Haydi Yine Yeniden...

Teşekkür ederim canım benim :)
Sana da çok geçmiş olsun yıllar önce merdivenden düşmüştüm kırık yoktu ama ayağım in üzerine 1 yıl yuklenemedim. Fazla yuruyuncede sisiyordu s3nde dikkat et canım akşamları dinl3nmeye çalış..

valla doğru demişler bekar kız gibi duruyorsun 41 kere maşallah
kilo verme işin bittiği için mezun olursun ama koruması var bunun buradasın elbette bırakmayuuukkk:)

kesin merdiven inerken olmuştur kesin inşallah ilaçlar çabuk etki gösterir çabuk iyileşirsin gülüm

kesin merdiven inerken olmuştur kesin inşallah ilaçlar çabuk etki gösterir çabuk iyileşirsin gülüm

Gercekten Alışveriş merkezinin merdiveninden inerken oldu neden inanmadin ben onu anlamadım ben buraya her sıkıntımı rahat rahat yazarken niye böyle bişeyde yalan yazayımki

Gercekten Alışveriş merkezinin merdiveninden inerken oldu neden inanmadin ben onu anlamadım ben buraya her sıkıntımı rahat rahat yazarken niye böyle bişeyde yalan yazayımki

alıngan bacımm sen galiba merdivenden demiştin ya onun için dedim kaç sene önce bende sadece 1 basamaktan inerken kv nin evi bahçeli bir basamakla dışarı çıkılıyor sert mi bastım ne yaptıysam haftalarca ayağım sızıltılı ağrımıştı..
kesin bilmişsin sebebini merdivendendir demek istemiştim

Hımm ne bileyim oyle yazıp sonunada başını iki yana sallayan smiley koyunca inanmadin sandım merdiveni aceleyle iniyodum ayagim bosa geldi sonra diz kapagimin içinde bisey ileri geri oynadı sanki ogunden beri agriyor işte yanlış anlama oldu yaziyla anlaşmanın boyle yanları oluyo sende kusura bakma canım benim

allah hayrını versin o simile üzüldüğüm içindi :))
ben de yazdığıma bakıyorum nasıl öyle anladı eşim gelecek diye aceleyle yazdım ama kötü yada inanmamış gibi bir şey mi yazmışım diyorum bakıyorum yok öyle yazmamışım meğer simile den mış hehehe
senin ki daha ciddi görünüyor diz kapağının içine kadar hissetmişsin ben sırf ayak kemiklerimi hissettim de haftalarca çektim kendini iyi kolla eğilerek bir şey yapma (yer silme v.s. gibi) soğuk kopleks önerdiyse doktor sık sık yap inşallah çabuk geçer ayak ya bu tüm gün üstün de dolanıyoruz zor

Sabah 9.00
Limonlu maydanoz kuru
Kahvalti 9.30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar peynir
Iki tane zeytin
Bol limonlu brokoli
Ara 12 00
Yesil cay
Minicik cevizli sucuk( kan olsun insallah )
Oglen 14 30
Bir parca gozleme oglumdan kalma
Uc dilim kasar
Aksam 17 30
Firinda tavuk
Iki parca patates
Bir bardak visne erik hosafi
Su iki litre
Spor
11.250 adim hizli tempoda

gülüm cuma yarışması gurubundan biri yazmıştı kan sorunu yaşayanların her hafta ekmeğini değişerek yemesi lazımmış diyetisyen demiş 1 hafta çavdarsa diğer hafta t.b. ekmeği gibi
menün yine güzel yürüyüş şahane

ben de yazayım menüyü daha akşamı yemedim ama :)
öğle
2 yumurta yarım kaşık t.b. unu azcık sütle pırasalı omlet
peynir

ara bitki çayı

akşam (daha acıkmadım sonra yiycem)
salata üstüne biraz peynir olabilir

su şimdilik 2 lt
spor 15 dk bacak hareketleri
25 dk kol hareketleri (yarımşar kiloluk ağırlıkla)
10 dk kadar da leslie tarzı hızlandırılmış hareketler

Menün çok az canım ya afiyet olsun ama çok az yiyosun

Afiyet olsun canım kendini nasıl hissediyorsun hiç düzelme varmı

Bende uyguluyorum bu dedigini her zaman tam bugday olmuyo cavdar bazen koy ekmegi oluyo hatta cok tahilli ekmekler var ondan bile yoyorum daha ne yapayim ben insallah yukselecek ..

Yine sabah yiyemedin galiba oglende gec olunca aksam yenilmedi daha tarti oncesi guzel menu canim afiyet olsun sporunda cok iyi ..

Afiyet olsun canım kendini nasıl hissediyorsun hiç düzelme varmı
Aslinda surekli bi yorgunluk ve uyku hali var birde su b12 cildimde sivilceye neden oluyo yine yuzum mahvoldu yorgunluk neysede carpintim olmasa cok guzel olacak o beni cok yoruyo olmazsa baska hastanelerede gidebilirim belki farkli tedavi uygularlar ...

Şifa olsun inşallah tartı öncesi güzel menü olmuş yürüyüş süper
Benim için az olsa da herkes kendi vücudunu daha iyi tanıyor sporda ekledin az olsun bizim olsun inşallah çabucak sonuç alırsın

tevafuk55 arkadaşım varya kırk bin kere masallah vallahi bayıldım daha da incelmişsin hiç yanların göbeğin kalmamış kas miktarın da artınca süper olacak mezun olmak diye bi durum yok sen örnek olacaksın hedefine ilk ulaşan olarak tekrar ediyorum şahane olmuşsun darısı hepimizin başına

Kahvaltı
1 haşlanmış, 1 tereyağında yumurta ( kızımdan kalma), 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
Yarım kavurmalı pide, ayran
Aksam 15:00
2 çatal patates graten, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 dilim pudingli kek,1 minik poğaça, 1 minik dilim turta, çay
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi beyaz leblebi, birkaç çiğ badem
Ara
Yatmadan önce süt kaynattım ondan 1 su bardağı içerim
Spor olarak
Bugün bol bol bol yürüdüm sabah 30 dk da okula yürüdüm sonra okul çıkışı bi 40 dk daha bi oraya bi buraya yürüdüm gün içindeki hareketler hariç bacaklarım ağrımış o yüzden bugünlük daha yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…