Haydi Yine Yeniden...

menüm
sabah
yok aç değildim

öğle
tava da tüm yumurta
peynir
2 çeri domates
2 d. ekşi mayalı t.b. ekmeği
1 t.k. süt kaymağı +bal

ara
karışık bitki çayı

akşam 18:40
3 kaşık yoğurt 1 kaşık chia tohumu 1 kaşık yulaf ezmesi muz elma tarçın karışımı

su 2 litre yatana kadar 3 olur
25 dk dışarıda yürüyüş

o 1 kırmızı biber dediğin dolmamı :)
menün güzel aralar da güzel afiyet şifa olsun
ben sarmayı yemedim dün yedim diye duruyor olmadı sabah yerim :))))

Sabah 9 00
Maydanoz kuru
Kahvalti 10 30
Ceyrek yufkadan gozleme
Biraz tel peynir
Uc kup kasar peynir
Dort zeytin
Bir kup tahin helvasi
Bir kucuk kase yesil salata
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek uzerine uc dilim sucuk
Cok az tel peynir
Ara 16 00
Minik muz cok kucuktu
Aksam 17 00
Dort kasik pirasa yemegi
Uc kasik yogurt
Bol yesillikli salata
Bir bardak ev yapimi visve ve erik hosafi
Su 2 litre
Spor 10986 adim hizli tempoda

Dune gore daha kuru bir gun olmus canim suyun guzel sporunda iyi hic hareketsizlikten iyidir yuruyus yalmak artik havalar guzzel ara ara cikarsin sende annen varken hergun yuruyordunuz ne guzel ..afiyet olsun canim ..

sara_28 canım ne güzel haberler yazmışsın inşallah Yazdıklarını hayatına koyarsın enişte hep gönlünü alıyor oda seni seviyor sevginiz daim olsun arkadaşım

Amin arkadaşım biz birbirimizi seviyoruz yoksa katlanamam ailesine ama bunada bı çözüm bulacaz onlar ne kadar uzak olsa biz o kadar iyiyiz
Yazdıklarıma gelince elimden geldiğince hayata geçirecek yoksa nereye kadar böyle gider sağlığından olmaktan korkuyorum o yüzden sağlıklı beslenmeye alismaliyim

Afiyet olsun canım menün çok güzelde İngiliz keki ne tarif verirmisin

Afiyet olsun canım senin menünde çok güzel su ve sporda tamam gitsin kilolar

Afiyet şifa olsun arkadaşıma kan yapsın yediklerin menünde çok güzel bu arada

Bende menümu yazayım

Sabah 08:00

Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir
Bir tane haşlanmış yumurta
Yarım demet dereotu

Öğle 12: 00

Bir tabak mantarlı tavuk sote
Bir kase yoğurt
Bir kaşık sossuz makarna

Ara 15:00

Bir avuç kuruyemiş ( yaban mersini, fındık,kuru kayısı)
Bir fincan yeşil çay

Ara 17:00

Bir elmayı rendeleyip tarçın döktüm üzerine üç kaşık yoğurt döküp yedim

Akşam 20:00

Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Bir tane biber dolması ve dört tane yaprak sarması

Su 2.5 litre
Spor yok sebebte dizim ağrıyor demiştim bugün doktora gittim film çekildi tendonlar incinmiş bir sürü ilaç verdi doktor ve yormamami söyledi dizim iyileşince sporda başlayacam

Menun cok guzel canim gayet olculu hic abarti bisey yok afiyet olsun ..
Aaa cok gecmis olsun dikkat daha fazla incinmesin bir haftaya gecer insallah canim ..

Ne desem bilemedim sabah yok akşam yok gibi spor var bugün kendin için yaptığın en güzel şey yürüyüş olmuş ben kahvaltısız hiç duramayanlardanım
Güzel bi spor herşey olan ölçülü menü herşey yolunda gözüküyor
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin menün gayet güzel olmuş sporda iyileşince inşallah hayatına sokarsın

Bugün akşam spor yapmayacak kadar yorgundum büyük kızımdan test çözmesini istediğim için saçma sözleriyle canımı sıktı bi anne olarak onun geleceği için duyduğum kaygıdan bayağı üzüldüm gittim kocaman bitter karam gofret aldım paketi açtım sonra tam yiyecekken dur dedim napıyosun sinir üzüntü anı yediklerim yüzünden kilo almıştım git spor yap kafan dağılsın sinirin geçsin dedim video açtım sonrası duşumu aldım bugün şükür nefsime yenilmedim

Sikma canini canim benim buyukte bugunlerde itiraz durumunda hic beni iplemiyor birde beden dersinde esofmanini yirtmis gelmis bende kizdim evlat iste anlamiyor bizler gelecek icin endiselenirken onlar abarti yada kaygilarimizi gereksiz gorebiliyo kizin babasi olmadigi icin hircinlasmis olabilir canim insallah kavusunca hepsi gececek ..ayrica cukalata yerine sporu tercih etmen buyuk basari tebrik ediyorum seni bu konuda ... gercekten son gunlerde ornek menulerin sporunla supersin canim hedef cok yakin gozukuyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…