- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.521
Hadi bakalım inşallah ekimim :)hahahah çokta üzülme karbon en hızlı sindirilen şey bitki çayı su takviyesiyle sana artı yapmaz bak görürsün ekim demişti dersin
Kuzum işte şu karbon belası varya... bi faydası da yok vücuda ama işte kendi adıma diyorum zaaf noktam resmen. Ama sen takılma kuzum sağlıklı beslenmeye başlayınca sende o rakamlardan hemen kurtulursunŞu sira benim tum beslenme seklim karbon agirlikli canim.artik bugun bende frene bastim.kendimi avutmak istemiyorum cunku guzel rakamlar gormedim hic bu sabah
kız sen yoksa iş kolik misin ciddi ciddi şüphelenmeye başladım sorumluluk hissin tam onu biliyorum da bu kadar iş için stres yapman beni şüphelendirdiOperasyon korkum hic yok inan ama şu rapor sureci beni gerdi.firsat bu firsat deyip yayilamiyorum bi turlu.hic huzurlu degilim
Insallah valla artik su 7 ile baslayan kilolardan da kurtulmak istiyorum.coook uzun zamandir bu rakamlardayim.gereksiz ekmek tuketimi basladi bende ki hic ekmek yemezdim biliyosun.alakasiz saatlerde atistirmalar falan.bugun ufak da olsa kontrolu ele almaya calistim.dedim napiyorum ben yaa amacim ne.evde oturup verdigim emegi cope atmak mi.hemen ekmegi kistim suyu artirdim.ise gitsem duzenim oturacak ama suan uyku ve yeme duzenim cok vasatHadi bakalım inşallah ekimim :)
Kuzum işte şu karbon belası varya... bi faydası da yok vücuda ama işte kendi adıma diyorum zaaf noktam resmen. Ama sen takılma kuzum sağlıklı beslenmeye başlayınca sende o rakamlardan hemen kurtulursun
Evet ya herkes cok kiziyor bana esim ablam esimin yengesi... onlara anlattim durumu afedersin sen salak misin raporluyken ise mi gidilir bir daha cok ararsin bu gunleri diyolar.ama ben neden huzursuzum rahat.degilim onu anlamis degilim.iskoligim desem ise giderken de yakindigim zamanlar cok oluyordu.ozellikle cumartesileri calistigimda yada aksamlari gec ciktigimda.kız sen yoksa iş kolik misin ciddi ciddi şüphelenmeye başladım sorumluluk hissin tam onu biliyorum da bu kadar iş için stres yapman beni şüphelendirdi
kızılacak kadar da varsın hanii:))Evet ya herkes cok kiziyor bana esim ablam esimin yengesi... onlara anlattim durumu afedersin sen salak misin raporluyken ise mi gidilir bir daha cok ararsin bu gunleri diyolar.ama ben neden huzursuzum rahat.degilim onu anlamis degilim.iskoligim desem ise giderken de yakindigim zamanlar cok oluyordu.ozellikle cumartesileri calistigimda yada aksamlari gec ciktigimda.
Yarin ben bi telefon acayim en iyisi.raporumun bittigi gunu soyleyeyim ve bu hafta bi gun geleyim yine toparlamaya diyeyim.gonlum rahat etsin
Sagol canim gece gece seni de sorulara bogdum baksana.psikolojim hic iyi degil anlasilan. bana bi hava degisimi lazim.yarin sabah erken kalkamam ama ogleden sonra bi ararim ve is birikmisse giderim.onlara da bana da iyi gelecek sanirim gitmemkızılacak kadar da varsın hanii:))
sen işe bir uğramadan rahat edemeyeceksin moralin iyice bozulacak gibi en iyisi git ama sadece 1-2 saat liğine canın her şeyden daha önemli
o nasıl laf ben merak edip duruyorum seni asıl ben seni sorulara boğdum heheheSagol canim gece gece seni de sorulara bogdum baksana.psikolojim hic iyi degil anlasilan. bana bi hava degisimi lazim.yarin sabah erken kalkamam ama ogleden sonra bi ararim ve is birikmisse giderim.onlara da bana da iyi gelecek sanirim gitmem
Aynen oyle derim canim.gecen o cagirdi gittim gibi oldu halbuki ben zaten esime demistim beni gotur diye.yarinda ben once davranayim icime sinmedi gibisindeno nasıl laf ben merak edip duruyorum seni asıl ben seni sorulara boğdum hehehe
direk geleyim diye arama durum nasıl gibisine sor önce birikti v.s. derlerse sen lütfediyormuş gibi davran içime de sinmedi geleyim 1-2 saatliğine beni birisi gelsin alsın de
iyi geceler tomurcuğum allah rahatlık versinAynen oyle derim canim.gecen o cagirdi gittim gibi oldu halbuki ben zaten esime demistim beni gotur diye.yarinda ben once davranayim icime sinmedi gibisinden
Yatayim artik bende saat 2 oldu yine.destegin icin tesekkurler canim.iyi geceler...
poğaçaları yedin miii karbonh. olmayan bir şey yesen süper olurdu
2 saat yürüyüş tabi ki spor yerine geçer hem de taçlanıp geçer bebemmm
Aynen öyle ekim'cimkızzz sen neredesin bakemmm bizsiz ne işler çeviriyorsunsenin modun düştü mü mesaj yazma araların uzuyor hayırolsun inşallah hafta sonu diye böyledir
bugün karar verdimki bundan sonra saglığım için güzelleşmek için diyetime daha doğrusu sağlıklı beslenmeye özen gösterecem artık yediklerimi gerçekten yemek istiyormuyum yoksa sırf o anki ruh halimi tatmin etmek içinmi yiyorum ona dikkat edecem bol su içip yoğurt yiyip spor yapıp dengeli beslenecem
itiraf etmeliyimki böyle düşünmemde sizin payınız çok büyük sizinle olan yazışmalarımız farkında olmasamda beynime ilmek ilmek işlenmiş olmalıki böyle bir karar aldım iyiki burdayım iyiki varsınız kızlar
bu sabah sevgi pıtırcığı gibi uyandım bunda eşimin gönlümü almasınında payıda büyük bundan herşey daha güzel olacak inşallah artık dış kapının mandallarını kapının dahada dışına bırakacam ben değerliyim ben özelim aslında çokda güzelim
Ohhhhhadi bakalım şimdi su içme zamanı su içip müzik dinliyoruz
Aynen oyle derim canim.gecen o cagirdi gittim gibi oldu halbuki ben zaten esime demistim beni gotur diye.yarinda ben once davranayim icime sinmedi gibisinden
Yatayim artik bende saat 2 oldu yine.destegin icin tesekkurler canim.iyi geceler...
Ohhhh
İçimi açtın
Günaydın canım
Günaydın 'haydi yine yenidennnn...!!!'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?