Haydi Yine Yeniden...

Suan atesi yok ama acayip terliyor birde kolunda para buyuklugunde sislik olmus ara ara oluyordu aksam fistik yedi ondan oldu galiba bu kez cok buyuk sislik bu gece bana uyku yokzaten de ins ates olmaz ....
Alerjik bi durum sanırım okulda bi kaçamak yapmış olabilir inşallah ateş te huzursuzlukta olmaz Rabbim şifa versin kuzuma

Allah razı olsun canım
Cümleninkini inşallah

Sana da Rabbim hayırlısıyla bi nurtopu versin inşallah canım

Amin canım

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et gece yarılarına kadar pasta börek yapıyorsun ellerine sağlık canım ama kendini düşün birazda gülüm

Menün güzel canım afiyet şifa olsun

Menü spor su hepsi muhteşem sende harikasın daha ne olsun afiyet olsun canım

Senin menünde güzel o patates bile fazla değil afiyet olsun canım

Değişiklik her zaman iyidir bende canım sıkıldığında evde değişiklikler yaparım bazen küçük bir örtü yada paspas bile evi çok şirin yapıyor sende aldıklarını güle güle kullan haki yeşille sarı çok yakışır canım iyi seçim yani Eşine gelince erkekler özel günleri hatırlamak konusunda hep sınıfta kalır ha istisnalar varmıdır vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz o yüzden sen hatırlat güzel bir sürpriz yap önemli olan birlikte mutlu olmak değilmi canım gerisinin ne önemi var

Kiyamam canım yazını okurken çok duygulandım inşallah eşinle en kısa zamanda kavuşursunuz

Allahimm en kisa surede kavustursun sizi canim yuregimi yakti yazdiklarin ....

Alerjik bi durum sanırım okulda bi kaçamak yapmış olabilir inşallah ateş te huzursuzlukta olmaz Rabbim şifa versin kuzuma
Yok canim yaa okuldan ac geldi beslenmedeki hic bir seyi yememis evde tuzlu fistik yedi birde ilac icti her ateste ufak kabariklik oluyodu bu biraz buyuk ..kactir kiyafet degistiriyorum kople cekmecede atlet kalmadi su gibi terliyor dk sina ..aminn insallah cabucak gecer ...

Selam kizlar bende bugun tum gun ablamdaydim nerdeyse.cok guzel zaman gecirdik.benim oglanla ablamin kizi cok guzel oynadilar eglendiler.eve de gec donduk.biz hala esimle oturuyoruz uyku tutmadi.bu arada bugun aksam ustu reglim basladi.biraz daha rahatladim o bakimdan.

Canim iyiyim sagol.ablamdaydim guzel zaman gecirdik.iznin tadini cikariyorum calisirken pek gidip gelemiyordum ablama.hazir izinliyken gideyim dedim ve baya uzun oturduk

Canim insallah gonlunce olur koltuklarin.iyi gunlerde kullan cok uyumlu iki renk belirlemissin...
Tanisma ve nişan yildonumleri yerini evlilik yildonumune birakiyor.o yuzden evlilik yildonumunu hatirlasin yeter bence.biz kadinlar daha hassasiz tarihler konusunda ama odunlarimiz oyle degiller maalesef

Ben biraz hastayim canim acayip basim agriyorr
Oglusu okuldan almaya gittim bi baktim benimki solmus bayik bayik bakiyor elimi anlina koydum atesi cikmis neyse biraz yemek yedirdim hemen ilac verdim bakalim gece zorlu gececege benziyor
Eyvah eyvah ana ogul kapmayin sifayi sakin.insallah toparlamistir pasa da...

Ah canım benim Rabbim en kısa zamanda sizi de kavuştursun. Neyse ki allahin izniyle sonu vuslat canım. Kız Melrin aklıma geldi geceleri telle konuşurken sen kapat aaa yok önce sen kapat falan yapıyor musunuz :) inş guldurebilmisimdir seni canım Rabbim güzel gönlüne göre versin....
Ohh ne güzel canım işte bu son hafta sana tam tatil oldu kuzum. Yazdıklarından da bunu enerjisini alıyorum

Günaydın canlarım
Size kendimi anlatayım da gülün
Şimdi dün gece esime ben sana küstüm deyip durdum o da nedenini şöyle dedikçe yok sen bul dedim. Bir türlü bulamadı ısrar etti, sonunda söyledim
Tanışma yılımızı unuttun dedim. Eşim başladı gülmeye 'artık trip atacam diye tarihleri bile karıştırdın 23 şubatta tanıştık biz' dedi...
Ben ne cevap versem beğenirsiniz
'Olsun o günde gelince unutacaksın biliyorum ' (altta kalmamaya çalıştım )

Ayyy çok hoşsun neyse baştan hatırlatmış oldun boşuna üzüldün ama sonu tatlı olmuş

hahahahah bir de zeytin yağlık yapıp üste mi çıkmaya çalıştın seni unutkan seniiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…