- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.241
Rabbim şifa versin şükürler olsun tıp çok gelişti senin gibi ilgili bi anne ile çabucak toparlanacaktır bu sene ben sürekli hastayım tam bi yer iyileşiyor diğer yer kötü dün dr a gittim kulak düzelmiş ilacı bırak dedi şimdi de burun akıntısı varSaol canim ikinci muayene eden dr ayni seyi soyledi herkeste bir tepki olusur sizin cocugunuz cildi ile tepki veriyor korkmayin tedbir amacli bu tahliller dedi onemli olan kandaki enfeksiyon derecesiymis o da bizde orta derecedeymis sik ates diye israr edince ucuncu dr hepmi boyle dedi bende uzun zamandir boyle dedim en yuksek atesini sordu 41 dedim poliklinik mutlaka gorsun dedi ..aslinda icim rahat cok korkmuyorum ama yinede ihmalde etmemek lagzim ..rabbim tum cocuklarimiza sifa versin insallah ...
Canim cinko orani yuksek gidalar tuket bagisikligi kuvvetlendiriyor benim oglum hergun aliyo cinko ..gercekten sen cok hasta olmazdin bu sene cok hastalandin biri bitmeden digeri basladi dikkat et kendine ..cok yoruyorsun canim ..Rabbim şifa versin şükürler olsun tıp çok gelişti senin gibi ilgili bi anne ile çabucak toparlanacaktır bu sene ben sürekli hastayım tam bi yer iyileşiyor diğer yer kötü dün dr a gittim kulak düzelmiş ilacı bırak dedi şimdi de burun akıntısı var
Cok guzel canim bir kilo eksidesin masallah ...Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.5 gördüm
Akşam için kırmızı mumlu ve incilerle süslü sofra hazırladım Sultan kebabını ilk kez yaptım ve çok güzel oldu eşim gelince ışıkları kapattım romantik müzik açtım dans ettik sonra yemeğe oturduk yemekten sonrada sinema keyfi yaptık esim bana üzerinde aşk yazan sonsuzluk kolyesi almış hediye olarak bide öğlende yemeğe götürdü beni bugün güzel bir gündü benim için sizinlede paylaşmak istedim.
senin ufaklık yine hastalanmış gülüm geçen sene de benim yeğenin kanda mikrop çıktı bir dolu test yaptılar sonun da yeni okul çocukların genelde olduğu bir hastalık demişlerdi ilaçla geçti galiba senin de oğluş ondan kapmış okuldayken her teneffüs ellerini iyice yıkmasını elini yıkamadan yüzüne gözüne ağzına dokunmamasını ve bir şey yememesini iyice tembihleCok guzel canim bir kilo eksidesin masallah ...
oh yaa sonun da 97 ler geldi darısı haftaya başıma :))Günaydınlar arkadaşlarım
İlk kilo bildirimi benden gelsin...
97,700
Geçen hf yı hatırlayamadım
Bu civarda bişeydi galiba yine...
Ne çok oyalandım ya
Çok sıkıldım bu kilodan...
@sara_28 ne güzel bi gün geçirmişsin canım..
Daim olsun mutluluğunuz...
angelina35 geçmiş olsun arkadaşım
tevafuk55 alemsin ya..
Biz kadınlar harbiden trip atmaya çok müsait insanlarız
Bazen ben de eşime dıştan kapris yapıyorum,
İçinden de adama yazık ya niye böyle davranıyorum ki diyorum
@tomurcukkk canım iyi geliyor enerjin
Maşallah sana
Göbüşü de dert etme, sen halledersin canım
yarın yine eksi olursun stres seni şişiriyor bacım hiç takılma ilaçlarını düzenli kullan bak kilo yapmıyorlar için rahat olsunIlk bildirimi yazayim
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Aslinda dun eksideydim bugun artidayim dunku hastane maratonu arti yapmis gecen hafta acayip odem olmustum bu hafta cok sukur attim bunada sukur ...
maşallahGeçen hafta 66.5
Bu hafta 65.5 gördüm
Menumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Sekiz tane siyah zeytin( organik )
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 30
Limonlu zencefil cayi
Ara 14 00
Ince bir dilim yaspasta
Aksam 16 30
Bir kepce mercimek corbasi (kan olur insallah )
Dort kasik fasulye kavurma
Dort kasik yogurt
Bol yesillikli salata
Su kac litre oldu hatirlamiyorum
Öğle pasta olunca yemedin sanırım organik zeytin harika olmuş menü dengeli geldi inşallah kan can olsun sanaMenumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Sekiz tane siyah zeytin( organik )
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 13 30
Limonlu zencefil cayi
Ara 14 00
Ince bir dilim yaspasta
Aksam 16 30
Bir kepce mercimek corbasi (kan olur insallah )
Dort kasik fasulye kavurma
Dort kasik yogurt
Bol yesillikli salata
Su kac litre oldu hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?