Haydi Yine Yeniden...

Çok geçmiş olsun kötü oldu okul varken hastalanman Rabbim sana da kuzuma da şifa versin

Çok geçmiş olsun kötü oldu okul varken hastalanman Rabbim sana da kuzuma da şifa versin

tevafuk55 canım çok geçmiş olsun ya
Üstüste geldi ikinizinki de dikkat et canım ya..

Herkese günaydınnn
Çok Sağolun kızlar okul açıldığı geceden beri her gece oğlum atesleniyor.. bende uykusuz kalınca direncim düştü sanırım. Şu an başımı zor tutuyorum o derece...

Yeni geldim dr canim simdi tahlil verdim herseye bakacaklar bakalim yarin belli olur nedir ne degildir ..

Gecmis olsun canimmm tuhh iyice hastalandin sende okuldan gelince dr gidin sonrada sicak corba yatak iyice dinlenin ... bizede yaz canim dr gelince tekrar gecmis olsun ..

Geçmiş olsun canım doktordan gelince yaz mutlaka ne oldu bize hep hastayız off ya

İnşallah önemli bir şeyin yoktur canım yarın güzel haberler ver bize
Insallah canim dr hipotroid olabilecegimi soyledi kalp carpintisi icin ..ve kansizlikta ritim bozukluguna neden oluyormus once bir kana bakalim ona gore yarin konusuruz dedi onceki tahlillerden kollestrol yokmus zaten dedi kalp krizi diye dusunme dedi ama ritim bozuklugu olabilir dedi yarin kandan sonra gitmem gereken bolumleri soyliycek birde bacaklarim oyle odem olmuski hep altta olurdu simdi kople sismis aklim gitti dr soramadim sisligi cok soru sordum kalbimle ilgili neyse yarin zaten gidecem artik yarin konusuruz ...

İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım kalp olmamasına sevindim çok şükür

Kalp olmamasına sevindim inşallah tedavisi kolay olur bu yıl çok yoruldun Rabbim tüm hastalara şifa versin

Selam kizlar geldim ben kontrolden.sukur olumlu gecti.toparlamaya baslamis.daha zamanim var gerci iyilesmesi icin ama olsun guzel birseyler duymak moral oldu.haftaya cuma tekrar cagirdi kontrole.cumaya kadar da raporluyum yine patron dusunsun artik yapacak birsey yok

Canim cok gecmis olsun sana da oglusuna da.oglanin pişiği ne durumda gecti mi birazcik?

Canim insallah guzel cikar sonuclarin.kalple ilgili onemli birsey olmamasina sevindim ama bacaklardaki şişliklerin de ihmale gelmez canim

Kalp olmamasına sevindim canım inşallah yarın daha güzel sonuç alırsın

Iyi olmana sevindim canım hadi gpzun aydın patfonu bosver baksın başının çaresine

Ooo super gercektende ruhuna yansimis guzel seyler duymak insallah haftaya dahada guzel sonuclar alirsin ... bosver su zevzek patronu biraz basi sikissinda kiymetini anlasin ... ohhh cok iyi oldu tekrar raporlu olman oyle kolaymi ameliyat oldun sonucta ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…