Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk çok şükür bak güzelce iyileşiyormuşsun sorun yokmuş güzel moral oldu bu sana bize de:))
aynen dediğin gibi tatilmiş gibi düşün hiç aklına başka şey getirme keyfine bak
angelina35 ayy inşallah doktorun dediği sadece kansızlıktandır çarpıntın kanı düzelttin mi sorun da kalmaz
ödeminin sebebini madem bulamıyorlar sen kendi kendini takip et o şişler morlar olmadan önce ne yaptın ne yedin içtin olmadı günlük tut böylece takibin kolay olur belki de yediğin bir şeye bedenin tepki veriyordur stresle birleşince
tevafuk55 poşet poşet ilaçları kullanacaksınız ana oğul allah yardımcın olsun inşallah çabuk iyileşirsiniz krem karışımı da oğluşuna iyi gelir de rahat eder kuzu
M Melrin immm ben de yattım yeni kalktım gülüm :))
sabah satt 10 u geçiyordu telefonun sesine uyandım komşum kahveye çağırıyor ama sesi çok kötü grip olmuş 2 gündür yatıyormuş diğer komşu gidecekmiş sen de gel dedi ama nereye gideyim öğlen eşim evde olur diye yatakla baza gelecekti öğle saatine gelin demişti oğlanın odasını tekrar temizledim tüm evi topladım süpürdüm hızlı hızlı öğlen adamlar geldi gitti eşimi doyurdum yolladım hem bize hem komşuma da yollarım diye dolma köfte(içli köfte) yapmaya koyuldum bitmeden komşu aradı yatmaktan sıkıldım sana geleyim mi dedi geldi çay içtik bir yandan dolma köfteyi yaptım komşu gitti eşim geldi oğlanın önceki yatağının altı suntaydı sökülürken ortalığa dökülmüş onları temizledim yemeği hazırladım yedik masayı topladım herşeyi tezgaha levaboya attım vee gittim yattım boynum omuzların arka tarafı kaskatı kesilmişti yatmak çok iyi geldi şimdi çayı demledim altı kaynasın içicem sonra da mutfağı toplarım artık:))
sara_28 dün dediğine uymuşsun canomm menülere daha dikkat etmişsin çok daha hızlı zayıflayacaksın inşallah
Gokce29 dün staj arkadaşlarınla buluşmuş ne güzel eğlenmişsin çok sevindim benim hiç buluşup konuşacağım arkadaşım yok dün ki eğlencenin acısını bu gün çıkarıp dikkat ettin mi beslenmene

senin miniğin nesi var niye huzursuz acaba ayy inşallah hasta falan olmaz

Bol su ictim birde ayagimi uzatip yuksekte tutuyorum yarin maydanoz suyu icerim olmadi ..bu arada wc den cikamiyorum bi sandalye atacam onune surekli wc deyim suyu iciyorum wc ye zor yetisiyorumm insallah atiyorumdur odemi
inşallah ..bu ara turp ta ye yemeğin yanına güzel ödem attırıyor gülüm

Evet Can'ım elimden geleni yaptım
senin miniğin nesi var niye huzursuz acaba ayy inşallah hasta falan olmaz
gene diş galiba Ekim'im
Alt ikisi patladı diye 4-5 gün rahatladık, biraz uyuduk falan geceleri
İki gündür gene başladı
Üstler gelecek galiba
Durdu durdu
Hepsine birden davrandı

kız hadi hastasın diye affettik seni dün herkes dört gözle 12 yi beklemiş hele ne konuşucaksın _cağız_ diye iyileşte gece 12 sonrası muhabbetini yapalım herkes merakta
Aynen kirpik diplerim agriyir şekerim bu gece gelemem

gene diş galiba Ekim'im
İki gündür gene başladı
Üstler gelecek galiba
Durdu durdu
Hepsine birden davrandı
Oyyy oy bu dişler rahat çıkarır inşallah canım biz çok zorlandık oğlumda.

gene diş galiba Ekim'im
İki gündür gene başladı
Üstler gelecek galiba
Durdu durdu
Hepsine birden davrandı
Cok gecmis olsun canim dis cikarir ayri dert hastalanir ayri dert buyur trip atar o ayri dert biz bu dunyaya cekmeye gelmisiz valla ne zor anne olmak insallah kolaycacik atlatir bu sureci ..

Akşam menüsü biraz seni toparlamıştır kahvaltı az diyecektim boğaz ağrısı yedirtmiyor demek kirpik dibin ağrıyor akşam akşam güldürdün bu halinde bile beni mutlu etttin Allahta seni güldürsün

angelina35 napalım arkadaşım şu ödem gitsin de bi rahatla maydanoz suyu şifa olur inşallah o zaman daha çok wc ye çıkarsın ama sonu iyi olur ben yürüyüş yaparken parmaklarım şişiyodu yürüyüş bölümünü bu ara biraz azaltsan mı

Amin canım hepimiz mutlu huzurlu olalım hep gülelim inşallah

Bu hafta 2 gün nöbetçi olmam gerekiyordu yarın da yine nöbetçiyim bugün üşüdüm yarın daha tedbirli gitcem enerji bende bitti herkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere
Ah nöbetcilik... bende bugün bu halde nöbetçiydim.. kolay gelsin canım şimdiden. İyi geceler

gene diş galiba Ekim'im
İki gündür gene başladı
Üstler gelecek galiba
Durdu durdu
Hepsine birden davrandı
yaza herkesi dişleyecek kadar dişleri olacak yaradanına kurban olurummm ben onun benim yine bebek sevesim var göğsüme basa basa sarılasım varr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…