Haydi Yine Yeniden...

Çok güzel menü canım afiyet olsun
Düne göre daha güzel menü canım. Suyu yatana kadar iki litre de yaparsan harika olur afiyet olsun. Bu arada g3cmis olsun canım zorlamamaya çalış . kilo verdikçe emin ol bu ağrılar da azalacak canım.

Iyiyim canim nolsun.evdeydik bugun.biraz soguk gibi.usutmeyelim diye bir yere cikmadik.ufak tefek isleri yaptim dolap duzenleme toz alma gibi.oyle boyle zaman gecti iste aksam oldu...
Tomurcugum hiç merak edip tartıya çıktın mı canım. Ben olsam çıkardım herhalde dayanamazdim

tevafuk55 menü her zaman ki gibi güzel fit olmak süper uçuk bi müddet nazar boncuğu oldu
angelina35 menü gayet güzel oğluşun dersleri yavaş yavaş düzene giriyor temel sağlam olunca gerisi geliyor
sara_28 senin menün de guzel olmuş misafir ikramlıklarında yerinde sütlü tatlı bana hep daha cazip geliyor
Gokce29 tel bile unutulmuş bu ne yoğunluk kardeşim
ekim2009 dün çok çalıştın bugün de dinlenmiş ol bişey olmaz be kuzum evin mekanı süper inşallah nerde huzurlu olacaksanız orası nasip olur
tomurcukkk canım sen işe bile girmişsin biraz daha iyisin o halde şükürler olsun

Uyanınca 1 hurma, 5-6 çiğ badem
Kahvaltı
1 tereyağında yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tava böreği, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
2 portakal, birkaç badem
Aksam
2 yk mercimekli bulgur pilavı, fırında poşette 2baget 1 dilim patates, salata, yoğurt

Gayet dengeli ve güzel bir menü olmuş canım . sabah kuruyemiş ve hurma yemenin bir nedeni var mı canım. Afiyet olsun

Sorma canım
Çocuklardan tabi
Kızları giydir, kendin giyin, bebiş çantasını hazırla, sofra ortada kalmasın
Derken hazırlanmak uzun sürüyor

Bi de babam bu yoğunlukta bana kendini geliştir, boş durma diyor
Gel de laf anlat
Hep böyleydi sağolsun
Hep mükemmelliyetçiydi
Hep ... amaaan neyse
Canı sağolsun
Açmayayım kutuyu..

Sen nasılsın canım ya???

tevafuk55 um bi yerlerde sormuştun canım, alıntılayamadım
Menü vermiyorum evet
Demiştim ya şu dr.fevzi özgönülü
Ona uymaya çalışıyorum
Ama hep kaçamaklı oldu
Yarından itibaren en az bi 15 gün full uycam amcaya du bakalım Ne olcek
Spor yapıyorum
Su da bol
Yani bu ara bi böyle takılırım canım

Şu an eşim salonda koltukta uyukluyo
Kızım da uyudu
Biz de miniğimle bizim yataktayız
Totişini havalandırıyoruz kuzumun
Pişiğimiz var da teyzeleri..

Anladım canım fayda sağlar inşallah. ama sporunu yaz kuzum biz de gaza geliriz belki :)

Sağol canım kiloyla alakalı dimi canim bende biliyorum ama geçecek inşallah

Iyiyim canim nolsun.evdeydik bugun.biraz soguk gibi.usutmeyelim diye bir yere cikmadik.ufak tefek isleri yaptim dolap duzenleme toz alma gibi.oyle boyle zaman gecti iste aksam oldu...

Dikkat et canım is yapayim diye kendini yorma ozellikle kollarını cok kaldırıp indirme

Guzel ve dengeli bir menü olmus afiyet olsun canım benim

Oooooy Totişini yerim ben onun Maşallah Allah cok bağışlasın bebeginizi size

Tomurcugum hiç merak edip tartıya çıktın mı canım. Ben olsam çıkardım herhalde dayanamazdim
Cikiyorum tabi canim cikmammi ufak tefek artilarim oluyor.bi gidiyor bi geliyor.ilk ameliyattan sonra eve geldim artiydim bir iki gun sonra birden iniverdi kendiliginden.serum etkisiydi sanirim.bu ara yine artidayim mesela.ayin 6 sinda regl olmam gerekiyodu ve olmadim.ustelik tik yok olma belirtisi bile yok.sanirim anesteziden ve uzun sure antibiyotik kullanmamdan kaynaklandi.kilodan cok şişlik var karnimda.
Yeme durumu ölculu zaten ama ayirt etmiyorum eskisi gibi.herseyden yemeliyim ki iyilesme surem kisalsin.
Suan tartidaki rakam yaniltir beni ama regl olayim bi o zaman tartilip yazarim kilomu canim

Canım tabiki önce sağlık ama sen zaten sağlıklı beslenen birisin. İlaç etkileri ve regl geçtiğinde daha güzel rakamlar olacak kuzum

Canim ameliyat sonrasi arti gayet normalki serumlar insani nasil sisiriyor suan diyet yapman cokta dogru degil zaten once iyilesmek gerek saglikli olalimki diyet yapabilelim dimi regl de etkilenmis olabilir amann soguktan nem kapiyo regl de benimde oyle gicik ediyo beni kendileri 19 gunde bi ziyaret etmese olmuyo soyle ayda bir gelemedi sakin kendini yoracak isler yapma canim daha cok yeni ameliyatin biliyorum sikiliyorsundur evde ..napican yavas ama yormadan

Allah razı olsun canım
Cümleninkini inşallah

Sana da Rabbim hayırlısıyla bi nurtopu versin inşallah canım

Selamlar bayanlar

Nasılsınız inşallah????? :)

Haftaya biraz yorgun başladım
Gitgide açılırım umarım

Enerjik, dinç olmak güzel şey
Hepimiz öyle olabilsek...
benim de sağ boyun kökü omuz iptal gece 4 de doğru yattım yatarken ağrı vardı zaten iyice artmış
gece cevizli tahinli çörek, aynı hamurdan peynirli poğaça, kakaolu cupkek artan hamuruyla tart kabında ince kek yaptım
artan bulaşığı elde yıkadım köfte hazırladım bu güne hazır olsun diye yoğurt mayaladım ortalığı savaş alanına çevirmiştim topla temizle derken sabahı ettim :))
ama şimdi güneş açtı çok güzel bir gün olacak inşallah
kızz arap atı gibiyiz sonradan açılıyoruz ikimiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…