Haydi Yine Yeniden...

Çok hoşsun canım benim stokların iyiki güçlü

Kalbi güzel insan bol bol hoş sohbetli ortamın olsun

Gunaydin canim nasilsin ...
İyiyim canım
Ayy 10 buçuktan beri çıkamadım
mutfaktan
Tarhana çorbası,
Zeytinyağlı kereviz yaptım
Sütçüden süt alıp geldim onu pişirdim
Kızım 'kek yapacağım' diye tutturdu
Kabartma tozu kalmamış alıpgeldim
Onu yaptık, attık fırına
Ortalığı topla derken şimdi aldım
Küçük kızımı da oturdum
iyi dayandı valla...
Onu uyutuyorum şimdi...
Bir sordun bin işittin

Sen nasılsın canım?

Bende birseye kizdiysam sinirimi cizik bardaklardan cikaririm depiveririm cope birde sertce atarimki kirilip kurtulayim diye yoksa normalde kiyamam aman duruversin derim ...
Bosver cana gelecegine mala gelsin
bak sana daha güzel yöntem söyleyeyim hipertroidken yapardım :)
bir poşet alıyorsun içine eski cam eşyayı koyuyorsun sonra levaboya fırlatıyorsun güzelce kırıyorsun hem kırılma sesi tam çıkıyor hem de poşetten dolayı etraf cam kırığı olmuyor alıp çöpe tıkıyorsun
aynen cana geleceğine mala gelsin ne olacak

Kalbi güzel insan bol bol hoş sohbetli ortamın olsun
sağ ol gülümmm öğleden sonra da ben misafir ağırladım ani oldu bir kısır birde elmalı cevizli kek ve evde ne varsa koydum hoş muhabbetli oldu daha yeni oturdum benimkilere kahvaltı istemişlerdi patastesli yumurta yapıyorum ocakta hala :)

vay cimcime kek mi yapıyor maşallah maşallah
iyi koşturmuşsun ne güzel koşturmaca bunlar keyfini çıkar gülüm

o deli soruların cevabını verecek olan kim sen misin eğer sensen sor ve zihninin ne cevap vereceğini bekle
sen de için de eğer çok mutlu olursam sonradan kötü bir şey olur diye aklından geçirenlerdensin çekmee şu kötü şeyleri kendine benim hep başıma çok mutlu olacağım şeyler geliyor de kendi kendine rabbim bana mutluluk kapılarını sonuna kadar her zaman açıyor de
eğer sorunu anlatmak istersen ben _biz buradayız istediğin zaman sıkıntını paylaş gülüm

kızlar ben deli gibi mutlu oldum bu gün öğleden önce komşuma gittim ya toplam 6 hatunuz ben eve geçmek için ayağa kalktım üstümü giyicem (eşim eve gelmiş aradı gel diye de) 1 aydır beni görmeyen hanımlar sen baya zayıflamışsın yanların omuzların gitmiş pantolanun da çok bol olmuş kız çirkin duruyor daralt dediler ay ben bir sevindirik oldum kikirdeyip duruyorum hala :)) bir de ne yapıyorsun diye sordular tabii acıkınca yiyorum arada atışmıyorum diye doğruyu söyledim :))

Slm kızlar yarım oturdum diyebilirim bugün koşturmacalı yoğun bi gündü bacaklarım ağrıyor o kadar hareket halindeydim menü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
5-6 çiğ badem
Öğle
Kumpir
Ara
Küçük bi dilim kek, muz
Akşam
4 yk zeytinyagli pirasa, 2 yk bulgur pilavi, yoğurt
Ara
Bikaç çiğ badem, Türk kahvesi

İyi yontemmis bende mı denesem :))))

Soruların cevabını verecek hem benim hem eşim ama eşimin vereceği cevapları duymak istediğimden emin değilim o yüzden stresten saçlarım beyazlasiyor

Mutlu olmana çok sevindim dilerim hep mutlu ol yüzün hep gülsün

Bu arada elimden eşyalar düşüyor demişsin ya canın sağolsun ama sende boyun fıtığı varmı boyun fıtığı ilerlediği zamanlarda istem dışı elindeki şeyleri düşürebilirsin bendedevar oradan biliyorum

Menün güzel canım afiyet olsun sen bu işi biliyorsun dengeli bir gün olmuş

Oo cok caliskaniz bugun helede bebekliyken ne zor mutfakta is yapmakk ..
Kereviz yemegini nasil yapiyorsun canim ben hep salata seklinde yapiyorum ama yemeginide denemek isterim ..kekiniz de ne guzel olmustur simdi ohh miss misss ... cok yogun bir gun olmus valla ...
Bizde oglumla kitap okuyoruz tutturdu ilerde cocugum olunca adi Şerbet olacak diye cok sevmiste bu ismi allahim düşünsene Şerbet kizim diye seslenirim artik parkta Şerbet nedir yaa

Aaa sen onceden hipertroidmiydin cok sasirdimm .....senin yontemde fena degilmis kiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…