Haydi Yine Yeniden...

M Melrin canım o nasıl menü dur öyle hafifinde hafifi maşallah canım. yaptığın sporla da kalmamıştır zaten
Daha dikkatli olmalıyım yoksa bu kilolar gitmeyecek bıktım artık 65 lerden 2 yıldır burda takıldım 2 ileri 1 geri olsa bile hedefime ulaşırdım 1ileri 1 geri durumundayım

Çocukken annem ekiyordu diye hatırlıyorum bizde elimizde yerdik yemek olarak tadını hiç bilmiyorum ben sebzeci olduğum için seviyorum otu çöpü

Gunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyor bi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi
Inşallah herşey yoluna girecek biraz sabır nasıl olsa artık önlemini alıyosun iştahın açılmasını ufak ufak yiyerek bastırmalısın kalorisi düşük yiyecekleri atıştırmalık yapabilirsin
bende alışkanlık yüzünden erkenden uyandım ufaklıkta ben kalktım diye uyumadı şimdi tv izliyoruz

Daha dikkatli olmalıyım yoksa bu kilolar gitmeyecek bıktım artık 65 lerden 2 yıldır burda takıldım 2 ileri 1 geri olsa bile hedefime ulaşırdım 1ileri 1 geri durumundayım
İnsan çok sinir oluyor seni çok İyi anlıyorum canım. Bende 67 de çok uzun kaldım.. ama bu kararlılıkla yaparsın canım.

Gunaydin kizlarr karga seyini yemeden uyandim .... Dun yine aksam carpintim tuttu oldugum yerde uyumusum .. Carpintim olunca cok halsiz ve uyku hali olusuyor bi ara gozumu actim ufaklikta uyumus yattik erkenden valla sabahta erkenden kalktim tabi
çarpıntı çok yorucu sürekli koşuyormuşsun gibi kalbin hızlanınca tüm bedeni yoruyor doğal olarak inşallah çok sık olmaz şu kanın yükselir de sen de normale dönersin

Insallah duzelir canim bir an once en azindan 10 yukselsin istiyorum kanimin ...iste tamda bunun icin aldim yer elmasini biraz biraz yerim artik istahim diger ilacta hic olmadi yeni ilac biraz istah acti hem b12 hem folik asit hemde demir var biraz ondan oluyor galiba

çarpıntı çok yorucu sürekli koşuyormuşsun gibi kalbin hızlanınca tüm bedeni yoruyor doğal olarak inşallah çok sık olmaz şu kanın yükselir de sen de normale dönersin
Aynen dedigin gibi sanki km lerce kosmusum yorulmusum gibi hissediyorum boyle oluncada kendimi kotu hissediyorum bu kez yukselsin ne olur yaa bosa kurek cekiyormusum gibi geliyo yukselmeyince

Aynen dedigin gibi sanki km lerce kosmusum yorulmusum gibi hissediyorum boyle oluncada kendimi kotu hissediyorum bu kez yukselsin ne olur yaa bosa kurek cekiyormusum gibi geliyo yukselmeyince
4 sene kalp atışı 72 ken 140-150 ler arası atınca artık ellerim bacaklarım titriyordu geceleri kan akışının sesini kalp atışını kulağımda duymaktan uyuyamıyordum seni çok iyi anlıyorum bir hafta daha sen bu yeni ilacını dene hala çarpıntı olursa doktorunu arayıp bir sor bakalım kalp yavaşlatan taşikardi ilacı kullansan işe yarar mı

Ben yuregimin rengini bi kaynanamlara bulastiramadim :))) onlarinki hep karanlık

Bende bu guzellikten istiyorum
inşallahhh rabbim sana da sütü içip içip bezini dolduran böyle bir bebiş nasip eder her cuma selasın da hala ilk sana dua ediyorum gülüm hep aklım dasın

Allah razı olsun canım inşallah benimde böyle güzel bir bebişim olacak inanıyorum olacak
rabbim seni de böyle sınıyor elbet mükafatını da verecek
ben de cidden inanıyorum senin de bir gün kucağın da bebeğin uykusuzum yorgunum ama çok mutluyum diye yazacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…