Haydi Yine Yeniden...

Çok haklısın canım

Evet Can'ım sindirim sistemi problemleri yapabilir kan ilaçları
Dr'un ilacı Değiştirmesi için tekrar git canım..
Tedavisiz kalma sakın

Gecmis olsun canim benim diş cok zor valla ne yedirir ne icirir.insallah cabuk iyilesirsin.gulsazeyin dedigi gibi ilaci degistirmesini iste doktorundan yoksa korktugun basina gelecek canim

Sagol canim benim evet insan her konuda once kendini dusunmeli.
Aradim biraz once dedim raporum 6 marta kadar ama benim gonlum rahat degil gecen geldigim gibi geleyim toparlayayim dedim.tamam cok tesekkur ederim .rapor degil benim icin onemli olan senin psikolojin dedi.simdilik biraz daha rahatladim.bi gidip goruneyim cuma gunu daha rahat olurum artik

bak sen geri adım atmadın eşin gönlünü aldı boş boşuna dün o kadar sıkıntı çekip üzüldün
ne yaparsan yap kendin için yap gülüm o zaman asla vazgeçmiyorsun zaten ben 2 sene önce ilk defa kendim için diyip bu yola baş koydum yoksa şimdiye ben 120 yi bulmuştum

bir kaç ilacı seruma ekleyip damardan veriyorlar senin gibi normal kan ilaçlarıyla kan depoları dolmayanlara acaba onu mu sorsan doktora
dişin ne ara kırıldı çok geçmiş olsun

bak hem senin için rahat edecek hem de patronun sen ona iyilik yapıyorsun fark edecek :)

Ayyy evet bugün cemre düştü benim sevincim bundandir belki cemreler baharın mujdecisidir bahar tazelenmedir yenilenmedir o zaman ne yspiyotuz tazelenip kendimize geliyoruz ve bedenimize haksızlık etmeyip kilo yükünü kaldırmaya çalışıyoruz

Aynen canım insan once kendini düşünecek sonra başkalarını ben iyi olmalıyımki diğer insanlara bi faydam olsun ben mutduzken cevreme en fazla mutsuzluk aşılarım değilmi

Evet Can'ım sindirim sistemi problemleri yapabilir kan ilaçları
Dr'un ilacı Değiştirmesi için tekrar git canım..
Tedavisiz kalma sakın
Canim esasen sindirim sistemi ile ilgili degil bi boyle vucudumda genislik var gibi kilom ayni ama sanki genisliyorum ilacim kilo yaparmis oyle demisti dr gyno ferro sanol daha once ferifer kullandim hic boyle bir etki olmadi ..baktim on gun olmus baslayali ... sanki istahimi acti surekli karbon istiyor canim kendimi su icerek telkin ediyorum bu ilacta fayda etmezse birakicam ilaclari dr soyliycem emeklerim bosa gidiyo baksana herseye dikkat ediyorum yok olmuyo yukselmiyo kan degerim .... bir soyledin bin isittin dimi canim ....

Gecmis olsun canim benim diş cok zor valla ne yedirir ne icirir.insallah cabuk iyilesirsin.gulsazeyin dedigi gibi ilaci degistirmesini iste doktorundan yoksa korktugun basina gelecek canim
Olmazsa gidip ilaci degistireyim yada diyorum su bir ay bi bakiyim yukselecekmi cok umut etmistim bu ilactan icin ama kilo almak hic hesapta yoktu

bir kaç ilacı seruma ekleyip damardan veriyorlar senin gibi normal kan ilaçlarıyla kan depoları dolmayanlara acaba onu mu sorsan doktora
dişin ne ara kırıldı çok geçmiş olsun
Aynen o benimde aklimda olmazsa boyle bisey talep ederim ...Kiz gecen sene bu zamanlar elimle kirdim ya hani haliyida yaktiydim unuttunmu o dis iste idare ediyordum yazin kavun cekirdegi degdi sinire ogun bugun ora agriyo oylece bekliyo obur tarafla yiyordum simdide aft olmus obur yer biri agrir biri acir oyle idare ediyorum korkumdan disciyede gidemedim zaten kan yok bir damlasi bile kiymetli bu ara

angelina35 canım ne ara dişini kırdın geçmiş olsun diş ağrısını ben cok iyi bilirim düşman başına valla doktora git ihmal etme
Canim gecen sene elimle kirdim bisey takiliyodu dilime elimle bi bakiyim dedim cat dedi gitti o ara halimida yakmistim ayy neydi yaa disim normalde agrimiyo sadece bisey issirirsam felaket sizliyo o nedenle o taraf iptal oburude aft oldu oda iptal cignemeden yutuyoz iki gundur ....

hahahaha bahaneni yesinler 1 damlası bile kıymetli kanın
valla unuttum ben halıyı yakıp dişini kırdığını kaçarın yok gideceksin gibi görünüyor bacım

Diş ağrısı zor derler Allah yardımcin olsun dr gitmek durumundasın ertelemek seni daha çok yoracaktır Rabbim şifa versin inşallah

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, yeşil çay
Ara
Muz, süt
Öğle
1 kase yayla çorba, 1 dilim ingiliz keki
Ara
Bitki çayı
Akşam
5 yk zeytinyagli kuru fasulye yemeği, yoğurt, 1 kırmızı biber 2 yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi, birkaç çiğ badem
Bi sürü su miktarından emin değilim

Bugunde guzel menun canim afiyet olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…