Haydi Yine Yeniden...

önden süt iç git çok güzel tıkar yada başka bişeyler atıştır hafiften ard arda denk gelmiş hepsi

Canımmm kontrolün iyi geçti mi doğru söyle bak.. neden rapor uzadı kuzum, birde ne operasyonu olacak kuzum.
Iyi gecti canim gercekten endise edecek hicbirsey yok.son operasyonum nekroz olan bolgenin yerine ufak bir deri parcasi ile yama yapilacak.lokal anestezi ile olacak hastanede falan yatmayacagim yani cok onemsenecek bi durum degil...rapor uzamasi da bundan dolayi.6 marta kadar heyet raporu girdi 7 sinde tekrar ufak bir operasyon olacagi icin.isler de cok dusuk zaten suan pek yok bende evde kalmanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.cunku enfeksiyon kapmaktan korkuyorum.

iyi şükür sorun yokmuş da son küçük operasyon ne için yine dikiş alınacak desem lokal anestezi niye olsun
allah ablana da hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin iyi ki doğmuş
Amin canim tesekkurler.dedigim gibi lokal ile ufak bir deri yamasi yapilacak.onu da atlattik mi Allah izin verirse ise baslarim artik

Geçmiş olsun canım insallah don operasyonuda sağlıkla atlatir artik normal hayatına donersin

Canim benim hersey diledigince olur insallah ..dogum gununde yediden dogmus gibi olursun insallah ...cok sukur sorun yokmus .. ablaciginin dogum gunu kutlu olsun canim ..bugunlerinizin tadini cikarin bol bol bulusup gezin ....

Sabah 10 00
Bir bardak limonlu maydanoz kuru (c vitamini olsun )
Bir tane kucuk simit ( ev yapimi gibi pataneden aldim )
Dort kup kasar
Cok zeytin on tane yedim valla
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Dort kasik tavuk pilav
Bir bardak ayran
Ara 17 00
Bir tane yer elmasi ( demir orani cok yuksekmis kan olur insallah artik sik sik olacak menude )
Aksam 19 00
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Iki dilim sucuk
Iki dilim cavdar ekmegi
Sekersiz cay
Su 1.5 litre
Spor yok

İyi bakalım kuzum içim rahatladı:) sonu da daha güzel olur inş canım benim. Ablana da hayırlı sağlıklı ömürler canım

Afiyet olsun canım sadece akşamki ekmek 1 dilim olsaydı daha güzel olurdu

Menümü vereyim
Sabah 07.00: 2 yumurta 3 kaşık yulaf ezmesi
kk peynir 1 çay bardağı sütten omlet
Ara nescafe

Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter 2 k kayısı

Akşam 16.00: 1 tabak pırasa yem
1 kase cacık 2 baget haşlama

Tarçınlı süt
Türk kahvesi 2.5 litre su bitki çayları

tevafuk55 bu nasıl kusursuz menü vallahi harikasın
angelina35 akşam bencede 1 dilim ekmek olabilirdi gerisi gayet güzel yer elması hiç yapmadım tadı nasıl güzel oluyor mu
ekim2009 artık dur demeyi öğreniyoruz tebrikler arkadaşım
tomurcukkk canım iyi olmana sevindim hayırlısıyla ufak dediğin operasyon yapılsa ay ne diycem hadi artık resmini çekip koysana meraktan ölcem artık bi after before yapsan

Kahvaltı
Nesfit süt karışımı
Ara
Küçük muz, avuçiçi beyaz leblebi
Öğle
Fırında 4 karnıbahar köftesi, yoğurt
Ara
Bikaç çiğ badem, yarım bitter karam
Akşam
6 fırında karnıbahar köftesi, yoğurt
Ara
Türk kahvesi

Canim ben yer elmasini cig yedim piserse demir orani azalmasin diye tadi aslinda notur yani turp yer gibi ama hic baharat yok aslinda biraz kestaneyide andiriyo citir citir vede sulu bir sebze ben begendim diyettede kullanilabiliyormus yiyecez artik bu kanin acilen yukselmesi lagzim ilaclar istahimi acti biraz surekli karbon istiyor canim

Gunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyor bi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi

Afiyet olsun canım begenmene sevindim

Gunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyor bi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi

Günaydın canım geçmiş olsun çarpıntı olması kansızlıktan biliyosun geçecek bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…