- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.341
kendi kendine ayetel kürsü okusaydın hemen bir maşallah deseler dilleri şişer sanki..@sara_28 canım ne oldu iki gün önce sevgililer gününde harikaydı anlat bize kuzum.
ekim2009 canım ne güzel dönütler arkadaşım. Rabbim devamını da nasip etsin canım.
Bana da bugün spor salonunda abla dedi çok zayıflamışsın daha da zayıflama dedi. 3 haftadır görmüyor beni. Kadının gözü sürekli uzerimdeydi sanki verecek kilosu var gibi bizden daha azimli daha hareketli dedi. Bir kere de maşallah demedi
Ay atladım canım sana cevap yazmayı kuzene sinirimden... cok sağol balim Rabbim hepimizi fesatlardan kem gözlerden korusunDillerine mi yapışıyor yahu...
İnsanlar ne garip...
Biz diyelim tevafuğumm...
Bin kere maşallah sana...
böyle direk kötü tepki veren kadın da olsa erkekte olsa ben huylanırım altın da kötü niyet ararım bacım KISKANÇLIKAy ne ilginç bu insanlar yaa şimdi eşimin kuzeni geldi ne kadar zayıflamışsın hastalık geçirmişsin gibi diyor tövbe tövbeeee... ne oldu sana böyle diyor bende bir şey yok dedim gayet sağlıklıyım dedim.. yıllarca alıştılar iriyari bana şimdi tuhaf geliyor ama tepkileri çok kötü
En son 19 kilo yağ vardı canım Ondan sonra spor yaptım 1.5 kilo kadar verdim. Yağ oranını 12 ye kadar düşürebiliriz demişti diyetisyen o zaman. Bir daha olctursem aslında ona göre yol belirlerdim..kendi kendine ayetel kürsü okusaydın hemen bir maşallah deseler dilleri şişer sanki..
aslında senin cidden verecek kilon kalmadı bundan sonra yapacağın sabitleyip kas oranını arttırıp daha sıkı bir vücut yapmak ama sen 1-2 daha vereyim işi sıkı tutayım ileri de 1 kilo alırsam esneme payı sayılsın dersen o ayrı tabi
Kiloluyken de yani 77 kilo iken veya hamilelikte 85 e çıkmıştım o hallerimde de popomla alakalı şaka yapıyordu.. büyüklüğü ile ilgili şimdi zayıfladım bu sefer de olumsuz eleştiri... kesinlikle kıskançlık canım ama su an takmış olsam bile umurumda bile değiller... onlar karsidakinin mutsuzluğundan malzeme çıkarabilen insanlar.. asabım bozuldu gece gece ya 10.30 da geldi 11 de gitti yarım saatte sinir etti beni. Yarın akşam da gelme durumu varböyle direk kötü tepki veren kadın da olsa erkekte olsa ben huylanırım altın da kötü niyet ararım bacım KISKANÇLIK
ölçtürmeye ne gerek var bak aynaya duştan sonra seni mutsuz eden herhangi bir yerin var mı ( en son gördüğüm fotonda bile 40 bin kere maşallahlıktın)varsa o bölgeyi çalıştıracak hareketleri bolca yapEn son 19 kilo yağ vardı canım Ondan sonra spor yaptım 1.5 kilo kadar verdim. Yağ oranını 12 ye kadar düşürebiliriz demişti diyetisyen o zaman. Bir daha olctursem aslında ona göre yol belirlerdim..
Haklısın canım netteki ideal kiloma düşeyim sonra da garantilemek için bir iki kilo daha verirsem sonrasında koruma inşallah..ölçtürmeye ne gerek var bak aynaya duştan sonra seni mutsuz eden herhangi bir yerin var mı ( en son gördüğüm fotonda bile 40 bin kere maşallahlıktın)varsa o bölgeyi çalıştıracak hareketleri bolca yap
ayyy allah hayrını versin o hasetinden çatlayıp dilini tutamamış zehrini akıtmaya durmuş sen sinir olmuşsun sevinçten dört köşe olman lazımdı seni sinir etmek için o kadar enerji harcamasına içinden hatta dışından kahkahalarla gülmen lazımdıKiloluyken de yani 77 kilo iken veya hamilelikte 85 e çıkmıştım o hallerimde de popomla alakalı şaka yapıyordu.. büyüklüğü ile ilgili şimdi zayıfladım bu sefer de olumsuz eleştiri... kesinlikle kıskançlık canım ama su an takmış olsam bile umurumda bile değiller... onlar karsidakinin mutsuzluğundan malzeme çıkarabilen insanlar.. asabım bozuldu gece gece ya 10.30 da geldi 11 de gitti yarım saatte sinir etti beni. Yarın akşam da gelme durumu var
Amaannm var ya böyle insanlarla mümkünse hiç görüşmeyeceksin..Ay ne ilginç bu insanlar yaa şimdi eşimin kuzeni geldi ne kadar zayıflamışsın hastalık geçirmişsin gibi diyor tövbe tövbeeee... ne oldu sana böyle diyor bende bir şey yok dedim gayet sağlıklıyım dedim.. yıllarca alıştılar iriyari bana şimdi tuhaf geliyor ama tepkileri çok kötü
kız o nette ki ölçüler podyuma çıkan tahta göğüslü mankenler var ya onların göğüs eklenmiş haliymiş öyle de olma cidden çok fazla zayıf onlarHaklısın canım netteki ideal kiloma düşeyim sonra da garantilemek için bir iki kilo daha verirsem sonrasında koruma inşallah..
Amiiinnn Can'ım benimAy atladım canım sana cevap yazmayı kuzene sinirimden... cok sağol balim Rabbim hepimizi fesatlardan kem gözlerden korusun
Yarına hazırlıklı olacam canım dediğini de yapacam.. yeni hastalıktan çıktım birde bu nazarlara gelmek istemiyorum Rabbim hepimizi korusun canım evlatlarımızı da...ayyy allah hayrını versin o hasetinden çatlayıp dilini tutamamış zehrini akıtmaya durmuş sen sinir olmuşsun sevinçten dört köşe olman lazımdı seni sinir etmek için o kadar enerji harcamasına içinden hatta dışından kahkahalarla gülmen lazımdı
yarın da mı gelecek suya da kendine de oku o varken de o suyu gil get iç senin nazar eşiğin de düşük böyle kinliler yüzünden rahatsızlık hastalık çekme sakın
Yaaa ben de istiyorum foto...ölçtürmeye ne gerek var bak aynaya duştan sonra seni mutsuz eden herhangi bir yerin var mı ( en son gördüğüm fotonda bile 40 bin kere maşallahlıktın)varsa o bölgeyi çalıştıracak hareketleri bolca yap
kız o nette ki ölçüler podyuma çıkan tahta göğüslü mankenler var ya onların göğüs eklenmiş haliymiş öyle de olma cidden çok fazla zayıf onlar
çok canın çekiyorsa ol madem baktın hoşuna gitmiyor geri 1-2 kilo almaya bakarsın gözün de mi kalsın nasıl olurum diye dene kız kimsenin de lafını attığın pis tırnaktan bile sayma ayyy dilimi tutamıycam b... yesinler hıhhhh
Sana özel den atayım heheheYaaa ben de istiyorum foto...
Ayy..
Sana özel den atayım hehehe
Eşime sorayım hele ele geliyor muyumTevafuk bence de çok zayıf olma canım ya
Şöyle accık ele gelmen lazım
Oh oh iyiymişEşime sorayım hele ele geliyor muyum
Kız benim popo hep diktir ve çok zayıflamaz o yüzden kupkuru olamam ben bu durumdan da memnunum tabisadece üst bölgem daha zayıf o yüzden zayıf görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?