Haydi Yine Yeniden...

Son zamanlarda uykusuzluk başladı bende gecenin bir yarısı uyanıyorum uyuyabilene aşkolsun niye böyle oldum anlamıyorum aslında o kadar stres yuklendimki bünyem ne yapacağını şaşırdı sanırım
Stres uykusuzluk yapar tabi çok yükleniyosun kendine rahat ol diycem ama bilirim olunmuyor sonra da heryer ağrı sancı bitmiyor gel buraya bol bol dertleş azda olsa iyi gelecektir

Kahvaltı
1 dilim peynirli tava böreği, kk peynir 4 zeytin, 1-2 çatal patates kızartması
Ara
3 hurma, avuçiçi çiğ badem
Akşam
1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı pul biber, limon suyu
Ara
1 kase mısır patlağı ev yapımı

Seve seve yazarım tariflerini canım

İnşallah canım bu kilolar gitse en azından ilk etapta bı on kilo versem biraz hafifleyip daha iyi hissedecem

Menün güzel canım. M3nu vermeye başladıysan eminim su da artacaktır..

Suyu artiracam canım başka yolu yok

Stres uykusuzluk yapar tabi çok yükleniyosun kendine rahat ol diycem ama bilirim olunmuyor sonra da heryer ağrı sancı bitmiyor gel buraya bol bol dertleş azda olsa iyi gelecektir

Zaten iyiki sizler varsınız yoksa hepten kafayı yerim herhalde gerçek hayattaki arkadaşlarımdan yada çevredeki insanlardan çok çok iyi ve değerlisiniz benim icin

Sabah yediklerin iyi ama ondan sonrası yok gibi bişey böyle olmazki canım zaten hastasın sende dikkat etmelisin yediklerine böyle yaparsan vücudun kıtlık moduna girer ve kilo veremezsin biliyosun

Şaşırtma günü olmuş canım arada olması gerekiyor bence metoyu şaşırtmak adına afiyet olsun canım.

Menu vermeye baslaman beni cok mutlu etti canim suyu zamanla cogaltacaksin tatliya dikkat afiyet olsun ...

Aaaaa olmamiski bu menu arkadasim aksam yok resmen oglen yok hastamisin canim yada canin biseyemi sikildi kulagin agriyodu ondanmi yiyemedin bugun daha besleyici bir menu bekliyorum senden afiyet olsun ...

Hayırlı geceler herkese
Annemlere geçtim bugün
Telefonumu evde unutmuşum
Kafa bi milyon tabi

Bayağı bi konuşulmuş
Hepsini okuyacağım
Gözümden uyku akıyo
Görüşürüz yarın
Bebis dis cikariyo diye uykusuz kalinca birak telefonu insan kendini bile unutur be yaa neyse gelirsin birazdan konusuruz

Gunaydin kizlarrr herkese hayirli pazarlar diliyorumm benim bir ton utum var oglusa matematik calistircam test nasil yapilir onu anlaticam kelimeleri heceye ayirmayi ogretecem vede bir bilinmeyenli matematik problemleri yaptiracamm aboooo ne cok isim var bugun derslere yarimsar saat ayirsam yeter galiba fazlada sikmadann ama ogrenmek gerek bunlari baslamislar okulda bende uzerinden gecerim

Kolay gelsin canım kendini yormadan yavas yavas yap işlerini dersleride cocuklar yapsın sen takip et stres yapma kendine

Bende bugünü temizlik günü ilan ettim evimi dip köşe temizleyecem yarın aksama misafir haber etti bende kabul ettim yarin çalışıyor olacagim icin bugunden temizligimi ve ikramliklarimi yapayim dedim yarın rahat ederim ikramliklarima gelince

Pırasalı havuclu borek
Peynirli dereotlu kek
Kızılcık soslu bisküvili pasta
Mercimek köftesi
Çay ve meyvada olacak

Sizce nasıl menüm

Bence çok güzel canım eminim hepsi birbirinden güzel olur

Selamlar arkadaşlar

tevafuk55 canım bünye iyice zayıf düşünce tabi, uçuklar da pörtledi demek
Ben de olmam olmam bi hasta olurum tam olurum
bir an önce atlatırsın inşallah canım..

ekim2009 canım ya taşınmak falan halledilir, gidince de bi süre sonra alışıılır o da sorun değil de mesele senin istememen...
Gönülsüz olunca herşey zor...
İnşallah ortak bi kararda buluşursunuz, ikinizin de içine siner

Şahane

Şimdiden ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…