Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 yaptığım sporun adı

d.a.37
Video ben çok beğendim kadının adı
Denise Austın yanlış hatırlamıyorsam bi dünya spor dalıyla uğraşıyor adı soyadı ilk harf yanına çektiği video sayısı 34 olan biraz daha hafif ama 37 benim bi müddet favorim olacak bi dene istersen sende nasıl bi etki olacak bakalım

Şükürler olsun güzel geçmiş iyi insanlar hala var iyi arkadaşlar, demiştim fıstık gibi oldun diye demek ki doğru tespitte bulunmuşum

Diyorum sen üstadsın diye evet karbonlu ama durumu iyi idare etmişsin ölçüleri gayet iyi

Ekim seni ve yorumlarını seviyorum varya psikolog olmalıydın

Bu dediklerini bende kendime söylüyorum da evime gelenler aylarca kalmayı planlıyor o ne olcak ama bu sefer kabul etmeyecem önce benim huzurum eşimde bu duruma alışacak
Bikaç adıma aylarca kalmak nedir ya neyse onları boşverelim kadın dünyayı yıkarda kurarda kendine güven enişteyi ikna etmenin yolunu sen daha iyi bilirsin ne gerekiyosa onu yap işve cilve başkaları varken özgür olamıyoruz ben sana her yerde sarılmak istiyorum öpmek istiyorum de bunu önce uygula evin her yerini anla işte bunu ona işle gerisi gelecektir oda yalnız kalmayı daha fazla isteyecek erkek düz düşünür bi karnını bide yatak olayını azda anlayış tebessüm girince herşey rayına girecektir

benim ev darma dağın katlanacak çamaşır tepesi ütülenecekler dolu mutfakta dün ki alışverişten yerleştiremediklerim sabah alınan manav işi sebze meyve ortada ben hala çay keyfindeyim heheheh
siz ne yapıyorsunuz canlar gününüz nasıl geçiyor

Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar patatesin kızarmasını bekliyorum bizim ufaklık çıtır çıtır olsun istiyor bugün çok işim var evi temizlemem lazım biraz ütü var alışveriş var hava güzel çocukları parka götüreceğim derken yoğun güzel bir gün beni bekliyor

İstemek önemli tabide bundan sonra önce kendim ben istedimki eşimle beraber gezelim tozalim birlikte vakit geçirelim hep yanımda olsun onsuz Alisverişi bile sevmiyorum ama eşim böyle istemiyor onun için varsa yoksa anasıgil ve arkadaşları onlarla vakit geçirmek istiyor öyle mutlu oluyormuş yapacak bişey yok kendimi kendim düşünecem

Senin kacamaklarin bile ölçülü maşallah canım herşey kararında

Yok canım ben neler dedim neler denedim benim eşimde ise yaramıyor onun için anasıgil yanında olsun gerisinin önemi yok hep kendini feda etmeyi marifet sanmış hep kendinden kendi isteklerinden taviz vermiş halada veriyor anası nasıl işlemişse bunu yıllarca hic kendini düşünmesine izin vermemişler şimdide böyle gidiyor nasıl değiştirecem işte onu bilmiyorum

günaydın fıstıklar

Amin canım sana da günaydın

İşler yapılır boşver önce kendini mutlu et sonra işlerini yaparsın
Benim günüm aslında güzel başlamıştı ama eşimle tartışınca keyifsiz devam ediyor

Kolay gelsin canım burada da hava guzel tam gezme havası ama benim canım hiç bişey yapmak istemiyor

ev işi için kendini çok yorma enerjini parka sakla bence :))
alışveriş beni çok yoruyor hepsini nasıl yetiştireceksin gülüm işi savsakla gitsin
siz şimdi kahvaltı yapacaksınız afiyet şifa olsun kuzularınla sana

ne diye moralini bozuyorsun bakıyım sen hee
arkadaş bir karar verdin artık ben diycem kendimi düşünücem istemediklerime yok diycem dedin bunun için eşinle tartıştın diye ne diye öyle moralleri yerde sürümek yok git savaş boyalarını sür(makyaj yap) mücadele etmeden hangi savaş kazanılmış, senin güçlü olman dik durman lazım yoksa her şey boşa gider sen şimdiyi değil sonun da nasıl rahat edeceğini düşün eşine söyleyeceğini söyle sonra keyfine bak böylece aranız da açılmaz surat yapma net ve kararlı konuş sonra yine canım cicim konuş gülüm

Verdiğim kararda kararliyim ama cok yoruldum be canım artik cok kolay inciniyorum o yuzden keyifsizim ama duzelecem esimi takmamayida biliyorum ama ya hepten kaybedersem diye korkuyorum bugun bana ne dedi biliyomusun sen ayrılmakmı istiyorsun nerden cikti bu dedim yüzüne baktım sanki evet desem kabul edecek gibi geldi bundan canım sıkkın

seni kullanıyor ayrılma lafını edip seni geri çekilmeye itmeye çalışıyor bunu hep yapıyorlar benim eşim senelerce yaptı beğenmiyorsan kapı orada dedi benim aklım başıma gelene kadar üzüldüm sessiz kaldım durdum son 2 senedir kapı oradaysa hadi güle güle git dedim benim gitmeye niyetim yok benim evim dedim sustu daha da demedi

SUYU ÇİĞNEME SANATI...

Besinlerle ilgili çok yaygın olan, bizim de kesinlikle katıldığımız genel bir görüş vardır. Yiyecekleri lokmalar halinde ağız yolu ile aldığımızda, bir sağ-bir sol yapıp büyük parçalar halinde yutmak ve tıkınır vaziyette, hızlı ve kısa sürelerde yemek yemek bizim düzensiz beslenme alışkanlığımızın bir parçasıdır. Oysa lokmaları ağzımızda eritinceye kadar çiğneyerek yutmak ve yemek süresini uzatmak, çok sağlıklı, doğru ve gerçek bir yeme sanatıdır.

O halde bunu, her sıvı aldığımızda ve özellikle su içtiğimizde uygulamak da harika bir yöntem olur. Yani; suyu çiğneme sanatını oluşturmak da mümkündür. Nasıl dumanı tüten mis gibi bir kahveyi, ya da iyi demlenmiş bir akşamüstü çayını zevkle ve ağır ağır yudumlamayı tercih ediyor, sonrasında da yoğun tatmin duyguları hissediyorsak, aynı etkiyi su için de elde edebiliriz. Ve her yudumda, olmak istediğimiz kiloyu zihnimizde görselleyerek hedefe uyumlu hareket etmiş oluruz.

Benim kişisel tespitimde de; insanların günlük almaları gereken kendilerine ve isteklerine göre belirleyecekleri miktarda suyu içerken, farklı bir düşünce denemek etkili oluyor.

Her bir bardağı elimize aldığımızda 2- 3 saniye gözümüzü kapatarak olmak istediğimiz en ideal vücut ölçülerinde, kendimizin bir fotoğraf karesini veya modellemek istediğimiz kişinin resmini gözümüzün önünde canlandırarak, hissettiğimiz bu tatmin edici duygularla yudumlayarak içtiğimiz suyun şişmanlamayı durdurduğunu ve böyle bir yaşam anlayışının da uzun vadede, şişmanlık üzerinde tek başına %15- 25 gibi bir oranda etkili olduğunu söyleyebilirim.

Yani suyu çiğneme sanatı; kesinlikle ama kesinlikle çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…