- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.201
Amin canım bizim flört evremiz hiç olmadı 2 ay içinde tanışıp evlendik şükürler olsun iyi bir çift olduk o biraz kendinden bende kendimden ufak yontmalarla birbirimizi tamamlamayı öğrenmeye çalışıyoruz o yüzden arada sen kapat yapıyoruzAh canım benim Rabbim en kısa zamanda sizi de kavuştursun. Neyse ki allahin izniyle sonu vuslat canım. Kız Melrin aklıma geldi geceleri telle konuşurken sen kapat aaa yok önce sen kapat falan yapıyor musunuz :) inş guldurebilmisimdir seni canım Rabbim güzel gönlüne göre versin....
Ohh ne güzel canım işte bu son hafta sana tam tatil oldu kuzum. Yazdıklarından da bunu enerjisini alıyorum
Tam senlik olmuş çoğumuz böyle değil miyiz
Hemde nasıl unutkan canımhahahahah bir de zeytin yağlık yapıp üste mi çıkmaya çalıştın seni unutkan seniiiiiiiiii
Canim cok cok gecmis olsun.bence enfeksiyon bolumune de gotur.bir de orasi gorsun.eger dedikleri gibi romatizmal bir durum varsa ona gore tedavi gorur paşa.diger turlu antibiyotik ile hep kisir dongu yasiyorsunuz.cocuk romatolojisi bolumu poliklinigi var.Ankarada mutlaka vardir bu bolum.olmadi oraya da goturursun.hic endise etme.duzelir insallah canim.Allah buyukturSelam kizlar sabahin korunden beri hastanedeydim o dr bu dr gezdik oglumun kolunda cikan sey alerjik degilmis bazi enfeksiyon durumunda olusurmus kandaki enfeksyon seviyesine baktilar saatlerce tahlil bekledik kanda enfeksiyon varacilde baktiklati icin aslinda bu yuksek ates durumuna birde polikilinik dr bakmaliymis yada enfeksiyon bolumu mahvoldu yavrum hastane koselerinde tekrar antibiyotige basladik uc dr gordu oglumu ucude ayni seyi soyledi ama niye enfeksiyon bolumu gormeli bir aciklama yapilmadi sadece ilk dr romatizmal bisey olabilir dedi ondada ciltte bu tur seyler oluyormus suan kafam cok karisik neyi var yavrumun bilmiyorum sadece kanda enfeksiyon var onu biliyorum
Goturecem canim enfeksiyon baksin bi olmadi romotolojiyede gideriz dedigin gibi burada bu bolumler var bakalim ne cikacak esim ben biseyi oldugunu dusunmuyorum diyor .... cocuk okuldan hastaligi kapiyor hasas oldugu icin de biraz fazla ates yasiyor diyip beni teskin ediyor ...bende artik bu kisir donguden biktim cocukta perisan oluyorCanim cok cok gecmis olsun.bence enfeksiyon bolumune de gotur.bir de orasi gorsun.eger dedikleri gibi romatizmal bir durum varsa ona gore tedavi gorur paşa.diger turlu antibiyotik ile hep kisir dongu yasiyorsunuz.cocuk romatolojisi bolumu poliklinigi var.Ankarada mutlaka vardir bu bolum.olmadi oraya da goturursun.hic endise etme.duzelir insallah canim.Allah buyuktur
Insallah cikmaz canim.enfeksiyona da gotur kafandaki soru isaretleri silinsin.surekli antibiyotik kullanarak da bircok organi harap oluyor sonucta.o tip ilaclar bir yeri iyi ederken diger taraftan zarar veriyor.bunyesi cok hassas yavrucagin en ufak bir mikrobu kapiveriyor.Rabbim sifa versin bir an once.iyi haberlerini bekliyoruzGoturecem canim enfeksiyon baksin bi olmadi romotolojiyede gideriz dedigin gibi burada bu bolumler var bakalim ne cikacak esim ben biseyi oldugunu dusunmuyorum diyor .... cocuk okuldan hastaligi kapiyor hasas oldugu icin de biraz fazla ates yasiyor diyip beni teskin ediyor ...bende artik bu kisir donguden biktim cocukta perisan oluyorinsallah biseyi cikmaz ...
Canım çok büyük geçmiş olsunSelam kizlar sabahin korunden beri hastanedeydim o dr bu dr gezdik oglumun kolunda cikan sey alerjik degilmis bazi enfeksiyon durumunda olusurmus kandaki enfeksyon seviyesine baktilar saatlerce tahlil bekledik kanda enfeksiyon varacilde baktiklati icin aslinda bu yuksek ates durumuna birde polikilinik dr bakmaliymis yada enfeksiyon bolumu mahvoldu yavrum hastane koselerinde tekrar antibiyotige basladik uc dr gordu oglumu ucude ayni seyi soyledi ama niye enfeksiyon bolumu gormeli bir aciklama yapilmadi sadece ilk dr romatizmal bisey olabilir dedi ondada ciltte bu tur seyler oluyormus suan kafam cok karisik neyi var yavrumun bilmiyorum sadece kanda enfeksiyon var onu biliyorum
Selam kizlar sabahin korunden beri hastanedeydim o dr bu dr gezdik oglumun kolunda cikan sey alerjik degilmis bazi enfeksiyon durumunda olusurmus kandaki enfeksyon seviyesine baktilar saatlerce tahlil bekledik kanda enfeksiyon varacilde baktiklati icin aslinda bu yuksek ates durumuna birde polikilinik dr bakmaliymis yada enfeksiyon bolumu mahvoldu yavrum hastane koselerinde tekrar antibiyotige basladik uc dr gordu oglumu ucude ayni seyi soyledi ama niye enfeksiyon bolumu gormeli bir aciklama yapilmadi sadece ilk dr romatizmal bisey olabilir dedi ondada ciltte bu tur seyler oluyormus suan kafam cok karisik neyi var yavrumun bilmiyorum sadece kanda enfeksiyon var onu biliyorum
Akşam ki kebabı bilmiyorum gerisi gayet sağlıklı bir menü olmuş ara öğününde olsa süper olacaktıBen menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir bardak şekersiz çay
İki tane pırasalı havuçlu gül böreği
Öğle 13:00
Bir porsiyon tavuk döner
Ayran
Salata
Akşam 20:30
Bir kase domates çorbası
Bir tane Sultan kebabı
Salata
Ev yapımı vişne suyu
Akşam ki kebabı bilmiyorum gerisi gayet sağlıklı bir menü olmuş ara öğününde olsa süper olacaktıBen menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir bardak şekersiz çay
İki tane pırasalı havuçlu gül böreği
Öğle 13:00
Bir porsiyon tavuk döner
Ayran
Salata
Akşam 20:30
Bir kase domates çorbası
Bir tane Sultan kebabı
Salata
Ev yapımı vişne suyu
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne güzel keyifli huzurlu olmuş sen mutlu oldun ya inan bende mutlu oldumAkşam için kırmızı mumlu ve incilerle süslü sofra hazırladım Sultan kebabını ilk kez yaptım ve çok güzel oldu eşim gelince ışıkları kapattım romantik müzik açtım dans ettik sonra yemeğe oturduk yemekten sonrada sinema keyfi yaptık esim bana üzerinde aşk yazan sonsuzluk kolyesi almış hediye olarak bide öğlende yemeğe götürdü beni bugün güzel bir gündü benim için sizinlede paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?