Haydi Yine Yeniden...

Canım 100 gr eksidesin moralini bozma haftaya daha güzel olacak bence
Ilk bildirimi yazayim
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Aslinda dun eksideydim bugun artidayim dunku hastane maratonu arti yapmis gecen hafta acayip odem olmustum bu hafta cok sukur attim bunada sukur ...
Buna da şükür canım odem gittikçe eksiler gelecektir
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.5 gördüm
Suppersin canım tebrik ederim
günaydın kızlar
geçen hafta 98.2
bu hafta 98.1
fark -100 gr
daha fazla bekliyordum nedense yüz gramcık gitmiş
ama ben kendimi daha hafif hissediyorum
Eksi olsun yeter ki canım devamı da haftaya tebrik ederim canım.
Kilo bildirimine gelince

Gecen hafta :107
Bu hafta :107,5
Fark : + 500 gr

Canım ya artık şu 107 den kurtulmalisin tamam mı haftaya daha dikkatle 106 gelecek inşallah

Afiyet şifa olsun canım ama niye öğle yemeği yok senin öğün atlamak gerekli bunu biliyorsun

Oğlusun bugün nasıl oldu dilerim tez zamanda iyileşir dualarım sizinle canım bilmeni isterim
Saol canim oglen yok cunku aksam cok erken yiyorum aksam oglen bir oluyo ...
Oglumun bugun atesi olmadi cok sukur evde ders calistik biraz malum geri kalmasi iyi olmaz onuda yormadan az az konu anlattim ..cok saol canim hepinizden allah ragzi olsun

Menüne diyecek yok canım afiyet şifa olsun

Her zamanki gibi olmasa da güzel menü canım afiyet olsun

Menu cok guzel canimm afiyet olsun .

Canım aslında hafta içi 105 i bile gördüm ama bu ay erken regl oldum bide kabizligim tam manasıyla geçmiyor belki bunlarında etkisi var bilmiyorum sabah bı baktım 107,5 yaziyor tartıda

Bizimde etkinler var canim okuma bayrami kutlamasi var yazin ...birde 23 nisan etkinligi var ..okulun basindan beri drama dersi aliyor tiyatro oynuyacaklar bir dosya dolusu sozu var ezberliycek cogunu ezberlemis okulda ..onumuzdeki 23 nisani atlatirsak insallah digerinede allah kerim
Allah hepimizin yardimcisi olsun ..
Menuye gelince odul gunu olsun bugun canim yarin duzenli olur menun .afiyet olsun ...

Canım aslında hafta içi 105 i bile gördüm ama bu ay erken regl oldum bide kabizligim tam manasıyla geçmiyor belki bunlarında etkisi var bilmiyorum sabah bı baktım 107,5 yaziyor tartıda
Kabızlık ve regl etkilemistir canım moral bozma çabuk düzelir bence

Canim kabizlik icin tursu yogurt hatta zeytin gibi fermante yani probiyotik yemen gerekiyor ayrica bol salata bu hafta birde boyle dene bakalim belki faydasi olur ..

Bende menümü yazayım

Sabah 08:00

İki dilim peynirli gül böreği
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00

Bir kase domates çorbası
Bir tane Sultan kebabı

Ara 17:00

Bir bardak şekersiz süt
Bir tane börek

Akşam 20:00

Bir kase ıspanak çorbası
Bir kase yoğurt
Bir tane Sultan kebabı

Su çok az ictim

Canım börekler biri fazla olmuş bence. Kabızlık için de form kayısı çayı ve kiraz sapı çayı bana iyi geliyor

Boreklerin buyuklugunu bilmiyorum ufaksa problem yok yoksa bir tanesi fazla geldi gerci ekmek hic yememissin dengelenmiste olabilir suyu cogalt canim sagligin icin ...afiyet olsun ..

Canım börekler biri fazla olmuş bence. Kabızlık için de form kayısı çayı ve kiraz sapı çayı bana iyi geliyor

Hiiim alayım yarın canım geçen hafta yediğim ekmek tam buğday ekmeğiydi suyu az içince kabızlık yaptı

Börekler fazla haklısın dikkat edecem bundan sonra

Canim birde bol su bagirsaklarin en iyi dostudur ayrica sarimsakta bagirsak icin cok faydali tabiki cok zor bir durum insallah faydasini gorursun

Su evet hep susuzluktan biliyorum haklısınız

Boreklerin buyuklugunu bilmiyorum ufaksa problem yok yoksa bir tanesi fazla geldi gerci ekmek hic yememissin dengelenmiste olabilir suyu cogalt canim sagligin icin ...afiyet olsun ..

Böreklerin büyüklüğü çeyrek yufkadan yapılan gül böreği işte ama fazla oldu biliyorum bundan sonra da daha az yiyecem

tevafuk55 canım sen tarif istemiştin hep aklımdaydı ama şimdi fırsat buldum yazıyorum canım

Karnabahar köftesi

Karnabahar ve havuclari temizleyip yıkayıp tuzunu katıp haşlıyoruz piştikten sonra soğutup çatalla eziyoruz içine bir yumurta kırıp karabiber pul biber ekleyip yeşil soğan maydanoz doğrayıp kaşar peynirini rendeleyip iki kasıkta un ekleyip karıştırıyoruz sonra kızgın yağda kaşık kaşık alıp kizartiyoruz sonra sarımsaklı yoğurtla servis ediyoruz çok lezzetli oluyor

Brokoli köftesi

Brokolileri yıkayıp tuzunu katıp haşlıyoruz soğuyunca çatalla eziyoruz içine bir yumurta kırıp karabiber pul biber ekleyip yeşil soğan maydanoz doğrayıp kaşar peynirini rendeleyip iki kaşık un ekleyerek onceden islattigimiz bir çay bardağı köftelik bulgur ekleyip karıştırıyoruz ve kızgın yağda kaşık kaşık alıp kizartiyoruz sonra sarımsaklı yoğurtla yada domates sosuyla servis ediyoruz

Sultan kebabı

Tavukları kuşbaşı doğrayıp pişiriyoruz üzerine kuru soğanları ekleyip havuçlu bezelyeli garnitürleri ekleyip salçasını baharatini katıp biraz daha pişiriyoruz sonra bir yufkayı dörde bölüp çeyrek yufkayı bir kasenin içine alıp hazırladığımız tavuklu karışımı yufkaların içine dolduruyoruz bohça gibi kapatıp ters çevirerek tepsiye diziyoruz üzerine hazırladığımiz beşamel sosu döküp fırına veriyoruz üzeri kızarınca kaşar peynirini rendeleyip bohçaların üzerine döküp yeniden fırına veriyoruz kaşar peyniri eriyince çıkarıp servis ediyoruz ben yanına domates çorbası yaptım çok yakıştı tavsiye ederim

sara_28 canım ne güzel tarifler var sende bişey sorcam o köfteleri yağlı kağıt üzerine koyup fırında pişirsek nasıl olur ben mücveri masumlaştırmak için böyle yapıyorum ne dersin olur mu deniycem de Sultan kebabı da güzel ikramlık olmuş

Fırında pişirmek bencede daha güzel olabilir bu dahaki sefere böylede deneyecem Sultan kebabı tam davetlik bir yemek canım muhteşem oluyor

Akşam bi anda misafir geldi gelirken ekler pasta almış ama ben regl olmama rağmen yemedim çayın yanında yemiş olmak için 1 hurma bikaç çiğ badem yedim kendi tabağıma koyduğum tatlıyı benim ufaklığa yedirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…