- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.461
Şükürler olsun güzel geçmiş iyi insanlar hala var iyi arkadaşlar, demiştim fıstık gibi oldun diye demek ki doğru tespitte bulunmuşumMenün sporun şahane canım bol eksi olsun. Sporunu ne yazarak arayayım canım
Amin canım aminnnn:) Menü şahane su da öyle günde erken bitmiş daha n3 olsun
Ben menünü beğendim canım şifa olsun
Süper menü canım simit çoktan yanmış gitmiştir
Güzel geçti canım arkadaş beni görünce manken gibi olmuşsun ama çok da güzel olmuşsun canım dedi.yuzun bile değişmiş dedi beğenir şekilde:) Bende sevindim tabi fesat düşünmediği için... iki düşünce arasındaki fark işte:)
Aynen öyle canım şükredecek neden çok gerçekten Rabbim kavuştuğun günü de yakın etsin canım
Diyorum sen üstadsın diye evet karbonlu ama durumu iyi idare etmişsin ölçüleri gayet iyiMenüm Karbon lu ama ölculu ( sanırım)
Sabah türk kahvesi iki k kayısı 2 bitter
Kahv 12.00: 1.5 dilim ekmek domates
1.5 yumurta, 1 kk peynir
5 zeytin 1 çatal patates kız.
Ara: türk kahvesi 2 ceviz 8 fındık 1 kaşık kuru üzüm
Akşam 20.40: 1 dilim kek 1 poğaça
2 kaşık pat salatası 6 yaprak sarma
Yarım dilim revani
Ara 1 avuç kabak çekirdeği 2 dilim armut
Su 2 litre, bitki çayı
Ekim seni ve yorumlarını seviyorum varya psikolog olmalıydınhah işte böyle yürü bee saram kim tutar seni
yapmak istediklerine iyi bir yaşamın olmasına sağlıklı bir bedene ve akıla sahip olmana tek engel SENSİN kendimiz bir başkası değil sen doğru kararlar verip kararlarına uydukça engellerini kaldırmış olursun- oluruz
insan oğlunun sınırı yoktur sadece kendine sınır çizer ve aşamaz eğer ki bunu farkeder de sınırı engelini kaldırısa başaramayacağı şey yoktur yeter ki iste ve harekete geç :))
Bikaç adıma aylarca kalmak nedir ya neyse onları boşverelim kadın dünyayı yıkarda kurarda kendine güven enişteyi ikna etmenin yolunu sen daha iyi bilirsin ne gerekiyosa onu yap işve cilve başkaları varken özgür olamıyoruz ben sana her yerde sarılmak istiyorum öpmek istiyorum de bunu önce uygula evin her yerini anla işte bunu ona işle gerisi gelecektir oda yalnız kalmayı daha fazla isteyecek erkek düz düşünür bi karnını bide yatak olayını azda anlayış tebessüm girince herşey rayına girecektirBu dediklerini bende kendime söylüyorum da evime gelenler aylarca kalmayı planlıyor o ne olcak ama bu sefer kabul etmeyecem önce benim huzurum eşimde bu duruma alışacak
hehehe psikoloji her zaman ilgi alanım olmuştur lisedeyken hipnoza sarmıştım bir denek bulamadım ki hipnozu becerebiliyor muyum sınayayım kendimi herkes yok dedi :)))Ekim seni ve yorumlarını seviyorum varya psikolog olmalıydın
hah işte böyle yürü bee saram kim tutar seni
yapmak istediklerine iyi bir yaşamın olmasına sağlıklı bir bedene ve akıla sahip olmana tek engel SENSİN kendimiz bir başkası değil sen doğru kararlar verip kararlarına uydukça engellerini kaldırmış olursun- oluruz
insan oğlunun sınırı yoktur sadece kendine sınır çizer ve aşamaz eğer ki bunu farkeder de sınırı engelini kaldırısa başaramayacağı şey yoktur yeter ki iste ve harekete geç :))
Menüm Karbon lu ama ölculu ( sanırım)
Sabah türk kahvesi iki k kayısı 2 bitter
Kahv 12.00: 1.5 dilim ekmek domates
1.5 yumurta, 1 kk peynir
5 zeytin 1 çatal patates kız.
Ara: türk kahvesi 2 ceviz 8 fındık 1 kaşık kuru üzüm
Akşam 20.40: 1 dilim kek 1 poğaça
2 kaşık pat salatası 6 yaprak sarma
Yarım dilim revani
Ara 1 avuç kabak çekirdeği 2 dilim armut
Su 2 litre, bitki çayı
Bikaç adıma aylarca kalmak nedir ya neyse onları boşverelim kadın dünyayı yıkarda kurarda kendine güven enişteyi ikna etmenin yolunu sen daha iyi bilirsin ne gerekiyosa onu yap işve cilve başkaları varken özgür olamıyoruz ben sana her yerde sarılmak istiyorum öpmek istiyorum de bunu önce uygula evin her yerini anla işte bunu ona işle gerisi gelecektir oda yalnız kalmayı daha fazla isteyecek erkek düz düşünür bi karnını bide yatak olayını azda anlayış tebessüm girince herşey rayına girecektir
benim ev darma dağın katlanacak çamaşır tepesi ütülenecekler dolu mutfakta dün ki alışverişten yerleştiremediklerim sabah alınan manav işi sebze meyve ortada ben hala çay keyfindeyim heheheh
siz ne yapıyorsunuz canlar gününüz nasıl geçiyor
Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar patatesin kızarmasını bekliyorum bizim ufaklık çıtır çıtır olsun istiyor bugün çok işim var evi temizlemem lazım biraz ütü var alışveriş var hava güzel çocukları parka götüreceğim derken yoğun güzel bir gün beni bekliyor
ev işi için kendini çok yorma enerjini parka sakla bence :))Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar patatesin kızarmasını bekliyorum bizim ufaklık çıtır çıtır olsun istiyor bugün çok işim var evi temizlemem lazım biraz ütü var alışveriş var hava güzel çocukları parka götüreceğim derken yoğun güzel bir gün beni bekliyor
ne diye moralini bozuyorsun bakıyım sen heeİşler yapılır boşver önce kendini mutlu et sonra işlerini yaparsın
Benim günüm aslında güzel başlamıştı ama eşimle tartışınca keyifsiz devam ediyor
Kolay gelsin canım burada da hava guzel tam gezme havası ama benim canım hiç bişey yapmak istemiyor
cidden güzelmiş baya hareketli :))Enerji dolu bi link
ne diye moralini bozuyorsun bakıyım sen hee
arkadaş bir karar verdin artık ben diycem kendimi düşünücem istemediklerime yok diycem dedin bunun için eşinle tartıştın diye ne diye öyle moralleri yerde sürümek yok git savaş boyalarını sür(makyaj yap) mücadele etmeden hangi savaş kazanılmış, senin güçlü olman dik durman lazım yoksa her şey boşa gider sen şimdiyi değil sonun da nasıl rahat edeceğini düşün eşine söyleyeceğini söyle sonra keyfine bak böylece aranız da açılmaz surat yapma net ve kararlı konuş sonra yine canım cicim konuş gülüm
seni kullanıyor ayrılma lafını edip seni geri çekilmeye itmeye çalışıyor bunu hep yapıyorlar benim eşim senelerce yaptı beğenmiyorsan kapı orada dedi benim aklım başıma gelene kadar üzüldüm sessiz kaldım durdum son 2 senedir kapı oradaysa hadi güle güle git dedim benim gitmeye niyetim yok benim evim dedim sustu daha da demediVerdiğim kararda kararliyim ama cok yoruldum be canım artik cok kolay inciniyorum o yuzden keyifsizim ama duzelecem esimi takmamayida biliyorum ama ya hepten kaybedersem diye korkuyorum bugun bana ne dedi biliyomusun sen ayrılmakmı istiyorsun nerden cikti bu dedim yüzüne baktım sanki evet desem kabul edecek gibi geldi bundan canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?