- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.401
Çocukken annem ekiyordu diye hatırlıyorum bizde elimizde yerdik yemek olarak tadını hiç bilmiyorum ben sebzeci olduğum için seviyorum otu çöpüCanim ben yer elmasini cig yedim piserse demir orani azalmasin diye tadi aslinda notur yani turp yer gibi ama hic baharat yok aslinda biraz kestaneyide andiriyo citir citir vede sulu bir sebze ben begendim diyettede kullanilabiliyormus yiyecez artik bu kanin acilen yukselmesi lagzim ilaclar istahimi acti biraz surekli karbon istiyor canim
Inşallah herşey yoluna girecek biraz sabır nasıl olsa artık önlemini alıyosun iştahın açılmasını ufak ufak yiyerek bastırmalısın kalorisi düşük yiyecekleri atıştırmalık yapabilirsinGunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyorbi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi
Sana da Günaydın canım nasıl biraz rahatladın mı merak ediyorum seni çok yıpratıyosun kendiniGünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
İnsan çok sinir oluyor seni çok İyi anlıyorum canım. Bende 67 de çok uzun kaldım.. ama bu kararlılıkla yaparsın canım.Daha dikkatli olmalıyım yoksa bu kilolar gitmeyecek bıktım artık 65 lerden 2 yıldır burda takıldım 2 ileri 1 geri olsa bile hedefime ulaşırdım 1ileri 1 geri durumundayım
çarpıntı çok yorucu sürekli koşuyormuşsun gibi kalbin hızlanınca tüm bedeni yoruyor doğal olarak inşallah çok sık olmaz şu kanın yükselir de sen de normale dönersinGunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyorbi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi
Yer elmasinida cok seveceksin canim ara ogun olarak yenebilir ... hem her kadinin demir vitaminine ihtiyaci var ....Çocukken annem ekiyordu diye hatırlıyorum bizde elimizde yerdik yemek olarak tadını hiç bilmiyorum ben sebzeci olduğum için seviyorum otu çöpü
Insallah duzelir canim bir an once en azindan 10 yukselsin istiyorum kanimin ...iste tamda bunun icin aldim yer elmasini biraz biraz yerim artik istahim diger ilacta hic olmadi yeni ilac biraz istah acti hem b12 hem folik asit hemde demir var biraz ondan oluyor galibaInşallah herşey yoluna girecek biraz sabır nasıl olsa artık önlemini alıyosun iştahın açılmasını ufak ufak yiyerek bastırmalısın kalorisi düşük yiyecekleri atıştırmalık yapabilirsin
bende alışkanlık yüzünden erkenden uyandım ufaklıkta ben kalktım diye uyumadı şimdi tv izliyoruz
Aynen dedigin gibi sanki km lerce kosmusum yorulmusum gibi hissediyorum boyle oluncada kendimi kotu hissediyorum bu kez yukselsin ne olur yaa bosa kurek cekiyormusum gibi geliyo yukselmeyinceçarpıntı çok yorucu sürekli koşuyormuşsun gibi kalbin hızlanınca tüm bedeni yoruyor doğal olarak inşallah çok sık olmaz şu kanın yükselir de sen de normale dönersin
Gunaydin canim gecen yazamadim geldimi o dengesiz kuzen insallah agzininpayini alipta gitmistir pis hasetGünaydın canlarım mutlu huzurlu hafta sonları hepimize
4 sene kalp atışı 72 ken 140-150 ler arası atınca artık ellerim bacaklarım titriyordu geceleri kan akışının sesini kalp atışını kulağımda duymaktan uyuyamıyordum seni çok iyi anlıyorum bir hafta daha sen bu yeni ilacını dene hala çarpıntı olursa doktorunu arayıp bir sor bakalım kalp yavaşlatan taşikardi ilacı kullansan işe yarar mıAynen dedigin gibi sanki km lerce kosmusum yorulmusum gibi hissediyorum boyle oluncada kendimi kotu hissediyorum bu kez yukselsin ne olur yaa bosa kurek cekiyormusum gibi geliyo yukselmeyince
inşallahhh rabbim sana da sütü içip içip bezini dolduran böyle bir bebiş nasip eder her cuma selasın da hala ilk sana dua ediyorum gülüm hep aklım dasınBen yuregimin rengini bi kaynanamlara bulastiramadim :))) onlarinki hep karanlık
Bende bu guzellikten istiyorum
inşallahhh rabbim sana da sütü içip içip bezini dolduran böyle bir bebiş nasip eder her cuma selasın da hala ilk sana dua ediyorum gülüm hep aklım dasın
rabbim seni de böyle sınıyor elbet mükafatını da verecekAllah razı olsun canım inşallah benimde böyle güzel bir bebişim olacak inanıyorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?