- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.181
Alerjik bi durum sanırım okulda bi kaçamak yapmış olabilir inşallah ateş te huzursuzlukta olmaz Rabbim şifa versin kuzumaSuan atesi yok ama acayip terliyor birde kolunda para buyuklugunde sislik olmus ara ara oluyordu aksam fistik yedi ondan oldu galiba bu kez cok buyuk sislik bu gece bana uyku yokzaten de ins ates olmaz ....
Bence de olmasa olurdu arkadaşım yapmış iyiki küçük kaseydiMenun guzel canim aksamki patates olmasada olurmus gunduz yedigin icin gerisi zaten harika afiyet olsun ....
Allah razı olsun canım
Cümleninkini inşallah
Sana da Rabbim hayırlısıyla bi nurtopu versin inşallah canım
benim de sağ boyun kökü omuz iptal gece 4 de doğru yattım yatarken ağrı vardı zaten iyice artmış
gece cevizli tahinli çörek, aynı hamurdan peynirli poğaça, kakaolu cupkek artan hamuruyla tart kabında ince kek yaptım
artan bulaşığı elde yıkadım köfte hazırladım bu güne hazır olsun diye yoğurt mayaladım ortalığı savaş alanına çevirmiştim topla temizle derken sabahı ettim :))
ama şimdi güneş açtı çok güzel bir gün olacak inşallah
kızz arap atı gibiyiz sonradan açılıyoruz ikimiz de
Bir hurma bir bardak su
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Maydanoz
Iki lokma yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 15 00
Limonlu zencefil cayi
Ara 16 00
Biraz yer fistigi
Aksam 17 30
Bir tane kuzu gerdan
Uc parca patates
Bol yesilikli salata
Bir kasigin ucuyla bulgur pilavi
Su 2 litre
Spor 6540 adim az oldu cok soguktu hava bugun
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı biraz k üzüm
Öğle 12.30: 1.5 yum omlet kk peynir
2 dilim ekmek 2 çay k kaymak
7 zeytin çay
Ara dibek kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 17.30: 1 kepçe çorba
2 servis susuz taze fasulye
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara tarçınlı süt 2 ceviz içi
Bitki çayları 3 litreye yakın su
Spor 35 dakika( step spuat mekik jumping Jack)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
4-5 yk mercimekli bulgur pilavı, yoğurt
Ara
1 kase patates salatası, 1 gofret, çay
Akşam
Fırında poşette 3 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 5 çiğ badem
Kızlar koltuklarımi kaplatıp rengini değiştirmeye karar verdim. Renk olarak da haki yesil ve hardal sari yaptırmayı düşünüyorum. Bugün kumaş seçtim çok güzel renkler var insan kararsız kaliyir:) banyoma da banyo dolabı yaptiracam bu ara değişiklik istiyorum sanırımhatta bugün banyoma ve wc ye paspas aldım birde bambu koku
Eşimi n de odunlugunu değiştirsem yerine daha düşünceli olan eşim olsa... bugun tanismamizin 8. Yılı ama kendisi hatırlamadı
Kaplatacağın yer önemli önceki işlerine iyi bak renk uyumu güzel olacaktır nede olsa sen seçiyosun kumaşına iyi bak leke su tutmaz kolay silinen solmayan kumaştan seç ben 3 yıl önce kaplattım 2 berjeri çiçekli desen solma oldu sünger kısmı inceltilmiş önceki rahatı gitmiş pek memnun kalmadım inşallah senin ki çooook güzel olur evde yapılan değişimler bi nefes alımı yapıyor ohhh mis gibi olacak
Enişteler bilirsin genel de böyle günleri iplemez hele yıllar geçtikçe diğer günlerden farkı olmaz napcan mayalarında odunluk oluyo o zaten yıllar önce senin kalbine girerek tüm zamanı bırakmış takılma sende anın tadını çıkar bak ben eşimden uzakta nefes almaya çalışıyorum onu çok özlüyorum yanımda olsa sıcacık sarsa başka bişey istemem hadi sen git yanyana olmanızın huzurunu yaşa hep beraber mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür sizinle olsun
Allahimm en kisa surede kavustursun sizi canim yuregimi yakti yazdiklarin ....Kaplatacağın yer önemli önceki işlerine iyi bak renk uyumu güzel olacaktır nede olsa sen seçiyosun kumaşına iyi bak leke su tutmaz kolay silinen solmayan kumaştan seç ben 3 yıl önce kaplattım 2 berjeri çiçekli desen solma oldu sünger kısmı inceltilmiş önceki rahatı gitmiş pek memnun kalmadım inşallah senin ki çooook güzel olur evde yapılan değişimler bi nefes alımı yapıyor ohhh mis gibi olacak
Enişteler bilirsin genel de böyle günleri iplemez hele yıllar geçtikçe diğer günlerden farkı olmaz napcan mayalarında odunluk oluyo o zaten yıllar önce senin kalbine girerek tüm zamanı bırakmış takılma sende anın tadını çıkar bak ben eşimden uzakta nefes almaya çalışıyorum onu çok özlüyorum yanımda olsa sıcacık sarsa başka bişey istemem hadi sen git yanyana olmanızın huzurunu yaşa hep beraber mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür sizinle olsun
Yok canim yaa okuldan ac geldi beslenmedeki hic bir seyi yememis evde tuzlu fistik yedi birde ilac icti her ateste ufak kabariklik oluyodu bu biraz buyuk ..kactir kiyafet degistiriyorum kople cekmecede atlet kalmadi su gibi terliyor dk sina ..aminn insallah cabucak gecer ...Alerjik bi durum sanırım okulda bi kaçamak yapmış olabilir inşallah ateş te huzursuzlukta olmaz Rabbim şifa versin kuzuma
Galiba dokunuyo canim findik yiyincede oluyor su geceyi hayirlisi ile atlatayimda yarina allah kerim ..tesekkurler iyi dileklerin icin ...Alerji yapıyor demek ki geçmiş olsun kuzum. Atessiz geceler inşallah
Canim iyiyim sagol.ablamdaydim guzel zaman gecirdik.iznin tadini cikariyorumtevafuk55 Hafta sonu hurma bademi çocuklar uyanana kadar idare etsin diye yiyorum işime yarıyor az da olsa tok tutuyor
@gulsayszey iyi olmak için uğraşıyorum boğaz kulak tam iyileşmedi ama enerjik olmalıyım hem öğrencilerim hem çocuklarım bana bağlı sürekli hareket halindeyim kendimi düşünmeye çok zaman bulamıyorum
ekim2009 var ya on numara kadınsın enişte kıymetini bilmeli
tomurcukkk bugün daha iyi misin
Canim insallah gonlunce olur koltuklarin.iyi gunlerde kullan cok uyumlu iki renk belirlemissin...Kızlar koltuklarımi kaplatıp rengini değiştirmeye karar verdim. Renk olarak da haki yesil ve hardal sari yaptırmayı düşünüyorum. Bugün kumaş seçtim çok güzel renkler var insan kararsız kaliyir:) banyoma da banyo dolabı yaptiracam bu ara değişiklik istiyorum sanırımhatta bugün banyoma ve wc ye paspas aldım birde bambu koku
Eşimi n de odunlugunu değiştirsem yerine daha düşünceli olan eşim olsa... bugun tanismamizin 8. Yılı ama kendisi hatırlamadı
Eyvah eyvah ana ogul kapmayin sifayi sakin.insallah toparlamistir pasa da...Ben biraz hastayim canim acayip basim agriyorr
Oglusu okuldan almaya gittim bi baktim benimki solmus bayik bayik bakiyor elimi anlina koydum atesi cikmisneyse biraz yemek yedirdim hemen ilac verdim bakalim gece zorlu gececege benziyor
Ah canım benim Rabbim en kısa zamanda sizi de kavuştursun. Neyse ki allahin izniyle sonu vuslat canım. Kız Melrin aklıma geldi geceleri telle konuşurken sen kapat aaa yok önce sen kapat falan yapıyor musunuz :) inş guldurebilmisimdir seni canım Rabbim güzel gönlüne göre versin....Kaplatacağın yer önemli önceki işlerine iyi bak renk uyumu güzel olacaktır nede olsa sen seçiyosun kumaşına iyi bak leke su tutmaz kolay silinen solmayan kumaştan seç ben 3 yıl önce kaplattım 2 berjeri çiçekli desen solma oldu sünger kısmı inceltilmiş önceki rahatı gitmiş pek memnun kalmadım inşallah senin ki çooook güzel olur evde yapılan değişimler bi nefes alımı yapıyor ohhh mis gibi olacak
Ohh ne güzel canım işte bu son hafta sana tam tatil oldu kuzum. Yazdıklarından da bunu enerjisini alıyorumSelam kizlar bende bugun tum gun ablamdaydim nerdeyse.cok guzel zaman gecirdik.benim oglanla ablamin kizi cok guzel oynadilar eglendiler.eve de gec donduk.biz hala esimle oturuyoruz uyku tutmadi.bu arada bugun aksam ustu reglim basladi.biraz daha rahatladim o bakimdan.
Ayyy çok hoşsun neyse baştan hatırlatmış oldun boşuna üzüldün ama sonu tatlı olmuşGünaydın canlarım
Size kendimi anlatayım da gülün
Şimdi dün gece esime ben sana küstüm deyip durdum o da nedenini şöyle dedikçe yok sen bul dedim. Bir türlü bulamadı ısrar etti, sonunda söyledim
Tanışma yılımızı unuttun dedim. Eşim başladı gülmeye 'artık trip atacam diye tarihleri bile karıştırdın 23 şubatta tanıştık biz' dedi...
Ben ne cevap versem beğenirsiniz
'Olsun o günde gelince unutacaksın biliyorum' (altta kalmamaya çalıştım )
hahahahah bir de zeytin yağlık yapıp üste mi çıkmaya çalıştın seni unutkan seniiiiiiiiiiGünaydın canlarım
Size kendimi anlatayım da gülün
Şimdi dün gece esime ben sana küstüm deyip durdum o da nedenini şöyle dedikçe yok sen bul dedim. Bir türlü bulamadı ısrar etti, sonunda söyledim
Tanışma yılımızı unuttun dedim. Eşim başladı gülmeye 'artık trip atacam diye tarihleri bile karıştırdın 23 şubatta tanıştık biz' dedi...
Ben ne cevap versem beğenirsiniz
'Olsun o günde gelince unutacaksın biliyorum' (altta kalmamaya çalıştım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?