Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 demek kıyafet daraltmalık duruyor oleyyyy işte doğru yoldasın devamını Dört gözle bekliyorum
sara -28 canım benim sorular sorular bitmez bunlar sen kıymetli olduğunu unutma lütfen sonradan neden kendimi üzdüm diyeceğin şeyler için zamanını harcama daha 2 gün önce herşey çok güzeldi kötü anlara değil güzel anlara odaklan
Gokce29 Oh yavrum kek bile yapmış anasına eline sağlık afiyetle yiyin inşallah
tevafuk55 nasılsın canım
tomurcukkk sen nasılsın keyfin yerinde mi

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı 1 has yumurta

Öğle 2 dilim ekmek 1 kepçe çorba
1 servis kıymalı patates
2 küp helva

Ara Türk kahvesi 1 kurabiye

Akşam 18.00: 1 kase çorba 1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 kurabiye
2.5 litre su
Spor 40 dakika step spuat jumping jack

Sabah 10 00
Tam bugday ekmekten tost
Bes zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Bir portakal
Aksam 18 00
Uc kasik tavuk pilav pilavi az
Ceyrek bardak salgam
Su 1.5 litre
Spor yok
Çok çok az olmuş canım.. afiyet olsun bunyeye dikkat canım.

Canım iyiyim diyeyim iyi olayım. Nöbetçiydim bugün çok yoruldum. öğlen annem geldi sonra eve yemek falan derken... aksam spora oradan arkadaşa kahveye.... sen nasilsin canım kulağın nasıl oldu.

sara_28 canım ne oldu iki gün önce sevgililer gününde harikaydı anlat bize kuzum.
ekim2009 canım ne güzel dönütler arkadaşım. Rabbim devamını da nasip etsin canım.
Bana da bugün spor salonunda abla dedi çok zayıflamışsın daha da zayıflama dedi. 3 haftadır görmüyor beni. Kadının gözü sürekli uzerimdeydi sanki verecek kilosu var gibi bizden daha azimli daha hareketli dedi. Bir kere de maşallah demedi

Ne zaman herşey iyi olsa peşinden muhakkak canımı sıkacak birşey oluyor be canım anlatıp anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum

Çok tatlı yaaa
Canım benim..
Eğer ilerde hatırlarsa bugünlerini, belki nüfusa öyle kaydettirmez ama şerbet diye sever kızını..

Evet kekimiz çok güzel oldu, babamız çok beğendi.. kızım da çok mutlu oldu

Canım ben nefis yemek tarifleri'nde bi tarif bulmuştum
Kaçtır onu yapıyorum
Eşim de, misafirler de çok beğeniyor
Kesinlikle dene derim

Canan gündüz diye bi bayanın tarifi
http://www.nefisyemektarifleri.com/zeytinyagli-kereviz-portakalli/

Bu arada salatasını da çok severim..
Evlenene kadar tadını bilmezdim kerevizin, şimdi herşeyine bayılıyorum

Valla kızımın gününü görmeye başladım

Annem derdi bana hep, bi gününü göremedim diye..
Ders çalışsın derdi babam yardım ettirmezdi..
Annem de yazları acısını çıkartırdı tabi..

Dillerine mi yapışıyor yahu...
İnsanlar ne garip...
Biz diyelim tevafuğumm...
Bin kere maşallah sana...

Ne zaman herşey iyi olsa peşinden muhakkak canımı sıkacak birşey oluyor be canım anlatıp anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum
Can'ım benim
Bizi sıkmazsın kesinlikle
Paylaşmak istersen biz buradayız
Üzme kendini değmez hiçbirşeye...

Soruların cevabını verecek hem benim hem eşim ama eşimin vereceği cevapları duymak istediğimden emin değilim o yüzden stresten saçlarım beyazlasiyor
kendi kendi yiyorsun resmen olmazzzzzz
kendi iç sesinin cevaplarını beğenmiyorsan seni daha mutsuz ediyorsa daha da sorun büyür en iyisi sakince eşine sor konuşması bitene kadar da lafını kesmeden dinle büyük ihtimal boşuna vesvese yapıyorsun kendini üzüyorsun

boyun düzleşmesi var fıtık yoktu geçen sene fizik tedaviye gittim ya 3 ay kollarda sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi demişti

doğru yoldayım hey hey heyyytt
95 in altına düşeyim yeni olupta bol gelen pantolanlarımı daraltırım inşallah :))
öğlen eşime dedim bak bol gelmeye başladılar 3-5 daha zayıflarsam yeniler için bütçe lazım :) inşallah inşallah dedi hevesli hevesli

Dillerine mi yapışıyor yahu...
İnsanlar ne garip...
Biz diyelim tevafuğumm...
Bin kere maşallah sana...

Ay ne ilginç bu insanlar yaa şimdi eşimin kuzeni geldi ne kadar zayıflamışsın hastalık geçirmişsin gibi diyor tövbe tövbeeee... ne oldu sana böyle diyor bende bir şey yok dedim gayet sağlıklıyım dedim.. yıllarca alıştılar iriyari bana şimdi tuhaf geliyor ama tepkileri çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…