Haydi Yine Yeniden...

Çok güzel geçmiş canım maşallah. Rabbim kem gözlerden korusun daim etsin

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne güzel keyifli huzurlu olmuş sen mutlu oldun ya inan bende mutlu oldum

Çok sağol canım sizinle hep uzuntulerimi sıkıntılarımı paylaşmıştım güzel anılarım olunca onlarida paylaşmak istedim

Çok güzel geçmiş canım maşallah. Rabbim kem gözlerden korusun daim etsin

Amin canım sağolasın

Menün çok güzel canım afiyet olsun

masallah canim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.hediyeni gule gule kullan.kolyendeki gibi aşkiniz sonsuz olsun

Regl den kuzum o gobus olacak o kadar ben her türlü sana çok güveniyorum canım:)

Haklisin antibiyotik cok zararli cocugum uc yasina kadar hic antibiyotik kullanmadi uc yasindan sonra basladi kresle birlikte artti bende az zarar gorsun diye bol bol su iciriyorum bir hemsire tanidigim demisti ..amann sinifin yarisi hasta ve hepsi oglum gibi atesli galiba sinifta enfeksiyon var ki boyle hastalaniyorlar .....

Saol canim ikinci muayene eden dr ayni seyi soyledi herkeste bir tepki olusur sizin cocugunuz cildi ile tepki veriyor korkmayin tedbir amacli bu tahliller dedi onemli olan kandaki enfeksiyon derecesiymis o da bizde orta derecedeymis sik ates diye israr edince ucuncu dr hepmi boyle dedi bende uzun zamandir boyle dedim en yuksek atesini sordu 41 dedim poliklinik mutlaka gorsun dedi ..aslinda icim rahat cok korkmuyorum ama yinede ihmalde etmemek lagzim ..rabbim tum cocuklarimiza sifa versin insallah ...

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon bölümüne götür mutlaka için rahat etsin önemli biseyi yoktur bencede bu havalar hastalık havası çocuk bunyeside hassas olunca böyle olmuş olabilir
Saol canim ..insallah onemli biseyi yoktur dedigin gibi sinifta cocuklar hep hasta atesli benim oglanda mikrobu gorunce hic es gecmiyo hemen kapiyo ...

Oyy oyy sizi gidi ask bocukleri sizii ne guzel bir gun gecirmissin masallah size iyikide paylastin canim kolyeni gule gule kullan askiniz sevginiz daim olsun...

Olur oyle kesintiler canim normal ictigin ilaclar falan etkiliyor haliyle ... ama son lafina cok guldum

Günaydınlar arkadaşlarım

İlk kilo bildirimi benden gelsin...
97,700
Geçen hf yı hatırlayamadım
Bu civarda bişeydi galiba yine...

Ne çok oyalandım ya
Çok sıkıldım bu kilodan...

@sara_28 ne güzel bi gün geçirmişsin canım..
Daim olsun mutluluğunuz...

angelina35 geçmiş olsun arkadaşım

tevafuk55 alemsin ya..
Biz kadınlar harbiden trip atmaya çok müsait insanlarız
Bazen ben de eşime dıştan kapris yapıyorum,
İçinden de adama yazık ya niye böyle davranıyorum ki diyorum

@tomurcukkk canım iyi geliyor enerjin
Maşallah sana
Göbüşü de dert etme, sen halledersin canım

Ikimizde ilk bildirim diye yazmisiz he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…