Haydi Yine Yeniden...

Ah canım benim çok teşekkür ederim inş söylediklerinin hepsi olur ama senin hedefe de çok yok kuzum beraber ulaşırız kim bilir

Süper menü arkadaşım kusursuz
Aksam ne yedin canım umarım yemissindir :) gündüz ve spor harika
Canım dengeli yemişsin az az e hareket maşallah zaten afiyet olsun arkadaşım..

Bugun oturmaya gittin galiba karbonlu gibide olsa erken ve olculu bitmis menun cokta yurumussun afiyet olsun canim ...

Menümü vereyim
Sabah 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt 1 yemek k kuru üzüm
Ara nescafe

Öğle 13.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabakta pilav tavuk ve fırın Patates
1 tane sekerpare
Ara:türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter

Akşam 18.00 1 kase çorba ve yoğurt
Ara küçük ayva
Ara Türk kahvesi bitki caylari
2.5 litre su

Spor 45 dakika step aerobik

Tartı öncesi süper olmuş bol eksili olsun inşallah

öğleki kavurmalı pideyi tüm yesen öğleden sonra ki poğaça ve şekerlilerden birini çıkarsan akşam da salata eklesen sanki daha mı iyi olurdu ayy pek bilemedim kız yemişsin gitmiş afiyet şifa enerji olsun zaten o kadar çok yürümüşsün ki hepsi enerjiye dönüşmüştür çoktan :)

Süper menü arkadaşım kusursuz

Aksam ne yedin canım umarım yemissindir :) gündüz ve spor harika

Canım dengeli yemişsin az az e hareket maşallah zaten afiyet olsun arkadaşım..
akşamı şimdi saat 10 buçukta yiyorum salata üstüne kaşar doğradım minnak minnak onu yiyorum aslında yemesem bile aman aman aç değildim de gece 12 de acıkırsam sonra diye yiyorum
sabah da 1 portakal yemiştim unutmuşum yazmayı :)

çok güzel dengelemişsin spor da çok iyi afiyet şifa olsun

Arkadaşın evine ilk gidiyordum öğle tüm yesem çok olurdu az yiyeyim ki orda full yemeyim istedim poğaça kabartma tozlu minik bi taneydi aslında dilimler küçüktü orda yiyince evde bişey yemek içimden gelmedi şükür açlıkta hissetmiyorum bugün böyle bilerek çok yürüdüm oraya gitcem diye arabayı çıkarmadım en azından yürürsem hafifletirim diye düşündüm ayyyy ne ince hesaplar yapıyorum

Afiyet şifa ve de eksi olsun canım:)

İnşallah düzelirsin canım olmazsa başka doktora git bencede bunun bir çözümü vardır mutlaka

Herşeyden az az ve ölçülü olmuş afiyet olsun canım

Bende menümu yazayım

Sabah 08:00

Bir haşlanmış yumurta
Bir lokma peynir
Bir avuç dereotu
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00

İki dolma biber
Bir kase çorba

Akşam 20:30

Bir dilim börek
Bir kase fasulye salatası
Bir kurabiye
Dört sarma

Su bir buçuk litre
Spor yarım saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…