Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlarr
Sabah yine erkenciydik biz kahvaltimiz yapildi oglusuma once hecelere ayirmayi sonrada bir bilinmeyenli problem nasil cozulur onu ogrettim tekrar tekrar uzerinden gectik insallah anlamistir ..
Anam ders anlatmak ne zor oyle yoruldumki sanki tum evi bastan asagi temizlemis gibi yoruldum beynim yoruldu valla neyse bugunude bos gecirmedik cok sukur birazda okuma yaziliminda calisiriz aksamda yarim saat basit cikartma yaptikmi bu haftaya hazir olur oglusum ...

hazır olur tabi annesi kuzum çok zeki maşallah bir tekrar daha yapıp iyice pekiştirdiniz mi tamamdır bu iş :)
beynin sürekli çalışması beden yorgunluğundan daha çok yorar fırsatın varsa azcık kestir tam zamanı

Öylemi dersin canım ben kavga gürültüde etsek ciddi anlamda eşimden ayrılmayı düşünmüyorum biraz kendine ceki duzen verse önceliğinin ben olduğumu anlasa hic sorun kalmayacak bide su anasının ogutletini dinlemese şimdide onlara gitti oof oof

niye ayrılacakmışsın ki zaten senin eşinle problemin direk yok seviyorsun da tek sorun ailesi..
ayrılma lafını bir daha ettirme ben asla ayrılmam aklıma bile getirmem diyip noktayı koy, artık onu kullanıp seni susturmaya çalışamaz bence

Insallah almistir biseyler canim .... gunduz hayatta uyuyamam ben helede tum ev halki evdeyse yemek yapilacak daha nerde oyle uyku falan

Canim bende ekim gibi dusunuyorum senin hassas yerini biliyor onunla vuruyo ben olsam hayirdir ne ayriligi bir problemimiz varda ben mi bilmiyorum derim haa aileni problem olarak goruyorsan sizin meseleniz beni ilgilendirmiyor derdim yani onlari cokta takmiyormusum gibi davranirdim.... sen ailen soyle boyle dedikce onlara dahada yakinlastirirsin ... acaba sik sik gidip evlerinde yan gelip yatmakmi gerek hic bir isede karismiycan birazda onlar deli olsun dimi gitmemek cozum degil cunku bu sekilde daha guzel mesafe olur esinde birsey diyemez o zaman ...sen gitmeyince evime gelmiyo diye sikayet eder gidersende yemek yapmiyo diye sikayet edecek o zaman esinde ee anne once gelmiyo diyodun simdi yemek yapmiyo diyosun der onlardan uzaklasir .. birde dusmana yakin olacaksinki hamlesinden haberin olsun gitseydin esini dolduramiycakti sekerim ... nacizane fikrim canim ....

Zaten esimde anan bacin diye diye ben onlara ittin dedi bi keresinde ama oda bu kadar onları savunmasa bende bu kadar onlardan yana dertli olmazdım gitme konusuna gelince yüzlerini görmek istemiyorum canım

kızlar menüm
sabah 10
2 haşlama yumurta
peynir
2 çeri domates
1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve d vitamini

ara
bitki çayı

akşam 18 :10
avuç içi kadar tavuk göğüs
2 yemek kaşığı barbunya salatası
1.5 kase yoğurt (içim yanmış)
4 sarma yoğurdu çok yiyince tıkandım yaaaaa sarmamı bitiremedim

1 portakal

Zaten esimde anan bacin diye diye ben onlara ittin dedi bi keresinde ama oda bu kadar onları savunmasa bende bu kadar onlardan yana dertli olmazdım gitme konusuna gelince yüzlerini görmek istemiyorum canım
Biliyorum nefret ediyorsun onlardan ama bazen zafere ulasmak icin boyle seyler yapmak lagzim ..
Konusma onlarla ilgili bisey esinle gel buraya anlat boylece aranizdaki sorunlar azalir canim ..... insallah bir yol bulunurda sende kurtulursun bu cadilardan ....

Sabah 9 30
Limonlu maydanoz kuru
Kahvalti 10 00
Iki dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Ara 12 30
Sutlu kopuklu nescafe hicte sevmem niye ictiysem
Yarim avuc fistik
Ara 14 00
Uc parca yer elmasi
Aksam 16 30
Dort kasik et
Uc kasik pilav
Bol yesillikli salata
Ara 17 30 cok az cekirdek flim izledik
Su 2.5 oldu
Spor yok

Guzel menu canim herseyden var suyu unutmussun ama icmissindir sen afiyet olsun canim ..

Bence şahane olmuş afiyet olsun arkadaşım yoğurt yiyince o doyuruyo zaten sarma yarına kaldı artık
Senin menünde gayet yerinde olmuş yiğenimizi bayağı hazırlamışsın Rabbim senin gibi velileri bize de nasip etsin

Bugün çok hareketli bir gündü bayağı yorulmuşum temizlik ütü yemek alışveriş park çocukların banyosu derken pilim bitmiş gibi oldu menümü anlatayım
Sabah
Nesfitli süt
Öğle
1.5 tereyağında yumurta, kk peynir,
4 zeytin, 1 açma ( yarısı üzerine kaymak bal), ıhlamur çayı
Ara
Bikaç çiğ badem
Aksam
4 yk zeytinyagli kuru fasulye, 1 kırmızı biber dolması, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Gücüm gelirse birazda spor yapcam

Afiyet şeker olsun canım sarmayı bende çok severim aslında kaç gündür canımda çekiyor ama kabızlık var diye yapmıyorum

Amin canım kurtulurmuyum dersin inşallah kurtulurum bu cadılardan eşime daha bişey demiyecem diyorum ama sinirlerimi zıplatmazlar inşallah

Menün çok güzel canım afiyet şifa olsun arkadaşıma bende şimdi Nescafe yapacam

Afiyet olsun canım spor yapma bugün bence zaten çok yorulmussun sporun alasini yapmışsın kendine çok yüklenme hasta olursun sonra bu arada kırmızı biber dolmasınada bayılırım

Bende menümu yazayım

Sabah 10:00

Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 15:30

Bir tabak mantarlı tavuk sote
İki kaşık sossuz makarna

Akşam yok şimdi Nescafe yapacam yanına iki küçük poğaça yemeyi düşünüyorum

Spor yerine geçerse dışarıda bir iki saat yürüdüm stres atmak için iyi geldi su ne kadar içtim bilmiyorum

Inşallah o poğaçalardan sadece 1 tanesini yemişsindir Ara öğünde yok bugün biraz yıpratıcı bi gün olmuş ama noldu onlar keyif muhabbet ederken sen bi başına üzülüp durdun ben olsam kocamın yanından ayrılmam evde kavga etsem bile dışarda sevgili gibi davranırım neden onlara koz veriyorsun ki tavşan dağa küsmüş dağın umru olmamış bak güzel kardeşim insan naparsa kendine yapar haklı olabilirsin ama benim nacizane fikrim tepkini yanlış gösteriyorsun evet onları sevmek zorunda değilsin ama naparsın ki kötü olsalarda eşinin ailesi etle tırnak onlar kocanla arana bişey sokma onların yeri ayrı senin yerin ayrı aynı hataları zamanında yapmış biri olarak uyarmak istiyorum ben ağladım onlar güle oynaya sohbet ettiler ilişkiyi evi dişi kuş yapar şimdi herşey yoluna girdi acı çekmeyi bırakıp zevk almaya bak bigün herkes kendi yolunda olacak kocanın yanında olmasını istiyosan üzerine varma o huzuru sevgiyi mutluluğu senin yanında bulmalı dışarda değil lütfen beni yanlış anlama senin artık mutlu hem de çok mutlu olmanı istiyorum

Çok uzun yazmışım kusura bakma

Öncelikle kusur ne demek zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim yazdıklarınızı dikkate alacam tavsiyelerinize uyacam bende artık mutlu olmak istiyorum bebeğim olsun eşimle çocuğumla yuvamda mutlu huzurlu olmak istiyorum Allah kötüleri kötü insanları ve onların kötülüklerini bizden uzak etsin ve kötülüklerini ellerine ayaklarına dolandırsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…