Haydi Yine Yeniden...

sağol bebemmm :))
kafaya koydum 87 yi yaza görücem inşallah

Kilo bildirimim (beklediğim gibi)
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.4
Fark +700
sana şu an cidden içimden geçenleri yazıcam
senin suçuuunnn eğer ilk başta kilo alırım diye düşünmeseydin ki şimdi bile beklediğim gibi diyip yazmışsın inan böyle artı olmayacaktı sen beynini yiyeceğim kesin kilo alacağım diye baştan komutu verip kodladın çünkü, olacağı buydu işte ..
ev yapımı katkı maddesi olmayan şeyler yedin ambalajlı bedenin tanımadığı şeyler yemedin ki çok çok sabit kalırdın kilo almazdın böyle düşünmeseydin keşke

Haklısın bencede canım ama kilo verme sürecinde olunca ki bu bende böyle... yediğim şeyleri direk bu yönde düşünerek yiyorum bugün okulda kıymalı pide yaptırmıştı arkadaş 1 tane yedim ama yerken bu bana ne kadar artı yapar acaba diye yiyorum bu düşünce ye engel olamıyorum.. belki artık kilo verme olayım tamamen bitse 3 yıl aynı kiloda kalsam bu kafadan cikacam...

bak gülüm senin boyuna kilona yaşına göre günlük kalori harcaman 1.743 kalori yani bunu bedenin hareketsiz tüm gün tembellik yapsan da yakıyor senin kilonun sabit kalması için bu kadar kalori alımı yeterli ama sen zaten bunun çok altında kalori alıyorsun arada kaçamak yaptın diye bedenin hemen yağ olarak depolamaz(sen emir vermedikçe) vücudun karbonhidrata ki en hızlı sindirilen şeydir , yağa , proteine her şeye ihtiyacı var her gün kullanıyor zaten bunları senin tek yapman gereken arada fazladan yedin mi mecburiyetler oluyor malum , sadece ya diğer öğünleri yada ertesi gününü öğünlerini biraz hafifletip dengeyi kurman en önemlisi düşünce yapını değişmen o kilo alırım korkusunu atman lazım sen ideal kilona çok yakınsın korumaya geçeceksin neredeyse düşünceni değişmezsen koruma da kalamazsın ki yazık değil mi bu kadar emeğine.. anam benim yine çenem düştü :)

Sabah 9 30
Maydanoz kuru
Kahvalti 10 .00
Bir tane simit
Limonlu brokoli
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Uc zeytin
Ara 12 00
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Yarim avuc yer fistigi
Kucuk bir parca cevizli sucuk
Aksam 16 30
Kucuk bir tabak salcali sapagetti
Bol yesilliklli kis salatasi
Bir bardak visne erik hosafi
Su 1.5 litre
Spor 13 504 adim attim

menüm
kahvaltı 11: 00
1 yağda yumurta (tüm sarısı rafadan)
peynir
2 dilim ekmek
1 portakal

akşam 18:30
1 kase tavuklu çorba
1 büyük kase pırasa salatası
6 yaprak sarma

pırasa midemi yaktı az süt içtim çok şiştim
az önce de hepsini çıkardım:)

sabah bir simit yiyebilmene şaşırdım kaldım angelinam gülüm sabah simit akşam makarna aman gözünü seveyim dikkat et o kiloları verirken ki zorlukları unutma
yürüyüş şahane yediklerinin çoğu yanmıştır ama suyun az be gülüm

Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı ne zordur bilirim inşallah şimdiye kurtulmuştur ağrıdan oğlusun

kilo bildirimi
geçen hafta 98.1
bu hafta 97.9
fark -200 gr

Tebrik ederim canım

çok iyi her hafta en azından bu kadar gitse yaz sonuna 80 li rakamlardasın demektir :)

Daha fazla kilo vermem gerek hemde en acılı den gülüm çok dikkat etmeliyim biliyorum ama bazen ipin ucunu kaciriyorum

sara_28 canım tebrik ederim 500 gr süper canım

Sağol canım
Sende artidayim diye uzulmussun ama o kadar ayıdan bişey olmaz belki o kilo bile değildir tartıda her fazla rakam kilo değil biliyosun bağırsak düzeni bunu çok etkiler

Kilo bildirimim (beklediğim gibi)
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.4
Fark +700

Kıyamam üzülme canım arkadaşım

Geçmiş olsun niye kustun canım menün zaten çok az daha dikkatli beslenmen gerek

Canım makarna yerine kan yapacak başka şeyler yemeye özen gösteren en azından bu ara dikkat etsen

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
Fırında poşette 2 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Kuşburnu çayı, küçük bi tost,birkaç çiğ badem
Aksam
Fırında poşette 3 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Spor olarak
50 dk yürüyüş

sağol teyzesi gittiler akşam diş doktoruna kanal tedevasine başlamış doktor .
çiğ pırasa salatasını çok yedim galiba o beni bir şişirdi ve yaktı üstüne sütü içince daha beter oldum ondan oldu ama iyi oldu valla rahatladım birden insan 10 küsür santim şişince çok acıtıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…