- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.141
Çok güzel menü canım afiyet olsunBir bardak su ile bir hurma
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Alti dal maydanoz
Uc dal nane
Iki kup helva
Bes siyah zeytin
Dort yesil zeytin
Ara 12 30
Bir kuru incir
Ara 14 30
Bir portakal
Aksam 16 30
Bir kepce mercimek corba
Bir tabak kiymali karnibahar
Bir bardak ayran
Iki tane fasulye tursusu
Su 1.5 litre oldu
Spor yok
Düne göre daha güzel menü canım. Suyu yatana kadar iki litre de yaparsan harika olurBende menümü yazayım
Sabah 10:00
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir
Bir tane cift sarılı tavada yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
Öğle yok
Akşam 18:30
Bir tabsk Portakallı pirasa
Bir kase yoğurt
6 tane mercimek köftesi
Bir dilim tam buğday ekmeği
Su bir litre
Spor ev isi ve iki sepet ütü ayaklarım çok ağrıyor dun dizimi incitmistim ustunde durmadım gecer diye ama bugun bakıyorum oturup kalkarken cok ağrıyor
Iyiyim canim nolsun.evdeydik bugun.biraz soguk gibi.usutmeyelim diye bir yere cikmadik.ufak tefek isleri yaptim dolap duzenleme toz alma gibi.oyle boyle zaman gecti iste aksam oldu...ne yapan nasılsın tomurcuğum
Tomurcugum hiç merak edip tartıya çıktın mı canım. Ben olsam çıkardım herhalde dayanamazdimIyiyim canim nolsun.evdeydik bugun.biraz soguk gibi.usutmeyelim diye bir yere cikmadik.ufak tefek isleri yaptim dolap duzenleme toz alma gibi.oyle boyle zaman gecti iste aksam oldu...
Gayet dengeli ve güzel bir menü olmuş canım . sabah kuruyemiş ve hurma yemenin bir nedeni var mı canım. Afiyet olsunUyanınca 1 hurma, 5-6 çiğ badem
Kahvaltı
1 tereyağında yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tava böreği, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
2 portakal, birkaç badem
Aksam
2 yk mercimekli bulgur pilavı, fırında poşette 2baget 1 dilim patates, salata, yoğurt
Sorma canımtevafuk55 menü her zaman ki gibi güzel fit olmak süper uçuk bi müddet nazar boncuğu oldu
angelina35 menü gayet güzel oğluşun dersleri yavaş yavaş düzene giriyor temel sağlam olunca gerisi geliyor
sara_28 senin menün de guzel olmuş misafir ikramlıklarında yerinde sütlü tatlı bana hep daha cazip geliyor
Gokce29 tel bile unutulmuş bu ne yoğunluk kardeşim
ekim2009 dün çok çalıştın bugün de dinlenmiş ol bişey olmaz be kuzum evin mekanı süper inşallah nerde huzurlu olacaksanız orası nasip olur
tomurcukkk canım sen işe bile girmişsin biraz daha iyisin o halde şükürler olsun
Anladım canım fayda sağlar inşallah. ama sporunu yaz kuzum biz de gaza geliriz belki :)tevafuk55 um bi yerlerde sormuştun canım, alıntılayamadım
Menü vermiyorum evet
Demiştim ya şu dr.fevzi özgönülü
Ona uymaya çalışıyorum
Ama hep kaçamaklı oldu
Yarından itibaren en az bi 15 gün full uycam amcaya du bakalım Ne olcek
Spor yapıyorum
Su da bol
Yani bu ara bi böyle takılırım canım
Şu an eşim salonda koltukta uyukluyo
Kızım da uyudu
Biz de miniğimle bizim yataktayız
Totişini havalandırıyoruz kuzumun
Pişiğimiz var da teyzeleri..
Tamam canımAnladım canım fayda sağlar inşallah. ama sporunu yaz kuzum biz de gaza geliriz belki :)
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Düne göre daha güzel menü canım. Suyu yatana kadar iki litre de yaparsan harika olurafiyet olsun. Bu arada g3cmis olsun canım zorlamamaya çalış . kilo verdikçe emin ol bu ağrılar da azalacak canım.
Iyiyim canim nolsun.evdeydik bugun.biraz soguk gibi.usutmeyelim diye bir yere cikmadik.ufak tefek isleri yaptim dolap duzenleme toz alma gibi.oyle boyle zaman gecti iste aksam oldu...
Uyanınca 1 hurma, 5-6 çiğ badem
Kahvaltı
1 tereyağında yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tava böreği, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
2 portakal, birkaç badem
Aksam
2 yk mercimekli bulgur pilavı, fırında poşette 2baget 1 dilim patates, salata, yoğurt
tevafuk55 um bi yerlerde sormuştun canım, alıntılayamadım
Menü vermiyorum evet
Demiştim ya şu dr.fevzi özgönülü
Ona uymaya çalışıyorum
Ama hep kaçamaklı oldu
Yarından itibaren en az bi 15 gün full uycam amcaya du bakalım Ne olcek
Spor yapıyorum
Su da bol
Yani bu ara bi böyle takılırım canım
Şu an eşim salonda koltukta uyukluyo
Kızım da uyudu
Biz de miniğimle bizim yataktayız
Totişini havalandırıyoruz kuzumun
Pişiğimiz var da teyzeleri..
Cikiyorum tabi canim cikmammiTomurcugum hiç merak edip tartıya çıktın mı canım. Ben olsam çıkardım herhalde dayanamazdim
Canım tabiki önce sağlık ama sen zaten sağlıklı beslenen birisin. İlaç etkileri ve regl geçtiğinde daha güzel rakamlar olacak kuzumCikiyorum tabi canim cikmammiufak tefek artilarim oluyor.bi gidiyor bi geliyor.ilk ameliyattan sonra eve geldim artiydim bir iki gun sonra birden iniverdi kendiliginden.serum etkisiydi sanirim.bu ara yine artidayim mesela.ayin 6 sinda regl olmam gerekiyodu ve olmadim.ustelik tik yok olma belirtisi bile yok.sanirim anesteziden ve uzun sure antibiyotik kullanmamdan kaynaklandi.kilodan cok şişlik var karnimda.
Yeme durumu ölculu zaten ama ayirt etmiyorum eskisi gibi.herseyden yemeliyim ki iyilesme surem kisalsin.
Suan tartidaki rakam yaniltir beni ama regl olayim bi o zaman tartilip yazarim kilomu canim
Canim ameliyat sonrasi arti gayet normalki serumlar insani nasil sisiriyor suan diyet yapman cokta dogru degil zaten once iyilesmek gerek saglikli olalimki diyet yapabilelim dimiCikiyorum tabi canim cikmammiufak tefek artilarim oluyor.bi gidiyor bi geliyor.ilk ameliyattan sonra eve geldim artiydim bir iki gun sonra birden iniverdi kendiliginden.serum etkisiydi sanirim.bu ara yine artidayim mesela.ayin 6 sinda regl olmam gerekiyodu ve olmadim.ustelik tik yok olma belirtisi bile yok.sanirim anesteziden ve uzun sure antibiyotik kullanmamdan kaynaklandi.kilodan cok şişlik var karnimda.
Yeme durumu ölculu zaten ama ayirt etmiyorum eskisi gibi.herseyden yemeliyim ki iyilesme surem kisalsin.
Suan tartidaki rakam yaniltir beni ama regl olayim bi o zaman tartilip yazarim kilomu canim
Allah razı olsun canımSağol canım kiloyla alakalı dimi canim bende biliyorum ama geçecek inşallah
Dikkat et canım is yapayim diye kendini yorma ozellikle kollarını cok kaldırıp indirme
Guzel ve dengeli bir menü olmus afiyet olsun canım benim
Oooooy Totişini yerim ben onun Maşallah Allah cok bağışlasın bebeginizi size
benim de sağ boyun kökü omuz iptal gece 4 de doğru yattım yatarken ağrı vardı zaten iyice artmışSelamlar bayanlar
Nasılsınız inşallah????? :)
Haftaya biraz yorgun başladım
Gitgide açılırım umarım
Enerjik, dinç olmak güzel şey
Hepimiz öyle olabilsek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?