba mal oldu.. artık gece 00:00 da burada buluşun da, biz de duyalım
Yalnız topiği kapattırmayın haaa...

Kızlar bugün diyet fena bozuldu
Öğlen Balık ve zeytinyağlılardan yedim iyiydi de...
Sonra 3 top dondurma yedim
Filtre kahve eşliğinde...
Manyak mıyım ne...
Ama ben bunu hep yapardım eskiden
Çay-dondurma, kahve-dondurma...
Çok güzel oluyooo...

Sonra abimlere geçtim, kızlar da oradaydı
yengem de çeşit çeşit yemek yap sen...
Onları da yedim
Sonra da başka bi arkadaşa çaya gittik,
Orda da ıspanaklı gözleme, tatlı...
Vurdum dibine bugün diyetin

Haftaya söz Eritcem bunları...

Insallah sizde bir an once iyilesirsiniz canim helede oglusun yavrum pisigi iyilesseydi bari ....evet canim daha onceleride oluyordu ben kansizlik ve b12 eksikliginden diye dusunuyordum ama galiba durum oyle degil az once bacaklarimda morluklar oldugunu gordum dun cok yandi bacaklarim damarlar catlamis bende hem yaniyo hem kasiniyor diye pek dikkat etmedim aklima gelmedi damar catlagi olacagi .. esim bacaklarin niye oyle sismis diyince actigimda gordum daha oncedende olmustu odemden dolayi damar catlamasi off hersey ust uste geldi

üşütmüşsünn ah canom ahh şimdi de üşütmüşsün işte iyice belirtiler artmadan dayan ballı baharatlara sirkeli sulara
eee randevuyu ne zaman alıcan madem bu hafta içi olmuyor aksatma sakın
Randevu isini esim halledecek tek basima gidemem onun evde oldugu bir gun gideriz artik .. biraz zencefil yuttum iyi geldi canim birde uc parca portakal yedim insallah iyi olurum yarina ..

Dimi yaa bak 12 yede az kaldi

Naptin tatlim yaa... su dondurmayla kahve isi pek bi degisik geldi yengede dokturmus valla insallah cok artiya gecmemissindir ama sen istersen cok super kilo veriyorsun artik kacamak yok tamammi

Naptin tatlim yaa... su dondurmayla kahve isi pek bi degisik geldi yengede dokturmus valla insallah cok artiya gecmemissindir ama sen istersen cok super kilo veriyorsun artik kacamak yok tamammi
Aynen canım
Artık abarttım, bundan sonra pür dikkat gidiyorum hadi bakem!!!

Yoğun günüm sonunda bitti kucağıma damlayı damlattım uzandım kilo veren herkesi tebrik ediyorumm zaten tevafuk55 bunu fazlasıyla haketmiştin kaçamaksız spor ekli süpersin bu hafta öğle fanta var ama akşam tek çorba içetek günü kurtarmışsın
angelina35 senin menün bana az gelse de 2 yk yiyerek doymak senin başarın yürüyüş zaten iyi üşütmen kötü olmuş ama şifa Rabbim den inşallah o morluk uyuşma basit tedavi ile çözülür
Gokce29 bi günlük dinlenme günü olmuş yarın hiç bişey olmamış gibi devam

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Öğle
1 kase yoğurt çorbası, 3_4 yk tavuklu döner patates kizartmasi karışık, cacık
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Fırında balık, bol salata
Ara
1 tatlı kaşığı tahinli helva, çay

Canım ya sen neyi bekliyorsun lütfen ihmal etme el ayak şişmelerinde 24 saat içinde doktora gitmek gerek üstüne üstlük morluklarda olmuş ya Allah korusun pıhtı sorunu falan olabilir nolur geç kalma git doktora eşin izin alsın canım sağlık bu ondan önemli hiçbirşey yok

Kızlar günaydın...
baya baya hastayım... bogazim çok ağrıyor ses gitti öksürük var. Göz burun hepsi akıyor...
İşin kötüsü oğlum da hala hasta bu gece yine ateslendi.. öğleden sonra onu doktora götürecem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…