- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.161
oooo sen evdesin diye gaza gelip bildiğin işe güze mi daldın yapmaaaa gülüm yapmaIyiyim canim nolsun.evdeydik bugun.biraz soguk gibi.usutmeyelim diye bir yere cikmadik.ufak tefek isleri yaptim dolap duzenleme toz alma gibi.oyle boyle zaman gecti iste aksam oldu...
Hayırdır kuzum hasta mısınSelamlar bayanlar
Nasılsınız inşallah????? :)
Haftaya biraz yorgun başladım
Gitgide açılırım umarım
Enerjik, dinç olmak güzel şey
Hepimiz öyle olabilsek...
Ben biraz hastayim canim acayip basim agriyorrNaber fıstıklar nasılsınız bakalım
Çok sağlıklı güzel bi menü olmuş bol kan olsun inşallahBir hurma bir bardak su
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Maydanoz
Iki lokma yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Limonlu zencefil cayi
Ara 16 00
Biraz yer fistigi
Aksam 17 30
Bir tane kuzu gerdan
Uc parca patates
Bol yesilikli salata
Bir kasigin ucuyla bulgur pilavi
Su 2 litre
Spor 6540 adim az oldu cok soguktu hava bugun
Üstad oldun sen bu işi biliyorsunMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı biraz k üzüm
Öğle 12.30: 1.5 yum omlet kk peynir
2 dilim ekmek 2 çay k kaymak
7 zeytin çay
Ara dibek kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 17.30: 1 kepçe çorba
2 servis susuz taze fasulye
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara tarçınlı süt 2 ceviz içi
Bitki çayları 3 litreye yakın su
Spor 35 dakika( step spuat mekik jumping Jack)
Süper süper menü canım afiyet olsun :)Bir hurma bir bardak su
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Maydanoz
Iki lokma yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Limonlu zencefil cayi
Ara 16 00
Biraz yer fistigi
Aksam 17 30
Bir tane kuzu gerdan
Uc parca patates
Bol yesilikli salata
Su 2 litre
Afiyet olsun canım öncelikle ama senin de aslında bildiğin gibi patates salatası sadece fazla gerisi çok güzel:) bende kendi türk kahvem bitmişti aldım üç paket girdiğim başka bir dükkanda unuttumKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
4-5 yk mercimekli bulgur pilavı, yoğurt
Ara
1 kase patates salatası, 1 gofret, çay
Akşam
Fırında poşette 3 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 5 çiğ badem
Guzel menu sporunda gayet iyi afiyet olsun ...Menümü vereyim
7 zeytin çay
Salata 3 kaşık yoğurt
Menun guzel canim aksamki patates olmasada olurmus gunduz yedigin icin gerisi zaten harika afiyet olsun ....Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Haki yesil ve hardal ikilisi cok guzell beee bayilirim ikisinin uyumuna ee halida gerek o zaman tabi uyumlu bisey varsa gerek yok ...Kızlar koltuklarımi kaplatıp rengini değiştirmeye karar verdim. Renk olarak da haki yesil ve hardal sari yaptırmayı düşünüyorum. Bugün kumaş seçtim çok güzel renkler var insan kararsız kaliyir:) banyoma da banyo dolabı yaptiracam bu ara değişiklik istiyorum sanırımhatta bugün banyoma ve wc ye paspas aldım birde bambu koku
Eşimi n de odunlugunu değiştirsem yerine daha düşünceli olan eşim olsa... bugun tanismamizin 8. Yılı ama kendisi hatırlamadı
Amin kuzum aminnn... valla halilarim kahverengi li kremli uyar yani bakalım nasıl olacak önceki sonraki yaparım:)Haki yesil ve hardal ikilisi cok guzell beee bayilirim ikisinin uyumuna ee halida gerek o zaman tabi uyumlu bisey varsa gerek yok ...
Enisteye gelince kiz birak yazik adama bizim gibi akillarinda tutamiyorlar ozel gunleri hatirlayan varsada eminn ol hatunu zorla gozune sokuyordur bu arada tanisma yildonumunuz kutlu olsun fistik nice 18 28 38 yillar olsunnn insallahhhhh cok aminn
Canım inş yükselmez yaaa... g3cen hafta ben çok çektim inş sizinki gündüzle kalır canım.. geçmiş olsun bu arada yakışıklıya canım.Ben biraz hastayim canim acayip basim agriyorr
Oglusu okuldan almaya gittim bi baktim benimki solmus bayik bayik bakiyor elimi anlina koydum atesi cikmisneyse biraz yemek yedirdim hemen ilac verdim bakalim gece zorlu gececege benziyor
Suan atesi yok ama acayip terliyor birde kolunda para buyuklugunde sislik olmus ara ara oluyordu aksam fistik yedi ondan oldu galiba bu kez cok buyuk sislik bu gece bana uyku yokzaten de ins ates olmaz ....Canım inş yükselmez yaaa... g3cen hafta ben çok çektim inş sizinki gündüzle kalır canım.. geçmiş olsun bu arada yakışıklıya canım.
Alerji yapıyor demek ki geçmiş olsun kuzum. Atessiz geceler inşallahSuan atesi yok ama acayip terliyor birde kolunda para buyuklugunde sislik olmus ara ara oluyordu aksam fistik yedi ondan oldu galiba bu kez cok buyuk sislik bu gece bana uyku yokzaten de ins ates olmaz ....
benim de sağ boyun kökü omuz iptal gece 4 de doğru yattım yatarken ağrı vardı zaten iyice artmış
gece cevizli tahinli çörek, aynı hamurdan peynirli poğaça, kakaolu cupkek artan hamuruyla tart kabında ince kek yaptım
artan bulaşığı elde yıkadım köfte hazırladım bu güne hazır olsun diye yoğurt mayaladım ortalığı savaş alanına çevirmiştim topla temizle derken sabahı ettim :))
ama şimdi güneş açtı çok güzel bir gün olacak inşallah
kızz arap atı gibiyiz sonradan açılıyoruz ikimiz de
Bir hurma bir bardak su
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Maydanoz
Iki lokma yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Limonlu zencefil cayi
Ara 16 00
Biraz yer fistigi
Aksam 17 30
Bir tane kuzu gerdan
Uc parca patates
Bol yesilikli salata
Su 2 litre
Menümü vereyim
7 zeytin çay
Salata 3 kaşık yoğurt
Kahvaltı
Ara
Elma
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Kızlar koltuklarımi kaplatıp rengini değiştirmeye karar verdim. Renk olarak da haki yesil ve hardal sari yaptırmayı düşünüyorum. Bugün kumaş seçtim çok güzel renkler var insan kararsız kaliyir:) banyoma da banyo dolabı yaptiracam bu ara değişiklik istiyorum sanırımhatta bugün banyoma ve wc ye paspas aldım birde bambu koku
Eşimi n de odunlugunu değiştirsem yerine daha düşünceli olan eşim olsa... bugun tanismamizin 8. Yılı ama kendisi hatırlamadı
benim de sağ boyun kökü omuz iptal gece 4 de doğru yattım yatarken ağrı vardı zaten iyice artmış
gece cevizli tahinli çörek, aynı hamurdan peynirli poğaça, kakaolu cupkek artan hamuruyla tart kabında ince kek yaptım
artan bulaşığı elde yıkadım köfte hazırladım bu güne hazır olsun diye yoğurt mayaladım ortalığı savaş alanına çevirmiştim topla temizle derken sabahı ettim :))
ama şimdi güneş açtı çok güzel bir gün olacak inşallah
kızz arap atı gibiyiz sonradan açılıyoruz ikimiz de
Bir hurma bir bardak su
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Maydanoz
Iki lokma yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Limonlu zencefil cayi
Ara 16 00
Biraz yer fistigi
Aksam 17 30
Bir tane kuzu gerdan
Uc parca patates
Bol yesilikli salata
Su 2 litre
Menümü vereyim
7 zeytin çay
Salata 3 kaşık yoğurt
Kahvaltı
Ara
Elma
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Kızlar koltuklarımi kaplatıp rengini değiştirmeye karar verdim. Renk olarak da haki yesil ve hardal sari yaptırmayı düşünüyorum. Bugün kumaş seçtim çok güzel renkler var insan kararsız kaliyir:) banyoma da banyo dolabı yaptiracam bu ara değişiklik istiyorum sanırımhatta bugün banyoma ve wc ye paspas aldım birde bambu koku
Kaplatacağın yer önemli önceki işlerine iyi bak renk uyumu güzel olacaktır nede olsa sen seçiyosun kumaşına iyi bak leke su tutmaz kolay silinen solmayan kumaştan seç ben 3 yıl önce kaplattım 2 berjeri çiçekli desen solma oldu sünger kısmı inceltilmiş önceki rahatı gitmiş pek memnun kalmadım inşallah senin ki çooook güzel olur evde yapılan değişimler bi nefes alımı yapıyor ohhh mis gibi olacakKızlar koltuklarımi kaplatıp rengini değiştirmeye karar verdim. Renk olarak da haki yesil ve hardal sari yaptırmayı düşünüyorum. Bugün kumaş seçtim çok güzel renkler var insan kararsız kaliyir:) banyoma da banyo dolabı yaptiracam bu ara değişiklik istiyorum sanırımhatta bugün banyoma ve wc ye paspas aldım birde bambu koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?