- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.621
Ah canım benim çok teşekkür ederim inş söylediklerinin hepsi olur ama senin hedefe de çok yok kuzum beraber ulaşırız kim bilirtevafuk55 arkadaşım varya kırk bin kere masallah vallahi bayıldım daha da incelmişsin hiç yanların göbeğin kalmamış kas miktarın da artınca süper olacak mezun olmak diye bi durum yok sen örnek olacaksın hedefine ilk ulaşan olarak tekrar ediyorum şahane olmuşsun darısı hepimizin başına
Süper menü arkadaşım kusursuzSabah 9.00
Limonlu maydanoz kuru
Kahvalti 9.30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar peynir
Iki tane zeytin
Bol limonlu brokoli
Ara 12 00
Yesil cay
Minicik cevizli sucuk( kan olsun insallah )
Oglen 14 30
Bir parca gozleme oglumdan kalma
Uc dilim kasar
Aksam 17 30
Firinda tavuk
Iki parca patates
Bir bardak visne erik hosafi
Su iki litre
Spor
11.250 adim hizli tempoda
Aksam ne yedin canım umarım yemissindir :) gündüz ve spor harikaben de yazayım menüyü daha akşamı yemedim ama :)
öğle
2 yumurta yarım kaşık t.b. unu azcık sütle pırasalı omlet
peynir
ara bitki çayı
akşam (daha acıkmadım sonra yiycem)
salata üstüne biraz peynir olabilir
su şimdilik 2 lt
spor 15 dk bacak hareketleri
25 dk kol hareketleri (yarımşar kiloluk ağırlıkla)
10 dk kadar da leslie tarzı hızlandırılmış hareketler
Canım dengeli yemişsin az az e hareket maşallah zatenKahvaltı
1 haşlanmış, 1 tereyağında yumurta ( kızımdan kalma), 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
Yarım kavurmalı pide, ayran
Aksam 15:00
2 çatal patates graten, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 dilim pudingli kek,1 minik poğaça, 1 minik dilim turta, çay
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi beyaz leblebi, birkaç çiğ badem
Ara
Yatmadan önce süt kaynattım ondan 1 su bardağı içerim
Spor olarak
Bugün bol bol bol yürüdüm sabah 30 dk da okula yürüdüm sonra okul çıkışı bi 40 dk daha bi oraya bi buraya yürüdüm gün içindeki hareketler hariç bacaklarım ağrımış o yüzden bugünlük daha yapmıycam
Bugun oturmaya gittin galiba karbonlu gibide olsa erken ve olculu bitmis menun cokta yurumussun afiyet olsun canim ...Kahvaltı
1 haşlanmış, 1 tereyağında yumurta ( kızımdan kalma), 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
2 çatal patates graten, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 dilim pudingli kek,1 minik poğaça, 1 minik dilim turta, çay
Ara
Ara
Spor olarak
Bugün bol bol bol yürüdüm sabah 30 dk da okula yürüdüm sonra okul çıkışı bi 40 dk daha bi oraya bi buraya yürüdüm gün içindeki hareketler hariç bacaklarım ağrımış o yüzden bugünlük daha yapmıycam
Tartı öncesi süper olmuş bol eksili olsun inşallahMenümü vereyim
Sabah 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek k kuru üzüm
Ara nescafe
Öğle 13.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabakta pilav tavuk ve fırın Patates
1 tane sekerpare
Ara:türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Akşam 18.00 1 kase çorba ve yoğurt
Ara küçük ayva
Ara Türk kahvesi bitki caylari
2.5 litre su
Spor 45 dakika step aerobik
Evet bebek görmeye gittik hepimiz ölçülü yemeyi öğrendik inşallah hep beraber hedefletimize ulaşacağızBugun oturmaya gittin galiba karbonlu gibide olsa erken ve olculu bitmis menun cokta yurumussun afiyet olsun canim ...
öğleki kavurmalı pideyi tüm yesen öğleden sonra ki poğaça ve şekerlilerden birini çıkarsan akşam da salata eklesen sanki daha mı iyi olurdu ayy pek bilemedim kız yemişsin gitmiş afiyet şifa enerji olsun zaten o kadar çok yürümüşsün ki hepsi enerjiye dönüşmüştür çoktan :)Kahvaltı
Ara
Muz
Öğle
Ara
Ara
Spor olarak
akşamı şimdi saat 10 buçukta yiyorum salata üstüne kaşar doğradım minnak minnak onu yiyorum aslında yemesem bile aman aman aç değildim de gece 12 de acıkırsam sonra diye yiyorumSüper menü arkadaşım kusursuz
Aksam ne yedin canım umarım yemissindir :) gündüz ve spor harika
Canım dengeli yemişsin az az e hareket maşallah zatenafiyet olsun arkadaşım..
çok güzel dengelemişsin spor da çok iyi afiyet şifa olsunMenümü vereyim
Sabah 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek k kuru üzüm
Ara nescafe
Öğle 13.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabakta pilav tavuk ve fırın Patates
1 tane sekerpare
Ara:türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Akşam 18.00 1 kase çorba ve yoğurt
Ara küçük ayva
Ara Türk kahvesi bitki caylari
2.5 litre su
Spor 45 dakika step aerobik
Arkadaşın evine ilk gidiyordum öğle tüm yesem çok olurdu az yiyeyim ki orda full yemeyim istedim poğaça kabartma tozlu minik bi taneydi aslında dilimler küçüktü orda yiyince evde bişey yemek içimden gelmedi şükür açlıkta hissetmiyorum bugün böyle bilerek çok yürüdüm oraya gitcem diye arabayı çıkarmadım en azından yürürsem hafifletirim diye düşündüm ayyyy ne ince hesaplar yapıyorumöğleki kavurmalı pideyi tüm yesen öğleden sonra ki poğaça ve şekerlilerden birini çıkarsan akşam da salata eklesen sanki daha mı iyi olurdu ayy pek bilemedim kız yemişsin gitmiş afiyet şifa enerji olsun zaten o kadar çok yürümüşsün ki hepsi enerjiye dönüşmüştür çoktan :)
Afiyet şifa ve de eksi olsun canım:)akşamı şimdi saat 10 buçukta yiyorum salata üstüne kaşar doğradım minnak minnak onu yiyorum aslında yemesem bile aman aman aç değildim de gece 12 de acıkırsam sonra diye yiyorum
sabah da 1 portakal yemiştim unutmuşum yazmayı :)
Aslinda surekli bi yorgunluk ve uyku hali var birde su b12 cildimde sivilceye neden oluyo yine yuzum mahvolduyorgunluk neysede carpintim olmasa cok guzel olacak o beni cok yoruyo olmazsa baska hastanelerede gidebilirim belki farkli tedavi uygularlar ...
Kahvaltı
Ara
Muz
Öğle
Ara
Ara
Spor olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?