Haydi Yine Yeniden...

Sen ne çok temizlik yapıyosun yaksan yeridir ben bugün çamaşır olayını yapıyorum yani kendimi yormadan yıkama kurutma işi yarın da ütü ev temizliği yapcam

Sen ne çok temizlik yapıyosun yaksan yeridir ben bugün çamaşır olayını yapıyorum yani kendimi yormadan yıkama kurutma işi yarın da ütü ev temizliği yapcam

Gunaydin kizlar
Ben gune yorgun bitkin vede mutsuz uyandim

Kilo alacam diye yemene icmene dikkat etmezsen daha çok halsiz olursun kan değerin yerlerdeydi nasıl enerjik güçlü olacaksın canım biraz kendini düşün ve yediğine içtiğine dikkat et nolursun kilo almayı takma kafana diyet yapmak için bile sağlıklı olmak gerek

Erkeklerin mayasında odunluk var canım ne yaparsan yap bazen kütüklükleri tutuyor işte sıkma canını sen salak falan değilsin sadece eşini çok seviyorsun hepsi bu kussekde kavgada etsek onlarsiz yapamıyoruz

Hepimiz ayniyiz canım küs olduğumuza bile görevlerimizi unutmuyoruz zaten bu yüzden şımarıp başımıza cikiyolar nice ağzında ayran durmayan kadınlar biliyorum kocaları etraflarında pervane oluyor bu naz bı niyaz göreceksin insanda şans olacak ve ekimim

Kolay gelsin canım en iyisini yapiyosun kendini yorma sen kendini dusunmezsen kimse seni düşünmüyor

Bende bugün gidip disimin dikişlerini aldırdım iki tanede dolgu yaptirmam gerek onlar içinde haftaya randevu aldım biraz dolaştım kendime bu iki parça kıyafet aldım eşimle kavga ettim geldim diyorum ya odunluk mayaların da var sinirden başım çatlıyor en iyisi mutfağa gidip yemek yapmak sanırım mutfaklar ilgilenmek terapi gibi geliyor bana

Tabi tabi bu dediklerine kendi inanıyor mu hiç sanmam dr işi pazartesi tekrar giderim soğan suyu ne hiç denemedim
soğanın suyunu damlatıyorlar kulağa netten bir bak istersen kesin bilgi çıkar ben çocukken duymuştum bizimkiler bir soğan suyu muhabbeti yapmıştı birine damlatmışlardı ama tam hatırlamıyorum

çok batırıyorlar da ondan yapıyorum mecbur şimdi bitki çayı içtim belimi dinlendirdim biraz kalkıp küçük banyoyu yıkayıp duş alıcam ç. makinası çalıştırıp gece de ütü yaparım inşallah

canoom benim etrafım o kadınlardan dolu tek numunelik ben varım
sarmasını mantısını parayla yaptırırlar ütülerini evden gelip alıyorlar ütülenip kapılarına geliyor sürekli yardımcıları var hatta eşlerine höd diyince tamam aşkım bebeğim diyen kocaları bile var haftanın 1-2 günü dışarıda yemek yiyorlar bir iki günü eve sipariş veriyorlar işte dediğin gibi şans gülüm :)

çok acıdı mı canımcım inşallah bundan sonra sorun çıkmaz dişlerde haftaya da dolgular yapılınca rahat edersin
aramız da kalsın da bizim annelerimiz çok güzel ot yetiştirmiş (bizi) öküzlerde gelmiş otlara konmuşşşşş
boş verrrr kocayı aldığın yeni cicişlerini güle güle sağlıkla huzurla giy inşallah uzun süre giyemezsin zayıfladığın için çok geniş gelirler de daha yenilerini alırsın AMİNNN

Sağol canım inşallah kilo vereyim dedim tek derdim kıyafetler olsun dikisler alınınca açılmadı çünkü sprey sıkıp uyusturdu

ben kalktım kolları sıvayıp banyoya girişeyim :)

Kolay gelsin canım bende banyoyu lavaboları dün gece dip köşe temizledim ekimim bişey soracam sana dusakabininin etrafındaki silikonlar siyahlasmis ne yaptıysam çıkmadı yeniden değiştirmeyi düşünüyorum ama onları çıkaracak bir yöntem biliyomusun

Selam kizlar bende bugun bir iki saatligine ise gittim.guzel karsilandim.biraz biriken seyler olmus tabi ama ben gitmesem de halledilebilecek seylermis ama neyse.benim icin de degisiklik oldu.hep evde durmak da bunaltiyor cunku.daha tam iyilesmedigimi doktorun raporumu hep uzatacagini ve enfeksiyon kapma riskim oldugundan evden pek cikmamam gerektigini soyledim.bilsin ona gore davransin diye.zaten pek is guc de yapmamislar.oturmuslar ben yokken de.ama patron iste calisani dibinde olsun istiyor.neyse bunu da hallettik bakalim...

Tekrar gecmis olsun canim.yeni kiyafetlerini iyi gunlerde giy.esini de takma artik cozmussun baksana.eslerimizin huylarini kabullenip yasamaya devam etmekten baska sansimiz yok

Herşeyin tatlıya bağlanmasına sevindim canım seninde kafan daha rahat olur böylelikle moralinde iyi olduğundan daha çabuk toparlarsin

Canim suanda onceligin kilo vermek degil kanini yukseltmek olmali.zaten ekmek pilav makarnadan kan yapmasini bekleyemeyiz.saglikli bir sekilde beslenirsen kan yukselir.kilo alicam diye korkma korktugun basina gelir sonra.şu kanin yukselene kadar da sabit kaliver nolucak.kilo mu onemli kan degerlerin mi.hele bi iyiles normal degerlere gel verirsin yine.zaten yuruyorsun fazlasiyla.kilo alacagini sanmam.biran once pekmezine ve kuru meyvelerine basla.baska ne kan yaparmis onlari arastir al bol bol ye.kiloyu dusunme stres yapip şişme sonra...

Eski bir bicagin varsa ucuyla kaldir kendiliginden gerisi cikar gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…