Haydi Yine Yeniden...

Aslinda bilmedigimiz bisey var ekmekte b12 cok fazla ve b12 eksikligi kansizlik yapiyor o nedenle ekmekte gerekliymis ...himm kuru meyveler kurubaklagiller ve kuzu cigeri yumurta bunlarda kan yaparmis ama ben yiyememki onlari himm brokolide kan yapmaya yardimciymis canim et te tabi dediginde dogru pekmezde icmek lagzim
Hersey bir birine bagliymis kansizlik b12 eksikligi vede folik asit eksikligi simdi hepsinin bir arada oldugu bir ilacim var insallah iyi gelir canim ...

Geçmiş olsun canım aldıklarını da sağlıklı mutlu günlerde kullan :)

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30: 2 has yum 4 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 tatlı kaşığı bal
1.5 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara: 1 elma 1 bardak tarçınlı süt 2 ceviz 4 fındık

Akşam 18.00: 1 parça haş. Tavuk kalça
Kendi suyunda brokoli karnabahar havuç üzerine sarımsaklı yoğurt

Ara: 1 avuç fıstık ve çekirdek çay
Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc catal patates kizartmasi
Iki parca sosis
Bir kup tahin helva
Bir ck seftali receli
Ara 13 00
Bir portakal ( c vitamini sartmis kan icin )
Dort tane cubuk kraraker
Aksam 16 30
Birkepce kirmizi mercimek corbasi ( kan yaparmis kendileri ) insallah migdem sismez
Uc kasik pirinc pilavi
Iki parca kuzu pirzola ( kuzu eti kan yapiyormus )
Iki bardak ayran
Bol bol yesil salata
Su 1.5 litre oldu
Spor hali cirptim
Kan icin gereken gidalar alinmistir aksam cayla belki bir incir yerim yada cekirdekli kuru uzum onerileriniz varsa onlarida deneyebilirim kizlar

Bugun daha guzel olmus kahvaltin canim afiyet olsun aksamin sahane zaten guzel menu cok begendim ..

bıçakla maket bıçağığla bir ucundan kaldırabilsen çekince gerisi de kalkıyor ben büyük banyonun levabosunun üst kısmını öyle sökmüştüm

aa çok iyi olmuş o zaman senin için iyi karşılanınca moralin düzelmiştir yüz yüze de anlatmışsın artık ısrar etmezler eş..k değillerse :)) sana da güzel değişiklik olmuş bundan sonra için rahat dinlen gülüm ev de

Canım yanlış anladın silikonlari değil o lekeleri çıkaracak bir yöntem arıyorum bir sürü deterjan denedim banamisin demedi
haa yok ne yaparsan yap çıkmıyor lanet siyahlıklar porçöz den çamaşır suyuna enway ürünlerine her şeyi denedim çaresini bulursan hayrına bana da yaz çok işime yarar:)

Menün şahane ama sana en önemli seyi soyleyeyim eğer kan yapan gıda tüketiyorsan et köfte gibi, yanında ayran yogurt olmamalı canım yani et ve türevleri in yanına bol limonlu yeşil salata yani c vit demir emilimini arttırıyor ama yoğurt ayran tam tersi...

Evet bunu biliyorum canim evde hazir meyve suyu vardi onun yerine ayran iceyim dedim bisey icmeyince gecmiyo bogazimdan et daha dikkatli davranirim canim tesekkurler ....

Canim onlar temizlenmez kople sokup temizleyip tekrar cekmen gerekiyor sikonun kendi karariyor o nedenle oyle yazdim ..

Hım anladım canım o zaman en kısa zamanda dgisecem çünkü çok sinir bozucu bir durum

Geçmiş olsun canım aldıklarını da sağlıklı mutlu günlerde kullan :)

Teşekkür ederim canım :)

Menü şahane afiyet olsun canım bu arada bende karnabahar brokoli ve havuçlu harika köfteler yapıyorum değişik lezzetler güzel oluyor

Bu menü süper olmuş bir süreliğine hep böyle beslenerek kendine bak inşallah iyileşeceksin canım arkadaşım

haa yok ne yaparsan yap çıkmıyor lanet siyahlıklar porçöz den çamaşır suyuna enway ürünlerine her şeyi denedim çaresini bulursan hayrına bana da yaz çok işime yarar:)

Çareyi bulsam hemen söylerim ama sanırım yok çünkü benimde denemediğim deterjan kalmadı en iyisi değiştirecek silikonlari oh mis

Bende menümu yazayım

Sabah 09:30

Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı krem helva
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 14:00

Bir porsiyon tavuk döner
Salata
Ayran

Ara 16:00
İki dilim cevizli baklava

Akşam 20:00

Portakallı pırasa yemeği
Sebzeli patates kızartması

Ara 22:00

Bir bardak şekersiz çay
İki tane bisküvi

Su bir litre
Spor üç saat yürüyüş

Son zamanlarda uykusuzluk başladı bende gecenin bir yarısı uyanıyorum uyuyabilene aşkolsun niye böyle oldum anlamıyorum aslında o kadar stres yuklendimki bünyem ne yapacağını şaşırdı sanırım

Tarif isterim

tevafuk55 şa- ha- ne - sin hiç hafta sonu menüsü olmamış maşallah sana
angelina35 şifa olacak güzel menü olmuş böyle menülere devam
sara_28 menü güzel spor şahane yeni ciciler hayırlı olsun inşallah 2 ay sonra bunları giyemeyecek kadar zayıfla
tomurcukkk maşallah sana gidip işine çeki düzen verilip gerekli msjları iletmişsin keyfine bak artık
ekim2009 sen bugün ne kadar aktifsen ben o kadar pasifim missss gibi oldu evin eline emeğine sağlık

Menün güzel canım. M3nu vermeye başladıysan eminim su da artacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…