Haydi Yine Yeniden...

Insallah su ilac ise yararda hic gerek kalmaz baska ilaclara ...

rabbim seni de böyle sınıyor elbet mükafatını da verecek
ben de cidden inanıyorum senin de bir gün kucağın da bebeğin uykusuzum yorgunum ama çok mutluyum diye yazacaksın

İnşallah canım

Bos ver su cadilari ........
Insallah canim insallahh hep dualarimdasin rabbim sanada boyle bir bebis versin tek derdin bezi olsun ......

Amin canım ya sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün bir bebişim olsa daha ne isterim gülüşüne dünyayı değişmem onun

Gunaydin canim gecen yazamadim geldimi o dengesiz kuzen insallah agzininpayini alipta gitmistir pis haset
Hahahahah gelmedi işi çıktı bu akşam bebek görmeye gidecem bu arkadaş beni yazdan beri görmedi hoş gordugundede 67 68 kiloydum ama tepkisini merak ediyorum yazarım buraya :)
Dun step tahtasından nerdeyse dusuyordum kadın diyor ki hay allah tam baktım nerdeyse dusecektin diyor Bende maşallah demedin mi dedim

Dürüstse şahanesin diyecek yoksa hastalıklı mısın yüzün gözün çökmüş diyecek var ya insanları anlamıyorum kendileri yer içer kıpırdamaya korkar biz nefsimizle sürekli mücadele edip soğuk gece gündüz demeden uğraşırız zayıflayınca da maşallah demeyi kendilerine yediremezler geçen aynısından yaşadım ohooo sen nasılsa artık zayıfsın hemen veriyorsun diyo kendi yere eğilmeye korkuyo o gittikten sonra arkadaşım bi sürü nazar duası okudu da öyle rahatladım

oh çok iyi demişsin :))
ben tahmin ettim eşinin kuzeninin gelmediğini gelse kesin yazardın elbet gelir o yılan dilini tıslatır sen de başını eziverirsin gülüm :))

Bugun baya bir iltifat alirsin o zaman ... Kiz artik nasil guzel olduysa vucudun kadinin ici kalmis gozu degmis sen spor salonuna giderken cift tayt falan giy
Ben okula giderken oyle yapiyorum yoksa kabandan bile fark ediyorlar giden kilolari

Valla insanlarin dili durmuyo agzina geldigi gibi konusuyorlar benimde bi komsum var surekli her gordugunde cok kilo vermissin abla der ve ben hep bir hafta kendimle mucadeleye girerim artik akillandim icimden hep massallah diyorum rabbim sen koru kem gozden diyip ayetel kursiyi okuyorum ... rabbim senide korusun canim ..

Bugun baya bir iltifat alirsin o zaman ... Kiz artik nasil guzel olduysa vucudun kadinin ici kalmis gozu degmis sen spor salonuna giderken cift tayt falan giy
Ben okula giderken oyle yapiyorum yoksa kabandan bile fark ediyorlar giden kilolari
ayy ne güldüm çok yaşa emii:))
çift tayt iyi fikir fazladan hareret olur ter attırır

Kesinlikle canim simdi spor salonuna gidiyorum hiç durmadan 1 saat aktif bir şeyler yapıyorum. Bana nazar edenler 10 dk koşu bandı sonrası 20 dk oturuyorlar. Ben spuat yapıyorum jumping Jack yapıyorum bu seferde sanki senin ihtiyacın var ne kadar da hareketlisin falan diyorlar. E bi zahmet kaldırın totosunuzu sizde yapın diyesim geliyor.
Senin de aynı şekilde çaba sarfetmez ama nazar eder. Geçen yılda karnını içeri çekme demişti biri sana hepsi köteklik

oh çok iyi demişsin :))
ben tahmin ettim eşinin kuzeninin gelmediğini gelse kesin yazardın elbet gelir o yılan dilini tıslatır sen de başını eziverirsin gülüm :))
Aynen öyle iki çocukla o kadar emek verip de milletin çenesi ile beni üzmesine izin yok artık
Sorma abla şimdi 115 kilo.. e ablacım spor yap sonra git börek ye bize de anlatıyor... valla eşofmanla gidiyorum canım daha bol duruyor ama yine de fark ediliyor demek ki.. tayt giysem eve gelemem allah korusun
Var hepimizin çevresinde ama beni kamciliyirlar haberleri yok sende iyi yapıyorsun canım bende bu akşam gitmeden okuyayım ayetel kürsü falan.. Amin hepimizi Rabbim korusun canım.

aa hem spora gelip hem börek çörek yiyip onu mu anlatıyor hahahahah kız bunlar spora sosyalleşmek için muhabbet edecek yer olsun diye gidenler

aa hem spora gelip hem börek çörek yiyip onu mu anlatıyor hahahahah kız bunlar spora sosyalleşmek için muhabbet edecek yer olsun diye gidenler
Hay ağzına sağlık tam da onun için geliyorlar. Ama bu süreçte zayıflayınca sikilasanlarada nazar ediyorlar

Hay ağzına sağlık tam da onun için geliyorlar. Ama bu süreçte zayıflayınca sikilasanlarada nazar ediyorlar
benim burada da var spora gidiyor aylardır ilk bana da dedi yüz bulamadı 120 kg olan 50 yaşındaki tontişime ısrar edip duruyor bak diyor ne güzel gidiyoruz çorbamızı çayımızı kahvemizi içip sohbet ediyoruz çok eğleniyoruz diyor meğer spor salonun sahibi hemen yanına da kahvaltı salonu açmış bunları orada yedirip içiriyormuş sağlıklı v.s. diyip :))
hatun hala aynı zaten kilosu pek yoktu sıkılaşma falan yok geçen bana sen zayıflamışsın yanların gitmiş diyor ben evde arada çalışıyorum hatun aylardır gidiyor spora bir gün bile evde tek duramayanlardan değişik ortam arkadaş arıyor ondan gidiyor biliyorum senin 115 lik abla da onlardan işte hemen anladım heheheh ama hakkıyla emek verip çalışıp sporunu yapanın karşılığını aldığını görünce de takdir etmiyorlar içlerinden kıskanıyorlar demek ki nazar ediyorlar o yüzden

Çok komik spor yapınca benim hiç yiyesim gelmiyor verdiğim emeği düşünüyorum nefsime sürekli dur diyorum düşünmeden hesapsızca yediğimiz günler çooook geride kaldı

Kahvaltı
Nesfit süt
Öğle
5-6 dilim sucuk 1 yumurta, 1 sandviç ekmeği üzerine peynirli kanepe, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, ıhlamur çayı
Ara
Bikaç çiğ badem
Aksam
1 kase yayla çorbası, yeşil salata üzerine fırında nugget pişirdim
Ara
Türk kahvesi

Sabah 8 30
Limonlu maydanoz kuru( bol c vitamini )
Kahvalti 9.00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc dilim ince kasar
Dort catal patates kizartmasi
Uc tane zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 12 00
Limonlu yesil cay
Yarim avuc yer fistigi ( demir varmis bundada )
Ara 14 00
Iki tane ceviz kadar yer elmasi bu yerdekilerde hep demir varmis beya
Aksam 16 30
Bes catal koz patlicanla kirmizi biber
Kucuk bir kase yogurtlu aci soslu makarna
Aci sosu kendim yapmistim kis icin
Sekersiz cay
Su 2 litre
Sifa olsun bana insallah kan olsun can olsun

Guzel menu canim seni bir kac gundur cok azimli gordum masallah azmin daim olsun canim birbirimize boyle boyle ornek olalim artik gitsin su kalan kilolarda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…