- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.381
önden süt iç git çok güzel tıkar yada başka bişeyler atıştır hafiften ard arda denk gelmiş hepsiÖnümde yoğun bir hafta var arkadaşlarım
Cumartesi akşam bebek görme
Pazar gündüz aylık gün arkadaşta
Pazar Akşam arkadaş grubu ile buluşma
Çarşamba yine ikinci gün toplantısı
Akşam oturmalari benim için kırılma noktası çünkü tutamıyorum kendimi
Iyi gecti canim gercekten endise edecek hicbirsey yok.son operasyonum nekroz olan bolgenin yerine ufak bir deri parcasi ile yama yapilacak.lokal anestezi ile olacak hastanede falan yatmayacagim yani cok onemsenecek bi durum degil...rapor uzamasi da bundan dolayi.6 marta kadar heyet raporu girdi 7 sinde tekrar ufak bir operasyon olacagi icin.isler de cok dusuk zaten suan pek yok bende evde kalmanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.cunku enfeksiyon kapmaktan korkuyorum.Canımmm kontrolün iyi geçti mi doğru söyle bak.. neden rapor uzadı kuzum, birde ne operasyonu olacak kuzum.
Amin canim tesekkurler.dedigim gibi lokal ile ufak bir deri yamasi yapilacak.onu da atlattik mi Allah izin verirse ise baslarim artikiyi şükür sorun yokmuş da son küçük operasyon ne için yine dikiş alınacak desem lokal anestezi niye olsun
allah ablana da hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin iyi ki doğmuş
Iyi gecti canim gercekten endise edecek hicbirsey yok.son operasyonum nekroz olan bolgenin yerine ufak bir deri parcasi ile yama yapilacak.lokal anestezi ile olacak hastanede falan yatmayacagim yani cok onemsenecek bi durum degil...rapor uzamasi da bundan dolayi.6 marta kadar heyet raporu girdi 7 sinde tekrar ufak bir operasyon olacagi icin.isler de cok dusuk zaten suan pek yok bende evde kalmanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.cunku enfeksiyon kapmaktan korkuyorum.
Amin canim tesekkurler.dedigim gibi lokal ile ufak bir deri yamasi yapilacak.onu da atlattik mi Allah izin verirse ise baslarim artik
Canim benim hersey diledigince olur insallah ..dogum gununde yediden dogmus gibi olursun insallah ...cok sukur sorun yokmus .. ablaciginin dogum gunu kutlu olsun canim ..bugunlerinizin tadini cikarin bol bol bulusup gezin ....Selam kizlar hayirli bereketli Cumalar olsun...
Kontrolum iyi gecti 6 marta kadar heyet raporu verdi.7 martta yani dogum gunumde lokal anestezi ile ufak bi operasyon daha gecirecegim sonrasinda artik isbasi insallah... Doktor iyiye gidiyor dedi cok sukur sorun yok su anda.
Ablama geldim simdi.dogum gunu bugun pasta aldim surpriz yaptim.raporlu olunca sık sık gorusme firsatimiz oldu
İyi bakalım kuzum içim rahatladı:) sonu da daha güzel olur inş canım benim. Ablana da hayırlı sağlıklı ömürler canımIyi gecti canim gercekten endise edecek hicbirsey yok.son operasyonum nekroz olan bolgenin yerine ufak bir deri parcasi ile yama yapilacak.lokal anestezi ile olacak hastanede falan yatmayacagim yani cok onemsenecek bi durum degil...rapor uzamasi da bundan dolayi.6 marta kadar heyet raporu girdi 7 sinde tekrar ufak bir operasyon olacagi icin.isler de cok dusuk zaten suan pek yok bende evde kalmanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.cunku enfeksiyon kapmaktan korkuyorum.
Amin canim tesekkurler.dedigim gibi lokal ile ufak bir deri yamasi yapilacak.onu da atlattik mi Allah izin verirse ise baslarim artik
ben de komşuma gittim lahana sardık hiç bir şey yiyip içmedim acıkma saatim değil dedim olmaz dedimmm:))aferin bana :))
Afiyet olsun canım sadece akşamki ekmek 1 dilim olsaydı daha güzel olurduSabah 10 00
Bir bardak limonlu maydanoz kuru (c vitamini olsun )
Bir tane kucuk simit ( ev yapimi gibi pataneden aldim )
Dort kup kasar
Cok zeytinon tane yedim valla
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Dort kasik tavuk pilav
Bir bardak ayran
Ara 17 00
Bir tane yer elmasi ( demir orani cok yuksekmis kan olur insallah artik sik sik olacak menude )
Aksam 19 00
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Iki dilim sucuk
Iki dilim cavdar ekmegi
Sekersiz cay
Su 1.5 litre
Spor yok
Canim ben yer elmasini cig yedim piserse demir orani azalmasin diye tadi aslinda notur yani turp yer gibi ama hic baharat yok aslinda biraz kestaneyide andiriyo citir citir vede sulu bir sebze ben begendim diyettede kullanilabiliyormus yiyecez artik bu kanin acilen yukselmesi lagzim ilaclar istahimi acti biraz surekli karbon istiyor canimtevafuk55 bu nasıl kusursuz menü vallahi harikasın
angelina35 akşam bencede 1 dilim ekmek olabilirdi gerisi gayet güzel yer elması hiç yapmadım tadı nasıl güzel oluyor mu
ekim2009 artık dur demeyi öğreniyoruz tebrikler arkadaşım
tomurcukkk canım iyi olmana sevindim hayırlısıyla ufak dediğin operasyon yapılsa ay ne diycem hadi artık resmini çekip koysana meraktan ölcem artık bi after before yapsan
Karnıbahar köftesi saranın tarifine göre yaptım içinde karnıbahar, havuç, 1 yumurta, 2 yk un,az kaşar peyniri,yeşil soğan, maydanoz fırında pişirdim hafif bir tadı oldu unu az koymakta iyi oldu teşekkürlersara_28
Gunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyorbi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?