Haydi Yine Yeniden...

Rabbim şifa versin şükürler olsun tıp çok gelişti senin gibi ilgili bi anne ile çabucak toparlanacaktır bu sene ben sürekli hastayım tam bi yer iyileşiyor diğer yer kötü dün dr a gittim kulak düzelmiş ilacı bırak dedi şimdi de burun akıntısı var

Canim cinko orani yuksek gidalar tuket bagisikligi kuvvetlendiriyor benim oglum hergun aliyo cinko ..gercekten sen cok hasta olmazdin bu sene cok hastalandin biri bitmeden digeri basladi dikkat et kendine ..cok yoruyorsun canim ..

maşallah her gününüz böyle güzel muhabbetli sevgi dolu geçsin inşallah

Cok guzel canim bir kilo eksidesin masallah ...
senin ufaklık yine hastalanmış gülüm geçen sene de benim yeğenin kanda mikrop çıktı bir dolu test yaptılar sonun da yeni okul çocukların genelde olduğu bir hastalık demişlerdi ilaçla geçti galiba senin de oğluş ondan kapmış okuldayken her teneffüs ellerini iyice yıkmasını elini yıkamadan yüzüne gözüne ağzına dokunmamasını ve bir şey yememesini iyice tembihle
inşallah çabuk iyileşir
sakın sen de bu gün hasta olayım deme her hastane sonrası sana bir haller oluyor dikkat et iyi beslen moralini yüksek tut yoksaaa

oh yaa sonun da 97 ler geldi darısı haftaya başıma :))

Ilk bildirimi yazayim
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Aslinda dun eksideydim bugun artidayim dunku hastane maratonu arti yapmis gecen hafta acayip odem olmustum bu hafta cok sukur attim bunada sukur ...
yarın yine eksi olursun stres seni şişiriyor bacım hiç takılma ilaçlarını düzenli kullan bak kilo yapmıyorlar için rahat olsun

2 gecedir bir şeyler kırıyorum dün büyük bardak çat diye çatladı masanın üstün de ki peçeteliğe çarptı ondan önceki gece 5 lt lik büyük cam kaseyi kırdım ne güzel bir sürü meyve alıyordu kalabalık misafire onda kısır makarna salatası yapıyordum çok işe yarıyordu:)) elim de yıkamadım kırarım ağır diye makineye koydum çıktığında bir parçası düşmüştü bile korken mi kırdım ne yaptımsa ev de cam eşya kalmayacak sürekli kırıyorum elimden düştüğünü bile fark etmiyorum eskinin krom kap kacak bardak alıcam bu gidişle :))))
öğleden sonra misafirim var ben hala kös kös oturuyorum kalkayım bari öpüyorum sizi kızlar

Menumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Sekiz tane siyah zeytin( organik )
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 30
Limonlu zencefil cayi
Ara 14 00
Ince bir dilim yaspasta
Aksam 16 30
Bir kepce mercimek corbasi (kan olur insallah )
Dort kasik fasulye kavurma
Dort kasik yogurt
Bol yesillikli salata
Su kac litre oldu hatirlamiyorum

Afiyet şifa olsun canım ama niye öğle yemeği yok senin öğün atlamak gerekli bunu biliyorsun

Oğlusun bugün nasıl oldu dilerim tez zamanda iyileşir dualarım sizinle canım bilmeni isterim

Öğle pasta olunca yemedin sanırım organik zeytin harika olmuş menü dengeli geldi inşallah kan can olsun sana

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, 1 lokma kızımın yumurtasının tereyağına bandım,ıhlamur çayı
Ara
Muz
Öğle
4 yk zeytinyagli pirasa yemeği, yoğurt
Ara
3 yk sütlaç, birkaç çiğ badem
Aksam
3 yk bulgur pilavi, 3 yk zeytinyagli pirasa yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, bitki çayı

Kızımın toplantısından geldim yoğun bir gündü ikinci dönem hem kızımın okulunda bir sürü proje etkinlik hem de kendi okulumda... Allah kolaylık versin hepimize
Menümü vereyim

Sabah yok canım hiç istemedi

Öğle 13.30: 1.5 servis kaşığı kıymalı patates
Bol salata yogurt
Ara 18.00: 2 mantar kurabiye (toplantida)

Akşam 19.30: kuşbaşı pide

Türk kahvesi içerim 2.5 litre su
Karbon ağırlıklı oldu yarın klasik tevafuk menüsü ile gelecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…