- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.041
Insallah yukselir canim ..pekmez anneannem yapmis onu getirdiler daha agzini acip icmedim bu sabah esimde homurdandi icmiyosun su pekmezden tahinle ye bari dedi bende kilo yapar o dedim kizdiCanim bugun bikac tur misafir geldi bakamadim buralara yeni gordum mesajini...
Yukselir insallah yeni ilacla hic endise etme.her ilac herkese yaramiyor ki sonucta.bi de pekmez falan iyi gelir derler.sabah aksam birer kasik pekmez ve tevafukun dedigi gibi kuru meyvelere yonel canim.
Seker kolasterol ve en onemlisi tiroidin yokmus bak bunlar da iyi tarafionumuzdeki ay cok daha iyi cikacak sonuclar insallah...
Canım ilacın adı ne gebeler kullanıyor dedin ya. Ben Ferrum fort kullanmıştım o donemdeInsallah yukselir canim ..pekmez anneannem yapmis onu getirdiler daha agzini acip icmedim bu sabah esimde homurdandi icmiyosun su pekmezden tahinle ye bari dedi bende kilo yapar o dedim kizdiolmazsa tevafukun dedigi gibi kuru meyve yiyecem ..birde ilac kilo yapiyormus nasil olcak cok korkuyorum ben yaa o kadar emek verdim simdi kilo almak istemiyorum tek tutundugum diger tahlillerin iyi cikmasi insallah bir dahaki aya en azindan 10 olsun kanim
Gunaydin canim hayırdır neden kuzum. Bir şey mi olduGunaydin kizlar
Ben gune yorgun bitkin vede mutsuz uyandim
yorgunluk bitkinlik kanın az olmasından mutsuzluğun da o kadar ilaca, limonlu brokolilere rağmen kanın yükselmediğini bildiğinden ötürü biliyorum gülüm de buna bin şükür halledilmeyecek bir şey değil valla ben senin adına çok mutluyum kalbin de sorun yok troidlerin sağlam çok şükür bunu da ilaçlarla beraber azcık daha boğazına dikkat edip halledersin allahın izniyleGunaydin kizlar
Ben gune yorgun bitkin vede mutsuz uyandim
Gyno ferro sanol canimCanım ilacın adı ne gebeler kullanıyor dedin ya. Ben Ferrum fort kullanmıştım o donemde
Gunaydin canim esasen bisey yok ama bir mutsusuzum nedense dun cok etkilendim galiba birde igne beni cok bitkin yapiyo halen kendime gelemedim ..sen nasilsin oglusun nasil oldu daha iyimisiniz ..Gunaydin canim hayırdır neden kuzum. Bir şey mi oldu
Sukur tabi ama yinede mutsuzum ...yorgunluk bitkinlik kanın az olmasından mutsuzluğun da o kadar ilaca, limonlu brokolilere rağmen kanın yükselmediğini bildiğinden ötürü biliyorum gülüm de buna bin şükür halledilmeyecek bir şey değil valla ben senin adına çok mutluyum kalbin de sorun yok troidlerin sağlam çok şükür bunu da ilaçlarla beraber azcık daha boğazına dikkat edip halledersin allahın izniyle
Kabızlık yapabiliyor bu kan ilaçları canım bol su ve bitki çayı çözerGyno ferro sanol canim
Etkisi bugun yarin gecer canim ins daha iyi hissedersin.Gunaydin canim esasen bisey yok ama bir mutsusuzum nedense dun cok etkilendim galiba birde igne beni cok bitkin yapiyo halen kendime gelemedim ..sen nasilsin oglusun nasil oldu daha iyimisiniz ..
Bir kac gune gecer huzursuzlugu ... Gercekten bi yardimci olan olmayinca insan sinir oluyo bekliyoki biseylerin ucundan tutulsun ...Biz kadinlar hastada olsak kizsakta yapmamiz gerekenden vaz gecmiyoruz galiba bende hem kizarim hem yaparim ev hali iste cocuklara kiyamiyo insan ...bazen cocuklarida dusunmeyip kendimize bakmak lagzim cok ihmal ediyoruz sonrada boyle hasta oluyoruz ... bugun benimde evi yakasim var o derece yim yaniEtkisi bugun yarin gecer canim ins daha iyi hissedersin.
Oğlumun bu gece ateşi çıkmadı çok şükür ama iştahsız ve çok huysuzbende o öyle iken kendime gelemiyorum ilaçlarımı bile kullanmiyirum düşün yani.. eşimle de tartıştım kadına hasta olmak yasak dedim hiç sorumluluk almıyorsun dedim. Bu kadın da hasta deyip cabalamiyirsun dedim. Sadece dinledi cevap bile vermedi... sonra da kalktım oğlumu uyuttum kahvaltı hazırladım esime (ben biraz s..l..k im galiba ) söylemiyorum sonra kalkıp hizmet ediyorum
Ah sorma valla kendimize ediyoruzBir kac gune gecer huzursuzlugu ... Gercekten bi yardimci olan olmayinca insan sinir oluyo bekliyoki biseylerin ucundan tutulsun ...Biz kadinlar hastada olsak kizsakta yapmamiz gerekenden vaz gecmiyoruz galiba bende hem kizarim hem yaparim ev hali iste cocuklara kiyamiyo insan ...bazen cocuklarida dusunmeyip kendimize bakmak lagzim cok ihmal ediyoruz sonrada boyle hasta oluyoruz ... bugun benimde evi yakasim var o derece yim yani
O bizim hamurumuzda yok be arkadaşımAh sorma valla kendimize ediyoruzacaba ne yapsak da daha relax olsak.
şükür ateşi çıkmamış ya huysuzluğu da geçer çabucak inşallahEtkisi bugun yarin gecer canim ins daha iyi hissedersin.
Oğlumun bu gece ateşi çıkmadı çok şükür ama iştahsız ve çok huysuzbende o öyle iken kendime gelemiyorum ilaçlarımı bile kullanmiyirum düşün yani.. eşimle de tartıştım kadına hasta olmak yasak dedim hiç sorumluluk almıyorsun dedim. Bu kadın da hasta deyip cabalamiyirsun dedim. Sadece dinledi cevap bile vermedi... sonra da kalktım oğlumu uyuttum kahvaltı hazırladım esime (ben biraz s..l..k im galiba ) söylemiyorum sonra kalkıp hizmet ediyorum
bir daha mu gitsen doktora ilaçlar işe yaramazsa anane usulu soğan suyu mu kullansanSlm kızlar şuan sol kulağım tamamen kapalı gibi boğazıma kadar yoğun bi his o kadar damla nereye gidiyor bilmiyorum
angelina35 troid kalp olmamasına çok sevindim kuru siyah üzüm çok kan yapar bu ara ençok buna dikkat etsen kilo alacağını düşünmüyorum biz ölçülü yemeyi napacağımızı biliyoruz ilaçlar bizden korksun alırsın da canını sıkma ölümden başka herşeyin çaresi var
tevafuk55 canım kuzumuz sen inşallah çabucak iyileşirsiniz valla enişte şanslı hasta karısı hala ona masa hazırlıyor söylenmen normal oda azcık yardım etse nolurdu hayat erkeklere güzel
ekim2009 son 3 yıl kaldıysa ne tayini kolay mı o kadar iş güç çevreye uyum artık taşınmaktan o kadar yoruldum ki seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcin olsun
şükür ateşi çıkmamış ya huysuzluğu da geçer çabucak inşallah
ben de dün küstüm eşime ama sofrasını hazırlıyorum kahvaltıya bekliyorum burun ucuyla konuşuyoruz ve nedense ben suçluymuşum gibi muamele yapıyor kendi kendine dün öğlen atarlandı haksız kızdı bende küstüm güya ama hizmet aynı biz kadınların genel huyu galiba ya da s..l.. k .. ız hahahah merhametten kız içimiz el vermiyor :))
Canım bunları ancak kızılcık sopası paklarbir daha mu gitsen doktora ilaçlar işe yaramazsa anane usulu soğan suyu mu kullansan
ona göre bana bişey yok taşınmanın zorluğu onaymış bana ne oluyormuş ki evde oturuyormuşum :))
Tabi tabi bu dediklerine kendi inanıyor mu hiç sanmam dr işi pazartesi tekrar giderim soğan suyu ne hiç denemedimbir daha mu gitsen doktora ilaçlar işe yaramazsa anane usulu soğan suyu mu kullansan
ona göre bana bişey yok taşınmanın zorluğu onaymış bana ne oluyormuş ki evde oturuyormuşum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?