- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.221
Çok güzel geçmiş canım maşallah. Rabbim kem gözlerden korusun daim etsinAkşam için kırmızı mumlu ve incilerle süslü sofra hazırladım Sultan kebabını ilk kez yaptım ve çok güzel oldu eşim gelince ışıkları kapattım romantik müzik açtım dans ettik sonra yemeğe oturduk yemekten sonrada sinema keyfi yaptık esim bana üzerinde aşk yazan sonsuzluk kolyesi almış hediye olarak bide öğlende yemeğe götürdü beni bugün güzel bir gündü benim için sizinlede paylaşmak istedim.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne güzel keyifli huzurlu olmuş sen mutlu oldun ya inan bende mutlu oldum
Çok güzel geçmiş canım maşallah. Rabbim kem gözlerden korusun daim etsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Aksam
3 yk bulgur pilavi, 4 yk ciğer, hoşaf
Ara
Bitki çayı, 1 kurabiye, 1 gofret, 1 su bardağı tarçınlı süt
Akşam için kırmızı mumlu ve incilerle süslü sofra hazırladım Sultan kebabını ilk kez yaptım ve çok güzel oldu eşim gelince ışıkları kapattım romantik müzik açtım dans ettik sonra yemeğe oturduk yemekten sonrada sinema keyfi yaptık esim bana üzerinde aşk yazan sonsuzluk kolyesi almış hediye olarak bide öğlende yemeğe götürdü beni bugün güzel bir gündü benim için sizinlede paylaşmak istedim.
Sagol canim.aslinda benim de ufaktan bi frene basmam gerekiyor.regl basladi dedim dun bugun kesilir gibi olmus.stresinden biraz abur cubur kacirdim.bittiginde insallah biraz dikkat edicem yoksa artilar git gide artacak. Memiş kuculdu ama göbüş buyuduYarın tartı günü dostlar bildirimi unutmayın
M Melrinekim2009 angelina35 Gokce29
sara_28 tomurcukkk (tomurcugum seni ayiramadim, herkes etiket yapınca seni de zikretmek istedim )
Regl den kuzum o gobus olacak o kadarSagol canim.aslinda benim de ufaktan bi frene basmam gerekiyor.regl basladi dedim dun bugun kesilir gibi olmus.stresinden biraz abur cubur kacirdim.bittiginde insallah biraz dikkat edicem yoksa artilar git gide artacak. Memiş kuculdu ama göbüş buyudu
Haklisin antibiyotik cok zararli cocugum uc yasina kadar hic antibiyotik kullanmadi uc yasindan sonra basladi kresle birlikte artti bende az zarar gorsun diye bol bol su iciriyorum bir hemsire tanidigim demisti ..amann sinifin yarisi hasta ve hepsi oglum gibi atesliInsallah cikmaz canim.enfeksiyona da gotur kafandaki soru isaretleri silinsin.surekli antibiyotik kullanarak da bircok organi harap oluyor sonucta.o tip ilaclar bir yeri iyi ederken diger taraftan zarar veriyor.bunyesi cok hassas yavrucagin en ufak bir mikrobu kapiveriyor.Rabbim sifa versin bir an once.iyi haberlerini bekliyoruz
Olsun canim benimde menude hic bisey yoktu o nedenle paylasamadim ..hastane beni hasta ediyorKızlar bu günkü menüm de makarna bisküvi kabak tatlısı gibi cısslar vardı o yüzden kusura bakmayın
Saol canim ikinci muayene eden dr ayni seyi soyledi herkeste bir tepki olusur sizin cocugunuz cildi ile tepki veriyor korkmayin tedbir amacli bu tahliller dedi onemli olan kandaki enfeksiyon derecesiymis o da bizde orta derecedeymis sik ates diye israr edince ucuncu dr hepmi boyle dedi bende uzun zamandir boyle dedim en yuksek atesini sordu 41 dedim poliklinik mutlaka gorsun dedi ..aslinda icim rahat cok korkmuyorum ama yinede ihmalde etmemek lagzim ..rabbim tum cocuklarimiza sifa versin insallah ...Canım çok büyük geçmiş olsunsen yine de diğer bölümlere de götür canım. Ama bende esin gibi dusunuyirum zayıf bünye sık hastalanınca dışarı vermiş olabilir. Rabbim şifa versin canım sende lütfen yıpratma canım kendini..
Saol canim ..insallah onemli biseyi yoktur dedigin gibi sinifta cocuklar hep hasta atesli benim oglanda mikrobu gorunce hic es gecmiyo hemen kapiyo ...Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon bölümüne götür mutlaka için rahat etsin önemli biseyi yoktur bencede bu havalar hastalık havası çocuk bunyeside hassas olunca böyle olmuş olabilir
Oyy oyy sizi gidi ask bocukleri sizii ne guzel bir gun gecirmissin masallah size iyikide paylastin canim kolyeni gule gule kullan askiniz sevginiz daim olsun...Akşam için kırmızı mumlu ve incilerle süslü sofra hazırladım Sultan kebabını ilk kez yaptım ve çok güzel oldu eşim gelince ışıkları kapattım romantik müzik açtım dans ettik sonra yemeğe oturduk yemekten sonrada sinema keyfi yaptık esim bana üzerinde aşk yazan sonsuzluk kolyesi almış hediye olarak bide öğlende yemeğe götürdü beni bugün güzel bir gündü benim için sizinlede paylaşmak istedim.
Anaa bugun tarti gunu dimiiYarın tartı günü dostlar bildirimi unutmayın
M Melrinekim2009 angelina35 Gokce29
sara_28 tomurcukkk (tomurcugum seni ayiramadim, herkes etiket yapınca seni de zikretmek istedim )
Olur oyle kesintiler canim normal ictigin ilaclar falan etkiliyor haliyle ... ama son lafina cok guldumSagol canim.aslinda benim de ufaktan bi frene basmam gerekiyor.regl basladi dedim dun bugun kesilir gibi olmus.stresinden biraz abur cubur kacirdim.bittiginde insallah biraz dikkat edicem yoksa artilar git gide artacak. Memiş kuculdu ama göbüş buyudu
Ikimizde ilk bildirim diye yazmisiz he he heGünaydınlar arkadaşlarım
İlk kilo bildirimi benden gelsin...
97,700
Geçen hf yı hatırlayamadım
Bu civarda bişeydi galiba yine...
Ne çok oyalandım ya
Çok sıkıldım bu kilodan...
@sara_28 ne güzel bi gün geçirmişsin canım..
Daim olsun mutluluğunuz...
@angelina35 geçmiş olsun arkadaşım
@tevafuk55 alemsin ya..
Biz kadınlar harbiden trip atmaya çok müsait insanlarız
Bazen ben de eşime dıştan kapris yapıyorum,
İçinden de adama yazık ya niye böyle davranıyorum ki diyorum
@tomurcukkk canım iyi geliyor enerjin
Maşallah sana
Göbüşü de dert etme, sen halledersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?