- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.021
Ah canım tam tepe noktadayız bundan sonra inşallah artık gittikçe iyiye gider oğlum da o kadar huysuz kitevafuk55 gülüm bu nasılsınız azcık daha iyi misiniz
allahtan hafta sonu yarın fırsat buldukça yat dinlen yoksa geçmiyor süründürüyor gülüm inşallah hafta başına ikiniz de iyileşmiş olursunuzAh canım tam tepe noktadayız bundan sonra inşallah artık gittikçe iyiye gider oğlum da o kadar huysuz ki
Vallahi bende anlamadim birde ilacin tadini bir bilsen kasik halinde olculu ama berbat bir tadi vardi dr bile dedi zaten adamin yuzunden anladim bir terslik oldugunu kaslarini bi kaldirdi bi indirdi diger tahlillerle karsilastirdi kan yukselmemis dedi hicmi dedim hic dedi kipirti bile olmamis birde ustune dusmus hey allahim yaa simdiye bir baskasi olsa butun depolari dolardi bende tik yokhaydaaaa o kadar içtiğin ilaç ne olmuş peki nasıl düşmüş kan allah allah
iyi ki troidin de sorun yok bun şükür diyelim inşallah bu defa ki kan ilacı işe yarar
gülüm eski gücüm enerjim yok tekrar ev topla yerleştir yeni ev yeni çevre yeni insanlar cidden yoruldum
bir çok şeyin orjinal ambalajını kutusunu saklamaktan bıktım taşınırken lazım oluyor atılmıyor ki yine de zarar gören kırılan dökülen yıpranan eşyalar ve yıpranan ben üstelik her gittiğimiz yerde en az 6 ay eşimin söylenmesi alışamaması nerden geldik buraya tayin istiycem yaza demesi cidden sinirlerimi bozuyor
kayseriyi memlekete yakın diye istiyor 15 te bir ya da ayda bir gidermişiz ondan ve havası kuru nemli hava baba oğula yaramıyor alerjik astımları var millet deniz kenarı ister biz aman ha denize yakın olmasın deriz :)))
olmamış şeyler için strese girmemek en iyisi daha tayin isteme dönemine var nasıl olsa en iyisi umursamamak diye kendime telkinde bulundum şimdi daha iyiyim şükür
Tasinmakmi ayyy en gicik oldugum sey topla sar sarmala git ac yerles komsu bul amann bosver tayin kapiya gelinceye kadar ipleme nasil olsa cikinca toplarsin esyalari .....gülüm eski gücüm enerjim yok tekrar ev topla yerleştir yeni ev yeni çevre yeni insanlar cidden yoruldum
bir çok şeyin orjinal ambalajını kutusunu saklamaktan bıktım taşınırken lazım oluyor atılmıyor ki yine de zarar gören kırılan dökülen yıpranan eşyalar ve yıpranan ben üstelik her gittiğimiz yerde en az 6 ay eşimin söylenmesi alışamaması nerden geldik buraya tayin istiycem yaza demesi cidden sinirlerimi bozuyor
kayseriyi memlekete yakın diye istiyor 15 te bir ya da ayda bir gidermişiz ondan ve havası kuru nemli hava baba oğula yaramıyor alerjik astımları var millet deniz kenarı ister biz aman ha denize yakın olmasın deriz :)))
olmamış şeyler için strese girmemek en iyisi daha tayin isteme dönemine var nasıl olsa en iyisi umursamamak diye kendime telkinde bulundum şimdi daha iyiyim şükür
Gecmis olsun canimm neyseki tatil var evden cikmayin yatin bol bol dinlenin insallah iyi olursunuz canim ..Ah canım tam tepe noktadayız bundan sonra inşallah artık gittikçe iyiye gider oğlum da o kadar huysuz ki
Bakicim diyor ki bu haftasonu allah yardımcın olsun çünkü oğlum sadece kucakta duruyor huzursuz old için.. diyorum ya Rabbim başka dert vermesin.Gecmis olsun canimm neyseki tatil var evden cikmayin yatin bol bol dinlenin insallah iyi olursunuz canim ..
Selam kizlar dr simdi geldim haberler kötü kanim hiccc yukselmemis off offff hatta gecen ayki hafif yukselis yerini dususe birakmisdr cok sasirdi nasil yukselemez diye en iyi ilaci vermis cunku tekrar ilaci degistirdi gebelerin kullandigi bi ilac varmis onu verdi eczaci bile sasirdi abla nasil yukselmez diye off offf hersey sil bastan tekrarr feritilin diye bisey var 3 mus yaa sinir 13 mus benim 3 yaa ...neyse guzel birsey diyim troidim cok iyiymis gecen ayki yasadigim stresten oyle yukselmis suan cok iyiymis kolestrol yok seker yok kalp icin korkma kandan oluyor dedi ama icim rahat etsin dersen bir kardiyoloji uzmani gorebilir dedi ... simdi hem kani hem folik asidi hemde b12 yukselten bir ilac verdi ilac kilo yaparmis yapmamasi icin elimden geleni yapicam ama sabit bile kalsam sukredicem artik bu surecte durum boyle kizlarr ..cok uzuldum okadar emek verdim gr yukselmemis moralim yerlerde yani
Hadi yaa eyvahh kollarin kopar canim aksama kadar kucakta tuh ilaclarda cok huzursuzluk asabiyet yapiyor benim kucuk ilac kullanirken cok huysuz huzursuz oluyor keske cocuklar hasta olmasa ....Bakicim diyor ki bu haftasonu allah yardımcın olsun çünkü oğlum sadece kucakta duruyor huzursuz old için.. diyorum ya Rabbim başka dert vermesin.
Aynen durum ciddi ve ilginc o kadar ilacaa hicmi yukselmez b12 de dusmus yineangelina35 kan neden yukselmemis canım ne kadar ilginç Bak ne diyecem ben kan ilacı kullanırken hamile iken falan kanım tam sınırdaydi yani12 ydi. Kan ilacı kullanmayı bıraktım ama bu zayıflama olayına başladım ne değişti dersen bol yeşillik girdi hayatıma ve kuru meyve hurma k kayısı üzüm gibi... kanim şu an 14 ilaç kullanmadan.. belki sende de etki eder diye paylaştım canım.
Saol tatlim benim bulgur pilavi zaten yiyorum aslinda kurubaklagil yiyebilsem cok kan yapiyor onlar ama migdemden yiyemiyorumki sut desen tadini bile bilmem icemiyorum onuda ...dr da dedi gecen ayki okuma bayrami stresi troidimi yukseltmis daha sakin ol dedi ilac degisti ya insallah o iyi gelir ..Geçmiş olsun canım sen şimdi diyeti falan boş verip sağlığını düşünüyosun tamammi beslenmene dikkat ediyosun kırmızı et yeşil mercimek bulgur pilavı yiyip süt iciyosun çocuğunun okulunu derdini dünya meselesi yapmıyorsun bu nedir canım diyeti okuldu derken kendini hasta ettin kan değeri üç ne demektir ya önce sağlık sonra herşey anlaştık mı
Sabahlari cok agriyor galiba bogazin yine kahvalti az oglen aksam iyi hatta kofte iki tane daha yiyebilirsin afiyet olsun canim ..Menüm belli vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv: 1 kurabiye , 8 de 1 simit üzrine krem peynir
Öğle: 1 kase tarhana çorbası 1 tane k patlıcan d
2 dilim ekmek
Ara: 2 yulafli bisküvi 1 tane benimo (küçük)
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter (sanırım şekerim düştü)
Akşam18.00: bol salata ve 3 firinda köfte
Ara Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su
Menün kararında canım tatlı da sana özel yapılmış şifa olsun canım. Ne güzel düşünmüş valla maşallah diyeyim.Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Bir kup kasar p
Bes dal maydanoz
Bes dal nane
Sekersiz cay
Oglen 15 30
Kucuk bir tabak patatesli tavuk
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Kucuk bir tabak salcali spagetti
Bol yesil salata
Bir buyuk bardak ayran
Su 1.5 oldu
Spor 13 570 hizli tempoda yurudum
Kayinvalidem durumumu ogrenince tatli yapip yollamis bana kanim yukselsin diye belki bir dilim yiyebilirim ...
Hemde nasıl canım limonlu suyu da c vitamini olsun diye içiyorum. Arkadaş erkek gibi oldu sesin diyor:) o yüzden sabahları pek konuşmuyorumSabahlari cok agriyor galiba bogazin yine kahvalti az oglen aksam iyi hatta kofte iki tane daha yiyebilirsin afiyet olsun canim ..
Canim bugun bikac tur misafir geldi bakamadim buralara yeni gordum mesajini...Selam kizlar dr simdi geldim haberler kötü kanim hiccc yukselmemis off offff hatta gecen ayki hafif yukselis yerini dususe birakmisdr cok sasirdi nasil yukselemez diye en iyi ilaci vermis cunku tekrar ilaci degistirdi gebelerin kullandigi bi ilac varmis onu verdi eczaci bile sasirdi abla nasil yukselmez diye off offf hersey sil bastan tekrarr feritilin diye bisey var 3 mus yaa sinir 13 mus benim 3 yaa ...neyse guzel birsey diyim troidim cok iyiymis gecen ayki yasadigim stresten oyle yukselmis suan cok iyiymis kolestrol yok seker yok kalp icin korkma kandan oluyor dedi ama icim rahat etsin dersen bir kardiyoloji uzmani gorebilir dedi ... simdi hem kani hem folik asidi hemde b12 yukselten bir ilac verdi ilac kilo yaparmis yapmamasi icin elimden geleni yapicam ama sabit bile kalsam sukredicem artik bu surecte durum boyle kizlarr ..cok uzuldum okadar emek verdim gr yukselmemis moralim yerlerde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?