Haydi Yine Yeniden...

güzel de gülüm 2 börek olacağına birini çıkarıp yoğurtlu bir salata mı yapsan peynirli dereotlu kekte aynı börek gibi zaten hem salata daha kolay mercimekli köfteyle de güzel gider nam nam nam

Günaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
iyileşmeye başlıyacaksın demek ki eşimin de dudağında hem üstte hem altta çıkmıştı tıraş olamadı bıyıklı gezdi bir kaç gün adam yabancı gibime geldi sarılmak bile istemedim hoş geldin derken :))uçuk kremi kullandı 2 güne baya hafifledi sen de kullan çabuk geçsin gülüm

inşallah canım inşallah oturduğum yer arasan zor bulacağın bir yer manzarası güzel ev güzel site güzel kafesi kuaförü güvenliği tesisatçısı bakkalı herşeyi var ilk defa böyle güzel bir yerde oturuyorum sakin de şehir merkezinden 10 dk uzaklıkta daha ne olsun senelerce tip lojmanlar da oturdum 75 yada 90 m.karelik yerleri mutfakları berbattı burada huzurluyum ördekleri leylekleri hatta baykuş ve atmaca benzeri kuşları görüyorum sansar kirpi bile gördüm :) hemen sitenin karşısın da insanların turla gelip gezdiği kentpark var netten bak gülüm kentpark ve kentpark konaklarına (oturduğum sitenin adı) bana hak verecekmisin yoksa çok mu büyütüp bencillik ediyorum

Ne güzel yermiş canım, ben hep şöyle derim Rabbim ayrıldığın yeri aratmasın... seninde ne zaman olacaksa öyle olur inşallah:)

Ne güzel yermiş canım, ben hep şöyle derim Rabbim ayrıldığın yeri aratmasın... seninde ne zaman olacaksa öyle olur inşallah:)
amin sağol gülüm
ay bu gün darlandım ben öğlen uyku bastı gözümün önün de beyaz noktalar uçuyordu az yatayım dedim uyuyamadım üstteki çok gürültü yaptı sesler battı geri kalktım boş boş dolandım mutfak lavabosun da kahvaltı bulaşığı duruyor hala bense çay içiyorum kafamı çevirip bakmıyorum o yana :))) tembellik çöktü üstüme kalkıp gitmesini bekliyorum :))

Dun cok yoruldun canım bence ondan. bende şimdi biraz dinlenecem oğlanı uyuttum

Aynen canım direnç düştüğü anda oluyor bende zaten...

Bence çok güzel canım eminim hepsi birbirinden güzel olur

Teşekkür ederim canım

Şahane

Şimdiden ellerine sağlık canım

Teşekkür ederim canım

güzel de gülüm 2 börek olacağına birini çıkarıp yoğurtlu bir salata mı yapsan peynirli dereotlu kekte aynı börek gibi zaten hem salata daha kolay mercimekli köfteyle de güzel gider nam nam nam

Hım ben böyle düşünmemiştim kek hep tatlı olarak yapiliyorya değişiklik olsun didimdi Ekim hanım ama bı düşüneyim değiştiririm belki aklımı karıştırdın iyimi

İnşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olsun canım

Dün çok yoruldun ondandır bugün dinlen yarın kaldığından yerden devam edersin nasılsa

ay ben ve şu şom ağzım boş boşuna aklını karıştırdım boş ver cancağızım sen beni menünü değişme sen bildiğin gibi yap
amin diyorum iyi dileklerin için sağol hepimizin gönlüne göre olsun her şey inşallah

som agizlilik olurmu hiç gülüm ben fikirlerinizi almak için yazıyorum zaten tabiki fikrini söyleyeceksin ben keki çıkardım bile menüden yerine sütlü bı tatlı yapacam fincanda falan olanlardan süslü süslü daha şık olur bisküvili pastalar iptal oldu bu durumda fadulye turşusu kavuracam şimdilik boyle

ooo bu menü süper olmuş şimdiden ellerine sağlık
ben de nedense bulgurlu bir ikramlık olunca yanına illa salata türü de yapılması gerek diye bir düşünce var turşulu, sarımsaklı yada yoğurtlu bir şey şimdi senin menü de tam benlik oldu :))

Menüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30 iki tane has yum
4 zeytin Kk peynir
1 küp helva 4 çatal patates kız.
1 dilim ekmek 1 çay k fındık ezmesi
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara 1 elma yarım portakal 4 fındık 1 ceviz

Aksam 17.30: 1 kepçe çorba
3 kaşık pilav 3 firinda köfte
Salata
Bitki çayları
Türk kahvesi
2.5 litre su

Guzel menu canim afiyet olsunn ...

Bir bardak su ile bir hurma
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Alti dal maydanoz
Uc dal nane
Iki kup helva
Bes siyah zeytin
Dort yesil zeytin
Ara 12 30
Bir kuru incir
Ara 14 30
Bir portakal
Aksam 16 30
Bir kepce mercimek corba
Bir tabak kiymali karnibahar
Bir bardak ayran
Iki tane fasulye tursusu
Su 1.5 litre oldu
Spor yok

Menün her zamanki gibi süper canım afiyet olsun

Bugünkü menünde guzel canım ama ogleyi gecistirmissin bunada dikkat edersen cok güzel olur afiyet şifa olsun gülüm

Bende menümü yazayım

Sabah 10:00

Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir
Bir tane cift sarılı tavada yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği

Öğle yok

Akşam 18:30

Bir tabsk Portakallı pirasa
Bir kase yoğurt
6 tane mercimek köftesi
Bir dilim tam buğday ekmeği

Su bir litre
Spor ev isi ve iki sepet ütü ayaklarım çok ağrıyor dun dizimi incitmistim ustunde durmadım gecer diye ama bugun bakıyorum oturup kalkarken cok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…