Haydi Yine Yeniden...

saatler güzel dengeli menün suyun da iyi afiyet şifa kan olsun :)

yedikten sonra bu saate kadar çok pişmandım hangisi şişirdiyse çatlayacaktım neredeyse bir daha bu kadar karıştırıp yersem kaktüs olayım :)

çalışan hatunlara hafta sonu daha zor yaaa allah kolaylık versin gücünüzü arttırsın
menün güzel bu kadar koşturmaya dengelemişsin yine de maşallah sana :)

poğaçaları yedin miii karbonh. olmayan bir şey yesen süper olurdu
2 saat yürüyüş tabi ki spor yerine geçer hem de taçlanıp geçer bebemmm

aminnn

İyi geceler okudum, yazamadım
Nasılsınız??
Nasılız??

İyi olalım, şükredelim, daha da iyi olalımmm...

Herkese hayırlı geceler...
kızzz sen neredesin bakemmm bizsiz ne işler çeviriyorsun senin modun düştü mü mesaj yazma araların uzuyor hayırolsun inşallah hafta sonu diye böyledir

İyi akşamlar kızlar..
Bu hafta sonu bütün planlar bir araya toplandı maalesef... dün akşam bebek görme sabah kv kahvaltıya geldi, öğleden sonra arkadaşta aylık gün toplantısı, akşam da başka bir arkadaşta oturma vardı bugunki menü ise valla açık ve net berbat

toparlamak için 2 gününü var gülüm olan olmuş ardı ardına denk gelmiş ne yapalım olur böyle arada

tomurcukkk umm senden de ses çıkmadı bu gün nasılsın halin keyfin yerin de mi gülüm
Nolsun canim yaa.modum dusuk biraz.giremedim yazamadim bi buhran oldu yine iki gundur.
Tartildim artiyim malum ve kafayi ona taktim biraz.bugun daha dikkatli yedim ve daha fazla su icmeye calistim.
6 marta kadar raporum var.7martta operasyon var ve sonrasi yine rapor daha baya bi evdeyim anlayacagin.bu durum beni kasti.raporluyum ama gitsemmi diye iki gundur dusunuyorum.aklimda deli sorular.gitsem cok mu yaranacagim diyorum sonra...
Bak selam verdin borclu ciktin :) bir dokun bin ah işit tomurcuktan

allah hayrını versin :))
7 marttaki operasyon sonrası da mı rapor var geçen sonra işe başlarım dedin sandım
havalar ısınıyor ufaktan dışarıya çıkarsın işe başlama bence enfeksiyon riskin vardı o yüzden olmazzzzz
tartıya takılma sakın sen tomurcuksun 45 kilo vermiş hatunsun 1-2 aldın diye ki ilaçların etkisi çok bun da böyle üzülecek değilsin kendine biraz zaman tanı tam iyileş o zaman zaten kendiliğinden gitmeye başlayacak fazlalıklar

Bugun hava cok guzeldi mis gibi gunes vardi aldim oglani parka goturdum.hem ufak capli bi yuruyus oldu hemde oturdum orda oglan kendi kendine oynadi.iyi oldu acildim.
7 marttaki operasyondan sonra hemen baslatmaz heralde canim.ne kadar onemsiz desemde bir iki dikis atilacak bir operasyon olacak.hastanede yatmazsin dedi ama rapor olur heralde ondan icim icimi kemiriyor zaten.keske boyle olmasaydi iyilesseydim de is basi yapsaydim ya.surec ne kadar uzadi.gitsemmi gitmesemmi karar veremedim.raporluyken de gitmek ne kadar dogru onu da bilmiyorum.gecen seferki gibi bu hafta bir gun gidip toparlayayim diyorum patron cagirmadan

bir iki dikiş varsa kesin rapor da olur sen operasyondan da korkar oldun haklısın gülüm zor cidden inşallah bu defa son olur ve çok çabuk iyileşirsin
geçen işe gittiğin de sana baya iyi geldi o gün çok mutluydun sen bilirsin bu hafta sonu da kısa süreli git istersen sana iyi gelebilir

Operasyon korkum hic yok inan ama şu rapor sureci beni gerdi.firsat bu firsat deyip yayilamiyorum bi turlu.hic huzurlu degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…