- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.101
Stres uykusuzluk yapar tabi çok yükleniyosun kendine rahat ol diycem ama bilirim olunmuyor sonra da heryer ağrı sancı bitmiyor gel buraya bol bol dertleş azda olsa iyi gelecektirSon zamanlarda uykusuzluk başladı bende gecenin bir yarısı uyanıyorum uyuyabilene aşkolsun niye böyle oldum anlamıyorum aslında o kadar stres yuklendimki bünyem ne yapacağını şaşırdı sanırım
Tarif isterim
tevafuk55 şa- ha- ne - sin hiç hafta sonu menüsü olmamış maşallah sana
angelina35 şifa olacak güzel menü olmuş böyle menülere devam
sara_28 menü güzel spor şahane yeni ciciler hayırlı olsun inşallah 2 ay sonra bunları giyemeyecek kadar zayıfla
tomurcukkk maşallah sana gidip işine çeki düzen verilip gerekli msjları iletmişsin keyfine bak artık
ekim2009 sen bugün ne kadar aktifsen ben o kadar pasifim missss gibi oldu evin eline emeğine sağlık
Menün güzel canım. M3nu vermeye başladıysan eminim su da artacaktır..
Stres uykusuzluk yapar tabi çok yükleniyosun kendine rahat ol diycem ama bilirim olunmuyor sonra da heryer ağrı sancı bitmiyor gel buraya bol bol dertleş azda olsa iyi gelecektir
Kahvaltı
1 dilim peynirli tava böreği, kk peynir 4 zeytin, 1-2 çatal patates kızartması
Ara
3 hurma, avuçiçi çiğ badem
Akşam
1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı pul biber, limon suyu
Ara
1 kase mısır patlağı ev yapımı
Şaşırtma günü olmuş canım arada olması gerekiyor bence metoyu şaşırtmak adınaKahvaltı
Ara
Akşam
Ara
Menu vermeye baslaman beni cok mutlu etti canim suyu zamanla cogaltacaksin tatliya dikkatBende menümu yazayım
Sabah 09:30
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı krem helva
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 14:00
Bir porsiyon tavuk döner
Salata
Ayran
Ara 16:00
İki dilim cevizli baklava
Akşam 20:00
Portakallı pırasa yemeği
Sebzeli patates kızartması
Ara 22:00
Bir bardak şekersiz çay
İki tane bisküvi
Su bir litre
Spor üç saat yürüyüş
Aaaaa olmamiski bu menu arkadasim aksam yok resmen oglen yok hastamisin canim yada canin biseyemi sikildi kulagin agriyodu ondanmi yiyemedin bugun daha besleyici bir menu bekliyorum senden afiyet olsun ...Kahvaltı
Ara
Akşam
Ara
Bebis dis cikariyo diye uykusuz kalinca birak telefonu insan kendini bile unutur be yaa neyse gelirsin birazdan konusuruzHayırlı geceler herkese
Annemlere geçtim bugün
Telefonumu evde unutmuşum
Kafa bi milyon tabi
Bayağı bi konuşulmuş
Hepsini okuyacağım
Gözümden uyku akıyo
Görüşürüz yarın
Menu vermeye baslaman beni cok mutlu etti canim suyu zamanla cogaltacaksin tatliya dikkatafiyet olsun ...
Gunaydin kizlarrr herkese hayirli pazarlar diliyorumm benim bir ton utum var oglusa matematik calistircam test nasil yapilir onu anlaticam kelimeleri heceye ayirmayi ogretecem vede bir bilinmeyenli matematik problemleri yaptiracamm aboooo ne cok isim var bugun derslere yarimsar saat ayirsam yeter galiba fazlada sikmadann ama ogrenmek gerek bunlari baslamislar okulda bende uzerinden gecerim
Günaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
Aynen canımGecmis olsun canım ucuk merhemi dur gecer hemen ayrica onemli olan fit olmak gerisi bir merheme bide kapaticiya bakar akıllım
Bence çok güzel canım eminim hepsi birbirinden güzel olurBende bugünü temizlik günü ilan ettim evimi dip köşe temizleyecem yarın aksama misafir haber etti bende kabul ettim yarin çalışıyor olacagim icin bugunden temizligimi ve ikramliklarimi yapayim dedim yarın rahat ederim ikramliklarima gelince
Pırasalı havuclu borek
Peynirli dereotlu kek
Kızılcık soslu bisküvili pasta
Mercimek köftesi
Çay ve meyvada olacak
Sizce nasıl menüm
ŞahaneBende bugünü temizlik günü ilan ettim evimi dip köşe temizleyecem yarın aksama misafir haber etti bende kabul ettim yarin çalışıyor olacagim icin bugunden temizligimi ve ikramliklarimi yapayim dedim yarın rahat ederim ikramliklarima gelince
Pırasalı havuclu borek
Peynirli dereotlu kek
Kızılcık soslu bisküvili pasta
Mercimek köftesi
Çay ve meyvada olacak
Sizce nasıl menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?