Haydi Yine Yeniden...

Amin canım bizim flört evremiz hiç olmadı 2 ay içinde tanışıp evlendik şükürler olsun iyi bir çift olduk o biraz kendinden bende kendimden ufak yontmalarla birbirimizi tamamlamayı öğrenmeye çalışıyoruz o yüzden arada sen kapat yapıyoruz

hahahahah bir de zeytin yağlık yapıp üste mi çıkmaya çalıştın seni unutkan seniiiiiiiiii
Hemde nasıl unutkan canım dün kahve almıştım bi marketten 3 paket birde bitter çikolata. Onun karşısındaki halicidan da banyo halisi aldım orada unuttum sanıyorum kahve poşetimi. Oysa ki aldığım yerde unutmuşum parayı ver para üstünü al ama aldığını almadan çık

Selam kizlar sabahin korunden beri hastanedeydim o dr bu dr gezdik oglumun kolunda cikan sey alerjik degilmis bazi enfeksiyon durumunda olusurmus kandaki enfeksyon seviyesine baktilar saatlerce tahlil bekledik kanda enfeksiyon var acilde baktiklati icin aslinda bu yuksek ates durumuna birde polikilinik dr bakmaliymis yada enfeksiyon bolumu mahvoldu yavrum hastane koselerinde tekrar antibiyotige basladik uc dr gordu oglumu ucude ayni seyi soyledi ama niye enfeksiyon bolumu gormeli bir aciklama yapilmadi sadece ilk dr romatizmal bisey olabilir dedi ondada ciltte bu tur seyler oluyormus suan kafam cok karisik neyi var yavrumun bilmiyorum sadece kanda enfeksiyon var onu biliyorum

Canim cok cok gecmis olsun.bence enfeksiyon bolumune de gotur.bir de orasi gorsun.eger dedikleri gibi romatizmal bir durum varsa ona gore tedavi gorur paşa.diger turlu antibiyotik ile hep kisir dongu yasiyorsunuz.cocuk romatolojisi bolumu poliklinigi var.Ankarada mutlaka vardir bu bolum.olmadi oraya da goturursun.hic endise etme.duzelir insallah canim.Allah buyuktur

Goturecem canim enfeksiyon baksin bi olmadi romotolojiyede gideriz dedigin gibi burada bu bolumler var bakalim ne cikacak esim ben biseyi oldugunu dusunmuyorum diyor .... cocuk okuldan hastaligi kapiyor hasas oldugu icin de biraz fazla ates yasiyor diyip beni teskin ediyor ...bende artik bu kisir donguden biktim cocukta perisan oluyor insallah biseyi cikmaz ...

Insallah cikmaz canim.enfeksiyona da gotur kafandaki soru isaretleri silinsin.surekli antibiyotik kullanarak da bircok organi harap oluyor sonucta.o tip ilaclar bir yeri iyi ederken diger taraftan zarar veriyor.bunyesi cok hassas yavrucagin en ufak bir mikrobu kapiveriyor.Rabbim sifa versin bir an once.iyi haberlerini bekliyoruz

Canım çok büyük geçmiş olsun sen yine de diğer bölümlere de götür canım. Ama bende esin gibi dusunuyirum zayıf bünye sık hastalanınca dışarı vermiş olabilir. Rabbim şifa versin canım sende lütfen yıpratma canım kendini..

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon bölümüne götür mutlaka için rahat etsin önemli biseyi yoktur bencede bu havalar hastalık havası çocuk bunyeside hassas olunca böyle olmuş olabilir

Ben menümü yazayım

Sabah 08:00

Bir bardak şekersiz çay
İki tane pırasalı havuçlu gül böreği

Öğle 13:00

Bir porsiyon tavuk döner
Ayran
Salata

Akşam 20:30

Bir kase domates çorbası
Bir tane Sultan kebabı
Salata
Ev yapımı vişne suyu

Akşam için kırmızı mumlu ve incilerle süslü sofra hazırladım Sultan kebabını ilk kez yaptım ve çok güzel oldu eşim gelince ışıkları kapattım romantik müzik açtım dans ettik sonra yemeğe oturduk yemekten sonrada sinema keyfi yaptık esim bana üzerinde aşk yazan sonsuzluk kolyesi almış hediye olarak bide öğlende yemeğe götürdü beni bugün güzel bir gündü benim için sizinlede paylaşmak istedim.

Akşam ki kebabı bilmiyorum gerisi gayet sağlıklı bir menü olmuş ara öğününde olsa süper olacaktı

Akşam ki kebabı bilmiyorum gerisi gayet sağlıklı bir menü olmuş ara öğününde olsa süper olacaktı

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne güzel keyifli huzurlu olmuş sen mutlu oldun ya inan bende mutlu oldum

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Aksam
3 yk bulgur pilavi, 4 yk ciğer, hoşaf
Ara
Bitki çayı, 1 kurabiye, 1 gofret, 1 su bardağı tarçınlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…