- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.581
Ooo masallah canimm ne kadar incesin bence berguzari bile gecmis durumdasin canim cok guzel incelmissin son fotodan dahada incecik kucucuk kalmissin masallah suphanallah allah nazarlardan korusun seni bence gidecek bisey kalmamis resmen kemik kalmis kizzEki Görüntüle 1956968
Evet nihayet oldu elbiseli fotom iki gün önce
Gokce29 ve @Melrin soruyirdunuz canlarım buyrunuz
Yok canım bırakmadım kendimiGokce29 motiveni sakın kaybetme kendin için bu gereksiz ağırlıktan kurtulmalısın lütfen buraya uğrasan da uğramasan da ölçülü yemeyi ihmal etme
Helal sana arkadaşımBugün akşam spor yapmayacak kadar yorgundum büyük kızımdan test çözmesini istediğim için saçma sözleriyle canımı sıktı bi anne olarak onun geleceği için duyduğum kaygıdan bayağı üzüldüm gittim kocaman bitter karam gofret aldım paketi açtım sonra tam yiyecekken dur dedim napıyosun sinir üzüntü anı yediklerim yüzünden kilo almıştım git spor yap kafan dağılsın sinirin geçsin dedim video açtım sonrası duşumu aldım bugün şükür nefsime yenilmedim
Canım şahanesinEki Görüntüle 1956968
Hahahahah valla güldüm kızCanım şahanesin
Bin kere maşallah sana
Tevafuk'um bi git allasen
senin ne işin var bu incelikle bu topikte...
Kim aldı bu zayıfı aramıza???
Güvenlik!!!!
Kemik miiiii en bi sevdiğimOoo masallah canimm ne kadar incesin bence berguzari bile gecmis durumdasin canim cok guzel incelmissin son fotodan dahada incecik kucucuk kalmissin masallah suphanallah allah nazarlardan korusun seni bence gidecek bisey kalmamis resmen kemik kalmis kizz
Masallah canim benim yaa valla inceciksin.hic 65 falan da gostermiyorsun ayrica.supersin bence cok kasma bundan sonra yavas da gitse olur.kim der iki cocuk dogurmus diye valla masallah subhanallahEki Görüntüle 1956968
Evet canim bu hafta cuma gidecegim insallah.haftaya da iyi hissedersem iki uc gun gidebilirim.tomurcukkk canım işe azda olsa gitmek iyi gelecektir kendini frenlemeye başlaman iyi olmuş artık menü de versen daha iyi olacak diye düşünüyorum ufak ufak yürüyüşte olur üst bölge süperken alt kısımda bunu tamamlamalı
bu gün çıktım yürüyeyim diye hava kapandı rüzgar sert esmeye başladı üşüdüm 25 dk da ondan eve döndümDune gore daha kuru bir gun olmus canim suyun guzel sporunda iyi hic hareketsizlikten iyidir yuruyus yalmak artik havalar guzzel ara ara cikarsin sende annen varken hergun yuruyordunuz ne guzel ..afiyet olsun canim ..
menün şahane afiyet olsunBende menümu yazayım
Sabah 08:00
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir
Bir tane haşlanmış yumurta
Yarım demet dereotu
Öğle 12: 00
Bir tabak mantarlı tavuk sote
Bir kase yoğurt
Bir kaşık sossuz makarna
Ara 15:00
Bir avuç kuruyemiş ( yaban mersini, fındık,kuru kayısı)
Bir fincan yeşil çay
Ara 17:00
Bir elmayı rendeleyip tarçın döktüm üzerine üç kaşık yoğurt döküp yedim
Akşam 20:00
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Bir tane biber dolması ve dört tane yaprak sarması
Su 2.5 litre
Spor yok sebebte dizim ağrıyor demiştim bugün doktora gittim film çekildi tendonlar incinmiş bir sürü ilaç verdi doktor ve yormamami söyledi dizim iyileşince sporda başlayacam
bacım geç kalktım zaten.. kapı çalınca bir korktum yataktan bir fırladım öğle oldu eşim geldi sandım saate baktım daha 10 nu yeni geçiyor kapıyı açtım ki doğalgaz şirketinden saatini değişmeye gelmişler ben o panikle hiç acıkmadım zatengeç kalktım, öğlen acıktım o zaman yedimNe desem bilemedim sabah yok akşam yok gibi spor var bugün kendin için yaptığın en güzel şey yürüyüş olmuş ben kahvaltısız hiç duramayanlardanım
Güzel bi spor herşey olan ölçülü menü herşey yolunda gözüküyor
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin menün gayet güzel olmuş sporda iyileşince inşallah hayatına sokarsın
maşallah maşallah çok takdir ettim seni hatta hayran kaldım süpersiiiinnnBugün akşam spor yapmayacak kadar yorgundum büyük kızımdan test çözmesini istediğim için saçma sözleriyle canımı sıktı bi anne olarak onun geleceği için duyduğum kaygıdan bayağı üzüldüm gittim kocaman bitter karam gofret aldım paketi açtım sonra tam yiyecekken dur dedim napıyosun sinir üzüntü anı yediklerim yüzünden kilo almıştım git spor yap kafan dağılsın sinirin geçsin dedim video açtım sonrası duşumu aldım bugün şükür nefsime yenilmedim
önce bir maşallah diyeyimEki Görüntüle 1956968
Canım benim çok teşekkür ederimMasallah canim benim yaa valla inceciksin.hic 65 falan da gostermiyorsun ayrica.supersin bence cok kasma bundan sonra yavas da gitse olur.kim der iki cocuk dogurmus diye valla masallah subhanallah
Enee mezun mu ben burayı bırakamam kiönce bir maşallah diyeyim
tevafukum bacım senin artık kaslarını güçlendirip vücudunu şekillendirme zamanın gelmiş kas artınca tartıda fazla çıkacaksın o yüzden en fazla 2 kilo daha versen tamamdır bu iş anaa ciddi ciddi mezun olucan kızz az kaldı :))
Eki Görüntüle 1956968
menün şahane afiyet olsun
dendonlar nasıl incinir kendini zorlayacak bir şey mi yaptın sporcular çok çeker ondan yada ters bir hareket falan mı oldu ilaç mı verdi ne dedi doktor amma soru sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?