- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.081
Eski bir bicagin varsa ucuyla kaldir kendiliginden gerisi cikar gelir ..
Aslinda bilmedigimiz bisey var ekmekte b12 cok fazla ve b12 eksikligi kansizlik yapiyor o nedenle ekmekte gerekliymis ...himm kuru meyveler kurubaklagiller ve kuzu cigeri yumurta bunlarda kan yaparmis ama ben yiyememki onlari himm brokolide kan yapmaya yardimciymis canim et te tabi dediginde dogru pekmezde icmek lagzimCanim suanda onceligin kilo vermek degil kanini yukseltmek olmali.zaten ekmek pilav makarnadan kan yapmasini bekleyemeyiz.saglikli bir sekilde beslenirsen kan yukselir.kilo alicam diye korkma korktugun basina gelir sonra.şu kanin yukselene kadar da sabit kaliver nolucak.kilo mu onemli kan degerlerin mi.hele bi iyiles normal degerlere gel verirsin yine.zaten yuruyorsun fazlasiyla.kilo alacagini sanmam.biran once pekmezine ve kuru meyvelerine basla.baska ne kan yaparmis onlari arastir al bol bol ye.kiloyu dusunme stres yapip şişme sonra...
Canim onlar temizlenmez kople sokup temizleyip tekrar cekmen gerekiyor sikonun kendi karariyor o nedenle oyle yazdim ..Canım yanlış anladın silikonlari değil o lekeleri çıkaracak bir yöntem arıyorum bir sürü deterjan denedim banamisin demedi
Geçmiş olsun canım aldıklarını da sağlıklı mutlu günlerde kullan :)Bende bugün gidip disimin dikişlerini aldırdım iki tanede dolgu yaptirmam gerek onlar içinde haftaya randevu aldım biraz dolaştım kendime bu iki parça kıyafet aldım eşimle kavga ettim geldim diyorum ya odunluk mayaların da var sinirden başım çatlıyor en iyisi mutfağa gidip yemek yapmak sanırım mutfaklar ilgilenmek terapi gibi geliyor bana
Bugun daha guzel olmus kahvaltin canim afiyet olsun aksamin sahane zaten guzel menu cok begendim ..Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30: 2 has yum 4 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 tatlı kaşığı bal
1.5 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara: 1 elma 1 bardak tarçınlı süt 2 ceviz 4 fındık
Akşam 18.00: 1 parça haş. Tavuk kalça
Kendi suyunda brokoli karnabahar havuç üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık ve çekirdek çay
Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su
bıçakla maket bıçağığla bir ucundan kaldırabilsen çekince gerisi de kalkıyor ben büyük banyonun levabosunun üst kısmını öyle sökmüştümKolay gelsin canım bende banyoyu lavaboları dün gece dip köşe temizledim ekimim bişey soracam sana dusakabininin etrafındaki silikonlar siyahlasmis ne yaptıysam çıkmadı yeniden değiştirmeyi düşünüyorum ama onları çıkaracak bir yöntem biliyomusun
aa çok iyi olmuş o zaman senin için iyi karşılanınca moralin düzelmiştir yüz yüze de anlatmışsın artık ısrar etmezler eş..k değillerse :)) sana da güzel değişiklik olmuş bundan sonra için rahat dinlen gülüm ev deSelam kizlar bende bugun bir iki saatligine ise gittim.guzel karsilandim.biraz biriken seyler olmus tabi ama ben gitmesem de halledilebilecek seylermis ama neyse.benim icin de degisiklik oldu.hep evde durmak da bunaltiyor cunku.daha tam iyilesmedigimi doktorun raporumu hep uzatacagini ve enfeksiyon kapma riskim oldugundan evden pek cikmamam gerektigini soyledim.bilsin ona gore davransin diye.zaten pek is guc de yapmamislar.oturmuslar ben yokken de.ama patron iste calisani dibinde olsun istiyor.neyse bunu da hallettik bakalim...
haa yok ne yaparsan yap çıkmıyor lanet siyahlıklar porçöz den çamaşır suyuna enway ürünlerine her şeyi denedim çaresini bulursan hayrına bana da yaz çok işime yarar:)Canım yanlış anladın silikonlari değil o lekeleri çıkaracak bir yöntem arıyorum bir sürü deterjan denedim banamisin demedi
Menün şahane ama sana en önemli seyi soyleyeyim eğer kan yapan gıda tüketiyorsan et köfte gibi, yanında ayran yogurt olmamalı canım yani et ve türevleri in yanına bol limonlu yeşil salata yani c vit demir emilimini arttırıyor ama yoğurt ayran tam tersi...Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc catal patates kizartmasi
Iki parca sosis
Bir kup tahin helva
Bir ck seftali receli
Ara 13 00
Bir portakal ( c vitamini sartmis kan icin )
Dort tane cubuk kraraker
Aksam 16 30
Birkepce kirmizi mercimek corbasi ( kan yaparmis kendileri ) insallah migdem sismez
Uc kasik pirinc pilavi
Iki parca kuzu pirzola ( kuzu eti kan yapiyormus )
Iki bardak ayran
Bol bol yesil salata
Su 1.5 litre oldu
Spor hali cirptim
Kan icin gereken gidalar alinmistir aksam cayla belki bir incir yerim yada cekirdekli kuru uzum onerileriniz varsa onlarida deneyebilirim kizlar
Evet bunu biliyorum canim evde hazir meyve suyu vardi onun yerine ayran iceyim dedim bisey icmeyince gecmiyo bogazimdan et daha dikkatli davranirim canim tesekkurler ....Menün şahane ama sana en önemli seyi soyleyeyim eğer kan yapan gıda tüketiyorsan et köfte gibi, yanında ayran yogurt olmamalı canım yani et ve türevleri in yanına bol limonlu yeşil salata yani c vit demir emilimini arttırıyor ama yoğurt ayran tam tersi...
Canim onlar temizlenmez kople sokup temizleyip tekrar cekmen gerekiyor sikonun kendi karariyor o nedenle oyle yazdim ..
Geçmiş olsun canım aldıklarını da sağlıklı mutlu günlerde kullan :)
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30: 2 has yum 4 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 tatlı kaşığı bal
1.5 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara: 1 elma 1 bardak tarçınlı süt 2 ceviz 4 fındık
Akşam 18.00: 1 parça haş. Tavuk kalça
Kendi suyunda brokoli karnabahar havuç üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık ve çekirdek çay
Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc catal patates kizartmasi
Iki parca sosis
Bir kup tahin helva
Bir ck seftali receli
Ara 13 00
Bir portakal ( c vitamini sartmis kan icin )
Dort tane cubuk kraraker
Aksam 16 30
Birkepce kirmizi mercimek corbasi ( kan yaparmis kendileri ) insallah migdem sismez
Uc kasik pirinc pilavi
Iki parca kuzu pirzola ( kuzu eti kan yapiyormus )
Iki bardak ayran
Bol bol yesil salata
Su 1.5 litre oldu
Spor hali cirptim
Kan icin gereken gidalar alinmistir aksam cayla belki bir incir yerim yada cekirdekli kuru uzum onerileriniz varsa onlarida deneyebilirim kizlar
haa yok ne yaparsan yap çıkmıyor lanet siyahlıklar porçöz den çamaşır suyuna enway ürünlerine her şeyi denedim çaresini bulursan hayrına bana da yaz çok işime yarar:)
Tarif isterimHım anladım canım o zaman en kısa zamanda dgisecem çünkü çok sinir bozucu bir durum
Teşekkür ederim canım :)
Menü şahane afiyet olsun canım bu arada bende karnabahar brokoli ve havuçlu harika köfteler yapıyorum değişik lezzetler güzel oluyor
Bu menü süper olmuş bir süreliğine hep böyle beslenerek kendine bak inşallah iyileşeceksin canım arkadaşım
Çareyi bulsam hemen söylerim ama sanırım yok çünkü benimde denemediğim deterjan kalmadı en iyisi değiştirecek silikonlari oh mis
Menün güzel canım. M3nu vermeye başladıysan eminim su da artacaktır..Bende menümu yazayım
Sabah 09:30
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı krem helva
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 14:00
Bir porsiyon tavuk döner
Salata
Ayran
Ara 16:00
İki dilim cevizli baklava
Akşam 20:00
Portakallı pırasa yemeği
Sebzeli patates kızartması
Ara 22:00
Bir bardak şekersiz çay
İki tane bisküvi
Su bir litre
Spor üç saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?