- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.661
yok kızzz ev de canı sıkılıyor ondan hehehehHımmmm çalışkan çocuk aferin ona
sağol bebemmm :))Ooo yeni rakamlar hayırlı olsun canım benim :) bu arada buraya yaz kuzum biz senin modülü yükseltiriz canım benim.. tebrikler fıstık
Canım benim sabit kalsan bile güzel bence çünkü ilaç kullaniyirsun. Bu süreç bitince takır takır gider hiç takılma canım.
İste budur harikasın canım tebrikler
Ekimim yeni rakamın hayırlı olsun böyle devam canımyaza harika bir Ekim geliyorrrrr....
allah razı olsun gülüm inşallah bu akşam halledecek doktor dişi:)ekim2009 çok çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı birçok ağrıdan daha beter Rabbim şifa versin oğluna...
sana şu an cidden içimden geçenleri yazıcamKilo bildirimim (beklediğim gibi)
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.4
Fark +700
Haklısın bencede canım ama kilo verme sürecinde olunca ki bu bende böyle... yediğim şeyleri direk bu yönde düşünerek yiyorum bugün okulda kıymalı pide yaptırmıştı arkadaş 1 tane yedim ama yerken bu bana ne kadar artı yapar acaba diye yiyorum bu düşünce ye engel olamıyorum.. belki artık kilo verme olayım tamamen bitse 3 yıl aynı kiloda kalsam bu kafadan cikacam...sana şu an cidden içimden geçenleri yazıcam
senin suçuuunnn eğer ilk başta kilo alırım diye düşünmeseydin ki şimdi bile beklediğim gibi diyip yazmışsın inan böyle artı olmayacaktı sen beynini yiyeceğim kesin kilo alacağım diye baştan komutu verip kodladın çünkü, olacağı buydu işte ..
ev yapımı katkı maddesi olmayan şeyler yedin ambalajlı bedenin tanımadığı şeyler yemedin ki çok çok sabit kalırdın kilo almazdın böyle düşünmeseydin keşke
bak gülüm senin boyuna kilona yaşına göre günlük kalori harcaman 1.743 kalori yani bunu bedenin hareketsiz tüm gün tembellik yapsan da yakıyor senin kilonun sabit kalması için bu kadar kalori alımı yeterli ama sen zaten bunun çok altında kalori alıyorsun arada kaçamak yaptın diye bedenin hemen yağ olarak depolamaz(sen emir vermedikçe) vücudun karbonhidrata ki en hızlı sindirilen şeydir , yağa , proteine her şeye ihtiyacı var her gün kullanıyor zaten bunları senin tek yapman gereken arada fazladan yedin mi mecburiyetler oluyor malum , sadece ya diğer öğünleri yada ertesi gününü öğünlerini biraz hafifletip dengeyi kurman en önemlisi düşünce yapını değişmen o kilo alırım korkusunu atman lazım sen ideal kilona çok yakınsın korumaya geçeceksin neredeyse düşünceni değişmezsen koruma da kalamazsın ki yazık değil mi bu kadar emeğine.. anam benim yine çenem düştü :)Haklısın bencede canım ama kilo verme sürecinde olunca ki bu bende böyle... yediğim şeyleri direk bu yönde düşünerek yiyorum bugün okulda kıymalı pide yaptırmıştı arkadaş 1 tane yedim ama yerken bu bana ne kadar artı yapar acaba diye yiyorum bu düşünce ye engel olamıyorum.. belki artık kilo verme olayım tamamen bitse 3 yıl aynı kiloda kalsam bu kafadan cikacam...
Tebrikler canımkilo bildirimi
geçen hafta 98.1
bu hafta 97.9
fark -200 gr
sabah bir simit yiyebilmene şaşırdım kaldım angelinam gülüm sabah simit akşam makarna aman gözünü seveyim dikkat et o kiloları verirken ki zorlukları unutmaSabah 9 30
Maydanoz kuru
Kahvalti 10 .00
Bir tane simit
Limonlu brokoli
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Uc zeytin
Ara 12 00
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Yarim avuc yer fistigi
Kucuk bir parca cevizli sucuk
Aksam 16 30
Kucuk bir tabak salcali sapagetti
Bol yesilliklli kis salatasi
Bir bardak visne erik hosafi
Su 1.5 litre
Spor 13 504 adim attim
gece boyu uykusuzduk ailecek oğlum diş ağrısıyla gece 12 de kalktı, ağrı kesici verdim işe yaramadı dolanıp durdu, babasını kaldırdık acile gidip iğne yaptırdılar saat 2 de, en son 3 te yattık , sonra yine yat kalk yaptık sürekli sonra benim karnım ağrıdı saat 4 buçukta hala uyanıktım doktordan akşam 5. buçuğa randevu alabilmiş eşim, oğlumu okula yollamadım yine öyle ağrırsa derste diye
kilo bildirimi
geçen hafta 98.1
bu hafta 97.9
fark -200 gr
çok iyi her hafta en azından bu kadar gitse yaz sonuna 80 li rakamlardasın demektir :)
Kilo bildirimim (beklediğim gibi)
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 66.4
Fark +700
menüm
kahvaltı 11: 00
1 yağda yumurta (tüm sarısı rafadan)
peynir
2 dilim ekmek
1 portakal
akşam 18:30
1 kase tavuklu çorba
1 büyük kase pırasa salatası
6 yaprak sarma
pırasa midemi yaktı az süt içtim çok şiştim
az önce de hepsini çıkardım:)
Sabah 9 30
Maydanoz kuru
Kahvalti 10 .00
Bir tane simit
Limonlu brokoli
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Uc zeytin
Ara 12 00
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Yarim avuc yer fistigi
Kucuk bir parca cevizli sucuk
Aksam 16 30
Kucuk bir tabak salcali sapagetti
Bol yesilliklli kis salatasi
Bir bardak visne erik hosafi
Su 1.5 litre
Spor 13 504 adim attim
Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Sabitim yine galiba ilaclar bitene kadar kilo vermeyi unutmam gerek
Her hafta sabit olmak canimi sikiyo
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
-400 gr
sağol teyzesi gittiler akşam diş doktoruna kanal tedevasine başlamış doktor .Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı ne zordur bilirim inşallah şimdiye kurtulmuştur ağrıdan oğlusun
Tebrik ederim canım
Daha fazla kilo vermem gerek hemde en acılı den gülüm çok dikkat etmeliyim biliyorum ama bazen ipin ucunu kaciriyorum
Sağol canım
Sende artidayim diye uzulmussun ama o kadar ayıdan bişey olmaz belki o kilo bile değildir tartıda her fazla rakam kilo değil biliyosun bağırsak düzeni bunu çok etkiler
Kıyamam üzülme canım arkadaşım
Geçmiş olsun niye kustun canım menün zaten çok az daha dikkatli beslenmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?