Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 @gulsayszey canlarım çok sağolun bana yol gösterdiniz Allah razı olsun. Ben bu gece bunu üretip üretip uyuyamazdım.. şimdi çok rahatım sayenizde
Öpüyorum sizi iyi geceler
allah senden de razı olsun gülüm
az önce bi wc ye gittim aklıma ne geldi yarın bu manyak gelecek ya kesin yine bir şeyler söyşerdilini tutamaz hasta mısın v.s. yine derse sen de havalı bir şekilde sırf hasetliler kendini iyice belli etsin ne diyecekler diye(senin gibileri de istersen ekle ) keyfimden zayıfladım aslında senin kuzen benim önceki halime de ölüp bitiyordu ne güzel yumuşak yumuşak sarılması diyordu ayy çok özele girmiyim diyip şuh bir kahkaha atıver yarılsın ölsün kıskançlığından

Valla ben bişey yapmadım
Ekim'cim sağolsun

Ben sizin diyaloğu katlettim
Aralar gire çıka

Canım benim
Huzurla uyu...
ba ba bakk o nasıl laf aşk olsun sana birlikten kuvvet doğar bir elin nesi var iki elin sesi var :)))
biz o kuzeni yarın şamar oğlanına çeviricez daha bizim kzımızı kızdırmak neymiş görecek değil mi canımcımmm:)

2 dk eşimi yatırdım sürahisini doldurdum bardak götürdüm geldim gitmişsiniz yaaa
gece 12 den sonra benim hin cadı tarafım da diğer özelliklerle beraber ortaya çıkıyordu daha ne kötü planlar yapacaktık tühhh hevesim kursağım da kaldı yaaa
nöbetçiydi tevafuk bu gün çok yoruldu yarın sabah yine erkenden kalkacak demiyorum o kadar gaza gelmiştim hehehehe

Hahahahah ekimim ya valla süper fikir kesinlikle yapacam canım surat ifadesini tahmin edebiliyorum:)
Bileti çoktan kesildi

Selam kizlar hayirli bereketli Cumalar olsun...
Kontrolum iyi gecti 6 marta kadar heyet raporu verdi.7 martta yani dogum gunumde lokal anestezi ile ufak bi operasyon daha gecirecegim sonrasinda artik isbasi insallah... Doktor iyiye gidiyor dedi cok sukur sorun yok su anda.
Ablama geldim simdi.dogum gunu bugun pasta aldim surpriz yaptim.raporlu olunca sık sık gorusme firsatimiz oldu

Canımmm kontrolün iyi geçti mi doğru söyle bak.. neden rapor uzadı kuzum, birde ne operasyonu olacak kuzum.

Önümde yoğun bir hafta var arkadaşlarım

Cumartesi akşam bebek görme
Pazar gündüz aylık gün arkadaşta
Pazar Akşam arkadaş grubu ile buluşma
Çarşamba yine ikinci gün toplantısı

Akşam oturmalari benim için kırılma noktası çünkü tutamıyorum kendimi

iyi şükür sorun yokmuş da son küçük operasyon ne için yine dikiş alınacak desem lokal anestezi niye olsun
allah ablana da hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin iyi ki doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…