Haydi Yine Yeniden...

Eki Görüntüle 1956968
Evet nihayet oldu elbiseli fotom iki gün önce
Gokce29 ve @Melrin soruyirdunuz canlarım buyrunuz
Ooo masallah canimm ne kadar incesin bence berguzari bile gecmis durumdasin canim cok guzel incelmissin son fotodan dahada incecik kucucuk kalmissin masallah suphanallah allah nazarlardan korusun seni bence gidecek bisey kalmamis resmen kemik kalmis kizz

Helal sana arkadaşım

Canım şahanesin
Bin kere maşallah sana

Tevafuk'um bi git allasen
senin ne işin var bu incelikle bu topikte...
Kim aldı bu zayıfı aramıza???
Güvenlik!!!!
Hahahahah valla güldüm kız ya ben zayıf miyim ki buna ben niye hala şüpheliyim
Bu arada çoookkk teşekkür ederim arkadaşım

Kemik miiiii en bi sevdiğim canım benim o foto spor öncesindeki bir fotoydu bu da spor yaptıktan sonra demek ki ciddi bir sıkılasma var.. cok tesekkur ederim arkadaşım
yeni hedefim fahriye evcen

Evet canim bu hafta cuma gidecegim insallah.haftaya da iyi hissedersem iki uc gun gidebilirim.
Evet dikkat etmeye basladim ama inan menu vermelik yemiyorum hala.saatleri duzensiz bi kere.
Allah izin verir de son operasyonumu da olduktan sonra artik bi duzene girerim ve yine yeniden baslangicimi yaparim

Dune gore daha kuru bir gun olmus canim suyun guzel sporunda iyi hic hareketsizlikten iyidir yuruyus yalmak artik havalar guzzel ara ara cikarsin sende annen varken hergun yuruyordunuz ne guzel ..afiyet olsun canim ..
bu gün çıktım yürüyeyim diye hava kapandı rüzgar sert esmeye başladı üşüdüm 25 dk da ondan eve döndüm
dün çok şiştim akşam karıştırınca bildiğin acı çektim :) bu akşam hafifi olsun şişmeyeyim dedim
senin menün gayet güzel olmuş baya beğendim afiyet şifa olsun

menün şahane afiyet olsun
dendonlar nasıl incinir kendini zorlayacak bir şey mi yaptın sporcular çok çeker ondan yada ters bir hareket falan mı oldu ilaç mı verdi ne dedi doktor amma soru sordum :)

bacım geç kalktım zaten.. kapı çalınca bir korktum yataktan bir fırladım öğle oldu eşim geldi sandım saate baktım daha 10 nu yeni geçiyor kapıyı açtım ki doğalgaz şirketinden saatini değişmeye gelmişler ben o panikle hiç acıkmadım zatengeç kalktım, öğlen acıktım o zaman yedim
bu ara sadece acıkmayı bekleyip öyle yiyorum bakayım zayıflamaya devam edecekmiyim

maşallah maşallah çok takdir ettim seni hatta hayran kaldım süpersiiiinnn

Eki Görüntüle 1956968
önce bir maşallah diyeyim
tevafukum bacım senin artık kaslarını güçlendirip vücudunu şekillendirme zamanın gelmiş kas artınca tartıda fazla çıkacaksın o yüzden en fazla 2 kilo daha versen tamamdır bu iş anaa ciddi ciddi mezun olucan kızz az kaldı :))

Masallah canim benim yaa valla inceciksin.hic 65 falan da gostermiyorsun ayrica.supersin bence cok kasma bundan sonra yavas da gitse olur.kim der iki cocuk dogurmus diye valla masallah subhanallah
Canım benim çok teşekkür ederim valla yavaşa da razıyım ama bazen de gitmiyor biliyorsun. Bu haftasonu o kadar gezme olayı vardı ki yarın muhtemelen artı bildirim beni bekliyor
Enee mezun mu ben burayı bırakamam ki hepimiz mezun olunca belki
Canım spora gitme nedenlerimden biri de bu zaten tartıda çok fark yok ama beden de var kıyafetlerde var. Demek ki ise yarıyor... valla geçen arkadaşlarım diyorlar pazar günü bulusmustuk ya eski bi fotonu gördük facede diyo biri. Bildiğin kadın gibiymissin dedi şimdi kız gibisin dedi

Eki Görüntüle 1956968

Maşallah canim benim cok güzelsin artık çok sıkma kendini

menün şahane afiyet olsun
dendonlar nasıl incinir kendini zorlayacak bir şey mi yaptın sporcular çok çeker ondan yada ters bir hareket falan mı oldu ilaç mı verdi ne dedi doktor amma soru sordum :)

Sağol tatlım gecen hafta merdiven inerken ters hareket yaptım heralde agriyodu onemsemiyodum baktım gecmiyo merdiven inip cikarken cok zorlaniyorum doktora gittim film cekti baktı tendonlar incinmis dedi bir duru ilac vermis şimdi onları kullanıyorum insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…