Haydi Yine Yeniden...

Günaydınlar...
İlk bildirim geliyor..
96,9

Uzun süre gelememiş bi başarı
Daha doğrusu benim gelmesine izin vermediğim...

Bende kilo bildirimi yapayım

Gecen hafta : 107.5
Bu hafta : 107
Fark : -500 gr

Az olsun benim olsun bundan sonra daha cok gidecek bu kilolar
Süppperrrsiniz kızlar az olsun bizim olsun güzel cümle

gece boyu uykusuzduk ailecek oğlum diş ağrısıyla gece 12 de kalktı, ağrı kesici verdim işe yaramadı dolanıp durdu, babasını kaldırdık acile gidip iğne yaptırdılar saat 2 de, en son 3 te yattık , sonra yine yat kalk yaptık sürekli sonra benim karnım ağrıdı saat 4 buçukta hala uyanıktım doktordan akşam 5. buçuğa randevu alabilmiş eşim, oğlumu okula yollamadım yine öyle ağrırsa derste diye

Cok gecmis olsun canim dis agrisi cok kotu bisey gercekten insallah onemli bisey yoktur canim azi disimi yoksa yirmilikmi bazen erkende cikabiliyor 20 lik yas disi bizede haber ver canim dr gelince ...

Cok gecmis olsun canim dis agrisi cok kotu bisey gercekten insallah onemli bisey yoktur canim azi disimi yoksa yirmilikmi bazen erkende cikabiliyor 20 lik yas disi bizede haber ver canim dr gelince ...
çürüğü var azı dişin de gece iyice baktık görülüyor büyük ihtimal ondandır, gece gözüne de vurdu ağrısı ayy cidden çok kötü ya
şimdi kahvaltı hazırlıyorum babamız ev de işe gitmemişti yesin oğlanı okula bırakmaya karar verdi akşam 5 buçukta randevu yetişiriz diyor bu gün sayısal dersleri varmış geri kalmasın dedi

Çok geçmiş olsun canım kendini iyi hissediyorsa okuldan geri kalmasın zor bi gece sonrası eksidesin ben uyumayınca artıya geçiyorum

Off curukse cok kotu bee disin her turlusu kotude gerci insallah bi tedavisi vardir dolgu falan .. sayisal dersler onemli tabi durabiliyosa gitsin napican ...

Çok geçmiş olsun canım kendini iyi hissediyorsa okuldan geri kalmasın zor bi gece sonrası eksidesin ben uyumayınca artıya geçiyorum
sağol gülüm bu gün doktor sonrası geçer inşallah
ben hep uykusuzum sabahları ondan zor kalkıyorum ve hala hiç uyumamış gibi oluyorum
Off curukse cok kotu bee disin her turlusu kotude gerci insallah bi tedavisi vardir dolgu falan .. sayisal dersler onemli tabi durabiliyosa gitsin napican ...
oğlum kendi gitmek istedi şimdi çok ağrısı yokmuş :)

Günaydınlar...
İlk bildirim geliyor..
96,9

Uzun süre gelememiş bi başarı
Daha doğrusu benim gelmesine izin vermediğim...
Ooo yeni rakamlar hayırlı olsun canım benim :) bu arada buraya yaz kuzum biz senin modülü yükseltiriz canım benim.. tebrikler fıstık
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Sabitim yine galiba ilaclar bitene kadar kilo vermeyi unutmam gerek
Her hafta sabit olmak canimi sikiyo
Canım benim sabit kalsan bile güzel bence çünkü ilaç kullaniyirsun. Bu süreç bitince takır takır gider hiç takılma canım.
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
-400 gr
İste budur harikasın canım tebrikler
kilo bildirimi
geçen hafta 98.1
bu hafta 97.9
fark -200 gr
Ekimim yeni rakamın hayırlı olsun böyle devam canım yaza harika bir Ekim geliyorrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…