Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 canım ne yoğun bi gün geçirmişsin ben okurken yoruldum sen uyguladın enerji bombası arkadaşım senin çevrendekilerde çok nasipli
daha yarına bir dolu iş var sökülen yatağı da mobilyasını da bir yerlere sıkıştırmam lazım ardiye yaptığım girişte ki wc ye koyacakmışım eşim öyle emretti de sığmaz ki bulucam artık bir yerler istifçi midir nedir benim koca da:))

Bu sabah biraz inmis ti bacaklarim aslinda odeme yuruyus iyi geliyor cok zorlamadan yapilirsa hamileykende dr bol bol yuruki odemini atasin derdi insallah iner yarina ...

Canim keske ogrencilere bagislasaydiniz birde sizin ora kople universite ogrencisi vardir aralarinda durumu olmayan napican eve sokusturupta biraz vazgecmeyi bilmek lagzim ama bazi erkekler kiyamiyor koy oraya lagzim olur falan diyor ayni benim babamm gibi bizde ondan muzdaribiz de

ihtiyacı olan öğrenci vardır kesin de biz nerede onu bilmiyoruz bulsak yenisini bile alır o yönden allah var çok düşüncelidir oğluna ne kalite alıyorsa ihtiyacı olana da aynısından alır bir aşağısını almaz
doğrusu eşimin tek gördüğü üniversite öğrencileri çıplak veya ilişki yaşarken fotolarını, videolarını çekip sonra ayrılınca o fotoları nete koyup birbirini şikayete gelenler oluyor ihtiyaç sahibini bulması da zor
şimdide yaza tayin isteyelim demeye başladı dünden beri aklıma geldikçe içimi sıkıntı basıyor

Bu dönem gençleri çok cesur hareketler yapıp sonra pişman oluyolar Allah akıl fikir versin Düşündüğünüz bi yer var mı niye öyle üzüldün ki

Bu dönem gençleri çok cesur hareketler yapıp sonra pişman oluyolar Allah akıl fikir versin Düşündüğünüz bi yer var mı niye öyle üzüldün ki
memlekete yakın istiyor kayseriyi
bu gençlerin pişman olduğu falan yok çok pişkinler sadece internette sosyal medya da paylaşılmasını şikayet ediyorlar:))

memlekete yakın istiyor kayseriyi
bu gençlerin pişman olduğu falan yok çok pişkinler sadece internette sosyal medya da paylaşılmasını şikayet ediyorlar:))
Hımmmm anladım direk memleketi istemesinde buna şükür diyelim Rabbim çocuklarımızı hatalara düşmekten korusun

Selam kizlar dr simdi geldim haberler kötü kanim hiccc yukselmemis off offff hatta gecen ayki hafif yukselis yerini dususe birakmis dr cok sasirdi nasil yukselemez diye en iyi ilaci vermis cunku tekrar ilaci degistirdi gebelerin kullandigi bi ilac varmis onu verdi eczaci bile sasirdi abla nasil yukselmez diye off offf hersey sil bastan tekrarr feritilin diye bisey var 3 mus yaa sinir 13 mus benim 3 yaa ...neyse guzel birsey diyim troidim cok iyiymis gecen ayki yasadigim stresten oyle yukselmis suan cok iyiymis kolestrol yok seker yok kalp icin korkma kandan oluyor dedi ama icim rahat etsin dersen bir kardiyoloji uzmani gorebilir dedi ... simdi hem kani hem folik asidi hemde b12 yukselten bir ilac verdi ilac kilo yaparmis yapmamasi icin elimden geleni yapicam ama sabit bile kalsam sukredicem artik bu surecte durum boyle kizlarr ..cok uzuldum okadar emek verdim gr yukselmemis moralim yerlerde yani

haydaaaa o kadar içtiğin ilaç ne olmuş peki nasıl düşmüş kan allah allah
iyi ki troidin de sorun yok bun şükür diyelim inşallah bu defa ki kan ilacı işe yarar

Sen istemiyosun dimi tayini amann ne isiniz var kayseride daha guzel bir yer yokmu tuh yaa ....
gülüm eski gücüm enerjim yok tekrar ev topla yerleştir yeni ev yeni çevre yeni insanlar cidden yoruldum
bir çok şeyin orjinal ambalajını kutusunu saklamaktan bıktım taşınırken lazım oluyor atılmıyor ki yine de zarar gören kırılan dökülen yıpranan eşyalar ve yıpranan ben üstelik her gittiğimiz yerde en az 6 ay eşimin söylenmesi alışamaması nerden geldik buraya tayin istiycem yaza demesi cidden sinirlerimi bozuyor
kayseriyi memlekete yakın diye istiyor 15 te bir ya da ayda bir gidermişiz ondan ve havası kuru nemli hava baba oğula yaramıyor alerjik astımları var millet deniz kenarı ister biz aman ha denize yakın olmasın deriz :)))
olmamış şeyler için strese girmemek en iyisi daha tayin isteme dönemine var nasıl olsa en iyisi umursamamak diye kendime telkinde bulundum şimdi daha iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…