- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.121
güzel de gülüm 2 börek olacağına birini çıkarıp yoğurtlu bir salata mı yapsan peynirli dereotlu kekte aynı börek gibi zaten hem salata daha kolay mercimekli köfteyle de güzel gider nam nam namBende bugünü temizlik günü ilan ettim evimi dip köşe temizleyecem yarın aksama misafir haber etti bende kabul ettim yarin çalışıyor olacagim icin bugunden temizligimi ve ikramliklarimi yapayim dedim yarın rahat ederim ikramliklarima gelince
Pırasalı havuclu borek
Peynirli dereotlu kek
Kızılcık soslu bisküvili pasta
Mercimek köftesi
Çay ve meyvada olacak
Sizce nasıl menüm
iyileşmeye başlıyacaksın demek ki eşimin de dudağında hem üstte hem altta çıkmıştı tıraş olamadı bıyıklı gezdi bir kaç gün adam yabancı gibime geldi sarılmak bile istemedim hoş geldin derken :))uçuk kremi kullandı 2 güne baya hafifledi sen de kullan çabuk geçsin gülümGünaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
inşallah canım inşallah oturduğum yer arasan zor bulacağın bir yer manzarası güzel ev güzel site güzel kafesi kuaförü güvenliği tesisatçısı bakkalı herşeyi var ilk defa böyle güzel bir yerde oturuyorum sakin de şehir merkezinden 10 dk uzaklıkta daha ne olsun senelerce tip lojmanlar da oturdum 75 yada 90 m.karelik yerleri mutfakları berbattı burada huzurluyum ördekleri leylekleri hatta baykuş ve atmaca benzeri kuşları görüyorum sansar kirpi bile gördüm :) hemen sitenin karşısın da insanların turla gelip gezdiği kentpark var netten bak gülüm kentpark ve kentpark konaklarına (oturduğum sitenin adı) bana hak verecekmisin yoksa çok mu büyütüp bencillik ediyorumSelamlar arkadaşlar
tevafuk55 canım bünye iyice zayıf düşünce tabi, uçuklar da pörtledi demek
Ben de olmam olmam bi hasta olurum tam olurum
bir an önce atlatırsın inşallah canım..
ekim2009 canım ya taşınmak falan halledilir, gidince de bi süre sonra alışıılır o da sorun değil de mesele senin istememen...
Gönülsüz olunca herşey zor...
İnşallah ortak bi kararda buluşursunuz, ikinizin de içine siner
ne yapan nasılsın tomurcuğumSelam kizlar mutlu huzurlu pazarlar
Ne güzel yermiş canım, ben hep şöyle derim Rabbim ayrıldığın yeri aratmasın... seninde ne zaman olacaksa öyle olur inşallah:)inşallah canım inşallah oturduğum yer arasan zor bulacağın bir yer manzarası güzel ev güzel site güzel kafesi kuaförü güvenliği tesisatçısı bakkalı herşeyi var ilk defa böyle güzel bir yerde oturuyorum sakin de şehir merkezinden 10 dk uzaklıkta daha ne olsun senelerce tip lojmanlar da oturdum 75 yada 90 m.karelik yerleri mutfakları berbattı burada huzurluyum ördekleri leylekleri hatta baykuş ve atmaca benzeri kuşları görüyorum sansar kirpi bile gördüm :) hemen sitenin karşısın da insanların turla gelip gezdiği kentpark var netten bak gülüm kentpark ve kentpark konaklarına (oturduğum sitenin adı) bana hak verecekmisin yoksa çok mu büyütüp bencillik ediyorum
amin sağol gülümNe güzel yermiş canım, ben hep şöyle derim Rabbim ayrıldığın yeri aratmasın... seninde ne zaman olacaksa öyle olur inşallah:)
Dun cok yoruldun canım bence ondan. bende şimdi biraz dinlenecem oğlanı uyuttumamin sağol gülüm
ay bu gün darlandım ben öğlen uyku bastı gözümün önün de beyaz noktalar uçuyordu az yatayım dedim uyuyamadım üstteki çok gürültü yaptı sesler battı geri kalktım boş boş dolandım mutfak lavabosun da kahvaltı bulaşığı duruyor hala bense çay içiyorum kafamı çevirip bakmıyorum o yana :))) tembellik çöktü üstüme kalkıp gitmesini bekliyorum :))
Aynen canım direnç düştüğü anda oluyor bende zaten...Selamlar arkadaşlar
tevafuk55 canım bünye iyice zayıf düşünce tabi, uçuklar da pörtledi demek
Ben de olmam olmam bi hasta olurum tam olurum
bir an önce atlatırsın inşallah canım..
ekim2009 canım ya taşınmak falan halledilir, gidince de bi süre sonra alışıılır o da sorun değil de mesele senin istememen...
Gönülsüz olunca herşey zor...
İnşallah ortak bi kararda buluşursunuz, ikinizin de içine siner
Bence çok güzel canım eminim hepsi birbirinden güzel olur
Şahane
Şimdiden ellerine sağlık canım
güzel de gülüm 2 börek olacağına birini çıkarıp yoğurtlu bir salata mı yapsan peynirli dereotlu kekte aynı börek gibi zaten hem salata daha kolay mercimekli köfteyle de güzel gider nam nam nam
inşallah canım inşallah oturduğum yer arasan zor bulacağın bir yer manzarası güzel ev güzel site güzel kafesi kuaförü güvenliği tesisatçısı bakkalı herşeyi var ilk defa böyle güzel bir yerde oturuyorum sakin de şehir merkezinden 10 dk uzaklıkta daha ne olsun senelerce tip lojmanlar da oturdum 75 yada 90 m.karelik yerleri mutfakları berbattı burada huzurluyum ördekleri leylekleri hatta baykuş ve atmaca benzeri kuşları görüyorum sansar kirpi bile gördüm :) hemen sitenin karşısın da insanların turla gelip gezdiği kentpark var netten bak gülüm kentpark ve kentpark konaklarına (oturduğum sitenin adı) bana hak verecekmisin yoksa çok mu büyütüp bencillik ediyorum
amin sağol gülüm
ay bu gün darlandım ben öğlen uyku bastı gözümün önün de beyaz noktalar uçuyordu az yatayım dedim uyuyamadım üstteki çok gürültü yaptı sesler battı geri kalktım boş boş dolandım mutfak lavabosun da kahvaltı bulaşığı duruyor hala bense çay içiyorum kafamı çevirip bakmıyorum o yana :))) tembellik çöktü üstüme kalkıp gitmesini bekliyorum :))
tam fırsatı dinlen gülüm iyice enerjin gelsinDun cok yoruldun canım bence ondan. bende şimdi biraz dinlenecem oğlanı uyuttum
ay ben ve şu şom ağzım boş boşuna aklını karıştırdım boş ver cancağızım sen beni menünü değişme sen bildiğin gibi yapTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Hım ben böyle düşünmemiştim kek hep tatlı olarak yapiliyorya değişiklik olsun didimdi Ekim hanımama bı düşüneyim değiştiririm belki aklımı karıştırdın iyimi
İnşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olsun canım
Dün çok yoruldun ondandır bugün dinlen yarın kaldığından yerden devam edersin nasılsa
ay ben ve şu şom ağzım boş boşuna aklını karıştırdım boş ver cancağızım sen beni menünü değişme sen bildiğin gibi yap
amin diyorum iyi dileklerin için sağol hepimizin gönlüne göre olsun her şey inşallah
ooo bu menü süper olmuş şimdiden ellerine sağlıksom agizlilik olurmu hiç gülüm ben fikirlerinizi almak için yazıyorum zaten tabiki fikrini söyleyeceksin ben keki çıkardım bile menüden yerine sütlü bı tatlı yapacam fincanda falan olanlardan süslü süslü daha şık olur bisküvili pastalar iptal oldu bu durumda fadulye turşusu kavuracam şimdilik boyle
ooo bu menü süper olmuş şimdiden ellerine sağlık
ben de nedense bulgurlu bir ikramlık olunca yanına illa salata türü de yapılması gerek diye bir düşünce var turşulu, sarımsaklı yada yoğurtlu bir şey şimdi senin menü de tam benlik oldu :))
Guzel menu canim afiyet olsunn ...Menüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30 iki tane has yum
4 zeytin Kk peynir
1 küp helva 4 çatal patates kız.
1 dilim ekmek 1 çay k fındık ezmesi
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara 1 elma yarım portakal 4 fındık 1 ceviz
Aksam 17.30: 1 kepçe çorba
3 kaşık pilav 3 firinda köfte
Salata
Bitki çayları
Türk kahvesi
2.5 litre su
Menüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30 iki tane has yum
4 zeytin Kk peynir
1 küp helva 4 çatal patates kız.
1 dilim ekmek 1 çay k fındık ezmesi
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara 1 elma yarım portakal 4 fındık 1 ceviz
Aksam 17.30: 1 kepçe çorba
3 kaşık pilav 3 firinda köfte
Salata
Bitki çayları
Türk kahvesi
2.5 litre su
Bir bardak su ile bir hurma
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Alti dal maydanoz
Uc dal nane
Iki kup helva
Bes siyah zeytin
Dort yesil zeytin
Ara 12 30
Bir kuru incir
Ara 14 30
Bir portakal
Aksam 16 30
Bir kepce mercimek corba
Bir tabak kiymali karnibahar
Bir bardak ayran
Iki tane fasulye tursusu
Su 1.5 litre oldu
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?