- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.321
Çok çok az olmuş canım.. afiyet olsun bunyeye dikkat canım.Sabah 10 00
Tam bugday ekmekten tost
Bes zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Ara 15 00
Bir portakal
Aksam 18 00
Uc kasik tavuk pilav pilavi az
Ceyrek bardak salgam
Su 1.5 litre
Spor yok
Canım iyiyim diyeyim iyi olayım. Nöbetçiydim bugün çok yoruldum. öğlen annem geldi sonra eve yemek falan derken... aksam spora oradan arkadaşa kahveye.... sen nasilsin canım kulağın nasıl oldu.ekim2009 demek kıyafet daraltmalık duruyor oleyyyy işte doğru yoldasın devamını Dört gözle bekliyorum
sara -28 canım benim sorular sorular bitmez bunlar sen kıymetli olduğunu unutma lütfen sonradan neden kendimi üzdüm diyeceğin şeyler için zamanını harcama daha 2 gün önce herşey çok güzeldi kötü anlara değil güzel anlara odaklan
Gokce29 Oh yavrum kek bile yapmış anasına eline sağlık afiyetle yiyin inşallah
tevafuk55 nasılsın canım
tomurcukkk sen nasılsın keyfin yerinde mi
sara_28 canım ne oldu iki gün önce sevgililer gününde harikaydı anlat bize kuzum.
ekim2009 canım ne güzel dönütler arkadaşım. Rabbim devamını da nasip etsin canım.
Bana da bugün spor salonunda abla dedi çok zayıflamışsın daha da zayıflama dedi. 3 haftadır görmüyor beni. Kadının gözü sürekli uzerimdeydi sanki verecek kilosu var gibi bizden daha azimli daha hareketli dedi. Bir kere de maşallah demedi
Çok tatlı yaaaOo cok caliskaniz bugun helede bebekliyken ne zor mutfakta is yapmakk ..
Kereviz yemegini nasil yapiyorsun canim ben hep salata seklinde yapiyorum ama yemeginide denemek isterim ..kekiniz de ne guzel olmustur simdi ohh miss misss ... cok yogun bir gun olmus valla ...
Bizde oglumla kitap okuyoruz tutturdu ilerde cocugum olunca adi Şerbet olacak diye cok sevmiste bu ismiallahim düşünsene Şerbet kizim diye seslenirim artik parkta Şerbet nedir yaa
Valla kızımın gününü görmeye başladımekim2009 demek kıyafet daraltmalık duruyor oleyyyy işte doğru yoldasın devamını Dört gözle bekliyorum
sara -28 canım benim sorular sorular bitmez bunlar sen kıymetli olduğunu unutma lütfen sonradan neden kendimi üzdüm diyeceğin şeyler için zamanını harcama daha 2 gün önce herşey çok güzeldi kötü anlara değil güzel anlara odaklan
tevafuk55 nasılsın canım
Sağol teyzesi
Dillerine mi yapışıyor yahu...sara_28 canım ne oldu iki gün önce sevgililer gününde harikaydı anlat bize kuzum.
ekim2009 canım ne güzel dönütler arkadaşım. Rabbim devamını da nasip etsin canım.
Bana da bugün spor salonunda abla dedi çok zayıflamışsın daha da zayıflama dedi. 3 haftadır görmüyor beni. Kadının gözü sürekli uzerimdeydi sanki verecek kilosu var gibi bizden daha azimli daha hareketli dedi. Bir kere de maşallah demedi
Can'ım benimNe zaman herşey iyi olsa peşinden muhakkak canımı sıkacak birşey oluyor be canım anlatıp anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum
kendi kendi yiyorsun resmen olmazzzzzzSoruların cevabını verecek hem benim hem eşim ama eşimin vereceği cevapları duymak istediğimden emin değilim o yüzden stresten saçlarım beyazlasiyor
boyun düzleşmesi var fıtık yoktu geçen sene fizik tedaviye gittim ya 3 ay kollarda sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi demiştiMutlu olmana çok sevindim dilerim hep mutlu ol yüzün hep gülsün
Bu arada elimden eşyalar düşüyor demişsin ya canın sağolsun ama sende boyun fıtığı varmı boyun fıtığı ilerlediği zamanlarda istem dışı elindeki şeyleri düşürebilirsin bendedevar oradan biliyorum
4 sene hipertroiddim ilaçlar artık zarar veriyor diye ameliyatta alındıAaa sen onceden hipertroidmiydin cok sasirdimm .....senin yontemde fena degilmis kiz ...
Umarim düzelir kuzumNe zaman herşey iyi olsa peşinden muhakkak canımı sıkacak birşey oluyor be canım anlatıp anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemiyorum
doğru yoldayım hey hey heyyyttekim2009 demek kıyafet daraltmalık duruyor oleyyyy işte doğru yoldasın devamını Dört gözle bekliyorum
tevafuk55 nasılsın canım
Ay ne ilginç bu insanlar yaa şimdi eşimin kuzeni geldi ne kadar zayıflamışsın hastalık geçirmişsin gibi diyor tövbe tövbeeee... ne oldu sana böyle diyor bende bir şey yok dedim gayet sağlıklıyım dedim.. yıllarca alıştılar iriyari bana şimdi tuhaf geliyor ama tepkileri çok kötüDillerine mi yapışıyor yahu...
İnsanlar ne garip...
Biz diyelim tevafuğumm...
Bin kere maşallah sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?