- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.961
Insallah canim ... bacaklarim oldu olasi hep siser hep bi odem problemim vardi zaten ilk kez morluklar olusmuyor hamileyken de olmustuki bunun bes katiydi kople odunla dovmusler gibiydi koskoca arastirma hastanesi ki turkiyenin bir numarali hastanesi cozum bulamadi ... kac dr bakti bacaklarima tahliller yapildi dogum yaparken bile ilk bacaklarim dikkatlerini cekti nasil oldu bu morluklar diye dinlenmek en guzel care ama okula gidip geldim yine sabah yuruyus yaptim odemi atmak icin ciddi derecede sis bacaklarim bu kiloyada yansidi sabah cok moralim bozuldu esimde uzulme kilo degildir dedi ama gordugum rakam beni cok uzdu galiba dunku rakamda ondan sabitti insallah haftaya kadar atarim bu odemiCanim cok gecmis olsun sana da oglusuna da.oglanin pişiği ne durumda gecti mi birazcik?
Canim insallah guzel cikar sonuclarin.kalple ilgili onemli birsey olmamasina sevindim ama bacaklardaki şişliklerin de ihmale gelmez canim
Çok sevindim canım yasasinSelam kizlar geldim ben kontrolden.sukur olumlu gecti.toparlamaya baslamis.daha zamanim var gerci iyilesmesi icin ama olsun guzel birseyler duymak moral oldu.haftaya cuma tekrar cagirdi kontrole.cumaya kadar da raporluyum yine patron dusunsun artik yapacak birsey yok
Ooo baya kotu olmus canim ama ben anladim o kadar ates enfeksiyon dan baska bisey de olamazdi bogazi hemen gecerde onemli olan poposu canim antibiyotikde popodaki pisigi azdirabiliyor o nedenle cok dikkatli kullan ilaclari insallah bir an once gecer poposu.. yavrum nasil cani aciyodurr simdi ... sanada oglusada cokk gecmiss olsun canimmm .....Kızlar hastaneden geldik oğlumla bir poşet onun bir poşette benim ilaclarim varoğlumun boğaz enfeksiyon u varmış. diş etleri kızarmış ve şişmiş. Burnu tikali vs vs... poposu için de 3 ayrı kremi karıştırıp sürecem. Ayrıca ampul yazdı yine poposu için kremden önce oraya dokecekmisiz.. inş ilaçlar fayda eder paşam a da benim de içim rahatlar...
Işte budur sen bu şekilde yaşadıktan sonra korksun senden kilolar seniSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Uc dort catal yagda yumurta
Biraz tel peynir
Iki kup kasar
Bes alti siyah zeytin
Ara 12 00
Yesil cay
Ara 13 30
Bir tane minik kuru pasta
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Dort kasik tavugu cok tavuklu patates
Alti kasik yogurt
Su 2 litre oldu
Spor 12 750 adim yurudum
Ohh ne guzel olmus canim.bende biraz sekerleme yaptim demin toparlandim gayet iyi geldiBugün nöbetçiydim yorulmuşum akşam üzeri 1 saat kestirdim ohhh ne iyi geldi
Aksam misafirlikteydin galiba canim yoksa aksamlari menun boyle olmazdi afiyet olsun yinede herseyden az az yemissin ....Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Öğle
4 yk zeytinyagli brüksel lahana yemeği, yoğurt
Akşam 15:15
1 kase patates salatası, 1 dilim fırında kanepe, 1 dilim börek, 1 dilim havuçlu kek, yarım dilim mozaik pasta
Ara
Türk kahvesi olcak
Sabahin az geldi canim bana hastaydin caninmi istemedi aksamin guzel afiyet olsun canim ...Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv: 1 tane ev poğaça si
1 badem 1 fındık 1 siyah k üzüm
(Kuşburnu,ıhlamur naneli lim yesilcay buarada)
Ara 13.00: 1 bardak süt 1 muz
Akşam 16.30: 1 kepçe çorba
2 kepce etli nohut, salata
3 kaşık pilav ve 3 kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi, soda 2 dilim bitter
Su 2 litre bitki çayları hariç
Ohh ne iyi olmus uyumus dinlenmissin canim miss gibii ...Ohh ne guzel olmus canim.bende biraz sekerleme yaptim demin toparlandim gayet iyi geldi
Evet canım maalesef iştahım yoktu. onu da arkadaş getirmiş bogazim yanıyordu yarım yarım farklı saatlerde yedim hatta :)Sabahin az geldi canim bana hastaydin caninmi istemedi aksamin guzel afiyet olsun canim ...
Aksam ekmeksiz olmuş canım süpersin. Bacaklardaki şişlikler e de ne iyi gelir acaba canım. Kiraz sapını bir denesen odem attırıyorSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Uc dort catal yagda yumurta
Biraz tel peynir
Iki kup kasar
Bes alti siyah zeytin
Ara 12 00
Yesil cay
Ara 13 30
Bir tane minik kuru pasta
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Dort kasik tavugu cok tavuklu patates
Alti kasik yogurt
Su 2 litre oldu
Spor 12 750 adim yurudum
Melrin im bu haftaki ödülün olsun bu menü. Erken bitmiş ama yine de bize yaramıyor bu hamur işleri afiyet olsun canımKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Öğle
4 yk zeytinyagli brüksel lahana yemeği, yoğurt
Akşam 15:15
1 kase patates salatası, 1 dilim fırında kanepe, 1 dilim börek, 1 dilim havuçlu kek, yarım dilim mozaik pasta
Ara
Türk kahvesi olcak
Bol su ictim birde ayagimi uzatip yuksekte tutuyorum yarin maydanoz suyu icerim olmadi ..bu arada wc den cikamiyorum bi sandalye atacam onuneAksam ekmeksiz olmuş canım süpersin. Bacaklardaki şişlikler e de ne iyi gelir acaba canım. Kiraz sapını bir denesen odem attırıyor
Melrin im bu haftaki ödülün olsun bu menü. Erken bitmiş ama yine de bize yaramıyor bu hamur işleri afiyet olsun canım
İnşallah canımBol su ictim birde ayagimi uzatip yuksekte tutuyorum yarin maydanoz suyu icerim olmadi ..bu arada wc den cikamiyorum bi sandalye atacam onunesurekli wc deyim suyu iciyorum wc ye zor yetisiyorumm insallah atiyorumdur odemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?