- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.361
allah senden de razı olsun gülümekim2009 @gulsayszey canlarım çok sağolun bana yol gösterdiniz Allah razı olsun. Ben bu gece bunu üretip üretip uyuyamazdım.. şimdi çok rahatım sayenizde
Öpüyorum sizi iyi geceler
ba ba bakk o nasıl laf aşk olsun sana birlikten kuvvet doğar bir elin nesi var iki elin sesi var :)))Valla ben bişey yapmadım
Ekim'cim sağolsun
Ben sizin diyaloğu katlettim
Aralar gire çıka
Canım benim
Huzurla uyu...
Hahahahah ekimim ya valla süper fikir kesinlikle yapacam canım surat ifadesini tahmin edebiliyorum:)allah senden de razı olsun gülüm
az önce bi wc ye gittim aklıma ne geldi yarın bu manyak gelecek ya kesin yine bir şeyler söyşerdilini tutamaz hasta mısın v.s. yine derse sen de havalı bir şekilde sırf hasetliler kendini iyice belli etsin ne diyecekler diye(senin gibileri de istersen ekle ) keyfimden zayıfladım aslında senin kuzen benim önceki halime de ölüp bitiyordu ne güzel yumuşak yumuşak sarılması diyordu ayy çok özele girmiyim diyip şuh bir kahkaha atıver yarılsın ölsün kıskançlığından
Bileti çoktan kesildiba ba bakk o nasıl laf aşk olsun sana birlikten kuvvet doğar bir elin nesi var iki elin sesi var :)))
biz o kuzeni yarın şamar oğlanına çeviricez daha bizim kzımızı kızdırmak neymiş görecek değil mi canımcımmm:)
eğlenmene bak gülüm kuduran o nasıl olsa :))Hahahahah ekimim ya valla süper fikir kesinlikle yapacam canım surat ifadesini tahmin edebiliyorum:)
Bileti çoktan kesildi
aminHayirli cumalar canlarim ...Rabbim hepimizin icinde sakli dualarini kabul etsin insallahh hepimize saglikli vucud versin ...tomurcugumada sifa versin insallah ..tabi tum hastalarada ....
Uyu dinlen canım cumalar bunun için varŞükürler olsun bu hafta da kazasız belasız bitti kızlar siz yoğunsunuz galiba benim de bi uyuyasım var ki sormayın gitsin
Canımmm kontrolün iyi geçti mi doğru söyle bak.. neden rapor uzadı kuzum, birde ne operasyonu olacak kuzum.Selam kizlar hayirli bereketli Cumalar olsun...
Kontrolum iyi gecti 6 marta kadar heyet raporu verdi.7 martta yani dogum gunumde lokal anestezi ile ufak bi operasyon daha gecirecegim sonrasinda artik isbasi insallah... Doktor iyiye gidiyor dedi cok sukur sorun yok su anda.
Ablama geldim simdi.dogum gunu bugun pasta aldim surpriz yaptim.raporlu olunca sık sık gorusme firsatimiz oldu
iyi şükür sorun yokmuş da son küçük operasyon ne için yine dikiş alınacak desem lokal anestezi niye olsunSelam kizlar hayirli bereketli Cumalar olsun...
Kontrolum iyi gecti 6 marta kadar heyet raporu verdi.7 martta yani dogum gunumde lokal anestezi ile ufak bi operasyon daha gecirecegim sonrasinda artik isbasi insallah... Doktor iyiye gidiyor dedi cok sukur sorun yok su anda.
Ablama geldim simdi.dogum gunu bugun pasta aldim surpriz yaptim.raporlu olunca sık sık gorusme firsatimiz oldu
uyumaya fırsatın oldu mu ki gülümŞükürler olsun bu hafta da kazasız belasız bitti kızlar siz yoğunsunuz galiba benim de bi uyuyasım var ki sormayın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?