Haydi Yine Yeniden...

Tek kelimeyle harika bir menü canım afiyet olsun

Bende menümü yazayım

Sabah 10:30

Bir bardak şekersiz çay
Uç tane çok küçük otlu poğaça
Bir tane yavaş kaşarlı yumurta

Öğle yok saat iki gibi bir elma

Akşam 19:00

Bir tabak tavuklu bamya yemeği
Dört kaşık pilav

Su bir litre

Guzel menu canim suyu bir tik arttirirsan cok daha guzel olacak afiyet olsun ...

ben de menümü yazayım
sabah 10 :30
1 simit
1 haşlama yumurta
2 çeri domates
tel peynir birkaç zeytin(yeşil ve siyah)

ara
bitki çayı

akşam 18 :10
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı köfteli bezelye
3 kornişon turşu
2 çeri domates

su 2.5 tamam 3. litreyi içiyorum

Çok iyi bir menü canım afiyet şifa olsun arkadaşıma

Şifa niyetine olsun tez zamanda rahatla inşallah canım ölçülü güzel menü olmuş
Hep söylediğimiz gibi suyu artırsan süper olacak
Afiyet şifa versin bol eksi olsun inşallah

Sporumu bildireyim
50 dk d.a.37 ( varya bu video feci güzel tavsiye ederim beni bitirdi)
20 dk eliptik bisiklet
10 dk plates hareketleri yaptım şuan kendimi çok iyi hissediyorum aferin bana valla artık bu çırpinişta kalmasın sonucu göreyim istiyorum inşallah yaza kadar hedefime ulaşıcam kilo sayı olarak azalır mı bilmem ama en azından sıkılaşırım diye düşünüyorum

sara_28 canım arkadaşım ne yaparsan yap kv ve grubundan kurtulamazsın acı çekmeyi bırakıp zevk almaya bak kimseye hak ettiğinden fazla özen gösterme Rabbim bu canı sana emanet etti başkalarının bu emanete zarar vermesine izin verme mesafeli ol öncelik sen ve eşinsin gerisi gelip geçici insanlar lütfen artık kendin için yaşamayı öğren

Gerisi gelip geçici insanlar ne güzel demişsin arkadaşım bunu duymak bile iyi geldi mesafe konusunda da canım ben gitmiyorum onlara onlar yakamı bırakmıyor ama artık karar verdim benden önemli bir şey yok buna eşimde dahil ben olmazsan dünyanın ne önemi var ben yaşamalıyimki sağlıklı olmalıyım ki çevreme faydam olsun ama önce kendime faydam olmalı buna karar verdim bugün

Menün güzel olmaya başladı canım afiyet şifa kan olsun arkadaşıma

Önce kendin bunu unutma diyete spora dört kolla sarıl kafan rahatlar sen güzel fıstık gibi olacaksın enişte sana bin kere daha aşık olacak sen mutlu olacaksın evin huzurlu olacak gelip bikaç saat evine gelenler yüzünden canını sıktığına değmez unutma kapı kapanınca evde sen ve eşin kalacak

Bu dediklerini bende kendime söylüyorum da evime gelenler aylarca kalmayı planlıyor o ne olcak ama bu sefer kabul etmeyecem önce benim huzurum eşimde bu duruma alışacak

hah işte böyle yürü bee saram kim tutar seni
yapmak istediklerine iyi bir yaşamın olmasına sağlıklı bir bedene ve akıla sahip olmana tek engel SENSİN kendimiz bir başkası değil sen doğru kararlar verip kararlarına uydukça engellerini kaldırmış olursun- oluruz
insan oğlunun sınırı yoktur sadece kendine sınır çizer ve aşamaz eğer ki bunu farkeder de sınırı engelini kaldırısa başaramayacağı şey yoktur yeter ki iste ve harekete geç :))

Menün sporun şahane canım bol eksi olsun. Sporunu ne yazarak arayayım canım
Amin canım aminnnn:) Menü şahane su da öyle günde erken bitmiş daha n3 olsun
Ben menünü beğendim canım şifa olsun
Süper menü canım simit çoktan yanmış gitmiştir
tevafuk55 canım umarım herşey yolunda gitmiştir arkadaşın ne dedi tepkisi noldu o dedimi bilmem ama ben diyeyim 40 bin kere masallah arkadaşıma
Güzel geçti canım arkadaş beni görünce manken gibi olmuşsun ama çok da güzel olmuşsun canım dedi.yuzun bile değişmiş dedi beğenir şekilde:) Bende sevindim tabi fesat düşünmediği için... iki düşünce arasındaki fark işte:)
Eşimi özlemek bile güzel Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin evinizin tadı kaçmasın hep sevgi dolu olsun
Aynen öyle canım şükredecek neden çok gerçekten Rabbim kavuştuğun günü de yakın etsin canım

Menüm Karbon lu ama ölculu ( sanırım)
Sabah türk kahvesi iki k kayısı 2 bitter
Kahv 12.00: 1.5 dilim ekmek domates
1.5 yumurta, 1 kk peynir
5 zeytin 1 çatal patates kız.

Ara: türk kahvesi 2 ceviz 8 fındık 1 kaşık kuru üzüm
Akşam 20.40: 1 dilim kek 1 poğaça
2 kaşık pat salatası 6 yaprak sarma
Yarım dilim revani
Ara 1 avuç kabak çekirdeği 2 dilim armut
Su 2 litre, bitki çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…