- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.281
Mesaj alındı ilk fırsatta bu böreği yapcamFırında pişirmek bencede daha güzel olabilir bu dahaki sefere böylede deneyecem Sultan kebabı tam davetlik bir yemek canım muhteşem oluyor
Krep gibi mi pişecek yağ içinde mi kızaracakhem kahvaltılık hem meze yerine geçen bı tarif daha
Sebzeli patates kızartması
Patatesleri soyup yıkayıp rendeliyoruz suyunu sıkıp bir kaseye koyuyoruz içine bir tanede havuç rendeliyoruz sonra tuzunu karabiberini pul biberini katıp maydanoz yeşil soğan ve dereotunu doğruyoruz bir yumurtayı içine kırıp karıştırıyoruz sonra kızartma tavasinda arkalı önlü kizartiyoruz dilimleyip servis ediyoruz çok lezzetli oluyor
Krep gibi mi pişecek yağ içinde mi kızaracak
Şükürler olsun bu reglde iştahım açılmadı yarın öğle okulda kumpir günü olacak şimdiden soyleyim akşamı olabildiğince hafif atlatmaya çalışıcam yarın nöbetçiyim dışarda da çok işim var bol bol yürüyeceğim yakarım inşallah
Inşallah yanar o yanmazsa tartı beni yakar tarifler için teşekkürler ilk fırsatta deniycem hem pratik hem lezzetliBı tane yesen kumpirden hicbisey olmaz canım hem yürüyüşte yapacakmissin yakarsın onu hiç dert etme
Inşallah yanar o yanmazsa tartı beni yakar tarifler için teşekkürler ilk fırsatta deniycem hem pratik hem lezzetli
Benim ufaklık uyumak için hala beni bekliyor herkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere
sara_28 tarifler şahane...
Şu sultan kebabını bi kez denemiştim birkaç yıl önce..
Güzeldi ama niyeyse yapmadım bi daha da.. hatırlatman iyi oldu
Diğer tarifleri de deneyeceğim
Sebzeli Patates kızartması nı çok canım çektiiiii...
Gunaydin canim nasilsin ...
hahahahah kız aynını eşim dedi vallaekim2009 elimde camlar kırılıyo yazmışsın reklam vardı kadın değiştirmek istediği eşyaları kaza süsüyle kırıyordu kızzz yoksa sende mi aynı yapıyosun Allahtan elinde kırılmamış büyük kase o şekilde kırılsa ne olurdu tabakları değiştirme fikrini kocan duymasın eskiden bizim ninelerin mutfağında vardı melamin bakır bide gri tabaklar vardı onlar geldi aklıma
Bende birseye kizdiysam sinirimi cizik bardaklardan cikaririm depiveririm cope birde sertce atarimki kirilip kurtulayim diye yoksa normalde kiyamam aman duruversin derim ...hahahahah kız aynını eşim dedi valla
ben tv izlemiyorum ya reklamları da binde bir görüyorum eşim hemen değiştirmek istediklerini mi kırıyorsun dedi onun aklına da reklamlar gelmişhep yeni yada faydalılar kırılıyor eskiler çizikli bardaklar hep sağlam 2 hafta öncede evde ki en büyük en çok kullandığım sürahiyi kırdım :) kırılanın yerine yenisini almıyoruz eldeki stoklar azalsın iyice heheheh 6 sürahi daha var :) melamin de kırılıyor ben bakır makina da yıkanmaz ben en iyisi çelik gibi görünen düşünce şıngır şıngır ses çıkb arıp en fazla biraz yamulan kromlardan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?