- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.001
hahahah elbet geçer her gece ağrıyacak değil ya
daha yarına bir dolu iş var sökülen yatağı da mobilyasını da bir yerlere sıkıştırmam lazım ardiye yaptığım girişte ki wc ye koyacakmışım eşim öyle emretti de sığmaz ki bulucam artık bir yerler istifçi midir nedir benim koca da:))ekim2009 canım ne yoğun bi gün geçirmişsin ben okurken yoruldum sen uyguladın enerji bombası arkadaşım senin çevrendekilerde çok nasipli
allah kolaylık versin yarın çok yorulmadan çabucak geçer inşallahBu hafta 2 gün nöbetçi olmam gerekiyordu yarın da yine nöbetçiyim bugün üşüdüm yarın daha tedbirli gitcem enerji bende bitti herkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere
Bu sabah biraz inmis ti bacaklarim aslinda odeme yuruyus iyi geliyor cok zorlamadan yapilirsa hamileykende dr bol bol yuruki odemini atasin derdi insallah iner yarina ...angelina35 napalım arkadaşım şu ödem gitsin de bi rahatla maydanoz suyu şifa olur inşallah o zaman daha çok wc ye çıkarsın ama sonu iyi olur ben yürüyüş yaparken parmaklarım şişiyodu yürüyüş bölümünü bu ara biraz azaltsan mı
Canim keske ogrencilere bagislasaydiniz birde sizin ora kople universite ogrencisi vardir aralarinda durumu olmayan napican eve sokusturupta biraz vazgecmeyi bilmek lagzim ama bazi erkekler kiyamiyor koy oraya lagzim olur falan diyor ayni benim babamm gibidaha yarına bir dolu iş var sökülen yatağı da mobilyasını da bir yerlere sıkıştırmam lazım ardiye yaptığım girişte ki wc ye koyacakmışım eşim öyle emretti de sığmaz ki bulucam artık bir yerler istifçi midir nedir benim koca da:))
ihtiyacı olan öğrenci vardır kesin de biz nerede onu bilmiyoruz bulsak yenisini bile alır o yönden allah var çok düşüncelidir oğluna ne kalite alıyorsa ihtiyacı olana da aynısından alır bir aşağısını almazCanim keske ogrencilere bagislasaydiniz birde sizin ora kople universite ogrencisi vardir aralarinda durumu olmayan napican eve sokusturupta biraz vazgecmeyi bilmek lagzim ama bazi erkekler kiyamiyor koy oraya lagzim olur falan diyor ayni benim babamm gibibizde ondan muzdaribiz de
Bu dönem gençleri çok cesur hareketler yapıp sonra pişman oluyolar Allah akıl fikir versin Düşündüğünüz bi yer var mı niye öyle üzüldün kiihtiyacı olan öğrenci vardır kesin de biz nerede onu bilmiyoruz bulsak yenisini bile alır o yönden allah var çok düşüncelidir oğluna ne kalite alıyorsa ihtiyacı olana da aynısından alır bir aşağısını almaz
doğrusu eşimin tek gördüğü üniversite öğrencileri çıplak veya ilişki yaşarken fotolarını, videolarını çekip sonra ayrılınca o fotoları nete koyup birbirini şikayete gelenler oluyorihtiyaç sahibini bulması da zor
şimdide yaza tayin isteyelim demeye başladı dünden beri aklıma geldikçe içimi sıkıntı basıyor
Inşallah canım inşallahBu sabah biraz inmis ti bacaklarim aslinda odeme yuruyus iyi geliyor cok zorlamadan yapilirsa hamileykende dr bol bol yuruki odemini atasin derdi insallah iner yarina ...
Sende iyiki varsınGünaydınlarrr canlarım
Hayırlı Cumalar olsun hepimize...
İlginize alakanıza tşk ediyorum
Sizleri okumak çok keyifli
İyi ki varsınız...
memlekete yakın istiyor kayseriyiBu dönem gençleri çok cesur hareketler yapıp sonra pişman oluyolar Allah akıl fikir versin Düşündüğünüz bi yer var mı niye öyle üzüldün ki
Hımmmm anladım direk memleketi istemesinde buna şükür diyelim Rabbim çocuklarımızı hatalara düşmekten korusunmemlekete yakın istiyor kayseriyi
bu gençlerin pişman olduğu falan yok çok pişkinler sadece internette sosyal medya da paylaşılmasını şikayet ediyorlar:))
Sen istemiyosun dimi tayini amann ne isiniz var kayseride daha guzel bir yer yokmu tuh yaa ....memlekete yakın istiyor kayseriyi
bu gençlerin pişman olduğu falan yok çok pişkinler sadece internette sosyal medya da paylaşılmasını şikayet ediyorlar:))
emeklilikten sonra memleket diyor emekliliğine 3 sene var :)Hımmmm anladım direk memleketi istemesinde buna şükür diyelim Rabbim çocuklarımızı hatalara düşmekten korusun
haydaaaa o kadar içtiğin ilaç ne olmuş peki nasıl düşmüş kan allah allahSelam kizlar dr simdi geldim haberler kötü kanim hiccc yukselmemis off offff hatta gecen ayki hafif yukselis yerini dususe birakmisdr cok sasirdi nasil yukselemez diye en iyi ilaci vermis cunku tekrar ilaci degistirdi gebelerin kullandigi bi ilac varmis onu verdi eczaci bile sasirdi abla nasil yukselmez diye off offf hersey sil bastan tekrarr feritilin diye bisey var 3 mus yaa sinir 13 mus benim 3 yaa ...neyse guzel birsey diyim troidim cok iyiymis gecen ayki yasadigim stresten oyle yukselmis suan cok iyiymis kolestrol yok seker yok kalp icin korkma kandan oluyor dedi ama icim rahat etsin dersen bir kardiyoloji uzmani gorebilir dedi ... simdi hem kani hem folik asidi hemde b12 yukselten bir ilac verdi ilac kilo yaparmis yapmamasi icin elimden geleni yapicam ama sabit bile kalsam sukredicem artik bu surecte durum boyle kizlarr ..cok uzuldum okadar emek verdim gr yukselmemis moralim yerlerde yani
gülüm eski gücüm enerjim yok tekrar ev topla yerleştir yeni ev yeni çevre yeni insanlar cidden yoruldumSen istemiyosun dimi tayini amann ne isiniz var kayseride daha guzel bir yer yokmu tuh yaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?